|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
4.6.2010 15:06:35   
sonček33
Petek!
Čudovito vreme.
V službi opravila eno fajn delo in zadihala.
Čaka nas lep vikend.
Kuham štruklje in por-brokoli juho.
Lovrek priden.
Plača je danes!
Skratka juhej.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
4.6.2010 16:16:51   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Petek!
Čudovito vreme.
V službi opravila eno fajn delo in zadihala.
Čaka nas lep vikend.
Kuham štruklje in por-brokoli juho.
Lovrek priden.
Plača je danes!
Skratka juhej.

Super poročilo!!! user posted image  user posted image  user posted image

Te pogrešam med nami. user posted image

Pa super kosilo, meni eno ljubših, samo da jaz ponavadi naredim zraven špinačno juho.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
4.6.2010 16:25:21   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

zobki - mi jih imamo že 8 user posted image

copatki - po dolgem iskanju pravih copatkov, probala sva čisto vse, eni preozki, drugi ne gre nogica noter, ker so prenizki, sem danes končno le dobila ene vredu, pa še cena je ugodna, če katero zanima: http://www.mojalbum.com/manuela1978

Reby, take copatke ma naša Neža. Ene je mela 0-6m, pa sedaj dvoje 6-12m. In res je, so res najbolj kakovostne, pa res mehke, ne puščajo barve in so dovolj široke. Saj so firma GAROZOO? Meni jih je svakinja zrihtala, mislim da preko tega linka : http://stores.ebay.de/Shoes-Zoo_4-5-years-old__W0QQLHQ5fBINZ1QQ_fsubZ9QQ_sidZ98861764QQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em322

A boš kaj naročala. Ker potem bi jih jaz naročila. 

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
4.6.2010 16:49:52   
Goldy
lučka - te lahko kot vzgojiteljico vprašam kakšne copatke naj ima A za v vrtec? Ker za doma ima nekaj podobnega kot N, samo da so druge firme. Za v vrtec pa naj bi imeli gumjast podplat zaradi wc-ja.... Zdaj pa ne vem kakšne naj kupimo?user posted image  

Aja, dobili smo vrtec!!!!!! JEEEEEEE!!!!!

Punce in fant, a veste, da grem jaz v ponedeljek v službo. user posted image Itak še nisem dojela sploh. Sem žalostna mučoooo. Jaz sem bila doma 1 leto in 9 mesecev. Se odvadiš čist, pa še nekaj ugotavljam, da ne prenašam več avtoritete. user posted image   Ampak booo, a ne??user posted image user posted image

Nič, šibam - pečem en kolač, ker dobi jutri A že prve obiske na račun prve svečke.user posted image  Zdajle pa pride babi, da bo čuvala malo, da grem jaz na sestanek in vaje!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
4.6.2010 19:16:46   
lučka 25
Goldy, ja eni pravijo da so cicibanke najboljše, mogoče zaradi gumijastega podplata in WC. Ampak jaz pa staršem svetujem ravno take copatke, kot jih ima N, ali pa ene podobne (jih dela ena privat iz okolice KR, pa so na dosti podoben način), ker je to za nogo najbolje. Za starejše pa je pomembno tudi to, da podplati ne drsijo, da imajo gumo spodaj (take šolske), zaradi telovadnih, da ne drsi.
Tako, da če so ti rekli za trd podplat, potem kupi cicibanke. Jaz jih ne maram že zradi vezalk, ki jih ali otrok ves čas odvezuje, ali pa se same, če pa so na ježka, se pa le ta ves čas odpenja,....to je tudi eden od razlogov, da jih ne obožujem.

A v ponedeljek pa v službo? Mene mogoče sredi mesca čaka eno izobraževanje, samo upam, da bodo pozabili na mene in me pustili še pri miru vse do zadnjega tedna v avgustu.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
4.6.2010 19:17:11   
lučka 25
A ja, pa bravo za vrtec user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
4.6.2010 19:20:39   
lučka 25
No, jaz sem pa spet sama. Je šla Neža prespat k tašči in tastu, da ne bo razlik. Bi že prejšnji teden mogla, pa je tašča mogla delat (je upokojena kelnarca, pa še mal pomaga ko je gužva). Zdaj pa, da ne bo razlik, je šla pa danes tja prespat. Tko da jo že pogrešam. user posted image  Počakam še mojga, da pride domov in me pelje na lepše.

No, sem pa danes dobla user posted image , tko da bo kar treba v ponedeljek k Rešu. Pa da vidimo, kaj bo scumpral. Mi je blo kar mal hudo, pa je moj rekel, da naju itak še čaka ena mavrica, sam še ni konec poti, kjer nas čaka in bomo končno lahko vsi 4 skupaj. Mi je bilo takoj lažje.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
4.6.2010 19:28:15   
Reby
sonček - res te pogrešamo. Super poročilce user posted image
lučka - ah, s**** no, pa tako sem držala pesti, da se ne bi user posted image  prikazala. Jaz sem naročila copatke kar tej Manueli - ti pošljem preko FB, jo lahko dodaš. Pa še to - copatke pošlje, plačaš pa potem ko jih probaš in vidiš, če so ok. So pa s poštnino vred 1 kom 13,40 ali 13,60 EUR.
Goldy - čestitke za vrtec. Favš. Nisem pa favš za službo. Naj ti bo čim lažje.

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
4.6.2010 19:53:33   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Punce in fant, a veste, da grem jaz v ponedeljek v službo. user posted image Itak še nisem dojela sploh. Sem žalostna mučoooo. Jaz sem bila doma 1 leto in 9 mesecev. Se odvadiš čist, pa še nekaj ugotavljam, da ne prenašam več avtoritete. user posted image   Ampak booo, a ne??user posted image user posted image

...madona , a že user posted image user posted image ...ajej, jaz že sedaj tuhtam, kako se meni  ne gre, pa grem šele 3.4. naslednje leto..."šele"..mislim da bo hitro minilo in "bo že"

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
4.6.2010 20:03:23   
sonček33
Goldy, prve dni je mal tečno, potem se navadiš. Sem pa bila tudi jaz kar 2 leti doma in se razvadila, čeprav moram rečt, da sem prav zadovoljna v službi in da mi je fajn.

Lučka, fajn ga žurejta.

Reby, luštni copatki. Mi smo pa danes kupili tewa za Lovra, pa zadnjič nikove ene take luštne.
Takeuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
4.6.2010 20:19:32   
lučka 25
Reby, sem vidla za copatke ja. Super. A pa je to ta firma, ko sem jaz napisala, je ob strani ta etiketka GAROZOO? Ja so pa res ugodno. Hvala za kontakt, sem že potrdila user posted image

Sonček, ja se kar navadiš na službo, a ne? Par dni pa vseeno rabiš. Še doro, da grem jaz delat septembra, ko je polno dela in nimaš časa mislit na kaj drugega, pa še enga mladga fanta dobim za pomočnika user posted image

Dajte mi povedat, kakšne čeveljčke naj kupim za poletje, da so odprti, da se noga ne poti toliko. A tevice, a crokse, al usnjene sandale? Res nimam pojma. Kaj boste pa ve kupile ali pa ste že?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
4.6.2010 20:26:37   
Reby
lučka - joj, pozabla ti napisat, niso te, ampak so Hello Ya Ya. Za poletje imam dvojne usnjene odprte sandalčke, ene je kupila tašča v Pikapolonici, ene sem dobila od moje mami, ampak ne vem, kje jih je kupla. Mam pa še neke iz blaga iz H&M, je tut tašča kupla, sej so lepe, ampak imajo gumijast podplat, pa notr so iz blaga, po mojem se mu bo nogica potila. Sej bo itak večinoma bos, ampak ko že kr naprej hoče hodit, pa mora imet nekaj.
sonček - madonca ste fensi user posted image

S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
5.6.2010 9:02:42   
Reby
Jutro! user posted image
Danes sem super volje, me je pustil moj še malo poležat in sem se naspala.
Mali je bil ob petih že buden kot čukec in sem ga samo atiju predala.

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
5.6.2010 9:21:27   
kimsy
Jutro! kok lepo vreme... Komaj čakam, da se naša zbudi, da gremo mal pohajat! user posted image
reby - naša je tud ob petih gledala kot sokol. Sm jo komaj uspavala za do pol sedmih. Na žalost očija ni blo doma, da bi tud jst mal poležala. user posted image
biba - na fb-ju maš pa full lepo fotko! Sm si te čist drugač predstavljala! user posted image  No, pa saj sm si vse... user posted image
Goldy - čestitke za vrtec! user posted image  V pon pa že služba? Še kar grozno... user posted image
Lučka - ti pa kar v akcijo bo bratca oz. sestrco? Jst sm tud rekla, da me še 5 tok lepih cukrčkov čaka, veš da jih ne morem kar pustit! user posted image  Moj pa samo z očmi zavija. Sva pa itak rekla, da jih morva met še 5, da zamortizirava naš voziček in vso ostalo opremo! user posted image  user posted image  user posted image

Nč rožice, uživajte na sončku!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
5.6.2010 9:51:51   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

biba - na fb-ju maš pa full lepo fotko! Sm si te čist drugač predstavljala! user posted image  No, pa saj sm si vse... user posted image

Bradato in kosmato? Jaja, saj vem, Bibon zvuči nekoliko muškouser posted image

Nič, vas potem pridem še mal počekirat, zdajle šibam pucat. Prideta tašča in tast pogledat svojega vnučka. PRVIČ!!! Mali bo jutri 4t ... onadva pa kot da prihajata iz Munchna (roko na srce imata do nas 15 min vožnjeuser posted image ) ... In ne, nista še seniorjauser posted image ... in ne, tudi vnučkov še nimata na pretek - je tale naš njun prviuser posted image ...

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
5.6.2010 10:14:46   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Nič, vas potem pridem še mal počekirat, zdajle šibam pucat. Prideta tašča in tast pogledat svojega vnučka. PRVIČ!!! Mali bo jutri 4t ... onadva pa kot da prihajata iz Munchna (roko na srce imata do nas 15 min vožnjeuser posted image ) ... In ne, nista še seniorjauser posted image ... in ne, tudi vnučkov še nimata na pretek - je tale naš njun prviuser posted image ...

...žalostno...dobi človek kar grenak priokus user posted image ...mah...pri nas je tudi skoraj podobna situacija...samo da je mogoče še bolj zapletena...ah, brezveze se sekirat.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
5.6.2010 13:05:29   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

...žalostno...dobi človek kar grenak priokus user posted image ...mah...pri nas je tudi skoraj podobna situacija...samo da je mogoče še bolj zapletena...ah, brezveze se sekirat.

O joj. Saj ne morem verjeti. user posted image
No, pri nas pa druga pesem. Sva rabila 4t, da sva jim dopovedala, da ni treba vsak dan pridt (eni so PEŠ stran 10minut, drugi pa 20 minut). Ampak še vseeno bolj to, kot pa da pridejo ful pozno.

No od svakinje sestra je pa rodila januarja in sta starim staršem rekla, da 4 tedne nima kdo za hodit naokoli, pa še to preko SMS-ja. Pri prvih dveh otrokih, ki sta zdaj že najstnika, jih je pa prosila, da so skoz zraven, za pomoč user posted image . Jim je ilo tako hudo, ker ga niso smeli videti.user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
5.6.2010 13:07:01   
lučka 25

lučka - joj, pozabla ti napisat, niso te, ampak so Hello Ya Ya. Za poletje imam dvojne usnjene odprte sandalčke, ene je kupila tašča v Pikapolonici, ene sem dobila od moje mami, ampak ne vem, kje jih je kupla. Mam pa še neke iz blaga iz H&M, je tut tašča kupla, sej so lepe, ampak imajo gumijast podplat, pa notr so iz blaga, po mojem se mu bo nogica potila. Sej bo itak večinoma bos, ampak ko že kr naprej hoče hodit, pa mora imet nekaj.
sonček - madonca ste fensi user posted image

No, bom jaz v živo pogledala te vaše copatke (č se v torek kaj dobimo v ZOO slučajno user posted image ), da vidim če so tudi tako mehki kot naši. Potem pa v akcijo, da kupim za od enega lea dalje.

sonček, ja res so fensi, zato sem pa takoj vprašala za vaše mnenje, kaj kupit mali.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
5.6.2010 13:13:35   
lučka 25
Reby, hvala za kavico. user posted image  Pa super za tako dobrega moža user posted image  user posted image  user posted image

kimsy, jap mi pa kar v akcijo. Bomo videli kaj bomo zdaj sčarali.user posted image

lana, kako je kaj vaša Živa sedaj. Se dobro rihtate?

No, midva sva se naspala. Jaz sem se okoli 1h zbudila k sem  sanjala o Neži, ampak hitro zaspala nazaj vse do 8.30. Potem pa hitro po Nežo, pa v mesto na tržnico,.... Zadje čase se v KR res veliko dogaja v starem mestnem jedru. Ob četrtkih je bio tržnica (olja, moke, žita,....), ob petkih tržnica ročne obrti (hudeee torbice, nakit, keramika, lutke, šali, majice,...) pa lajnarji, ob sobotah pa tržnica domačih izdelkov (siri, potice, piškoti, kruhi) in razni nastopi folklornih skupin, plesnih skupin v stilu starih običajev. Dobro a ne? user posted image
Zdaj pa Neža spi, popoldan gremo na en piknik, potem pa k drugim starim staršem,......ja so sfehtali da bo pa zdaj še pri njih prespala. Sem rekla, da bo še cigančica ratala, ker jo toliko selmo.user posted image  Tko da kot kaže ga greva danes spet žurat user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
6.6.2010 12:55:52   
Reby
Dan!
Mi smo bli na Rožniku, pa potem še v Tivoliju, prav super je blo.
lučka - lahko bi se v torek v Tivoliju doble namesto v zoo-ju. Pa gremo mogoč tut na Rožnik, sej je sam pol urce do gor. Super, da sta s tvojim spet uživala.
bibon - nč sekirat, brezveze. Važni ste samo vi. Zdej ste družinica user posted image
kimsy - uživajte na morčku.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
6.6.2010 12:58:51   
lučka 25

lučka - lahko bi se v torek v Tivoliju doble namesto v zoo-ju. Pa gremo mogoč tut na Rožnik, sej je sam pol urce do gor. Super, da sta s tvojim spet uživala.

To mi je pa še bolj všeč. user posted image  Tako da, jaz sem takoj za to lokacijo user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
6.6.2010 13:04:06   
lučka 25
A ja, dober dan. No midva sva uživala. Moj je spal samo 3 ure, potem pa je šel že zgodaj zjutraj skoraj sredi noči na en turnir. Midve sva se malo sprehajali, crkljali,...zdaj pa miška sši. Potem pa jo takoj pičiva na en rojstni dan. Ja, ni kaj, skoz dogaja user posted image

Jutri pa k Rešu. Ma vam povem, da v prvo nisem mela take treme, kot jo pa imam sedaj. Ah, bo že user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
6.6.2010 13:43:45   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

lana, kako je kaj vaša Živa sedaj. Se dobro rihtate?

..jap, krčki so nehali HB user posted image user posted image , nehala sem komplicirati (saj sem enga že spravla pokonci in mu nič ne fali) in jutri šibamo na Krk user posted image user posted image , fajn se mejte, uživajte in se beremo enkrat čez vikend (pridemo domov, ker imamo krst). Je super, ker smo vsi doma cel mesec, jaz koristim lanski dopust, moj pa nego.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
6.6.2010 22:41:40   
miska73
Sem šla mal na FB ugibat katera bi bla naša Bibonka...
PA sem eno hudo najdla in ji poslala povabilo za prijatelstvo...
In mislim da nisem falila. ;-)

Mi smo fajn.
Vikend en sam piknik.
V soboto smo bili v Mostecu na srečanju nedonošenčkov. Super. Tolk enih znanih obrazov. PA vsi tisti mičkeni čmrlji iz inkubatorjev, ki so zdaj vsi po vrsti taki tapravi otročki...
Danes pa en velik familiarni piknik.

Drgač pa... nisem bla nič pridna in vas nisem šla za nazaj brat.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
7.6.2010 6:48:32   
Reby
Jutro!

lučka - fajn zrihtajta danes pri atu. A Neža gre zram za mušterček? user posted image  Jutri se pa vidmo.
miška - vidla slikce iz Mosteca, super ste bli.
lana - uživajte na Krku.
Goldy - a danes že služba user posted image

Mali se je danes za spremembo zbudil ob 6 namesto ob 5, sem pa ponoč 3x vstala, nimam pojma, kdaj pridemo nazaj v ustaljene tirnice spanja.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?