Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 14.6.2010 22:36:12
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy semper - naša je tudi 1x telebnila s postelje (kakšne 2 tedna nazaj), od takrat preveri, če je že ob robu. Si me kar malo potolažila, vsaj vem, da se tudi komu drugemu lahko kaj takega pripeti Naš pa še nič ne preveri, če je na robu ... no, mogoče od zdaj naprej bo, ampak zdaj sem malo spalnico preuredila - beri prestavila posteljico čisto k zakonski postelji, da preprečim še kakšno tako pripetijo, ker sicer me bo kar pobralo ... Sicer vse skupaj zdaj čist čudno izgleda, ampak varnost je na prvem mestu Pa kje ste fasale tole šesto???? No, samo da ste že zdravi! Ledenka, je M že kaj bolje? Reby, je T fino čofotal v morju? Mi smo imeli danes predzadnjič plavanje, pa so bili samo 4 dojenčki. Tako smo lahko cela družinica čofotali in delali vaje po mili volji Naslednjič bomo očigledno že sami Upam, da se je T uspel izogniti okužbi! Tudi Lučki hvala za tolažbo Z zakonske je padel, HB. Biba, tale Gapii te pa res upošteva 100 %. Najprej dobiš smehljajočega Jakoba, potem pa še koledarček na avatarčku Pa hvala za kofi Drugače pa kar fino počivaj. Kar naj še drugi kaj postorijo. Ti pa lepo nadaljuj s proizvodnjo papice za malega velikega bibončka Gapi, ti pa ob dvojčkih tudi uživaš in imaš celo nekaj časa zase, kavico, pivce in celo RR To pa rada preberem Imate v vaši familiji očitno pridnost v genih Vsem ostalim želim eno prijetno in hladno nočko, pa lep pozdravček
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 15.6.2010 8:36:07
|
|
|
|
blanč
|
dobro jutro. Danes pa jaz Častimo
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 15.6.2010 9:28:31
|
|
|
|
Reby
|
Jutro! Mi smo prespali noč v kosu, zdej pa že spet spi 1 uro in pol Prehlad je mimo, smo bili smrkavi samo 3 dni in je minilo. blanči - vse najboljše Lari in Bernardku za 1. rojstni dan, lepo praznujte. Upam, da je tortica uspela in škoda, da je drug teden ne bo več Goldy - a vi pa šesta? Ojoj, nam se je po šesti bolezni ritem čisto sesul, zdej počasi prihajamo na stare tirnice in to po 3 tednih... Se vidimo kaj drug teden? Semper - šesto bolezen baje lahko otroček dobi, tudi če se ne druži z drugimi otročki, ki so zboleli, baje ta virus kroži po zraku. Bošček Klemen, da je padel s postelje. A v svoji postlci pa noče spat? ajsi - najbrž se bo Tomi pridružil Maksu v vrtcu septembra Favš, da si spoznala malega šarmerčka mali bibonček - z zamudo vse najboljše za 1. mesec gapii - vaša dva fanta sta res prava cukra in hura za super mamico, se vidi, kaj si po poklicu, mate vse poštiman kimsy - upam, da uživate na morju, ne dvomim mojsonček - vidim, da imaš pestro. Nekje v začetku julija bi se pa lahko spet dobile, a ne? Pa šibnemo na giro okorg Bleda. lučka - kaj ji boš pa dala zvečer namesto mleka? Jaz mu dam ponavadi mleko in 2 žlici čokolinota. Super, da pridno pije iz lončka. Jaz razmišljam, da bi mu nabavila takšnega, kot ima mojsonček - na slamico.
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 15.6.2010 10:01:48
|
|
|
|
gapii27
|
ojla babike kavica mim, tamala že spita nazaj in imam malo cajta da pokukam na RR kr rastem, ko berem tele vaše komplimente hvala... pridnost v genih-vrjetno... poklic pa me vedno spremlja grem se štimat počas.... imam sodišče, danes zaključim zgodbo preteklosti
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 15.6.2010 14:58:00
|
|
|
|
obayifo
|
blanči, vse najboljše tvojima zakladkoma! mi še kar pihamo od jeze, ko je treba ponoč nazaj zaspat in ne gre pa ne gre drugač kot na mamini joški. se je danes še očka nekej trudu, pa je obupal in šel spat v dnevno, midva sva se pa po uri in pol dretja spravla skup v postlo, da je bil mir. dobra novica pa je, da je očitno nekdo odpovedal in smo dobili vrtec!!!!! jipiii zdaj pa plunem v roke in v akcijo, da čimprej službo zamenjam. sam kaj, ko nisem računalničar, mojga foha pa trenutno noben ne rab, oz.vsi nekak po 'vezah' not pridejo, jaz mam pa veze predaleč.. danes gremo po tretji odmerk, če bo poba pokazal, da je zdrav ko dren. to bo spet enga dretja.. naj vam ne bo prevroče. a ma kdo kakšen predlog kam z malim na morje, kjer je debeeela senca in obala pred nosom?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 15.6.2010 15:08:15
|
|
|
|
ledenka
|
semper, ne skrbi glede padca s postelje... naš to redno počne. no, ne samo s postelje (kot smo videli v ZOOju, poleti tud s 15 cm stopnice). najhuje je bilo, ko je sedel čisto na robu in padel direkt nazaj na hrbet. pa niti buške ni pridelal, hb. goldy, a sta naša dva bla skupaj na randiju? M. je komaj prebolel šesto, je imel 4 dni visoko vročino... jutri pa spet v službo. Reby za sovrtičkarja obi, pri našem imamo že skos tako rutino, da ko se sredi noči zbudi, pride k meni spat... potem vsaj približno spimo. in super za vrtec gapii, upam, da si ok opravila na sodišču. pa lepa fantka imaš Blanč, vse najboljše za L&B prehitro rastejo biba, kako je naša maman nouveau? greva midva mal zapravljat, rabi otrok še kake kratke hlače in majčke za vrtec poljubčke vsem cukrom in pomah mamicam!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 15.6.2010 16:08:44
|
|
|
|
lučka 25
|
Blanč, čestitam za prvo svečko in to dvojno. Semper*, a z zakonske je padel. No, ker mene je strah, da bi padla s svoje posteljice, da bi čez zlezla,......uf raj ne pomislim. Reby, ja tisti lonček na slamco je dober. Gsa moram jaz tud za malo kasneje nabavit. Za večerjo pa Neža poje mlečno kašo, preden gre spat pa potem popije celo flašo vode, tako se je odločila gapiii, dobro zaključi zgodbo preteklosti, da boš lahko gledala le naprej. obi, super za vrtec , pa upam da se ti tudi s službo uredi. ajsi, ja slata od M je bla pa res taka, ta filmska.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 15.6.2010 19:31:39
|
|
|
|
Goldy
|
Pozdravljeni! blanč - čestitke in en cmok L&B, pa seveda mamici in atiju. Hvala za tortico! reby - če kakšen dan prej poveste, kdaj se boste dobile, si vzamem tudi kakšno urico dopusta! Itak! obi - za vrtec! ajsi - pa tale najina mulčka se že zdaj tajno sestajata! Kaj šele bo! Pol ju pa bolezen izda. Nič šibam na sestanek. A je zdaj 2 dni čuvala tašča in se fino ujameta. Ampak danes pridem domov in A roke v zrak in vsa vesela zavpije JEEEEE! Pol se je prijela še za glavo, kakor da ne more verjeti, da sem res doma. So se mi kar očke orosile. Pol se je pa cartala in smejala ter vriskala.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 15.6.2010 20:49:10
|
|
|
|
lana70
|
Na hitro sem malce po diagonali prečekirala kaj dogaja in z zamudo vse najboljše slavljenjcem in bolanim pike poke, da hitro ozdravijo. Mi smo super duper, na morju uživali, imeli vmes UZ kolkov ki so ok in se še cepili (tisti dan smo bili tudi pojokavi), drugače pa veliki 61 cm in težki 6530 kg . Tako, sedaj pa šibam, pozdravčke vsem!! Aja, nekje sem zasledila, da Goldi že dela, ajooj, kako to zgleda?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 15.6.2010 22:13:57
|
|
|
|
Goldy
|
lana - ja, že delam. Kako to zgleda??? Tako, da je A včasih dobre volje, ko grem, včasih malo manj , je pa fuuuul vesela, ko pridem domov. Pa da je že 2 dan službe dobila čez 39 vročine in jo imela 3 dni, pol pa dobila še flekce = 6. bolezen. HB, da mi gredo v službi na roke in lahko do 1.9. dopust koristim po urah. za morje - kdaj gremo šele mi! No, saj prej grem ov hribe.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 16.6.2010 10:43:52
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro oz. že kar dober dan! sonček, kruce, andreja - pogrešani obi - super za vrtec, no vsaj nekomu je uspelo. Zdej pa držim pesti še za službo. Mi smo danes pridelali prvo buško. Sej velikokrat pade na tla z glavo po ploščicah, ampak tokrat se mu ni uspelo spretno ujeti. Dretja ni bilo veliko, sem ga hitro potolažila s piškotkom. Zdej pa mažem z maslom. Čez 2 urci se greva menit za vrtec, da vidim, za kaj se plača 480 EUR Ju3 pa odhajava na Štajersko, jupiiii, se že veselim, mam že zapolnjen urnik za 10 dni +.
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 16.6.2010 11:05:21
|
|
|
|
gapii27
|
DAN DAN DAN danes sem pa bolj slabo spala... vreme .... tamala sta še kr pridno spala, mami pa ni mogla reby kam na štajersko? a blizu nas?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 16.6.2010 11:08:47
|
|
|
|
Reby
|
gapii - jp, pa še res blizu vas, enih dobrih 20 km Sem ti poslala ZS.
< Sporočilo je popravil Reby -- 16.6.2010 11:10:59 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 16.6.2010 12:15:44
|
|
|
|
gapii27
|
juhuhuhuhuh
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 16.6.2010 13:59:41
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Mi smo super duper, na morju uživali, imeli vmes UZ kolkov ki so ok in se še cepili (tisti dan smo bili tudi pojokavi), drugače pa veliki 61 cm in težki 6530 kg . Tako, sedaj pa šibam, pozdravčke vsem!! Lanči, super . Se bomo morali zmeniti za kakšen play-date, da se naš frajer kaj nauči od vaše lizike Blančetka, VSE NAJBOLJŠE!!!! Obi, super za vrtec. Rebi, a ti potem tudi? Nič ekstra letnega mojčkanja torej? Boš povedala, kakšen je spa tretma za malo premoženje? Goldy, samo da je tale šestkica mimo. Pa si ziher, da vaša lepotička res ne šmira s postavnim Mčkom? Gapi, opa, imenitni dresi, imenitno pivo, pa še imenitni obiski . Mimogrede, kje ste nabavili dreske? Bi šel Bibon malo na šoping, da spedena našega junaka za petkovo tekmo z Američani
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 16.6.2010 14:45:06
|
|
|
|
sabsa
|
Semper tudi Sara je že padla s postelje in sicer ji je uspelo že 3x. Prvič pri 8. mesecih, pa ni bilo nikoli nič. Važno je, da jom prvih 24 ur opazuješ. Če bi bruhala, pretirano spala, bila nervozna, bi se oglasila pri zdravniku. Nič bat. Obayifo čestitam za vrtec. Tudi mi smo našo ta teden vpisali. Goldy, že v službi, ha? Tudi jaz grem nazaj čez 3 tedne.Sedaj pa še malo uživam. Je Alja bolje?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 16.6.2010 14:54:44
|
|
|
|
Reby
|
sabsa - no evo, sem vedla, da sem eno pozabla, ki se že dolgo ni oglasila. Super za vrtec. biba - lušten vrtec, luštne vzgojiteljice, luštni otročki, bio hrana, prilagojen urnik (eden spi, drugi se igra), lepi prostori, urejeni, men je blo všeč, je pa 480 EUR + prineseš svoje pleničke A katera kaj rabi, ker bom v tem tednu nekaj naročila, naj pove? http://www.kidscomfort.eu/
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 16.6.2010 15:01:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby biba - lušten vrtec, luštne vzgojiteljice, luštni otročki, bio hrana, prilagojen urnik (eden spi, drugi se igra), lepi prostori, urejeni, men je blo všeč, je pa 480 EUR + prineseš svoje pleničke super, potem bosta T. in M. sošolca
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 16.6.2010 15:02:39
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Reby biba - lušten vrtec, luštne vzgojiteljice, luštni otročki, bio hrana, prilagojen urnik (eden spi, drugi se igra), lepi prostori, urejeni, men je blo všeč, je pa 480 EUR + prineseš svoje pleničke super, potem bosta T. in M. sošolca Ajsika - a vaš M bo hodil tukaj v Tabor? Ker je ena skupinica že polna in se bo druga odprla na drugi lokaciji - najbrž tu blizu ali pa na Kotnikovi, še ne vejo... Mi gremo s 1.9. Pa tebe še morm enkrat mal ispitat glede 7- urnega delovnika
< Sporočilo je popravil Reby -- 16.6.2010 15:03:24 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 16.6.2010 15:16:53
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Reby biba - lušten vrtec, luštne vzgojiteljice, luštni otročki, bio hrana, prilagojen urnik (eden spi, drugi se igra), lepi prostori, urejeni, men je blo všeč, je pa 480 EUR + prineseš svoje pleničke super, potem bosta T. in M. sošolca Ajsika - a vaš M bo hodil tukaj v Tabor? Ker je ena skupinica že polna in se bo druga odprla na drugi lokaciji - najbrž tu blizu ali pa na Kotnikovi, še ne vejo... Mi gremo s 1.9. Pa tebe še morm enkrat mal ispitat glede 7- urnega delovnika na Taboru bo, mi imamo mesto že od začetka pa Dejzin malčik bo tudi najbrž hodil sem, v novo skupinico glede 7-urnega delovnika - pri nas je tako, da naredijo aneks k pogodbi in s tem grem potem na CSD. se mi še ni dalo ukvarjat s tem.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 16.6.2010 19:17:33
|
|
|
|
sapi
|
Pozdravček, končno sem v stiku s svetom. Na novi lokaciji mi je možek namreč končno uredil internet, juuuupppiii. Kolk sem srečna . Se je toliko dogajalo, da ne morem za vsako posebaj napisati, bom takole skupinsko. Čestitke za prve tedne, mesece, leta. Čestitke za nove postopke. Čestitke za uspel boj s slovensko birokracijo in pridobitvijo vrtca. Čestitke za vse kar vas je osrečilo. Mi smo super, še vedno vsi raznežneni. Naša frčafelica trenutno spi drugače pridno je, se redi in raste. Naraščajočo težo že močno čutim na rokah. Malo so se začeli krčki in nič kaj damsko spušča hude vetrove , vendar še ni panike se jo da pomiriti. Mi pa noče podirati kupčka oz je to zelo redko. Zato kar malo polivava. Bo že patronažna je rekla, da če napreduje v teži ni panike. Ok potem ni panike. Ponoči dvakrat dojim, podnevi pa se zbuja in je kakor jo prime. Naslednji teden imava prvi pregled pri pediatru. Takole je za enkrat pri nas.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 16.6.2010 19:55:27
|
|
|
|
gapii27
|
bibon ati kupil v baby centru
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 16.6.2010 19:56:41
|
|
|
|
biba007
|
Punce, (skoraj) čisto resno nujno: DRES SLOVENSKE NOGOMETNE REPREZENTANCE V petek peljem našega malčka na fuzbal tekmo z Jankovičem in rabiva mini dresek. Danes že pretelefonirala BC-je širom Slovenije, pa jih ni nijer več. Torej: a) Kje bi se ga še dalo nabaviti? b) Če je pod tč. a odg. "nikjer", bi se ga pri kateri dalo rentati/sposoditi za petkovo popoldne?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 16.6.2010 19:58:54
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 bibon ati kupil v baby centru Zlat ati . Pri nas je pa mama, trapa, brzdala očka, češ, da kozlarij pa res ne rabimo (beri: kao da bo kdo imel čas še za fuzbal . No, ekola, zdaj pa mama, trapa, trapa
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 16.6.2010 20:18:42
|
|
|
|
sabsa
|
Biba kakšno številko pa rabiš? Bom jaz pri nas pogledala.
|
|
|
nosečniški čeppika001Koliko časa po odluščenju čepa si rodila?isti dan (
57%)
naslednji dan (
16%)
v 3 dneh (
12%)
v do 1 tednu (
6%)
v 1-2 tednih (
4%)
po 2 tednih (
5%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!