|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
26.9.2009 9:21:22   
obayifo
nas pa spi (kokr spi) v vozicku, ce smo zunaj, v stajici,ce smo v dnevni in v kosku v spalnici,ce nam rata..cez noc pa najvec pri meni oz.med mano in ockom,v neposredni blizini joske.
Vprasanje: ce mali spi pri meni in ga kar leze ponoci podojim, kaj nej nardimo s kupckom,da se ne bi tolk razcul,k ze tko lepo zaspi,pol ga pa podiranje iz tira vrze?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 426
26.9.2009 9:58:35   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

Vprasanje: ce mali spi pri meni in ga kar leze ponoci podojim, kaj nej nardimo s kupckom,da se ne bi tolk razcul,k ze tko lepo zaspi,pol ga pa podiranje iz tira vrze?

Naš, če dojim leže ponoči, ga dam itak na bok, pa potem kar sam od sebe podira kupčke...

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 427
26.9.2009 11:11:41   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Še to, čez dan ga pa dam spat kar v mojo posteljo.

Naš tudi podnevi pančka kar v najini postelji, na moji strani user posted image Kokr spančka user posted image Ko grem jaz spat, ga zakomiranega samo prestavim v zibko. Ponoči, ko se zbudi, ga vzamem k sebi, podojim, pa vrnem v zibko. Če moram potem še 10x vstat, ker kar naprej nekaj javka in cevka, potem pa ga k sebi vzamem. Po ta drugi nočni rundi (to je v bistvu že zjutraj) pa ga ne vračam nazaj v zibko. Takrat ostane pri nama, pa se malo crkljamo, če več nočmo spat user posted image

Podiranje kupčka: to si že spraševala, ane Obi? Jaz sem bila tudi v taki dilemi, kaj naj, ker če mi na joški zaspi, pol je cel hudič kupčke podirat, ker se zbudi, pol pa noče več nazaj zaspat user posted image Pa sem brskala malo po RR, so punce večinoma pisale, da ponoči NE podirajo kupčkov, sploh če mali zaspi, saj to pomeni, da ga nič ne moti. Ga bo že podrl kasneje, če bo nuja. Nekaj v tem smislu. Da pa bi sam na boku podiral kupčka, se mi pa še ni zgodilo user posted image Tale Tomi je pa res nekaj posebnega user posted image

No, vidite, včeraj ni hotel nič spati, zdele pa še vedno spi kot top user posted image Me že sedaj skrbi, kako bo zvečer user posted image Jaz likam cunje ... mimogrede, koliko časa moramo otrokom vse cunjice likat??? Jest bi že nehala user posted image Mam že plenic čist zadost user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 428
26.9.2009 16:37:42   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Goldy, jaz osebno te pooblaščam, da nam lahko pišeš odgovore user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
Pa še moj ''blagoslov'' imaš zraven...

Naš frajer tudi danes ni nič spal čez dan. Ko sem šla h G, je kokr spal, sam se je zbudil 5 minut za tem, ko sem odšla skozi vrata. Pol ga je pa očka animiral user posted image Sta se ravno previjala, ko sem prišla ... mu je cel čas joško obljubljal user posted image

Ha ha ha - faca. A svojo ali tvojo mu je obljublja? user posted image user posted image user posted image Moj je malce ''užaljen'' ker našo princesko nič tak ne umiri kot mamina ziza user posted image user posted image
K sreči nisem bila ful dolgo, nisem eno uro čakala, juhej! Cel napredek user posted image Zgodilo se ni nič kaj preveč pretresljivega ... maternica se je v redu skrčila, kil mam 65 (10 more to go user posted image ), pritisk kot prej, kontracepcija so kondomi user posted image , eno leto ne smem zanosit. Evo, tole je celo poročilo. So me res na hitro odpikale user posted image

Superca. So vedela, da dom ati mamino zizo obljublja, pa ga niso hotele pustiti v nerodnem položaju. Superca, da je vse OK! user posted image user posted image

Duda: mi smo imeli kupljeno NUKovo lateksovo, pa je ni maral. Sva mogla potem prav tako poiskat, kot so jo imeli v P user posted image To je Aventova, čist navadna, nič posebnega (pa tudi precej cenejša) in je ta prava! Se*, a pri vas v P niso dude dajali, da se niso drli tamaučki? Pol je bilo pa veselo user posted image

He he he. Niti slišat nočejo o tem. Če otročku prineseš s sabo je cel hura. Kao ''novorojenčkom prijazna porodnišnica''... no comment o ''prijaznosti'' (ok, seveda so tu izjemno svetle izjeme in ko ti dojenje steče potem si jim takoj bolj všeč... če pa ne pa raje ne povem... Še sreča, da nam je drugi dan dojenje steklo user posted image )
Jaz sem jo naslednji dan po CR dobila za cel dan user posted image . Drugo nisve delali kot se selili z leve zize na desno. Se pravi z levega boka na desni oz potem sem kljub bolečinam že kar sedela. Sem pa ponoči bila že cel zombi in na koncu z živci in močmi... user posted image Pa še nihče mi ni rekel, da je to pač normalno. Ampak so padali hudi komentarji s strani m. sestre, ko sem jo vprašala kaj naj oz ali je to normalno.

Pol smo pa kupili od TommeeTippee, ta je pa ta prava. Ima cucelj, ki je oblikovan kot bradavica in je res najboljši. Zgolj v vednost user posted image
Jap, jaz imam tudi te. No, rabila sem jo le enkrat (oz jo je mama), ko sem imela nek opravek na matičnem uradu. Všečna. Edino tale slepi cucelj je meni uganka. A obstajajo kakšni v tej variantai ala bradavica?

Naša tudi najraje spi v ata-mama postelji. Jo moj možek večkrat prišverca ponoči med naju. Ji da okoli blazino za dojenje (da se ne zvali sem in tja in da je ne ''pokosiva'' me spanjem)

Podiranje kupčka ponoči: Tu pa nastopi problem. Če ji ne podrem kupčka in ne držim še nekaj časa v ''lupinica'' položaju, potem ji gre vse gor in se ponoči skoraj davi kako požira user posted image . Imava sicer dvignjen vzglavni del, ampak to je nič ne ustavi. Od takrat, ko ji je vse buhnilo skozi nos je ne upam več pustit tak...

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 429
27.9.2009 0:06:35   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Goldy, jaz osebno te pooblaščam, da nam lahko pišeš odgovore user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
Pa še moj ''blagoslov'' imaš zraven...

No, zdej pa hitro kaj napiši [sm=smiley36.gif]user posted image user posted image

Naš frajer tudi danes ni nič spal čez dan. Ko sem šla h G, je kokr spal, sam se je zbudil 5 minut za tem, ko sem odšla skozi vrata. Pol ga je pa očka animiral user posted image Sta se ravno previjala, ko sem prišla ... mu je cel čas joško obljubljal user posted image

Ha ha ha - faca. A svojo ali tvojo mu je obljublja? user posted image user posted image user posted image Moj je malce ''užaljen'' ker našo princesko nič tak ne umiri kot mamina ziza user posted image user posted image

Obljubljal je mojo, njegova je bila na dosegu, pa ni bil zadovoljen user posted image user posted image user posted image

K sreči nisem bila ful dolgo, nisem eno uro čakala, juhej! Cel napredek user posted image Zgodilo se ni nič kaj preveč pretresljivega ... maternica se je v redu skrčila, kil mam 65 (10 more to go user posted image ), pritisk kot prej, kontracepcija so kondomi user posted image , eno leto ne smem zanosit. Evo, tole je celo poročilo. So me res na hitro odpikale user posted image

Superca. So vedela, da dom ati mamino zizo obljublja, pa ga niso hotele pustiti v nerodnem položaju. Superca, da je vse OK! user posted image user posted image

user posted image

Duda: mi smo imeli kupljeno NUKovo lateksovo, pa je ni maral. Sva mogla potem prav tako poiskat, kot so jo imeli v P user posted image To je Aventova, čist navadna, nič posebnega (pa tudi precej cenejša) in je ta prava! Se*, a pri vas v P niso dude dajali, da se niso drli tamaučki? Pol je bilo pa veselo user posted image

He he he. Niti slišat nočejo o tem. Če otročku prineseš s sabo je cel hura. Kao ''novorojenčkom prijazna porodnišnica''... no comment o ''prijaznosti'' (ok, seveda so tu izjemno svetle izjeme in ko ti dojenje steče potem si jim takoj bolj všeč... če pa ne pa raje ne povem... Še sreča, da nam je drugi dan dojenje steklo user posted image )
Jaz sem jo naslednji dan po CR dobila za cel dan user posted image . Drugo nisve delali kot se selili z leve zize na desno. Se pravi z levega boka na desni oz potem sem kljub bolečinam že kar sedela. Sem pa ponoči bila že cel zombi in na koncu z živci in močmi... user posted image Pa še nihče mi ni rekel, da je to pač normalno. Ampak so padali hudi komentarji s strani m. sestre, ko sem jo vprašala kaj naj oz ali je to normalno.

A dej??? Ne morem verjet user posted image Sej ljubljanska P je tudi otrokom prijazna user posted image
Sam očitno imajo pa v vsaki P res svoj režim user posted image Jaz sem dva dneva po CR malčka dobivala samo ob določenih urah, za kratek čas (ob 6ih, 9ih, od 15-18, ko so bili obiski in še ob 21ih). Tudi midva sva bila ves ta čas "priklopljena", pri tem pa so nam različne sestre ppmagale zelo različno (beri neki na hitro). Samo ena je bila taka, ki je točno povedala kako in kaj, da nama je pol kar dobro šlo. Je pa bilo tudi meni ful težko premikanje z ene na drugo stran, ampak bog ne daj, da bi sede dojila user posted image V glavnem, za cel dan sem ga dobila šele tretji dan (v bistvu drugi, če prvega šteješ za nultega, kot je prav), pa še takrat so ga sestre umile in previjale, pa čez noč so ga še imeli, da sem se lahko naspala. Torej je očitno naša P malo bolj "mamicam prijazna" user posted image
A ti si bila pa taka revica? Si sploh ne predstavljam user posted image Da te takole matrajo, pa še nič ne pomagajo, poleg vsega pa imajo še pripombe user posted image user posted image user posted image
 Pol smo pa kupili od TommeeTippee, ta je pa ta prava. Ima cucelj, ki je oblikovan kot bradavica in je res najboljši. Zgolj v vednost user posted image
Jap, jaz imam tudi te. No, rabila sem jo le enkrat (oz jo je mama), ko sem imela nek opravek na matičnem uradu. Všečna. Edino tale slepi cucelj je meni uganka. A obstajajo kakšni v tej variantai ala bradavica?

To pa ne razumem user posted image Kakšen slepi cucelj?

V glavnem, mi smo bili danes na rojstnem dnevu od nečaka, naš mali je pa ves čas samo spal, so bili vsi čisto paf user posted image Ja, kok da je priden in podobno. Bi rada vedela, kako bo jutri user posted image Aja, zaspal je pa pred 15 minutami. Bi rajš vidla, da bi bil popoldan manj priden, pa da bi zaspal ob eni normalni uri user posted image Tko, d ma mamica še kej časa pol za RR pa to, ker sicer ga je bolj malo, hehehehe user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 430
27.9.2009 0:20:45   
Sempervivum
Joj, zdele mi je potegnilo ... a ti to dudo misliš? Jest sem pa res ena koka user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 431
27.9.2009 7:40:33   
Reby
Jutro! user posted image

user posted image

V CE porodnišnici se kar trudijo kazat, kar se tiče dojenja, res pa je, da morš bit ti tečen in vztrajen. Še celo blazino za dojenje sem dobila.
Drgač pa pr nas nosek mogoče za odtenek bolje, spali smo od pol desetih do treh, zalili noska, pojedli in zaspali ob štirih, pa zdej še spimo, ampak revež je čist nemiren, ga bom počasi zbudila, da mu spet spucam noska.

Uživajte in izkoristite nedeljo, ko so atiji cel dan doma, pa ne za likanje in pucanje user posted image

S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

Neposredna povezava do sporočila: 432
27.9.2009 8:37:49   
Zvezdica
čvekice :)

Šele zdaj sem vidla tole temo. Nobenga časa nimam več. user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas bom mal po diagonali prebrala, javljala se bom bolj tako, ker tale naš otrok že kolovrati okoli pohištva, nobena stvar ni varna pred njim, pleza na posteljo, da lahko rečem, da časa imamo bolj malo.

da na brzino povem da smo kar težki, že 9 kg, imamo 8 zobek zunaj, kok smo dolgi ne vem, plazimo kobacamo se že dolgo, jemo GH, najraje zelenjavo, Mali vegi, reče mama ko je lačen, atija kliče skoz, nsčeloma pa počne LUMPARIJE. Razlika med njim in liamom, kot dan in noč. Spimo veliko čez dan, ponoči bi se dalo bolje. Ekola tolk, grem vas brat.

še fotka, mal stara že ampak nimam nč novih :)

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 433
27.9.2009 9:03:31   
hedviga
Zvezdica!!! KOLK zobkov ma??????????????????????????? O marička, ja kdaj so mu pa začeli rast
Mi smo dvojni, pa nobenga zoba.....user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 434
27.9.2009 18:46:11   
Serendipity

Ejla babnice in pojbič!

Ma, danes je fajn nedelja. Smo šli na en špancer pa na tortice z našo tamalo. Je bila kar pridna, takrat kadar ni jokcala user posted image user posted image user posted image .
Jap, pri nas so kar zateženi glede dojenja (kar po eni strani ni nujno slabo, če bi bili vsaj na prijazen način). Pa še kao gužva in premalo osebja in potem še tisti prijazni bolj na hitrco opravijo...

Zvezdica - Iiiiii, kakšen luškan pobalinček. Pa kakšne laseke ma!

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Zvezdica!!! KOLK zobkov ma???????????????????????????

user posted image user posted image user posted image Točno tak sem jaz ''pogledala''

semper*user posted image - jap, dudo sem mislila. Sem se malo nerodno izrazila user posted image user posted image user posted image Hehehe - smijli je pa zakon! Kje si ga ujela? Hm  - a ti si fejsbukarica, ker te nimam nikjer.... user posted image

Dajte mi malo napisat kaj ve jeste čez dan. Moja hrana je tak enolična da groza... user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 435
27.9.2009 19:01:59   
Reby
Zvezdi - joj, lej ga našega lubčeka Patrika. Komi čakam, da ga spet vidim, zdej ga bom pa lahko vlačila po rokah user posted image

Dajte mi malo napisat kaj ve jeste čez dan. Moja hrana je tak enolična da groza... user posted image

Welcome to the club user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 436
27.9.2009 20:43:30   
sonček33
Ojla pupe.

Da se ne bo samo zvezdica bahala s svojim zakladom...še jest
user posted image

No, Patrik nas "šiša" v zobeh...mi imamo enega. Tukej pa res težko pariramo.

Hedi - dvojni pa brezuser posted image user posted image

Sekica ma mal pa mora jokat, da mama ve, da jo imauser posted image

Reby, kako Tomi in nosek?

Obayifo ponoči smo mi le nekaj časa podirali kupček, potem pa to opustili, dali malega spat na bok in je  bilo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 437
27.9.2009 20:45:39   
Serendipity
Dajte mi en nasvet, preden me zagrabi panika... user posted image

Naša pupa preden zajoče začne... piskat, oz na nek način zacvili (kot da bi lovila sapo)... je težko opisat kaj točno. Pa še hrope povrh. Any idea kaj bi bilo? Se vam tudi to dogaja? Jaz sem čist presr* user posted image user posted image user posted image (hodijo mi po glavi scenariji o pljučnici, bronhitisu, astmi...) Saj jutri bom poklicala P, ampak to se ji je zvečer že  2x zgodilo...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 438
27.9.2009 20:49:01   
sonček33
Se* pojma nimam kaj bi to bilo. A prav brez sape ostane? Daj ji za vsak slučaj dvigni vzglavje - spodaj pod jogi daj nekaj, ne ji dat povstrčka. Jutri pa pokliči P. ali se pa pojdita kar pokazat.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 439
27.9.2009 22:28:59   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Se* pojma nimam kaj bi to bilo. A prav brez sape ostane? Daj ji za vsak slučaj dvigni vzglavje - spodaj pod jogi daj nekaj, ne ji dat povstrčka. Jutri pa pokliči P. ali se pa pojdita kar pokazat.

Se strinjam. Upam, da bo kmau vse v redu.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 440
27.9.2009 22:37:39   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Zvezdica!!! KOLK zobkov ma??????????????????????????? O marička, ja kdaj so mu pa začeli rast
Mi smo dvojni, pa nobenga zoba.....user posted image

o hedi helou. Kdaj smo me rekle da se dobimouser posted image

Kako sta cukrčka?

Ejla babnice in pojbič!

Ma, danes je fajn nedelja. Smo šli na en špancer pa na tortice z našo tamalo. Je bila kar pridna, takrat kadar ni jokcala user posted image user posted image user posted image .

oj se* zadnjič pogledam in vidim da že zibate. Kkao hitro gre čas.

Kar se hrane tiče, jast sem jedla vse razen stročnic, čokolade, paprik, stvari, ki načeloma napenjajo. Po dveh mesecih sem zaela vsega po malem, da se je navadil in ni bilo težav. kolike pa niso pogojene s prehrano, če jih ma jih pač ima in če bi jedla sam kuhan riž na vodi ne pomaga.

Zvezdi - joj, lej ga našega lubčeka Patrika. Komi čakam, da ga spet vidim, zdej ga bom pa lahko vlačila po rokah user posted image

ko boš za ti sam pivej, jast bi tko rada vidla tomijauser posted image

Da se ne bo samo zvezdica bahala s svojim zakladom...še jest

sonček, mali je tak user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 441
27.9.2009 22:38:07   
Zvezdica
Naša pupa preden zajoče začne... piskat, oz na nek način zacvili (kot da bi lovila sapo)... je težko opisat kaj točno.

naš je imel prve dva meseca podobne znake, pa sem paniko zganjala pa je blo ok, sam jast sem vseeen P klicala. PKL pa vprašaj, da boš pomirjena. Kot je sonček rekla, malce dvigni vzglavje, to sem tud sama nardila.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 442
27.9.2009 23:12:08   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

da na brzino povem da smo kar težki, že 9 kg,

se moramo kaj videt, predno nehaš s porodniško!

ti misliš, da ste vi težki? user posted image user posted image user posted image mi imamo že kar nekaj več kot 9 kil, mami trenira user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 443
28.9.2009 6:15:08   
Reby

Dajte mi en nasvet, preden me zagrabi panika... user posted image

Naša pupa preden zajoče začne... piskat, oz na nek način zacvili (kot da bi lovila sapo)... je težko opisat kaj točno. Pa še hrope povrh. Any idea kaj bi bilo? Se vam tudi to dogaja? Jaz sem čist presr* user posted image user posted image user posted image (hodijo mi po glavi scenariji o pljučnici, bronhitisu, astmi...) Saj jutri bom poklicala P, ampak to se ji je zvečer že  2x zgodilo...

Pri nas je isto in sem ga peljala zadnjič k P in je vse ok. Samo s fiziološko spirat večkrat na dan, podloženo ležiče. Jaz sem nabavila neke naravne kapljice - Vogl (eterične v lekarni) in dala v lonček s svečko, pa vdihavama tud soparo s kamilicami. Morm rečt, da je en mejčken bolje.

Pa še kavica user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 444
28.9.2009 7:39:09   
Reby
Seki - evo, jaz sem zdajle skuhala kamilice, dala tamalega v voziček, ker spi, zapeljala čist zraven postelje in dala čez kamilice in voziček veliko brisačo, da tamali vdihava soparo... Probaj, pri nas pomaga. Se pa baje dobi v lekarni (ne vem, če pr nas, v Avstriji imajo) Wick prav za dojenčke, jim namažeš po prsih, pa malo pod nosekom. Bom danes vidla, če se da dobit pri nas.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 445
28.9.2009 7:43:09   
biba007
Dobro jutro, pupike. No, pa še tukaj nekaj sladkega zraven kavice
user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 446
28.9.2009 11:17:26   
Reby
Teta Zvezdica, morm pokazat tvojga puloverčka user posted image

user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 447
28.9.2009 11:35:14   
Serendipity
Ojla...
za nama je ena najnapornejših noči v najinem življenju... user posted image Zgleda, da sem nekaj takega pojedla včeraj (tortica user posted image - ker v drugem se nisem ''pregrešila''), ker so tisti napadi bili napadi tik pred jokom zaradi silovitih krčkov (takih še nikoli ni imela - mi prav solze pridejo v oči, ko se spomnim user posted image ). Je bil jok celo noč - silovit, sploh je nisva mogla potolažit. Ne cartanje, ne nošenje, ne masaža, ne kuminin, ne čajček, niiiič... Spali smo cca 2 uri (če sploh). Zdaj je malenkost boljše. Vsaj spi, ampak ko se zbudi je še jok. P pravi, da je najverjetneje res v hrani nekaj takega. Upam, da bo kmalu boljše...

zvezdica - ja, to je res poanta kolik - nič ne vala. Ampak mislim, da je tokrat fora v prehrani - ker kolike trajajo do treh ur, mi smo pa cel noč koncertirali...

hvala za nasvete *hugs*

ps: eto, zdaj sem še bolj zakompleksana zaradi prehrane... user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 28.9.2009 11:41:56 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 448
28.9.2009 12:03:45   
Reby
Se* - boga revica Zarja. Jaz se jedla zadnjič tortico, pa ni bilo nič narobe. Odkar ne pijem mleka in pijem Hippov čaj za dojenje, morm potrkat, ga še ni zvijalo. Drgač pa jem kruh, maslo, Nutelo, riž, testenine, ribe, purana, tune, krompir, pa kakšen kompot. To je tudi vse.

Neposredna povezava do sporočila: 449
28.9.2009 13:02:45   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Se* - boga revica Zarja. Jaz se jedla zadnjič tortico, pa ni bilo nič narobe. Odkar ne pijem mleka in pijem Hippov čaj za dojenje, morm potrkat, ga še ni zvijalo. Drgač pa jem kruh, maslo, Nutelo, riž, testenine, ribe, purana, tune, krompir, pa kakšen kompot. To je tudi vse.

No, poanta v tortici je, da nama na ''usedla''. Sva jedla enako tortico in obema je bilo full čudno v želodcu zvečer... user posted image Je pa zdaj že ok - ni več joka user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?