mojsonček
|
JUtrčka! Evo, mi smo tut auf... no Zoja si je privoščila še eno kitico,da lahko mami kofi spije pa mal počekira po RR O, GLORIA... ko bi jst en košček te pregrehe... pa ne smem... pri Niku pa že leto naokoli... madoniš gre čas... želim mu veliko zdravja in ogromno cartanja pa veliko iskric v očeh in nagajivih nasmehov pa enga velcga lupčka REBY hvala za kofi... a vi pa kr v vozičku spite... ma super, mi smo tut en cajt... pa to je res, kar ti je SEMPER napisala... preverjeno tut pri meni... če ne počivaš zadosti tut mlekca ni dovolj, tko da... kako ste zdej krčke ukrotili? pomagajo avstrijske kapljice? nam ni nič in še vedno se zvijamo, stokamo, jokcamo, mogoče za odtenek manj k prej pa tut jok ni tko neutolažljiv ampak smo še vseen bogi... prdci so pa take smrdule, da ni čudno, da tut mami spi k ubita... sem prou zadeta od prdcev SEMPER a vi ste se tut skrčili na prvem pregledu mi tut... pol smo pa v mesecu in pol pridelala 10 cm... a tebe tut kakšna nespečnost daje, da pilotiraš ponoči po netu? OBI bogica... tkole so te namatral... upam, da se čim prej pocajtaš kako je Enej? KRUCE, Karolina je prava lepotička... mamica naj pa ne obupa, če si želi dojiti, čeprav bi morala en čas tut dodajati... poznam eno, ki je z vzorčnega dojenja uspela pridelati toliko mleka, da so potem flaško čisto opustil... sicer pa... če gre, gre, če pa ne se pa tut ne bo svet podrl HEDI a Miha ima pa že 10 kg... o madoniš... kako pa kej tvoja hrbtenica a jo še imaš? dvojne ste res carice, svaka čast... ANDREJA tut jst držim pesti, da bo vse ok, da zdržita s pikico čim dlje skupaj, da bo močan fantek, ko bo prijokal na svet BLANČ pozdravi MIŠKO73 in njena miškolina pa upam, da bosta Rok in Nejc čim prej napredovala, da se bodo lahko cartali doma... kako sta Lara in Bernard, lupčka obema... kako si ti? MANDREJA pozdravček še tukaj (mi se beremo tut na junijkah, ko znese) Tara ima svetsko frizuro SEKI kako pa kaj vaša princeska? je zdej kej bolje, ko mami ne pije več mleka? GOLDY kako je Alja, se še vedno samo dojita? bemu mast(itis)... jst sm ga pa fasala zahvaljujoč splošni bedasti dohtarci, ker me je v petek odpokala domov, da naj si kupim nastavke za dojenje, če me boli jošk sem trpela čez vikend peklenske bolečine in ni pomagalo nič kar sem poskušala od vročih tušev do masaže pa vročih obkladkov... mi je že 2x prej uspelo odmašiti zamašen vod ampak tole je bil očitno bolj zahteven projekt... zdej sem pa na amoksiklavu in še vedno grejem, masiram in tuširam dojko, da zmehčam otrdlino... vsaj toliko je bolje, da mi ne tečejo krokodilje solze, ko dojim na tej strani... ja, pa na alergoloških testih smo bli včeraj in je razen breskev in marelic vse negativno, tut mleko in jajca ampak sem vseeno še naprej na dieti, ker je še vedno premajhna, da bi bli izvidi zihr... zakaj pa pol tko mičkene sploh testirajo Zoja je imela tako kožo, da mi niti na misel ne pride, da bi užila kaj mlečnega dokler ne bo tko, da bodo res sigurno, da nima alergije pozdravčke vsem znanim in neznanim nenaštetim mamicam in njihovim sončkom vsem skupaj pa prekrasen dan šibam... se že prebuja moja sončica in tega nikakor ne smem zamuditi