Sempervivum
|
Čer! Pri nas se je v zadnjih nekaj dnevih tolk zgodilo Tamali se ful plazi, pa sedi že skoraj čisto samostojno. Malo ga držim za stegence, ampak tolk dobr ravnotežje lovi, noro, še včeraj se je majal, danes je že profi Danes smo bili tudi prvič na plavanju, mislim, to je pa res doživetje Jaz sem čist navdušena, K pa itak. V skupini so bili samo 4 otročki, je bilo tok fajn, k ni bilo nobene gužve, je bilo skoraj kot privat plavanje Od 4 otročkov pa so bili zraven 3 krat oba starša Tko da smo skakali okrog s fotoaparati ko eni paparaci Reby, naš smotko bi tudi z boka ful rad vstal oz. se vsedel, samo to mu pa ne gre (ampak je pomoje to kar fejst težko), pol se pa jezi Sem tolk brala o likanju, da sem se vam potem še kar jaz pridružila, da ne bi imela slabe vesti Ampak kaj, ko mam že spet en kup posušenega perila Lučka, ful hvala za izjemen prispevek o kremicah ... sem ravno te dni prebirala na to temo in sem se v mislih nekako za Hauschka odločila ... zdej me pa tole z madeži ful moti Mislim, k jaz ne bi imela zdej vseh cot rumenih Čudno mi je tole Kruce, pozdravček po dooooooolgem cajtu! Tako lepo se imate vi z dojenčico Ja, to je pa res fajn prebrat Le tako naprej A pšenica je zdaj tudi že OK? IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Živalski vrt: mislim da vseeno če prestavimo, ker v tem mrazu nam ne bo filing klepetat. Kaj mislite? se moram žal strinjat pa tako sem se veselila! je pa danes res noro mrzlo in neprijetno zunaj, nima smisla v takem... Podpis Mango: fajn je, če je res mehek, vsaj meni je takrat najboljši, je fajn sladek. Samo v tem primeru ga moraš res hiter pojest, sicer pa malo dalj čaka. Je lih tako OK, če je malo manj mehek (joj, kako sem to napisala ). Mojsonček: kaj se zdaj to pravi ... prej smo ves čas od bilanc brale, zdej jih je pa konec, greš pa stran od compa ... ti ti ti Fajn se sfriziraj, pa uživaj zraven 100 na uro. Meni je vleraj nečakinja malo po laseh šarila, k se uči za frizerko, me je malo zrihtala za maturanca, pa je bilo took fajn Ni pa bilo fajn, ko sem izvedela, da tamali ni preživel brez joške in je 1 uro jokal, preden je zaspal Mi je bilo res tolk hudo pol Neki sem si sicer načrpala, samo očitno ni bila fora v mleku ... No, če boste še kaj hotle čvekat, bom pa še malo okrog
|