Serendipity
|
Ojla, Za nami je končno noč brez krčkov. Upam, da bo dan tudi tako potekal. No, mogoče sem pa optimist? Od nedelje pa vse do včeraj zvečer so jo krčki matrali nekje na 2 uri in jo držali po tri ali štiri ure naenkrat . V pon zvečer je še dobila vročino in sva šla naslednji dan k P. Baje je od krčkov in potrdila je da ima naša pikica kolike. Kar mene čudi - sem mislila, da se pjavijo enkrat na dan (ob isti uri), trajajo nekaj časa in potem je to za tisti dan finiš. Pa baje ne... Sva pa včeraj nabavila še Antiflat in ji dala ob štirih popoldne in nato vedno ob hranjenju. Zgleda.. ah, nič ne povem, ker se potem vedno vse obrne. Hm, jaz še vseeno ''upam'' d aniso kolike, da sem kaj takega pojedla.. Optimist, kaj? Uh, so pa cukri na tej strani, ni kaj! Se mi je sladkor dvignil za 100 % Bumo - ti verjamem, da ti je bilo težko. Meni je v PON popoldne mleko naenkrat usahnilo (niti kapljice ni priteklo in niti ... Mogoče zaradi nespanja. Je pa danes zjutraj spet naval. Kdo bi vedel - mogoče sem se naspala, sprostila... Sva pa (končno) nabavila backup varianto adaptiranega mleka (do sedaj nisem nič imela doma) - če se še to enkrat zgodi...). Sem pa opazila, da sem se zelo zakompleksala. Z vseh strani te zasipavajo z infojem o dojenju in nekako dobiš feeling, da če ti ne uspeva nisi dobra mama. Vsaj mene je to ''udarilo'' v PON. Prav šok mi je bil, me je mož komaj potolažil. Se mi zdi, da je bolj pomembno da je otrok sit in s tem srečen on in starši. Slikco pa čimprej poišči, da vidimo našo prinčipeso! semper* kapo dol! Jaz se, probala s čebričkom pa je bil tudi problem z glavico. Bom raje piočakal, da zraste in bo držala glavico. Midva sva nabavila večjo banjico - dolžine 1 m, kopava v kuhinji (premajhna kopalnica) in si vodo prineseva k banjici. Je kar dela. Je pa ne kopam, če moža ni doma. Potem jo le umijem z brisačko. Hja, je treba iti koraj s časom daj se sfejsbukaj že enkrat! lučka - upam, da res ni kakšn aalergija. Naj bo čimprej OK! *hugs* mali Neži! blanč - kako si opravila? sabsa - dobrodošla! Uh, Sara je pa že kar velik zalogajček. Nas boš malo posladkala? goldy - upam, da ne bosta dolgo sami... ancika - ma, mi smo danes superca! Pa vi? Je morje še slano? Kakšna slikica pade? gloria - kak je Nik? Je v vrtcu? Ah, alarmček - vsem ostalim *hugs* pa še kaj kasneje priletim!
|