lučka 25
|
Reby, si me prehitela Šele sedaj mam čas kaj napisat. Glede danes, meni je bilo SUPER. Prav prijetno športanje, sem vsaj nekaj za sebe naredila. Popoldan sv ap še en krog okol KR naredili (brez manjših predmestnih predelov), ampak sem se od vse vročine vlekla kot ...... V mesto pri vodnjaku sva se še z enim fantkom igrali (ene 3-4 leta starim), je Nežo kar božal, pa se z njo žogal, pa jo zgečkal ker se je mala kar krohotala. Drugače pa UŽIVAJ na odklopu, nasončej se, pusti se razvajat mojsonček, kje si???????? Polno zaposlena? ajsi, jutri bo več zagona , k bo enako vroče kot danes biba, sem pozabla rečt glede unga stolčka. Če maš denar, če ga najdeš (glede na to, da je šel buši v stečaj), ti samo kupi, uživaj, za dušo sempre, o osmica. Mi smo vedno hodil nekam bliu Nove Gorice, je blo tako dobro za jest, pa vzduše,... Morje pa. KOmaj čakam, da gremo Goldy, vidim da je štart uspel. Jurei pa le z malo uživajta, ker 1. RD je samo enkrat Moj takrat dela, je na taboru z otroki (na tem istem, s katerega sva ga lani z Nežo spravile domov ), tko da bova kar midve pičili na morje k njemu, da bomo na ta dan skupaj. Pa ostale, kako ste kaj? Kako prenašate vročino, pa vaši malčki? Moja bi bila sedaj kar ves čas bosa
|