obayifo
|
jap, res je blo lušno danes. tamali so vsi taki cukri... mamice pa nč slabše mi smo dobr opravl, srček je lepo zrastu, luknca se je pa zmanjšala, kontrola šele čez eno leto se je pa mali bošček skuhal v avtu. se mi zdi, da je v lupinci še 3x bl vroče kot sicer. upam, da bo v sedežu bolš, sam bo treba pa še počakat. semper*, upam, da drugič kakšno več rečeva. vaš fant je res taprav korenjak. goldy, upam, da bo šlo sam še na bolš. kruce, tut mi smo na istem, prbližn tko k reby... očki mate zdej res bl mal časa za otročke. ampak pr nas je tko, da bi moj kr prec mel še enga, mu je ta ful všeč. kako bi pa to mami sfolgala, je pa druga zgodba lučka, naš je bil tut rdeč k mali rakec, upam, da je res sam od vročine, pa bo mami drugič manj oblekla... ja, jaz sem bla tut ob petih že precej lačna, sem tut ob 9.h nazadnje jedla in ko smo čakal na pregled, sem zmazala tiste tri žličke postane kašice od malega reby, ti pa kr čevape, konkretno . ja, za take stvari so pa tut tašče fajn. naša je pa poslala piščančji paprikaš in široke rezance, tko da men tut ni blo treba kuhat, k smo domov pršli. itak je bla že 19 ura. ajsi, M je ''ornk'' poba, pa kako jo zašiba.. pa mamina carta je tut, a ne mojsonček, upam, da nisi zunej ostala zarad rolerjev bumo, sej bo, drug mesec bo že bolš in lažje. pr nas je blo tut ni da ni.. pa smo se že kar poštimal. (vsaj tolažm se tko in prepričujem) zdej ga grem pa umit pa spat, je revež eno rundico odspal od sedmih do pol osmih in bo šele zdej počas omagal.. ga ma mal oči čez
< Sporočilo je popravil obayifo -- 20.4.2010 21:52:40 >
|