lučka 25
|
kruce, reby,...vsi ostali. Mi pa imamo za nosek pucat takega, da sam po cevki izsesaš mucije, talko lažje reguliraš koliko močno sesaš, pa še ropota ne, pa povsod lahko neseš naokoli. reby, nam je za krčke pomagalo, da sem jo nosila s trebuščkom na roki, pa masirala po hrbtu, se je le tako umirila. mozoljčki, pri nas je to prav noro. Samo da vročina udari, je naša vsa pikasta, pa ti mozoljčki se skoraj vnamejo, kar rdeči potem postanejo, če je vroče. Drugače pa se lepo sčistijo. Pri nas je pa sedaj naro. Od kar smo prišli z morja naša nekako štrajka s hrano. Pa saj se je že na morju malo začelo, ampak sedaj je pa prav noro. Ko je lačna, ji naštimam flašo, popije ene 40-50 ml, potem pa začne protestirat. Zvečer je pa še bolj noro, ko bi pojedla samo ene 20ml, pa potem nič več. Sem enkrat sprobala, da sem jo dala spat, pa je vseeno spala 21.30-4h. Zjutraj pa je vaga pokazala seveda manj. Se prav sekiram zaradi tega, sem se prej prav zjokala. Sedaj pa preberem za miklarom, pa sem sama nase jezna ker jokam zaradi tega, ko pa sem vesela, da imam zaklad doma.
|