Bumo
|
Mislim, vi že n a19 strani, jaz pa šele danes z Rebijino pomočjo odkrijem to temo ,pa za crknit no Mi hvala bogu krčkov nimamo, malo so težave včasih, če Lani ne more kakat ampak potem lepo pomasiramo trebušček in damo kolenca gor na njega, pol pa gre. Včasih jo tudi kaki prdci mučijo, sploh zjutraj ,ko se zbudi sicer pa je HB vredu. To ,da se pa želi nosit ravnotako kot tvojo detece Rebi ja,ja..poznamo, poznamo . Sem si tudi jaz že pred časom prebrala ta prispevek o jokanju in sem nekako potem lažje začela gledat na vse to nošenje....tašča naj kar sebi pravi ,kdo koga razvaja, če ima doma še 28 letnega sina, ki ne mr....ne s prstom in ne zna niti ene položnice sam plačat....kako pa lahko sploh poveš, da je malo detece od 2 mesecev razvajeno če pa sta mamica, ata in njuna bljižina sploh edina stvar, katero pozna...je pa res, da je včasi pred spanjem Lani tako zmučena ,če je dalj časa čez dan gor, da potem tudi nošenje takoj ne pomaga in malo dlje traja, da se pomiri... Je pa tako ,da pri nas ona v večini spančka čez dan na 3 ure, dopoldan je pa gor do kakih 12h. Če pa gremo na sprehod, če se kam peljemo z avtom ali pa če jo imam zunaj na trati pred hišo v vozičku...potem pa spimo tudi 5 ur čez dan brez problema. Ponoči pa tako,tako..odvisno. včasi lepo včasih pa se tudi zna zbudit na 2,5 ure. Jaz lahko jem vse...ker ne dojim več je mleko žal pošlo, sicer pa ga nisem nikoli bogvekaj imela in je bilo treba zmeraj dodajat še adaptiran mlekec. Pa sem se nekak sprijaznila s tem, sem full hotela dojit in si črpala mleko skoz....začela sem v bolnici na 3 ure (tudi ponoci), pa kasneje še doma. je bila Lani na začetku full drobcena, jaz sem imela manj mleka in se je full hitro zmantrala in zaspala.Je blo treba še malo izčrpat, njej pa dodat AM. Sm ose trudili, poskušali žret na veliko žgance, pa pit brezalkoholen pir, pa čaje in ne vem kaj še vse....sedaj se več ne sekiram, bo pa pač zrasla gor n aflaški in ne na joški. Pa še ata lahko sodeluje in jo nahrani, če jaz hočem tisti trenutek postoriti kaj drugega po hiši al pa skočit v trgovino. Moram poiskat kako lepo fotko, da jo dam gor.. pusek vsem
|