Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.6.2010 21:28:57
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Alja zakuhala - 39,5. Naspidirana pa cela in dobre volje. Kar mi je še manj jasno. Verjetno so zobki. Tako po vsej verjetnosti odpade naše jutrišnje potepanje po Sloveniji. Ampak, ker ima mamica dopust, oči si je pa vzel fraj, se bomo pa mal cartali in mojčkali, pa bo glih tako vredi. Se moram pobahat, da je naša Alja danes dobila darilo po pošti iz Anglije od svoje botrce. Šiki miki oblekco in prelepo čestitko!!!! Ah ti šment no. Škoda no. Ampak važno je tudi to, da boste skupaj, se boste pa doma mojčkal. Pa super za darilo iz inozemstva.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.6.2010 21:32:36
|
|
|
|
Goldy
|
lučka - sploh ne vem kako bi ji drugače še zbijali vročino razen mlačne kopeli in calpola?? Se spomnim kampa, ja. Samo da boste skupaj na morju. Mi bomo pa doma - je mož prejle teraso postavil v red za poletje - stole, mizo.....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.6.2010 22:28:17
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy lučka - sploh ne vem kako bi ji drugače še zbijali vročino razen mlačne kopeli in calpola?? Se spomnim kampa, ja. Samo da boste skupaj na morju. Mi bomo pa doma - je mož prejle teraso postavil v red za poletje - stole, mizo..... Jah ta vročina.....edino še svečke pomagajo. Ostalo pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.6.2010 7:34:46
|
|
|
|
Reby
|
Toliko sem prišla, da zaželim mali skuštrani Alji vse najlepše ob prvi svečki Lepo praznujte in upam, da vročina hitro mine.
< Sporočilo je popravil Reby -- 9.6.2010 7:35:55 >
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.6.2010 8:52:00
|
|
|
|
Goldy
|
Alja časti tortico! Sirota je imela celo noč čez 39 vročine, zdajle še spi. Je pa manj vroča. Naš današnji izlet tako odpade, se bomo pa cartali doma. Reby - hvala za čestitke! Uživajta na morju! Bi šla kar zraven...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.6.2010 8:53:15
|
|
|
|
lučka 25
|
ALJA, VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.6.2010 8:55:19
|
|
|
|
lučka 25
|
Goldy, si me že prehitela . Skratka. naj se Alja čim prej pozdravi in naj bo danes dan čaroben. Reby, uživaj na odklopu, na morju,.....
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.6.2010 9:21:08
|
|
|
|
ledenka
|
Alja, vse najboljše Goldy, naš M. ima tudi vročino, zjutraj 39,3. k sreči so mu svečke zbile, zdaj se že pred ogledalom sam s sabo pogovarja. samo se vidi, da ni ok
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.6.2010 10:16:19
|
|
|
|
Goldy
|
Hvala za čestitke!! ledenka - naš ima sedaj HB 38. Samo ponoči sem bila pa že res malo v skrbeh, ker ji ni nič padla. Kaj ju je tole doletelo??? In si danes doma?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.6.2010 10:49:50
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Čao beybe! Tudi pri nas smo/so bolni. Najprej starejša hčerka pol mlajša nato žena. Včeraj pa je zvilo še mene. Vročina, driska, bruhanje v loku itd... Še najbolje jo je odnesla tamičkana, menda je neki virus. No, jutri bomo že vsi OK
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.6.2010 11:37:15
|
|
|
|
Sempervivum
|
Ojoj, kakšne novičke Pikepoke za bolančke, tavelike in tamale Alja, vse NAJ, NAJ
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.6.2010 12:07:08
|
|
|
|
biba007
|
Samo na brzino - naš fletko je pozabil, kaj je to spanje za vse bolne pupike in junake Pa super VSE NAJBOLJŠE za A. Naš mali tudi časti, za 1. mesec, takoj ko mami stauha tortico (made-from-scratch smo že prerasli ). Pa objemčka za vse zmatrane mamice in očke
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.6.2010 12:32:06
|
|
|
|
Serendipity
|
Vse naj naj naši kodravi Alji In miniBibonček - ČESTITKE za 1. mesec Objemčke vsem bolančkom! Pa še ena slikca naše Z, ko vneto prebira knjigico:
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.6.2010 12:35:54
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Samo na brzino - naš fletko je pozabil, kaj je to spanje za vse bolne pupike in junake Pa super VSE NAJBOLJŠE za A. Naš mali tudi časti, za 1. mesec, takoj ko mami stauha tortico (made-from-scratch smo že prerasli ). Pa objemčka za vse zmatrane mamice in očke Se še jst prištulim s polnim košem pikapok za vse tamale in tavelike. Pa velik cmok naši Alji za 1. RD in seveda mami Goldy za obletnico naj dogodka v življenju.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.6.2010 16:07:37
|
|
|
|
ledenka
|
čestitke še mini bibončku za 1. mesec Goldy, sem doma, seveda. pri nas je stanje nespremenjeno - visoka vročina, ki pade po 2 svečkah in začne spet rast po kake 2 urah. sicer pa je dokaj živahen, no, ko pride čez 39, ni več greva jutri k P, če zjutraj ne bo nič bolje.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.6.2010 16:55:08
|
|
|
|
gapii27
|
no še mi zamudniki vse naj naj slavljencem.... pikepoke za bolančke... lučka super za akcijo mi smo pa danes bli na srečanju februark lep dan
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.6.2010 1:17:21
|
|
|
|
obayifo
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 no še mi zamudniki ..in še eni... (joj, grozni smo) vse naj naj slavljencem.... tudi od nas!!! z grenkim priokusom, kako gre to vse skupaj way prehitro.. pikepoke za bolančke... ..in objemčke in boža boža, naj gre hitro hitro mimo lučka super za akcijo lep dan gremo danes na nfth, ful je vroče, ravno gledam, mamo v kabinetu 28°... bemti te kište, k tolk kurjo, brez pa ne gre šibam ujet kej spanja, naš mali se še kar na 3 ure zbuja in brez joške nikakor noče nazaj zaspat. kako naj to ukinemo??? pa lump se je zdej še podnev odloču, da bo rajš spal, če mami zraven leži, čim ga odložim v njegovo postlo, je konc. tko da čist nč ne uspem sebe 'poštimat'. no ja, berem vas pa sprot. no, pa sej niti ni velik za brat
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.6.2010 11:33:41
|
|
|
|
ledenka
|
jaz pa sem danes vidla bibona in bibončka lepa family ste! kar žarite M. ima pa zgleda 6. bolezen upam, da bo danes vročina padla...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.6.2010 11:46:59
|
|
|
|
gapii27
|
obi.... sicer ne govorim iz izkušenj, ker nisem dojila, ampak moja sestrična je vprašala na razvojni kako naj se znebi vstajanja in zbujanja ponoči in ji je rekla da to pa je odvisno od vas.... tamalega pustiš ene dvakrat da se bo zjokal pa ga mine... sej greš k njemu mu daš dudo in je to to... malo ga je pustila potem dala dudo in se je že po dveh nočeh "navadil", da je noč za ninčkanje upamo, da vam rata čimprej
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.6.2010 11:55:31
|
|
|
|
obayifo
|
gapi, poznam to 'teorijo', ampak pr nas je zgolj to... dudo prezira iz dna duše in je v trenutku na tleh, on pa stoji v postli in se dere.. ko bi vsaj ležat hotu, pa ne gre... tko da tut pobožat pa it ne pali, ker je na nogah, tko pa ne bo spal. ah, če druzga ne, bo menda 'prerastu'
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.6.2010 11:57:42
|
|
|
|
ledenka
|
obi, ko/če boš našla rešitev, povej ker naš se še vedno 1-2x doji ponoči. sam mislim, da je žejen, saj sem jaz tudi.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.6.2010 12:00:35
|
|
|
|
obayifo
|
ja, žejen.. mu dam flašo iz katere čez dan čist lepo pije, pa nardi dva požirka in jo užaljen odrine in se dere dalje
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.6.2010 12:09:49
|
|
|
|
ledenka
|
če je pa mamino mleko boljše bo treba nehat, ko bom začela na službene poti hodit, prej pa ni panike. se dovolj naspim
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.6.2010 12:30:30
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz pa sem danes vidla bibona in bibončka lepa family ste! kar žarite Iiiiiiiiiiiiiiiii, Bibon je pa spoznal EMčka in njegovo luštno mami . Je bila Ajsi oko-sokolo, Bibon pa čisto fercaubert ... in si vzneseno mislil, da, hihi, mogoče pa ona fotka na FB le ni čisto pretirano pofotošopana M. je pa že super junak - kako imenitno prenaša tole vročino! Super sta! Pa čisto pravi fant-od-fare je. In ima, si kar težko predstavljam, ravno eno leto več od našega cmočka - ki, mimogrede, tudi ni več tako mini - imamo veličastnih 54cm in 4365g! Jaja, smo vsi JAKO PONOSNI. In potem se je še P prav veličastno nasmehnil, pa flirtal kar je dolg in širok . No, in potem se je prav tako veličastno posral. V edino rezervno pampersko (ker mama ni hotela trapat in ni s seboj na EN posvet odtovorila nič več kot ENO ekstra pleničko ). Aja, potem se je pa, nagi-nagi, še bolj na široko polulal (jap, je pokazal vse, kar zna ... čisto po mami ). No, in potem smo ga prav nobl povili. Retro. V tetrice. Smo se domov odpeljali nadvse eko in bio, z minimalnim carbon-footprintom
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.6.2010 12:35:42
|
|
|
|
biba007
|
....pa ko ima mami že ravno eno roko fraj - L. časti za svoj prvi mesec in svoje prvo flirtanje s medicinskimi sestrami (ja ja, je ljubimec po srcu ... to ima pa zihr po fotru ).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?