Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica ti, men se zdi da nam zdaj šže taki mali ugovarjajo. Pa kako lepo ime ma vaša princeska. Jast bi tud mela zarjo :) Jap, nas imajo naštudirane v nulo Kot je že bilo napisano le mi njih še nimamo Ime je pa res lepo. Midva sva vedno govorila, da bova imela Liama (sicer sva se nazadnje odločila da bi bil Timotej, ker je sorodnica dala ime svojem pojbiču Lian - ni isto, vendar vseeno preveč podobno) obi - jaz imam tudi probleme oblačenja. Sicer se nič kaj dosti ne vozičkamo, po eni potki sem in tja. Tja spi, nazaj pa jok in stok . Drugače pa ima v vozeku tole stvarco - http://www.galeb.eu/si/page/detail/gitm/149/mode/window/cmd/bigimage/ - pa če je mrzlo samo z obeh strani ''stranico'' obrnem in jo sam not zabubim. Je full dobro! Ponavadi jo še noseim gor k babici in dedku v tem, ali jo pa dam čez dan spat, če je tečka v tem. Je varno in toplo. Je pač malo manj oblečena, d aje ni prevroče. reby - AD3 dobila sem jih prejšnjo sredo. Sem mislila začet s ponedeljkom pa so prej prišli krčki. Bom probala z naslednjim PON. Baje lahko povzročajo krčke in bi rada počakala, da vidim ali te kapljice valajo a te krčke, ki jo matrajo sedaj. Bom pa začela postopoma - najprej ena kapljica, drugi dan dve, tretji tri, itd. Če bodo pa krčki nazaj prišli pa nabavim iz Avstrije neke, so baje bolj ''mile'' do krčkov, valajo pa isto. vidim, da sta najina tamala res v navezi Hipp - je pa instant ja, kot je semper napisala, ko se spomniš si narediš. Meni je sicer kar sladek ampak sem lenuhec in pozabljivec... IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Ajsi pa Se*, če mata že zdej joške do popka oz. kolen, kako bo šele pol, ko bosta nehale dojit Se* hvala za info glede slikic. Moram zdej možu dat to prevest, da vidim, če mam tudi jest kaj takega Drugače pa ful lepo to rihtaš, res, vse pohvale!!! Kako pa kej sling? Jaz še nisem sprobala traku ... se kar neki ne upam ... mah, sem čudna, vem A tamala vam pa take dela? Nič kofetkanja ... je bilo očitno med nosečnostjo prevečkrat zizule - Hehe - mi jih bomo zrolali pa kupili uber velik modrc, da jih not stlačim. Hehe, to bo Pamela Andersen fauš slikce - Hvala za pohvale . Mije res tole rihtanje v užitek. Če nimaš kar z mule dol potegnita. kofetkaraj - Ma, sem mislila, da ji bo kofetkanje v genih sling - superca patent, le blago moram zamenjat. Le-to je preveč neelastično, trdo - ga je full težko naštimat. Ajde, sprobaj tale trakec, no - probaj najprej s kakim pliškotom vadit Kar se tiče pokakanih tetra pleničk in cotik: Jaz jih namočim, namažem s trdim Vanish milom in fliknem v stroj. Perem pri 30° in gre vse ven BP. IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Pri nas je pa vse smotano. Sva dala Neži nov dodatek za alergike od Aptamila. Sva rekla, da ne bi menjala firme, da ji bo lažje. In itak je bil bljak, smrdi, Neži se je obračalo, a je jedla ker je bila lačna. Potem pa...... kakala zeleno. Tako, da smo šli v lekarno po Allernovo. Je rekla P, ko sem klicala kaj naredit, da to potem zagotovo potrjuje alergijo. Pa vsa je narobe, nemirna, spi manj,....ni da bi govoril. Oh, lubica moja. Boga pikica mala. In seveda mamica in ati...
|