|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
12.4.2010 13:01:37   
mojsonček
Helou!

Sm kr mal mrknla od kompa k ga je blo med bilancam čist tu mač... sej, preletela sem vse, sam.... kolk me baše tale emšo... bom morala spremenit ime user posted image

KRUCE super za čebelco, da tko pridno pančka pa jeuser posted image  

od kremice ste se pogovarjale... mah, jst sm tut Mustelo kupla... draga k žafran... kaj čem... za naše sončke tisto, kar pravijo, da je najboljše... mi gre pa na živce, ker je pol tamala čist bela v ksiht... pust je že mimo user posted image

pa vozičkale ste pridnouser posted image  mi tut... po cele dneve... zdej pa spet tak jajc od vremena... jutr greste vseen v živalca? jst po takem mrazu nisem za... pa še frizerja mam jutr, končno, ker sem taka k bi mi en prdnu v glavouser posted image

nč... dost je zaenkrat, ker gledam tamalo in mi je v tem času odvila pol alu folije in izvlekla ceu kup robčkov za rito brista iz škatle...mislm... ne štekam v čem je čar...

aja... pošto doblauser posted image user posted image user posted image   že en cajt nazaj... vse je super krasno ampak še vseeno nimava zelene luči dokler ne prestane provokacijo za kar morva za 4 dni v bolnico... to nam je tut nazadnje delalo probleme, upam, da bo zdaj končno OK...

naredite si lep dan 1user posted image Q  

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
12.4.2010 13:21:27   
lučka 25
ojla user posted image

No, mi nismo bili zunaj. Smo šli pa v šoping, nam je že par stvari zmanjkal, smo mogli v mal večji nakup (razni kosmiči, čokolešnik - seveda za naju user posted image ,.....)

mojsonček, super za pošto. user posted image  Za provokacijo pa tudi računam, da jo speljete tako kot je treba, tko kot sva jo midve z Nežo. user posted image  No, pri nas pa fascikle ven daje, vadi za tajnico, računovodkinjo,....user posted image  Še najraje se pa v šipo gleda, pa se kar lubčka.user posted image
Pa dobro se sfriziraj. Mene tudi še to čaka ta teden. Upam.

Goldy, a ste bli vi zunaj? user posted image

Živalski vrt: mislim da vseeno če prestavimo, ker v tem mrazu nam ne bo filing klepetat. Kaj mislite?

Krema: tisto ki imam jaz se lepo razmaže, ni tamala nič bela. Sem pa jaz tudi mnenja, za kvaliteto mi ni škoda denarja dat.

mango: no sem ga danes kupila. Upam, da je dovolj zrel. Trd ni, je malo mehek. Koliko pa mora bit mehek, da lahko rečeš, da je zrel? Ker jaz ga še nikoli nisem sama pripravljala.

Grem zdaj mal priprav za kosilo, da bom potem ko bo treba samo še sfiniširala.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
12.4.2010 14:08:25   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Živalski vrt: mislim da vseeno če prestavimo, ker v tem mrazu nam ne bo filing klepetat. Kaj mislite?

se moram žal strinjat user posted image pa tako sem se veselila! je pa danes res noro mrzlo in neprijetno zunaj, nima smisla v takem...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
12.4.2010 18:01:42   
Reby
Oj babike, se strinjam, da prestavimo tale zoo na drug teden, ko bo lepše vreme.
Jaz mam ful mal cajta za RR, ker je tamali vsepovsod, sva včiri mogla namontirat že vratca na stopnice.
Je pa smešn in hecn, ker je tolk previden, točno ve, kje lahko fajn po bučki dobi user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
12.4.2010 21:26:58   
Sempervivum
Čer!

Pri nas se je v zadnjih nekaj dnevih tolk zgodilo user posted image  Tamali se ful plazi, pa sedi že skoraj čisto samostojno. Malo ga držim za stegence, ampak tolk dobr ravnotežje lovi, noro, še včeraj se je majal, danes je že profi user posted image

Danes smo bili tudi prvič na plavanju, mislim, to je pa res doživetje user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem čist navdušena, K pa itak. V skupini so bili samo 4 otročki, je bilo tok fajn, k ni bilo nobene gužve, je bilo skoraj kot privat plavanje user posted image  Od 4 otročkov pa so bili zraven 3 krat oba starša user posted image  Tko da smo skakali okrog s fotoaparati ko eni paparaci user posted image

Reby, naš smotko bi tudi z boka ful rad vstal oz. se vsedel, samo to  mu pa ne gre (ampak je pomoje to kar fejst težko), pol se pa jezi user posted image

Sem tolk brala o likanju, da sem se vam potem še kar jaz pridružila, da ne bi imela slabe vesti user posted image  Ampak kaj, ko mam že spet en kup posušenega perila user posted image

Lučka, ful hvala za izjemen prispevek o kremicah user posted image  ... sem ravno te dni prebirala na to temo in sem se v mislih nekako za Hauschka odločila ... zdej me pa tole z madeži ful moti user posted image  Mislim, k jaz ne bi imela zdej vseh cot rumenih user posted image user posted image user posted image  Čudno mi je tole user posted image

Kruce, pozdravček po dooooooolgem cajtu! Tako lepo se imate vi z dojenčico user posted image  Ja, to je pa res fajn prebrat user posted image  Le tako naprej user posted image  A pšenica je zdaj tudi že OK?

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

se moram žal strinjat user posted image pa tako sem se veselila! je pa danes res noro mrzlo in neprijetno zunaj, nima smisla v takem...

Podpis user posted image

Mango: fajn je, če je res mehek, vsaj meni je takrat najboljši, je fajn sladek. Samo v tem primeru ga moraš res hiter pojest, sicer pa malo dalj čaka. Je lih tako OK, če je malo manj mehek (joj, kako sem to napisala user posted image ).

Mojsonček: kaj se zdaj to pravi ... prej smo ves čas od bilanc brale, zdej jih je pa konec, greš pa stran od  compa ... ti ti ti user posted image  Fajn se sfriziraj, pa uživaj zraven 100 na uro. Meni je vleraj nečakinja malo po laseh šarila, k se uči za frizerko, me je malo zrihtala za maturanca, pa je bilo took fajn user posted image

Ni pa bilo fajn, ko sem izvedela, da tamali ni preživel brez joške in je 1 uro jokal, preden je zaspal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi je bilo res tolk hudo pol user posted image  Neki sem si sicer načrpala, samo očitno ni bila fora v mleku ...

No, če boste še kaj hotle čvekat, bom pa še malo okrog user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
12.4.2010 22:02:41   
Goldy
semper* - jaz sem tudi tu okrog. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
12.4.2010 22:04:34   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

semper* - jaz sem tudi tu okrog. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Kaj je novega?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
12.4.2010 22:11:44   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Mango: fajn je, če je res mehek, vsaj meni je takrat najboljši, je fajn sladek. Samo v tem primeru ga moraš res hiter pojest, sicer pa malo dalj čaka. Je lih tako OK, če je malo manj mehek (joj, kako sem to napisala user posted image ).

PACKA!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3858
12.4.2010 22:19:24   
Serendipity
Eh, ni mi usojeno - napisala cele litanije, v zahvalo dobila --- beee. Mi ni poslalo. Se mi ne da še enkrat... user posted image
Kje sta zdaj čvekici?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
12.4.2010 22:21:37   
Goldy
Tu sem!

semper* - ma dogaja, kr naprej neki dogaja, dirjamo okoli....user posted image

seren* - da ti povem, kosilo je bilo bljak!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3860
12.4.2010 22:22:50   
Goldy
seren* - vidim, da si tu in tam!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
12.4.2010 22:27:28   
Serendipity

Tu sem!

semper* - ma dogaja, kr naprej neki dogaja, dirjamo okoli....user posted image

seren* - da ti povem, kosilo je bilo bljak!

user posted image user posted image user posted image user posted image
Hm, ali moj predlog ni bil dober, ali pa Goldy ni dobro skuhala user posted image . Eh, po moje je bil moj predlog problematičen. user posted image

Mi smo pa imeli fino kosilo. Zarji je dogajalo. Prejšnjič ji špinača ni dišala, tokrat sem jo malo ''začinila'' in jo je jedla s pirejem 100/uro. Še polizala se je za vsako žličko user posted image user posted image
No, ati je pa samo zelenjavno juhico jedel.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
12.4.2010 22:29:03   
Serendipity

seren* - vidim, da si tu in tam!user posted image

''tam'' - hehe - na mailu se jezim, ker noče Raimonda L tebi poslat, na onem ta drugem f - pa sem se izgubila nekje v daljavi user posted image . Hm, pa še na FB-ku špilam dve farmi user posted image user posted image

BTW - ideja za jutrišnje kosilo?

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 12.4.2010 22:31:50 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
12.4.2010 22:35:24   
Goldy
seren* - hmm, naredila sem bučkino omakco in špagetke (ful na malo sem jih nalomila). Najprej sem ji dala pa še en frutek od včeraj (mesni)+ špagete. Pa je pojedla ene 40ml. Bučkina omaka ji je šla pa kr gor. V glavnem sem jo pojedla jaz.

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3864
12.4.2010 22:43:42   
Serendipity

seren* - hmm, naredila sem bučkino omakco in špagetke (ful na malo sem jih nalomila). Najprej sem ji dala pa še en frutek od včeraj (mesni)+ špagete. Pa je pojedla ene 40ml. Bučkina omaka ji je šla pa kr gor. V glavnem sem jo pojedla jaz.

user posted image
Za jutrišnje kosilo sem se pa spomnila, da sem danes sir nabavila! Uganeš kaj bomo jedli? user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
12.4.2010 22:48:00   
Goldy
Cvetačo s sirovo omako - njami! Kaj boš pa svojem skuhala?

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3866
12.4.2010 22:49:22   
Goldy
Seren* - semper* se nam je izgubila.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
12.4.2010 22:50:05   
Serendipity

Cvetačo s sirovo omako - njami! Kaj boš pa svojem skuhala?

JAAAAAAAAAAAAA! Bravo! user posted image

Moj bo pa ... zelenjavno juhico? user posted image user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
12.4.2010 22:50:36   
Serendipity

peglajsa user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
12.4.2010 22:59:26   
Goldy
Seren*- pa ne no, spet zelenjavna juhica! user posted image user posted image  Ej, čist ste mahnjene na peglajsanje, sam mene se pa nič ne prime.user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3870
12.4.2010 23:19:20   
Goldy
Nič, dame moje, da ne bom monologirala, bom šla raje spat!!!! user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
13.4.2010 0:55:00   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

peglajsa user posted image

Če bi le bila tako koristna user posted image

Sem šla malo pred TV, pa prec zaspala user posted image

PS: Se mi je kar zdelo, da bom Se* priklicala sem gor, če bom kakšne packarije začela pisat user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah, nič, grem zdaj v ta pravo postlo .... nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3872
13.4.2010 7:07:00   
mojsonček
Jutrčka!

Dobr, da nisem učer nč škilila sm gor... kakšne packarije se tle pišejo....user posted image user posted image user posted image

evo, do naslednjega tedna, ko se vidimo zaenkrat častim virtualno kavico pol pa tapravo

ja, REBY... ti dobiš tist pir, k ti ga oblublam user posted image

user posted image

grem k frizerju, da si poštimam od tistga prdca  k sem ga fasala v glavouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3873
13.4.2010 7:10:28   
mojsonček
današnji dan si prou zabeležim na koledarju...

tamala je prespala noč do 6 v svoji postelji pol sem jo prestavila k sebi, da sva se mal pomojčkali zdej pa še zmer drnjoha... user posted image user posted image user posted image  

no, sam tolk... to se nč ne hvalim, ker pol itak veste kako se obrnejo stvari, če je človek preveč zadovoljen... user posted image

evo, zdej pa res grem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3874
13.4.2010 7:17:51   
mojsonček
ne pa še ne user posted image

čestitke moji lepotički za 11 mesecev user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?