|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
9.11.2009 9:14:42   
Serendipity
Reby - ne gre preko shrani. si - prevelika datoteka user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
9.11.2009 10:27:34   
sabsa
Mi je dojimo največ 5 minut. Ful vleče. Res pa je tudi, da je na 2 do 2 ure in pol. Kar pogosto. Očitno večkrat po manj. Na koliko časa se hranijo vapi malčki?

Neposredna povezava do sporočila: 1202
9.11.2009 10:51:31   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Reby - ne gre preko shrani. si - prevelika datoteka user posted image

Sem ti poslala mail na zs, drgač ga pa najdeš tud na FB. Hvala ti!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1203
9.11.2009 10:52:30   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Mi je dojimo največ 5 minut. Ful vleče. Res pa je tudi, da je na 2 do 2 ure in pol. Kar pogosto. Očitno večkrat po manj. Na koliko časa se hranijo vapi malčki?

O madonca, vi pa ste brzinski. Naš je, kakor mu paše, ponavadi pa tam na 2-3 urce.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
9.11.2009 10:59:19   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

O, to pa je res hitro user posted image . Jaz imam problem, ker nimam občutka kdaj je sita in koliko pojé. Mislim pa da se večino časa carta user posted image . Hrani se pa na cca 2 uri in pol oz 3 ure, ponoči pa zadnjič jé tam ob desetih in potem zaspi ter se zbudi lačna zjutraj ob sedmih, pol osmih.

Reby - sem poslala. Na FB, pa sploh pomislila nisem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
9.11.2009 13:20:27   
lučka 25
Reby, obstaja celo forum o pehranjevanju z Montinjakom. Jaz mam doma knjigo o načinu prehranjevanja in knjigo z recepti. Jaz sem strogo po montiju jedla pred 12 leti in sem mela linijo kot se šika user posted image  (še 20 kg manj kot zdaj) in samo takrat so bile moje M redne na 30 dni, drugačle pa jih imam na 37-62 dni. Glede na moj PCO, hormonske težave zaradi ščitnice, je za moj metabolizem to edini ptravi način prehranjevanja.
Mam pa mal po tabelci spisano kaj lahko in kaj ne za vsak obrok posebej. Bolj osnovno, površno verzijo, ampak za začetek čist dobro. Ti bom kar po mailu poslala.

hranjenje: ker se mi nikoli nismo dojili, sem črpala mleko. Še po flaši je trajalo 30-45 minut user posted image , jedli smo pa na 3 urce, ponoči pa ko je mala hotla. Ko pa se je pojavila aergija smo že dodajali AM, pa smo ga morali zamenjati z Allernovo, ki pa je zelo grenka. Smo mel en teden borbe, shujševalno, a je uspelo. In takrat je moje mleko pojedla v 5 minutah, ker ji je bil dober, Allernovo pa počasi. Ampak po 1 tednu je tudi Allernovo pojedla v 5-1' minutah in tako je še danes. Sedaj pa še vedno čez dan jemo na približno 3 ure, včasih mogoče kakšno minutko kasneje, ker ji zgleda to odgovarja. Ne glede na to koliko poje.

Zdaj grem pa malo odspat, upam, ker to noč mi ga je pa sračkala za posrat. Od 00-5h se je zbujala na 1 uro user posted image , pa je rabila samo to, da sem jo nazaj na bok dala in zaspala v sekundi, ko pa je on 5.30 pojedla flašo, je pa pol vsaj do 8h spala v miru. Jaz pa kot zombi, ker tega nisem več vajena.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1206
9.11.2009 13:46:12   
obayifo
naš revček je mel pa zvečer čist rdečo ritko od te strupene zelene driske in ko sem ga umila je začel kričat ko nor, da smo ga komaj umirili. no, danes je že bolš, sudocrem in bepanten pomagatauser posted image

je pa spal od pol enih do pol enajstih, pol se pa začneva hrant in je blo treba na vrat na nos se umit in previt, ker je spustu zeleno vodo do lopatic, čez pajaca... pa se ni nič slišalo, sam naenkrat je mokro ratalo pod roko. čist tekoče.
sicer se pa dojimo na 2-4 ure od pol pa do ene ure, kokr mu paše, ponoč pa ponavad petnajst minut in že spi naprej.
zdej lepo panča v vozičku na balkonu, mu sam nosek ven štrli, mami si je pa nardila novo najljubšo jed - miške iz pirine moke - in jih lepo grizlja, da ja ne bi šla še kakšna kilca dol user posted image . jaz sem pol leta preden nam je uspelo tut montija furala, kokr se je dalo, med nosečnostjo sem mal pozabila, na koncu sem bla itak na dieti zarad cukra, zdej sm pa na drugačni user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
9.11.2009 15:26:15   
lučka 25
obi, sem ti čist pozabla povedat. Jaz sem krvne izvide za alergijo čakala 5 dni, s tem da je bil vmes vikend.
Tvojemu Eneju pa želim vse dobro, da se čim prej pocajta.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
9.11.2009 15:49:55   
Reby
Se* in lučka - hvala vama za poslano. In zdej spet tisti znani moto, "jutri začnem" user posted image
obi - joj, Enej je pa res bošček, jaz upam, da se čimprej tole pozdravi in neha

Pr men je bla dans tašča in ga je po celem obrazu umazala s šminko in pudrom, sem bla ful jezna, ko sem mu dol pucala in potem je na čelu dobil rdeče izpuščaje od šminke in sem ji ga nesla pokazat. Jaz ne vem, zakaj se mora doma toliko mazat. Pol je bla pa kr užaljena in je rekla, da ga bo še sam gledala. Prav. Sem namazala potem z Bepanthenom in je čez eno urco izginl.

No, tole je pa tista čudežna ninica, ki uspava našega škrata:

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
9.11.2009 16:02:40   
eee35
Reby: kako lušten fantičekuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
9.11.2009 17:28:53   
Goldy
Da se še jaz malo javim. Dete spi popoldanski spanec. user posted image  Pol pa kašica, malo cartanja, umit, ziza in spat.

user posted image user posted image  vsem otročkom, ki jih kaj muči. Naša je zaenkrat ok. Ima kakšne izpuščajčke pa je zdaj res super, napram prej.

reby - a takšno ninico imate? Luštna. Naša ima tudi eno mehko zadevico. Za božička dobi pametnega kužka (ga je dedi že kupil).

Naša je zdej ful faca - prav izoblikuje zloge, pa dela uuu, oooo, eeee, je tolk šikana ko našobi tista mala usteca.... Najboljše ji je pa  govoriti - ejejej, ejejej....user posted image

dojenje - naša se naje tam v 10 minutah, pol se bolj ko ne carta.... sploh zvečer, je prava cartika... dojiva se pa čist odvisno, bolj na 2-3 ure. Če smo kje zunaj pa tudi nadlje.... Sirota kar golta, pa zaletava se ji, ker ji kar šprica v usta.... Pravi, moj, da sem ratala prava mlekarica. user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
9.11.2009 17:47:52   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Reby: kako lušten fantičekuser posted image

Oooo, lej jo, kako ste vi, kako se rihtate? Sem dala še nekaj slikic v album user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
9.11.2009 17:55:56   
blanč
Čer
Vidim, da ste vse pridne, otročki malo manjuser posted image user posted image
Obi, želim ti, da se ta alergija hitro pozdravi
Reby tvoj fantek je res pravi maneken, tašča je pa zauser posted image .
Lučka, tale monti je res ok, se ga bom jaz tudi morala lotit, ker je še vedno +13.
Goldy, dedi naj da to za miklavžka, božiček lahko potem še kaj lepega prinese.
Kruce imaš pravo lepotičkouser posted image
Vse ostale tudi en lep pozdravček od Blančike.
Evo še ene slikce iz današnjega sprehoda
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
9.11.2009 18:01:21   
Reby
Blanči - iiiiii, lej naša dva cukrčka user posted image  Upam, da se kmalu spet vidimo, bom prišla spomladi na kakšne počitnice user posted image  Ja, tele naše tašče so od user posted image
Goldy - pametni kuža je super, pa tut tista pojoča knjigica je zakon user posted image

Jaz pa pogrešam Kicsi, se že dolgo ni javila.

< Sporočilo je popravil Reby -- 9.11.2009 18:02:29 >

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
9.11.2009 18:04:03   
sonček33
Blanč ma sta lepa kot sliki.

Reby, kdaj pol? Jutri?user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
9.11.2009 18:19:53   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Reby, kdaj pol? Jutri?user posted image user posted image

Ma, bolj ko berem tiste jedilnike in stvari, bolj me mineva user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
9.11.2009 18:41:56   
mojsonček
Čer...

REBY sej je še cajt... jst se tolažim... 9 mesecev gor, 9 dol... do poletja bomo že zrihtale... lupčka lepotkotuuser posted image

BLANČ ma tko sta lepa tvoja škratkauser posted image user posted image

GOLDY lupčka Alji za 5 mesecev

KRUCE vaša je tut cukrček... pa kakšne učke user posted image

BIBON uživaj v šopingu čez lužo

mi smo se potepali po štajerskem koncu... naj povem še to, da se je v petek izjalovil poskus izhoda z babam... no, ven sem še šla ampak zato 3x vmes prišla domov, ker je bil neutolažljiv jok pa spat ni šla do polnoči, mularija user posted image .. klopek moj mali... sej to mi sploh ni všeč... dude noče, flaše tut ne, oči pa nima zize... bomo morali kej pogruntat, da bom lahko ukradla kkšno uro na svete cajte sam zase...

SEKI, OBI, SEMPER, BUMO, LUČKA, ANCI, SABSA, SONČI...user posted image zihr sem kkšno spustila... vsem lep večer in mirno nočko

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
9.11.2009 20:07:22   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

REBY sej je še cajt... jst se tolažim... 9 mesecev gor, 9 dol... do poletja bomo že zrihtale... lupčka lepotkotuuser posted image

Itak, da bomo, pol pa hop po novega člana in jovo na novo user posted image
Tomi vrača lupčka user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
9.11.2009 20:09:27   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum
Igre za miselni razvoj dojenčka:

Semper - sem te pozabila pohvalit, tile linki so super, je pa smešno, da vse to delamo, brez da bi kje prebrali user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
9.11.2009 20:26:09   
Serendipity
... naj povem še to, da se je v petek izjalovil poskus izhoda z babam... no, ven sem še šla ampak zato 3x vmes prišla domov, ker je bil neutolažljiv jok pa spat ni šla do polnoči, mularija user posted image .. klopek moj mali... sej to mi sploh ni všeč... dude noče, flaše tut ne, oči pa nima zize... jap, iste probleme imamo mi user posted image bomo morali kej pogruntat, da bom lahko ukradla kkšno uro na svete cajte sam zase...

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Reby, kdaj pol? Jutri?

Ma, bolj ko berem tiste jedilnike in stvari, bolj me mineva    

Ma, ni tak hudo. Neko sredino najdi, pa bo user posted image

blanč - kakšna fajna dečica! Full sta sladka! user posted image

reby - Tomi je pa itaq ljepotane  - zanimiva ninica, kje sta jo nabavila? Ker zadnje čase je pri nas edina ''ninica'' mamina ziza user posted image user posted image user posted image Tašča pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mene tudi moti, če jo kdo popudra pa pošminkira user posted image

lučka25 - a mi pošlješ to osnovno tabelico? Pretty please user posted image Zarja ima podobno foro - ponoči si kao momlja, jo obrneva na drugi bok in spi naprej user posted image

obi - naj se vam čimprej tole porihta... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1220
9.11.2009 21:30:00   
obayifo
joj,pa pr nas res nimamo srece
V soboto je bil triletni necak pr nas in danes smo zvedl,da ma vodene koze... Pa sej ne vem,kaj nej zdej,loh sam cakam in upam,da je moje mleko dost dobra zascita in da mali ne bo se tega staknu. Js sm jih pa baje prebolela.

Neposredna povezava do sporočila: 1221
10.11.2009 0:27:57   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Blanči - iiiiii, lej naša dva cukrčka user posted image  Upam, da se kmalu spet vidimo, bom prišla spomladi na kakšne počitnice user posted image  Ja, tele naše tašče so od user posted image
Goldy - pametni kuža je super, pa tut tista pojoča knjigica je zakon user posted image

Jaz pa pogrešam Kicsi, se že dolgo ni javila.

Ja, tale knjigica je zakon. Mi smo jo dobili od mojih tastarih user posted image  Je ziher mami kupovala, ful dobr je izbrala. Aja, pa hvala za pohvalo, sem šla samo malo skozi ziste linke, ki sem si jih sama shranila, pa če bo kjeri kaj prav prišlo ... Drugače pa, tele igrice so iz knjige Miselni razvoj dojančka in malčka, avtorice Jackie Silberg, jaz sem jo kar kupila, je fajn knjigica. Je pa res, da delamo večino stvari kar intuitivno, kar je itak najbolj prav. Jaz se velikokrat spomnim na besede, da se z novorojenčkom rodi tudi mamica. Sem bila kar malo zgubljena pred prihodom našega palčka, če bom vedla, pa znala, pa tisoč vprašanj ... zdaj nam pa krasno laufajo stvari. Moram pa dodat, da tudi s pomočjo tetk in stricev z RRja ... hvala vsem!

IZVIRNO SPOROČILO: blanč
Reby tvoj fantek je res pravi maneken, tašča je pa zauser posted image .

Blanči, pod tole se pa kar podpišem. Da ti gre našminkana lupčkat otroka, ki je itak lahko občutljiv na 1001 stvar user posted image  Boh pomagaj!

Hvala za pozdrave, ob slikicah tvojega parčka se pa jaz vedno totalno raznežim user posted image  Res, ob nobenih drugih tako! Sta tako luštna, pa še fantek in punčka, kaj bi si sploh lahko lepšega želela????

Goldy, super za vašo šikano navihanko user posted image  Torej ste že zelo blizu čarobni besedici mama user posted image

Oh, tole se tudi kar fajn sliši user posted image  MAmo pol še mal cajta user posted image  Čez zimo se lohka skrivamo za puloverji, do poletja bomo pa že lepe user posted image

Obi, zate in za tvoje sončece pa stiskam pesti! user posted image  Naj se že enkrat uredijo tele zadeve, pa koze (take in drugačne) šccccc od Eneja!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
10.11.2009 8:07:21   
mojsonček
Morgen!

No coffee today?

Evo eno, k bi men sedla

user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
10.11.2009 14:27:25   
mismis
Danes je pa tukaj zatišje, še dobro da vam je mojsonček zjutraj skuhala kavo, če ne bi bil prvo post moj!!!1

alora, gremo pisati, slikice lepiti...da ima tale potuhnjen mismis kaj za brati user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1224
10.11.2009 15:11:57   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Danes je pa tukaj zatišje, še dobro da vam je mojsonček zjutraj skuhala kavo, če ne bi bil prvo post moj!!!1

alora, gremo pisati, slikice lepiti...da ima tale potuhnjen mismis kaj za brati user posted image

Ooooo, mismis... kako lepo, da pokukaš še sm... sej, očitno tut me kukamo na vašo temo (priznam, kriva semuser posted image ) tam se človek prav od srca nasmeji, ko imate babe svoje dneve...  sem vidla, da bo kmalu akcija... pa kolk je novih bork... pa cel kup starih, ki se vztrajno borite in stremite proti cilju... vam privoščim  iz vsega srca, vsaki posebej in to čim prej!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.