Sempervivum
|
Hvala za odgovore Res nisem več vedela, kaj je prav ... Zdej bom seveda še malo pustila tisto obrobo. Berem knjigo Otroško spanje - brez joka v sanje, pa je tam pri varnosti med spanjem pisalo, da moraš to reč sneti pri 10 mesecih. Potem sem se pa že kar malo ustrašila, da nevede našega malčka ne spravljam v kakšno nevarnost Lana, kako je sicer bilo pri Andreji? Jaz se že par tednov spravljam it, samo mora biti lepo vreme (kar je že kar nekaj časa problem), ker sem si zamislila, da bom šla s plavanja kar z vozičkom do tam. Drugače pa smo tule glede nosilk za dojenčke bolj indijanke in ciganke Jaz imam sling in trak (sleepy wrap varianta). Reby, pikepoke in objemčke tvojemu akrobatu Nimam pojma, kaj bi tele pikice lahko bile Naj zginejo, čimprej Lučka, aha, takole je to s spanjem v spalnici in dnevni Mi pa kar lepo spančkamo vsi trije ... smo se že tako lepo navadili. Še posebej mamica se je kar navadila brc v glavo, ki jo zjutraj prebudijo Samo zdej sem se znašla, pa sem mu kupila poletno spalno vrečo, ker v vreči pa ne more tolk brcat Goldy, zadnje čase sem cele dneve s tamali, zvečer popadem dol kot požagana ... Včeraj me je še mali hecal, ni zaspal do 10-ih, kar je pri našem režimu skoraj neverjetno. Samo pri nas ni fora v tem, da bi se tamali jokal, naš mulc se smeje, ko noče spat Mu je tolk dogajal, da sem ga kar malo pustila, da skače po postli, pa afne gunca, samo me je bilo strah, da ne bo rokic tlačil med tiste letvice in da se ne bo kaj v tisto obrobo zapletal. Zato sem pa spraševala ... Ker naš frajer je do sedaj v posteljici čisto samo spal in popolnoma nič drugega, še premaknil se je komaj kaj, zdaj pa tole
|