lučka 25
|
No, za naslednji teden se nam pa obeta lepše vreme, pa vroooočina. No, b blo pa fino it mal v ZOO, kaj pravte? Kateri dan? No, v ponedeljek ne morem, ker greva k Rešu že za ob 14.30, v torek lahko, s redo mava že en zmenek drugimi babnicami, ..... Kaj pol, a v torek bi šlo? Vidim pa, da smo vse bolj lene za pisat , no vsaj ečina. Handling: az sem ga bolj tko, po kmečko uporabljala. Mi je svakinja rekla, da če je otrok normalno razvit ni panike. Je pa res, da prav veliko pa Neža ni bila po konci, ker jo tudi nismo vlko nosili, edin ko jo je zvijal, to pa ji je najbolj pasalo, da je ležala na rokah na trebuščku. Mislim, da je bolj pomembno, da svojega otroka poslušaš, mu slediš, da ga imaš pokonci bolj zaradi tega kot je rekla Reby, ker je T zaradi krčkov tako pasala, kot pa zato, ker prehitevaš čas. A ne, kako smo bile prve mesce vse zmedene, nič nismo vedele kaj naredit, kako se obrnit,...zdaj nam je pa to vse tako enostavno, še posebej ko pogledamo za nazaj. Drugače je pa za nami dolga moč. Mala bi lepo spala, samo kaj ko se je okoli 1h spt zgužvala v kot in stokala, jaz pa dobromnamerno prišla k njej, da jo bom prestavila. Do sedaj ni bilo panike, danes se je pa zudila, ustrašila in potem je bil neutolažljiv jok. Sem mogla na hodniku luč brižkat, da je bilo več svetlobe, da je vedela da sem jaz, ker je kar brcala od histerije,... No, potem se ni umirila skoraj 1 uro, ko pa je zaspala je pa vsaj spala do zjutraj. Ampak jaz sem pa vsa polomljna. Zobki, meni je tako hcno, ker ima naša šele 3 zobek, pa od Goldy A šele 2 zobka, eni korenjaki pa že polno. Majo že bierni nasmeh
|