Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Sva pa midva sprobala tudi to tehniko, da sva dala v Nežino posteljico mojo majico, ki sem jo imela na sebi en dan. To pa zato, ker ima otrok v tem obdobju najbolj ravit čut za vonj in tako se počuti bolj varnega, ker te vona. No in od takrat je zaspala v posteljici in ni več jokala, da bi bila jaz zraven ali pa, da bi ležala ob meni. Probaj še to. To pa je odlična ideja! Se je pa naša Neža danes prvič uspešno prekotalila s hrbta na trebuh. Se mi zdi, da je kar pohitela s tem. No s trebuha se je na hrbet prevalila nazaj že pred 1 mesecom, ampak to je veliko lažje. Mi je prav polepšala dan. Yeah! Pa to je že prava madam! Jupi! IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Se*, super si tole uštimala Bravo za mamo šiviljo To je pa čist druga pesem ... Boš mela celo zbirko nosilk, hehe Meni vreče (pouchi) niso bili kaj preveč zanimivi, ampak zdej ko gledam tale fajn video si mislim, to bi pa tudi jaz znala sešit Je dober video, ne? Sicer se še nisve zraven spravila - je treba it v šoping za blago. Tista navodila za sling so pa tudi ful fajna Ena so še tule: http://www.skrabalica.com/category/sling-marama-i-ostalo/page/2/ Pošnofaj ti še za rinke, pa sporoči, če jih kje najdeš! Ok, bom šnofčkala. Ta link je tudi superca! Thanks! No, jaz sem danes dobila trak. Nosi se ga takole: http://www.theslingstation.com/inst-wraps.html Nisem še sprobala, moram met dovolj časa, poguma in tamaučka v pravem razpoloženju Si mislim, ja. Je treba zbrat pogum in še najt dobro voljo bebija... Se pa ne zdi jako zakomplicirano ... Danes je frajer spet šele zdajle zaspal. Sem vam pa pozabila povedati, da se zdaj že veselo smeji in nemo pogovarja - odpira in zapira ustka in ga je v glavnem ful luštno gledat in se z njim pogovarjat No, sej glasove tudi spušča raznorazne, ampak tole ribje pogovarjanje je prav simpatično kak luštno! Blanč, hvala za novičke od Miške, pa krasno za "oblečenega" Nejca Po CR je pa ravno obratno - kar nekaj dni traja, preden tamaučka vidiš nagca, ane Se* Jaz sem se ful spraševala, če ma kje kakšno materino znamenje, ali pa kaj drugega, kakšno posebnost, pa ga nisem videla, ker so nam jih vedno oblečene pripeljali Haha, jaz sem tudi premišljevala... Ima moj možen en tak nadež na toti tazadnji - pa sva vedno firbcala če je ali ni. No, pa zaenkrat še ni. loremi - hvala za kafe. Jaz sem si ga danes tudi privoščila, se je oče ( sem komaj verjela, da bi pazil na tako malo štručko, ker on jih prevzame, ko so večje ) ponudil da jo popazi, jaz pa naj grem s kolegico ven na kafe. Je paaaaasaaaaal- Sem pa cel čas zuljila v telefon... IZVIRNO SPOROČILO: Reby Mene pa naš otrok že pošteno skrbi, cel teden mu že spiram s fiziološko, z aspiratorjem ne potegnem ven skoraj nič, tamali pa še kr hrope in ful nemirno spi, zdej že med hranjenjem takoj zaspi. Pa kličem včeraj pediatrinjo in seveda se jim ne da, da pridem, naj še kr fiziološko zlivam, podloženo ležišče itd. Sej delam že to cel teden, pa nič ne pomaga, revež pa se mi ful smili. Danes grem kr tja, sem se odločla, sploh ne kličem več. To je meni prav grozno. Ponoči pol noči skačem iz postelje in jo hodim gledat. No, drugo polovico več ne, ker jo ponavadi mož kar v posteljo da... (hm, zato je lučkin nasvet izredno dobrodošel, ker tu bodo še problemi... ). Sem pa opazila, da fiziološka vala le za to, da jo pošteno razjezim med apliciranjem le-te Pa lepo opravi pri zdravniku danes. Držim pestke! IZVIRNO SPOROČILO: ledenka se*, ring sling je fajn... če maš dete, ki ni tako radovedno kot naš ko je ugotovil, da se stvari dogajajo, je hotu gledat. zdaj ga nosim v kenguru poziciji, da gleda naprej, ampak je skoraj prevelik Ma, saj zato mi je preveč dat tolko keša - kaj pa če ji ne bo všeč? Bom raje malo umetnosti zagnala & we shall see. le te krogce moram nekje najt Špelčka - hvala za rožce. Te komaj čakamo tu! Uživaj jutri na CTG-ju ob poslušanju srčka tvojega sončka. Jaz se tega zvoka nikoli nisem naveličala.
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 24.9.2009 16:38:23 >
|