|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
14.6.2010 22:36:12   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

semper - naša je tudi 1x telebnila s postelje user posted image (kakšne 2 tedna nazaj), od takrat preveri, če je že ob robu.user posted image

Si me kar malo potolažila, vsaj vem, da se tudi komu drugemu lahko kaj takega pripeti user posted image  Naš pa še nič ne preveri, če je na robu ... no, mogoče od zdaj naprej bo, ampak zdaj sem malo spalnico preuredila - beri prestavila posteljico čisto k zakonski postelji, da preprečim še kakšno tako pripetijo, ker sicer me bo kar pobralo ... Sicer vse skupaj zdaj čist čudno izgleda, ampak varnost je na prvem mestu user posted image

Pa kje ste fasale tole šesto???? No, samo da ste že zdravi!

Ledenka, je M že kaj bolje?

Reby, je T fino čofotal v morju? user posted image  Mi smo imeli danes predzadnjič plavanje, pa so bili samo 4 dojenčki. Tako smo lahko cela družinica čofotali in delali vaje po mili volji user posted image  Naslednjič bomo očigledno že sami user posted image  Upam, da se je T uspel izogniti okužbi!

Tudi Lučki hvala za tolažbo user posted image  Z zakonske je padel, HB.

Biba, tale Gapii te pa res upošteva 100 %. Najprej dobiš smehljajočega Jakoba, potem pa še koledarček na avatarčku user posted image  Pa hvala za kofi user posted image  Drugače pa kar fino počivaj. Kar naj še drugi kaj postorijo. Ti pa lepo nadaljuj s proizvodnjo papice za malega velikega bibončka user posted image

Gapi, ti pa ob dvojčkih tudi uživaš in imaš celo nekaj časa zase, kavico, pivce in celo RR user posted image  To pa rada preberem user posted image  Imate v vaši familiji očitno pridnost v genih user posted image  

Vsem ostalim želim eno prijetno in hladno nočko, pa lep pozdravček user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
15.6.2010 8:36:07   
blanč
dobro jutro. Danes pa jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Častimo
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
15.6.2010 9:28:31   
Reby
Jutro! user posted image

Mi smo prespali noč v kosu, zdej pa že spet spi 1 uro in pol user posted image  
Prehlad je mimo, smo bili smrkavi samo 3 dni in je minilo.

blanči - vse najboljše Lari in Bernardku za 1. rojstni dan, lepo praznujte. Upam, da je tortica uspela in škoda, da je drug teden ne bo več user posted image

user posted image

Goldy - a vi pa šesta? Ojoj, nam se je po šesti bolezni ritem čisto sesul, zdej počasi prihajamo na stare tirnice in to po 3 tednih... Se vidimo kaj drug teden?
Semper - šesto bolezen baje lahko otroček dobi, tudi če se ne druži z drugimi otročki, ki so zboleli, baje ta virus kroži po zraku. Bošček Klemen, da je padel s postelje. A v svoji postlci pa noče spat?
ajsi - najbrž se bo Tomi pridružil Maksu v vrtcu septembra user posted image  Favš, da si spoznala malega šarmerčka user posted image
mali bibonček - z zamudo vse najboljše za 1. mesec user posted image
gapii - vaša dva fanta sta res prava cukra in hura za super mamico, se vidi, kaj si po poklicu, mate vse poštiman user posted image
kimsy - upam, da uživate na morju, ne dvomim
mojsonček - vidim, da imaš pestro. Nekje v začetku julija bi se pa lahko spet dobile, a ne? Pa šibnemo na giro okorg Bleda.
lučka - kaj ji boš pa dala zvečer namesto mleka? Jaz mu dam ponavadi mleko in 2 žlici čokolinota. Super, da pridno pije iz lončka. Jaz razmišljam, da bi mu nabavila takšnega, kot ima mojsonček - na slamico.

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
15.6.2010 10:01:48   
gapii27
ojla babike

kavica mim, tamala že spita nazaj in imam malo cajta da pokukam na RRuser posted image

kr rastem, ko berem tele vaše komplimenteuser posted image   hvala... pridnost v genih-vrjetno... poklic pa me vedno spremljauser posted image  

grem se štimat počas.... imam sodišče, danes zaključim zgodbo preteklostiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
15.6.2010 14:58:00   
obayifo
blanči, vse najboljše tvojima zakladkoma!

mi še kar pihamo od jeze, ko je treba ponoč nazaj zaspat in ne gre pa ne gre drugač kot na mamini joški. se je danes še očka nekej trudu, pa je obupal in šel spat v dnevno, midva sva se pa po uri in pol dretja spravla skup v postlo, da je bil mir.

dobra novica pa je, da je očitno nekdo odpovedal in smo dobili vrtec!!!!! jipiii user posted image user posted image user posted image

zdaj pa plunem v roke in v akcijo, da čimprej službo zamenjam. sam kaj, ko nisem računalničar, mojga foha pa trenutno noben ne rab, oz.vsi nekak po 'vezah' not pridejo, jaz mam pa veze predaleč..

danes gremo po tretji odmerk, če bo poba pokazal, da je zdrav ko dren. to bo spet enga dretja..

naj vam ne bo prevroče.

a ma kdo kakšen predlog kam z malim na morje, kjer je debeeela senca in obala pred nosom?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
15.6.2010 15:08:15   
ledenka
semper, ne skrbi glede padca s postelje... naš to redno počne. no, ne samo s postelje user posted image  (kot smo videli v ZOOju, poleti tud s 15 cm stopnice). najhuje je bilo, ko je sedel čisto na robu in padel direkt nazaj na hrbet. pa niti buške ni pridelal, hb.

goldy, a sta naša dva bla skupaj na randiju? user posted image  M. je komaj prebolel šesto, je imel 4 dni visoko vročino... jutri pa spet v službo.

Reby user posted image  za sovrtičkarja user posted image

obi, pri našem imamo že skos tako rutino, da ko se sredi noči zbudi, pride k meni spat... potem vsaj približno spimo. in super za vrtec user posted image

gapii, upam, da si ok opravila na sodišču. pa lepa fantka imaš user posted image

Blanč, vse najboljše za L&B user posted image user posted image  prehitro rastejo user posted image

biba, kako je naša maman nouveau? user posted image

greva midva mal zapravljat, rabi otrok še kake kratke hlače in majčke za vrtec user posted image  

poljubčke vsem cukrom in pomah mamicam!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
15.6.2010 16:08:44   
lučka 25
Blanč, čestitam za prvo svečko in to dvojno. user posted image  user posted image

Semper*, a z zakonske je padel. No, ker mene je strah, da bi padla s svoje posteljice, da bi čez zlezla,......uf raj ne pomislim.

Reby, ja tisti lonček na slamco je dober. Gsa moram jaz tud za malo kasneje nabavit. Za večerjo pa Neža poje mlečno kašo, preden gre spat pa potem popije celo flašo vode, tako se je odločila user posted image

gapiii, dobro zaključi zgodbo preteklosti, da boš lahko gledala le naprej.user posted image

obi, super za vrtec user posted image user posted image user posted image , pa upam da se ti tudi s službo uredi.

ajsi,  ja slata od M je bla pa res taka, ta filmska.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
15.6.2010 19:31:39   
Goldy
Pozdravljeni!

blanč - čestitke in en cmok L&B, pa seveda mamici in atiju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala za tortico!

reby - če kakšen dan prej poveste, kdaj se boste dobile, si vzamem tudi kakšno urico dopusta! Itak!user posted image

obi - user posted image  za vrtec!

ajsi - pa tale najina mulčka se že zdaj tajno sestajata! user posted image Kaj šele bo!user posted image  Pol ju pa bolezen izda.user posted image user posted image

Nič šibam na sestanek. A je zdaj 2 dni čuvala tašča in se fino ujameta. Ampak danes pridem domov in A roke v zrak in vsa vesela zavpije JEEEEE! Pol se je prijela še za glavo, kakor da ne more verjeti, da sem res doma. So se mi kar očke orosile.user posted image user posted image  Pol se je pa cartala in smejala ter vriskala.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
15.6.2010 20:49:10   
lana70
Na hitro sem malce po diagonali prečekirala kaj dogaja in z zamudo vse najboljše slavljenjcem in bolanim pike poke, da hitro ozdravijo. Mi smo super duper, na morju uživali, imeli vmes UZ kolkov ki so ok in se še cepili (tisti dan smo bili tudi pojokavi), drugače pa veliki 61  cm in težki 6530 kguser posted image user posted image . Tako, sedaj pa šibam, pozdravčke vsem!!

Aja, nekje sem zasledila, da Goldi že dela, ajooj, kako to zgleda?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
15.6.2010 22:13:57   
Goldy
lana - ja, že delam.user posted image  Kako to zgleda??? Tako, da je A včasih dobre volje, ko grem, včasih malo manjuser posted image , je pa fuuuul vesela, ko pridem domov.user posted image  Pa da je že 2 dan službe dobila čez 39 vročine in jo imela 3 dni, pol pa dobila še flekce = 6. bolezen. HB, da mi gredo v službi na roke in lahko do 1.9. dopust koristim po urah. user posted image  za morje - kdaj gremo šele mi! No, saj prej grem ov hribe.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
16.6.2010 10:43:52   
Reby
Dobro jutro oz. že kar dober dan! user posted image

user posted image

sonček, kruce, andreja - pogrešani
obi - super za vrtec, no vsaj nekomu je uspelo. Zdej pa držim pesti še za službo.
Mi smo danes pridelali prvo buško. Sej velikokrat pade na tla z glavo po ploščicah, ampak tokrat se mu ni uspelo spretno ujeti. Dretja ni bilo veliko, sem ga hitro potolažila s piškotkom. Zdej pa mažem z maslom.
Čez 2 urci se greva menit za vrtec, da vidim, za kaj se plača 480 EUR user posted image
Ju3 pa odhajava na Štajersko, jupiiii, se že veselim, mam že zapolnjen urnik za 10 dni +.

S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
16.6.2010 11:05:21   
gapii27
DAN DAN DAN

danes sem pa bolj slabo spala... vremeuser posted image .... tamala sta še kr pridno spala, mami pa ni mogla

reby kam na štajersko? a blizu nas?user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
16.6.2010 11:08:47   
Reby
gapii - jp, pa še res blizu vas, enih dobrih 20 km user posted image   Sem ti poslala ZS.

< Sporočilo je popravil Reby -- 16.6.2010 11:10:59 >

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
16.6.2010 12:15:44   
gapii27
juhuhuhuhuhuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
16.6.2010 13:59:41   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: lana70
Mi smo super duper, na morju uživali, imeli vmes UZ kolkov ki so ok in se še cepili (tisti dan smo bili tudi pojokavi), drugače pa veliki 61  cm in težki 6530 kguser posted image user posted image . Tako, sedaj pa šibam, pozdravčke vsem!!

Lanči, superuser posted image . Se bomo morali zmeniti za kakšen play-date, da se naš frajer kaj nauči od vaše lizikeuser posted image

Blančetka, VSE NAJBOLJŠE!!!!

Obi, super za vrtec. Rebi, a ti potem tudi? Nič ekstra letnega mojčkanja torej? Boš povedala, kakšen je spa tretma za malo premoženje?

Goldy, samo da je tale šestkica mimo. Pa si ziher, da vaša lepotička res ne šmira s postavnim Mčkom?

Gapi, opa, imenitni dresi, imenitno pivo, pa še imenitni obiskiuser posted image . Mimogrede, kje ste nabavili dreske? Bi šel Bibon malo na šoping, da spedena našega junaka za petkovo tekmo z Američaniuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
16.6.2010 14:45:06   
sabsa
Semper tudi Sara je že padla s postelje in sicer ji je uspelo že 3x. Prvič pri 8. mesecih, pa ni bilo nikoli nič. Važno je, da jom prvih 24 ur opazuješ. Če bi bruhala, pretirano spala, bila nervozna, bi se oglasila pri zdravniku. Nič bat.

Obayifo čestitam za vrtec. Tudi mi smo našo ta teden vpisali.

Goldy, že v službi, ha? Tudi jaz grem nazaj čez 3 tedne.Sedaj pa še malo uživam. Je Alja bolje?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
16.6.2010 14:54:44   
Reby
sabsa - no evo, sem vedla, da sem eno pozabla, ki se že dolgo ni oglasila. Super za vrtec.
biba - lušten vrtec, luštne vzgojiteljice, luštni otročki, bio hrana, prilagojen urnik (eden spi, drugi se igra), lepi prostori, urejeni, men je blo všeč, je pa 480 EUR + prineseš svoje pleničke

A katera kaj rabi, ker bom v tem tednu nekaj naročila, naj pove?
http://www.kidscomfort.eu/

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
16.6.2010 15:01:23   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

biba - lušten vrtec, luštne vzgojiteljice, luštni otročki, bio hrana, prilagojen urnik (eden spi, drugi se igra), lepi prostori, urejeni, men je blo všeč, je pa 480 EUR + prineseš svoje pleničke

user posted image user posted image user posted image  super, potem bosta T. in M. sošolca user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
16.6.2010 15:02:39   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image  super, potem bosta T. in M. sošolca user posted image user posted image user posted image

Ajsika - a vaš M bo hodil tukaj v Tabor? Ker je ena skupinica že polna in se bo druga odprla na drugi lokaciji - najbrž tu blizu ali pa na Kotnikovi, še ne vejo... Mi gremo s 1.9.
Pa tebe še morm enkrat mal ispitat glede 7- urnega delovnika user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 16.6.2010 15:03:24 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
16.6.2010 15:16:53   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Ajsika - a vaš M bo hodil tukaj v Tabor? Ker je ena skupinica že polna in se bo druga odprla na drugi lokaciji - najbrž tu blizu ali pa na Kotnikovi, še ne vejo... Mi gremo s 1.9.
Pa tebe še morm enkrat mal ispitat glede 7- urnega delovnika user posted image

na Taboru bo, mi imamo mesto že od začetka user posted image  

pa Dejzin malčik bo tudi najbrž hodil sem, v novo skupinico user posted image  

glede 7-urnega delovnika - pri nas je tako, da naredijo aneks k pogodbi in s tem grem potem na CSD. se mi še ni dalo ukvarjat s tem.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
16.6.2010 19:17:33   
sapi
Pozdravček, končno sem v stiku s svetom. Na novi lokaciji mi je možek namreč končno uredil internet, juuuupppiii. Kolk sem srečna user posted image .

Se je toliko dogajalo, da ne morem za vsako posebaj napisati, bom takole skupinsko.

Čestitke za prve tedne, mesece, leta. Čestitke za nove postopke. Čestitke za uspel boj s slovensko birokracijo in pridobitvijo vrtca. Čestitke za vse kar vas je osrečilo.

Mi smo super, še vedno vsi raznežneni. Naša frčafelica trenutno spi drugače pridno je, se redi in raste. Naraščajočo težo že močno čutim na rokah. Malo so se začeli krčki in nič kaj damsko spušča hude vetrove user posted image , vendar še ni panike se jo da pomiriti. Mi pa noče podirati kupčka oz je to zelo redko. Zato kar malo polivava. Bo že patronažna je rekla, da če napreduje v teži ni panike. Ok potem ni panike. Ponoči dvakrat dojim, podnevi pa se zbuja in je kakor jo prime. Naslednji teden imava prvi pregled pri pediatru. 

Takole je za enkrat pri nas.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
16.6.2010 19:55:27   
gapii27
bibon ati kupil v baby centru user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
16.6.2010 19:56:41   
biba007
Punce, (skoraj) čisto resno nujno: DRES SLOVENSKE NOGOMETNE REPREZENTANCE

V petek peljem našega malčka na fuzbal tekmo z Jankovičem in rabiva mini dresek. Danes že pretelefonirala BC-je širom Slovenije, pa jih ni nijer več. Torej:

a) Kje bi se ga še dalo nabaviti?
b) Če je pod tč. a odg. "nikjer", bi se ga pri kateri dalo rentati/sposoditi za petkovo popoldne?

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
16.6.2010 19:58:54   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

bibon ati kupil v baby centru user posted image

Zlat atiuser posted image . Pri nas je pa mama, trapa, brzdala očka, češ, da kozlarij pa res ne rabimo (beri: kao da bo kdo imel čas še za fuzbaluser posted image . No, ekola, zdaj pa mama, trapa, trapauser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
16.6.2010 20:18:42   
sabsa
Biba kakšno številko pa rabiš? Bom jaz pri nas pogledala.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

nosečniški čep
pika001

Koliko časa po odluščenju čepa si rodila?

isti dan (57%)

naslednji dan (16%)

v 3 dneh (12%)

v do 1 tednu (6%)

v 1-2 tednih (4%)

po 2 tednih (5%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!