|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
1.10.2009 17:54:28   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ta naš lump je zaspal ob 19.30, ob 00.25 vstal, zdaj sva pa končno nazaj zaspala. Itaq je posebnež, nikoli ne spi pri meni, ampak zaspi v lupinici, pol ga dam pa v njegovo posteljo v njegovo sobo. pa črna trda tema mora bit, če ne se frajer pokriva čez glavo user posted image On in liam sta razlika k dan in noč.

No grem, ker smrči, tko da grem odspati kako urco.

Tole je tudi meni že dostikrat naredil, ampak hudiček se mi potem, ko ga prestavljam, vedno zbudi user posted image

No, tale naš posebnež user posted image  je danes (skupaj z mamico) z nekaj prekinitvami spal do enih popoldne user posted image  Zdej se pa spet bojim noči, da je ne bomo prebedeli user posted image

Ja takle mamo user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 501
1.10.2009 18:18:51   
lana70
da vas samo lepooo pozdravim, mamice IVF/ICSI user posted image user posted image user posted image , prihajamo za vamiiiiii, a ne bibek..

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 502
1.10.2009 18:22:46   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Reby, smo probal tiste pelene iz Mulerja pa so za en K. Nč zadovolni, blato gre povsod ven, če pa že ornh zadihtaš ga pa po hrbtu ven pomakne...
Bom kar 1,5 € več dal za pamperske...

No, dobr da poveš. Jaz sem danes kupla kr Pamperske, ne bom nč eksperimentirala.
Aja, kako pa se vam obnesejo tiste tetra plenice iz Hoferja? Ful so trde, mi jih imamo samo za na previjalno, v voziček spodaj in za okras...

Blanči - grem kr pogledat, zdej mam cajt, je ati pršu domov user posted image

men so pa iz Mullerja super, jih uporabljam za ponoči. zdržijo 12 ur user posted image pamperske pa mi niso všeč. za čez dan pa imam bolj eko varjanto, Alana iz DM

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 503
1.10.2009 18:23:21   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

da vas samo lepooo pozdravim, mamice IVF/ICSI user posted image user posted image user posted image , prihajamo za vamiiiiii, a ne bibek..

več nas je, boljš je user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 504
1.10.2009 18:24:08   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Bibek ima še 221 dniuser posted image ...ampak bere vas pa z veseljemuser posted image .

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 505
1.10.2009 19:09:58   
Serendipity
Ok, na hitrco - naša mala mišika:

Z nasmeškom:

user posted image

Pa tak spančakamo, ko nas čuva ati :

user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 1.10.2009 19:10:20 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 506
1.10.2009 19:59:10   
Zvezdica
men so pa iz Mullerja super, jih uporabljam za ponoči. zdržijo 12 ur user posted image pamperske pa mi niso všeč. za čez dan pa imam bolj eko varjanto, Alana iz DM

men so bile tud mullerjeve všeč, pa tele eko iz mullerja tdu, samo zdaj ko puza, pa hodi okoliuser posted image mi zdržijo sam pampeske. user posted image

Se* kok je lepa...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 507
1.10.2009 20:00:12   
Zvezdica
ekola še mojga pokažem :)

user posted image

aja pa še tale video.....za crknit. mojga ni več, če mi kaj tazga ušpiči.,

http://matic3k.blogspot.com/2009/10/kako-zbudit-punco.html

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 508
1.10.2009 20:00:20   
Reby
Se*  - iiiii, lepotička, kako se smejča user posted image  user posted image  user posted image  Naš je tud tak smejko. Ga dam v ležalniček in gledava knjigico in se pogovarjava, pa se tako smejča, pa kr pogovarjal bi se rad.

Ker danes atija ni bilo cel dan, sem ga sama skopala in nama je uspelo, še drl se ni, ko sem ga iz vode dala in rihtala user posted image  user posted image  user posted image  

Drugače pa je bil ful priden cel dan, zdej pa je ati pršu in ga ima na rokah, tamali pa navija.  Vsak večer se jokamo po 3 ure, pa ga ne zvija tako fejst.

Zvezdi - zdej bo grdo vreme, če bo drug teden lepo, pa prletim do tebe in greva malo na sprehod na PST.

< Sporočilo je popravil Reby -- 1.10.2009 20:03:25 >

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 509
1.10.2009 20:11:56   
sonček33
Zarja in patrik lepotca sta sto na uro

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 510
1.10.2009 21:26:55   
ledenka
Se* in Zvezdica - kaka cukra imata user posted image user posted image user posted image

user posted image
pa še midva z našim velikanom user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 511
1.10.2009 21:31:51   
sonček33
Ledenka kakšne obrvi ... Pa je res velik! Fletko.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 512
1.10.2009 21:36:25   
sonček33
user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 513
1.10.2009 22:23:00   
Sempervivum
Lana, biba in vse ostale user posted image , komaj čakam, da se nam pridružite user posted image  

Se* mala je ful lepotička user posted image  Pa tako lepo se že smeji user posted image  Dojenje je v redu? Maš zdej backup varianto doma? Mi jo mamo že ves čas, odkar smo doma ... pol pa če slučajno zvečer zmanjka, pač dodamo ... in se nič ne sekiramo. Se mi zdi še najboljš tako. Une pripombe o dojenju pa sam presliš ... to kr neki ljudje sprašujeo ... mame smo pa vse tle gor itak najboljše, tolk da veš ... nič zakompleksanosti, prosim user posted image  Sej te je verjetno že minila, ane. Drugače te pa že ful dolg hočem vprašat, kaj narediš, da maš tako lepe slikice - to z okvirčkom - jest bi tudi user posted image

Zvezdica, tvoj je tudi pravi cukerček user posted image  Video sem pa tudi pogledala ... sam da bi tkole dol padla s postelje, ta je pa prehuda user posted image user posted image user posted image

Bravo Reby za kopanje! user posted image  Midva sva našega mulčka kopala vsak dan, zdej sva se pa odločila, da ga bova kar na dva dni, tko kot si že ti napisala. Vmes ga lepo umijem, pa je.

Lučka, zdaj mi je pa jasno, zakaj si nisi želela alergije user posted image  Držim pesti, da se bo dobro končalo user posted image

Mi mamo pa v nedeljo piknik za našega fanta, pa sem tako vesela, da bo lepo vreme user posted image  Bo precej otrok prišlo s starši, pa če se otroci zamotijo in zaigrajo, potem se tudi starši malo bolj sprostijo, pa smo vsi zadovoljni user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 514
1.10.2009 22:24:55   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

sonček kok sta dobra :)

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 515
1.10.2009 22:25:22   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Se* in Zvezdica - kaka cukra imata user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kok je velik. A se dojita?

i belive i can fly....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 516
1.10.2009 22:30:39   
ledenka

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kok je velik. A se dojita?

aha. joške mam skor do kolen user posted image pa dude tud ne mara.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 517
2.10.2009 8:06:42   
Reby
Jutro user posted image

user posted image

Pa kakšne cukre ste spet limal gor user posted image  Res so lepi tile IVF dojenčki user posted image
Našga so pa včiri krčki matral, pa je tud zelen kaku in to 4x, potem pa je blo bolš. Pa sem jedla samo jabolčni kompot. No, zdej še to ne bom več.
Sem pa dobila neke kapljice Babynos - a katera pozna? Baje ful pomagajo, sam ko sem jih poskusila, imajo okus kot Jägermeister in sem šla brat, majo noter alkohol, pa zeliščne so.

S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 518
2.10.2009 9:29:52   
mlinčka
...imajo okus kot Jägermeister in sem šla brat, majo noter alkohol, pa zeliščne so.

Pol pa ni dvakrat za rečt, da ni Jägermeister user posted image . Zato pa pomagajo!
Ne, nisem še slišala za njih.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 519
2.10.2009 13:36:34   
Serendipity

ekola še mojga pokažem :)

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

user posted image
pa še midva z našim velikanom

OMG! Pa ves ste resne? Kak je pa meni zaj cuker narasel. Kak so fletkani! Sami pojbiči - se je naša mala že zatreskala. Pa v vse tri! user posted image user posted image user posted image user posted image

Cukri na kubik! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (pa mamice tak lepo zraven pašejo!)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 520
2.10.2009 14:00:40   
Serendipity
Reby - jaz vem le za mazilo babynos (baje full dobro za mozoljčke in vnete ritke) - za kapljice sem pa tudi slišala, ampak nimam feedbacka... Upam, da bodo valale. Ti si že začela z AD3 kapljicami?
Superca za kopanje! To je bil velik projekt! (vsaj zame bi bil user posted image )

ajsi - no, se bodo moji tudi že kolenom približali (trenutno so nekaj mm nad popkom user posted image ), ker je madam cele dneve gor. Dude ne mara. Ni šans - jo full jezi - vleče jo kot nora (čie ji malo držiš, ker je nekak ne ve držat) potem pa sam tečna rata in se razdraži. Najbolj jo pomiri mamina ziza..

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Se* mala je ful lepotička  Pa tako lepo se že smeji  Dojenje je v redu? Maš zdej backup varianto doma? Mi jo mamo že ves čas, odkar smo doma ... pol pa če slučajno zvečer zmanjka, pač dodamo ... in se nič ne sekiramo. Se mi zdi še najboljš tako. Une pripombe o dojenju pa sam presliš ... to kr neki ljudje sprašujeo ... mame smo pa vse tle gor itak najboljše, tolk da veš ... nič zakompleksanosti, prosim  Sej te je verjetno že minila, ane. Drugače te pa že ful dolg hočem vprašat, kaj narediš, da maš tako lepe slikice - to z okvirčkom - jest bi tudi

user posted image To sem jo slučajno ujela. Minuta za tem je bil že jok. Dojenje je zdaj ok. Le če ne pijem dovolj in ne počivam potem se zmanjša. Zdaj vem - počitek (kakšna urica spanja, če je mogoče), večji vnos tekočine, pa kak čajček za dojenje (meni je Hipp všeč - ga ni treba pol uri skup scomprat) pa počasi priteče mlekec...Imam pa zdaj zalogo doma. user posted image
A, okvirčki: eno je Corel Photo Paint Shop Pro Photo X2 (mi je ljubši od Photoshopa) drug je pa (z E-mule dollovdani (hehe, mater jaz rada skovanke delam user posted image )) Photo Efects Studio (ima tudi zanimiva okvirje - tudi v obliki srčka, kot imam na avatarju FB-ka...). Jaz sem mal freak na urejanje sličic - nisem pro, ampak rada pa jih v okvirčke natlačim user posted image user posted image

lana in biba - joj, zdaj zdaj bosta že tu slikice svojih sončkov limale! (Jaz sem si vedno mislila - pa kaj mi vsi govorite, d anosečnost hitro mine, če se vleeečeeeee (celo tam do 25. tedna). Pa so imeli prav user posted image user posted image user posted image )

glede pleničk: Jaz sem včeraj ene Pamperske nabavila in se mi zdijo full trde in grobe  user posted image . Al je pa samo feeling ...
Hofferjeve pleničke - če jih ne operem z mehčalcem so tak bolj grobe. Ampak ne vse - najbolj tiste z opicami user posted image

zvezdica - naša tudi rada v lupinici zaspi ampak le med vožnjo, ko pa pridemo ven pa se zbudi in tečka. Se je pa pojavil vzorček - sva bila v mestu in jo nahranim, zaspi in gremo na kafe. Pridemo tja, naročimo - mala spi, dobimo kafe na mizo - se zbudi in joooooook. Seveda zlijem kafe vase (ker nič ne vala takrat - še posebej ne dudica) in šibamo. In to se nama je zdaj že 3x zgodilo. Nekak ne mara kofetkanja, pa ne vem kak te to - če sem med nosečnostjo cel čas kofetkala. Se ni navadila? Al pa takrat samo pobegnit ni mogla? user posted image user posted image user posted image

mlinčka - je bila ta noč tudi tak mirna?
goldy - minimonkey? Hm, moram malo pobrskat po netu kaj je to! user posted image
lučka - superca za kilogramčke. Miša pa fajn raste! user posted image user posted image Upam, da se vam čimprej poštima tole...

Ma, se bom malo považila danes user posted image Danes je res en ''čuden'' dan. Zarja se je ponoči budila na na štiri ure, zdaj pa se zbudi, jo previjem, nahranim in zaspi nazaj. Spi kakšno uro pa pol do dve uri in se znova ponovi krog. To se še nikoli ni dogajalo. Ponavadi ni mogla zaspat nazaj. A naj me skrbi? user posted image user posted image user posted image user posted image
Hm, me je pa danes zjutraj zaaaaraaaaan (ob pol petih) lepo ftrofila med previjanjem user posted image user posted image user posted image Prav v trenutku, ko sem hotela zamenjat plenički, je izbruhnil gejzirček user posted image user posted image user posted image Packa mala.

Jao, kolko sem spet načvekala. Si grem tole zdaj skopirat, ker če ne pošlje bo jok in stok ...

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 2.10.2009 14:01:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 521
2.10.2009 14:11:17   
Zvezdica
zvezdica - naša tudi rada v lupinici zaspi ampak le med vožnjo, ko pa pridemo ven pa se zbudi in tečka. Se je pa pojavil vzorček - sva bila v mestu in jo nahranim, zaspi in gremo na kafe. Pridemo tja, naročimo - mala spi, dobimo kafe na mizo - se zbudi in joooooook. Seveda zlijem kafe vase (ker nič ne vala takrat - še posebej ne dudica) in šibamo. In to se nama je zdaj že 3x zgodilo. Nekak ne mara kofetkanja, pa ne vem kak te to - če sem med nosečnostjo cel čas kofetkala. Se ni navadila? Al pa takrat samo pobegnit ni mogla? user posted image user posted image user posted image

ti, men se zdi da nam zdaj šže taki mali ugovarjajo. Pa kako lepo ime ma vaša princeska. Jast bi tud mela zarjo :)

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 522
2.10.2009 14:14:42   
obayifo
kake lepe slikice..user posted image user posted image

Mi smo pa cist adijo..vcerej od jutra do danes do enih zjutraj nismo spal, karkol sm nardila, ni blo v redu..dve minutke in pol histerija. Zdrzal je edin uro in pol k sm mu pela in migala rokice in nogice..pol sm bla skor brez glasa
Dons mal bols,zdele spi, upam da ne bo tko hudo.
Jutr mamo pa v planu mal dalsi izlet,upam da bo zdrzou eno urco v lupinci. Kolk oblecete vase soncke za it ven pri takih temperaturah, dajte mi povedat, da ne bom pretiravala al pa bo reveza zeblo..
Nas pa skos kaka ful rumeno,je slo enkrat do sredine hrbta in itak ne gre barva dol z bodija. Tetra iz hoferja mamo v glavnem za podlagat, drgac mamo pa zdej pamperske iz milerja,velikost 2, pa je ob straneh skos mal vlazno. Pr tamalih ni blo tko. Flase pa dude pa sploh ne mara, tko da se ful namatramo, da vsaj mal cajcka spije, ker mu mormo tekocino dodajat, k je se mal rumenkast.
A greste danes tut ven z vozicki?

Neposredna povezava do sporočila: 523
2.10.2009 14:43:41   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ti si že začela z AD3 kapljicami?

Ne, a vi ste? V ponedeljek imava pediatrinjo prvič...

meni je Hipp všeč - ga ni treba pol uri skup scomprat

A maš kako instant varianto? Ker jaz imam Hipp natal v vrečkah.

Ma, se bom malo považila danes user posted image Danes je res en ''čuden'' dan. Zarja se je ponoči budila na na štiri ure, zdaj pa se zbudi, jo previjem, nahranim in zaspi nazaj. Spi kakšno uro pa pol do dve uri in se znova ponovi krog. To se še nikoli ni dogajalo. Ponavadi ni mogla zaspat nazaj. A naj me skrbi? user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej sem jaz vedla, da sta najina dva res povezana, pr nas je tud danes samo hranjenje in spanje, upam, da bo ponoči spal user posted image

Drugače pa je naš pravi mulc, kar se tiče dojenja. 5 minut zdrži na zizi, potem pa ko more začet bolj vlečt, se pa dere ko ne vem kaj. Pa potegne, da ven iz ust in se dere. Tako da ga zdej podojim, dokler se ne dere preveč, potem pa si načrpam in mu dam iz flaške...

Obi - jaz danes nisem nič šla ven. Naš se tud velikokrat pokaka do hrbta in zadnjič tud iz bodija ni šlo ven. Pa sem dala še enkrat prat in je šlo. Perem pa na 60.

< Sporočilo je popravil Reby -- 2.10.2009 14:44:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 524
2.10.2009 16:42:06   
Sempervivum

Našga so pa včiri krčki matral, pa je tud zelen kaku in to 4x, potem pa je blo bolš. Pa sem jedla samo jabolčni kompot. No, zdej še to ne bom več.

Ja, najboljš user posted image  user posted image  user posted image  Sam vodo pij, pa prepečenec jej user posted image  Ta mali bo super, ti boš pa tud hitro tistih 10 kil zgubila user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem pa tudi včeraj eksperimentrirala - se nisem mogla zadržat kostanja ... zdej pa danes gledam, če so kakšne posledice user posted image  Tamali je ful zaspan, pa noče spat, sam to pomoje ni od kostanja user posted image  user posted image

Sem pa dobila neke kapljice Babynos - a katera pozna? Baje ful pomagajo, sam ko sem jih poskusila, imajo okus kot Jägermeister in sem šla brat, majo noter alkohol, pa zeliščne so.

Prvič slišim user posted image  Jaz imam zeliščne Gas Bimbi, sem šla prov pogledat, ni nič alkohola notri user posted image  Nevem, če bi jaz tamalega že zdej na alko navajala user posted image  user posted image  user posted image

Ajsi pa Se*, če mata že zdej joške do popka oz. kolen, kako bo šele pol, ko bosta nehale dojit user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

Se* hvala za info glede slikic. Moram zdej možu dat to prevest, da vidim, če mam tudi jest kaj takega user posted image  Drugače pa ful lepo to rihtaš, res, vse pohvale!!! Kako pa kej sling? Jaz še nisem sprobala traku ... se kar neki ne upam ... mah, sem čudna, vem user posted image  A tamala vam pa take dela? Nič kofetkanja ... je bilo očitno med nosečnostjo prevečkrat user posted image  user posted image  user posted image

Pleničke: pri nas tudi iz pampersk vse ven leti user posted image  Imamo pa še ene iz Leclerka, se mi zdijo kar OK. Sem mislila tudi te iz Mullerja probat, jih drugače punce kar hvalijo. Mi v glavnem menjamo minimalno 2 kompleta cunj na dan za Klemna, pa še mami oz. oči se morata vsaj enkrat dnevno preoblečt user posted image  user posted image  

Tetra pleničke iz Hoferja so mi OK. Edin mal se muckajo, trde se mi ne zdijo. MOgoče zato, ker ostale pleničke mam take, da so že en kup otrok skoz dale ... sem jih dobila od tašče, pa ne vem, če jih niso imeli še za moža, hehe user posted image  Za to, da jih Klemen pokaka, so čist v redu.

Vozičkanje: pri nas se zdele neki sonček kaže, tako da po moje bova šla čez kako urico malo ven.

Cunje: to je men še vedno problem. Naš ima v vozičku eno tako obloženo košaro, pa že kar premajhna mu je, da je čist natlačen not in se mi zdi, da mu zato zelo hitro vroče rata ... pa ga pol ne oblečem nič več kot ga imam v stanovanju oblečenega. Samo tetra pleničko čez, pol pa še dekico. Če je hladno, mu jo fino zatlačim, sicer pa samo tko čez položim.

Nič, ta mali noče pa noče zaspat, najboljš, da ga res kar v voziček stlačim ...

Čau, pa prijetno popoldne in večer, pol se pa še kaj preberemo user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?