Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Goldy, jaz osebno te pooblaščam, da nam lahko pišeš odgovore Pa še moj ''blagoslov'' imaš zraven... No, zdej pa hitro kaj napiši [sm=smiley36.gif] Naš frajer tudi danes ni nič spal čez dan. Ko sem šla h G, je kokr spal, sam se je zbudil 5 minut za tem, ko sem odšla skozi vrata. Pol ga je pa očka animiral Sta se ravno previjala, ko sem prišla ... mu je cel čas joško obljubljal Ha ha ha - faca. A svojo ali tvojo mu je obljublja? Moj je malce ''užaljen'' ker našo princesko nič tak ne umiri kot mamina ziza Obljubljal je mojo, njegova je bila na dosegu, pa ni bil zadovoljen K sreči nisem bila ful dolgo, nisem eno uro čakala, juhej! Cel napredek Zgodilo se ni nič kaj preveč pretresljivega ... maternica se je v redu skrčila, kil mam 65 (10 more to go ), pritisk kot prej, kontracepcija so kondomi , eno leto ne smem zanosit. Evo, tole je celo poročilo. So me res na hitro odpikale Superca. So vedela, da dom ati mamino zizo obljublja, pa ga niso hotele pustiti v nerodnem položaju. Superca, da je vse OK! Duda: mi smo imeli kupljeno NUKovo lateksovo, pa je ni maral. Sva mogla potem prav tako poiskat, kot so jo imeli v P To je Aventova, čist navadna, nič posebnega (pa tudi precej cenejša) in je ta prava! Se*, a pri vas v P niso dude dajali, da se niso drli tamaučki? Pol je bilo pa veselo He he he. Niti slišat nočejo o tem. Če otročku prineseš s sabo je cel hura. Kao ''novorojenčkom prijazna porodnišnica''... no comment o ''prijaznosti'' (ok, seveda so tu izjemno svetle izjeme in ko ti dojenje steče potem si jim takoj bolj všeč... če pa ne pa raje ne povem... Še sreča, da nam je drugi dan dojenje steklo ) Jaz sem jo naslednji dan po CR dobila za cel dan . Drugo nisve delali kot se selili z leve zize na desno. Se pravi z levega boka na desni oz potem sem kljub bolečinam že kar sedela. Sem pa ponoči bila že cel zombi in na koncu z živci in močmi... Pa še nihče mi ni rekel, da je to pač normalno. Ampak so padali hudi komentarji s strani m. sestre, ko sem jo vprašala kaj naj oz ali je to normalno. A dej??? Ne morem verjet Sej ljubljanska P je tudi otrokom prijazna Sam očitno imajo pa v vsaki P res svoj režim Jaz sem dva dneva po CR malčka dobivala samo ob določenih urah, za kratek čas (ob 6ih, 9ih, od 15-18, ko so bili obiski in še ob 21ih). Tudi midva sva bila ves ta čas "priklopljena", pri tem pa so nam različne sestre ppmagale zelo različno (beri neki na hitro). Samo ena je bila taka, ki je točno povedala kako in kaj, da nama je pol kar dobro šlo. Je pa bilo tudi meni ful težko premikanje z ene na drugo stran, ampak bog ne daj, da bi sede dojila V glavnem, za cel dan sem ga dobila šele tretji dan (v bistvu drugi, če prvega šteješ za nultega, kot je prav), pa še takrat so ga sestre umile in previjale, pa čez noč so ga še imeli, da sem se lahko naspala. Torej je očitno naša P malo bolj "mamicam prijazna" A ti si bila pa taka revica? Si sploh ne predstavljam Da te takole matrajo, pa še nič ne pomagajo, poleg vsega pa imajo še pripombe Pol smo pa kupili od TommeeTippee, ta je pa ta prava. Ima cucelj, ki je oblikovan kot bradavica in je res najboljši. Zgolj v vednost Jap, jaz imam tudi te. No, rabila sem jo le enkrat (oz jo je mama), ko sem imela nek opravek na matičnem uradu. Všečna. Edino tale slepi cucelj je meni uganka. A obstajajo kakšni v tej variantai ala bradavica? To pa ne razumem Kakšen slepi cucelj? V glavnem, mi smo bili danes na rojstnem dnevu od nečaka, naš mali je pa ves čas samo spal, so bili vsi čisto paf Ja, kok da je priden in podobno. Bi rada vedela, kako bo jutri Aja, zaspal je pa pred 15 minutami. Bi rajš vidla, da bi bil popoldan manj priden, pa da bi zaspal ob eni normalni uri Tko, d ma mamica še kej časa pol za RR pa to, ker sicer ga je bolj malo, hehehehe
|