Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Našga so pa včiri krčki matral, pa je tud zelen kaku in to 4x, potem pa je blo bolš. Pa sem jedla samo jabolčni kompot. No, zdej še to ne bom več. Ja, najboljš Sam vodo pij, pa prepečenec jej Ta mali bo super, ti boš pa tud hitro tistih 10 kil zgubila Jaz sem pa tudi včeraj eksperimentrirala - se nisem mogla zadržat kostanja ... zdej pa danes gledam, če so kakšne posledice Tamali je ful zaspan, pa noče spat, sam to pomoje ni od kostanja Sem pa dobila neke kapljice Babynos - a katera pozna? Baje ful pomagajo, sam ko sem jih poskusila, imajo okus kot Jägermeister in sem šla brat, majo noter alkohol, pa zeliščne so. Prvič slišim Jaz imam zeliščne Gas Bimbi, sem šla prov pogledat, ni nič alkohola notri Nevem, če bi jaz tamalega že zdej na alko navajala Ajsi pa Se*, če mata že zdej joške do popka oz. kolen, kako bo šele pol, ko bosta nehale dojit Se* hvala za info glede slikic. Moram zdej možu dat to prevest, da vidim, če mam tudi jest kaj takega Drugače pa ful lepo to rihtaš, res, vse pohvale!!! Kako pa kej sling? Jaz še nisem sprobala traku ... se kar neki ne upam ... mah, sem čudna, vem A tamala vam pa take dela? Nič kofetkanja ... je bilo očitno med nosečnostjo prevečkrat Pleničke: pri nas tudi iz pampersk vse ven leti Imamo pa še ene iz Leclerka, se mi zdijo kar OK. Sem mislila tudi te iz Mullerja probat, jih drugače punce kar hvalijo. Mi v glavnem menjamo minimalno 2 kompleta cunj na dan za Klemna, pa še mami oz. oči se morata vsaj enkrat dnevno preoblečt Tetra pleničke iz Hoferja so mi OK. Edin mal se muckajo, trde se mi ne zdijo. MOgoče zato, ker ostale pleničke mam take, da so že en kup otrok skoz dale ... sem jih dobila od tašče, pa ne vem, če jih niso imeli še za moža, hehe Za to, da jih Klemen pokaka, so čist v redu. Vozičkanje: pri nas se zdele neki sonček kaže, tako da po moje bova šla čez kako urico malo ven. Cunje: to je men še vedno problem. Naš ima v vozičku eno tako obloženo košaro, pa že kar premajhna mu je, da je čist natlačen not in se mi zdi, da mu zato zelo hitro vroče rata ... pa ga pol ne oblečem nič več kot ga imam v stanovanju oblečenega. Samo tetra pleničko čez, pol pa še dekico. Če je hladno, mu jo fino zatlačim, sicer pa samo tko čez položim. Nič, ta mali noče pa noče zaspat, najboljš, da ga res kar v voziček stlačim ... Čau, pa prijetno popoldne in večer, pol se pa še kaj preberemo
|