|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
19.4.2010 21:54:45   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Mi smo danes od sodelavca od mojga dobili tunel. Zakon je user posted image user posted image user posted image Mali je bil prejle že čist zmatran od kopanja in tečkast, sem razprla tunel in je začel noret noter in ven, se obračat, ful je bil vesel. Kako smo se smejali. je šel 5x gor in dol, pa ga je potem že zmatral. Se je najedel in zaspal. Zdej hodmo spat nekje ob pol 9 ali 9 in spimo do 7 ali 8. Vmes pa 1x bujenje z jokom (najbrž zobki), ob 6. ziza user posted image  

user posted image user posted image user posted image  SUPER! Tomi je prava faca user posted image  In priden je postal user posted image  Da se lahko mamica malo naspi in  spočije user posted image

Jaz lahko pridem jutri. Kdaj boste kaj punce tam? Ne vem, a bi šla po malici ali po kosilu ... po malici je malo zgodaj, po kosilu pa kar pozno user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
19.4.2010 22:08:40   
sonček33
Ojla.
Vas berem, pisat se mi pa kar ne da. Sej vem, brez izgovorov. Pa sej boste vidle, pol k bo služba ...to čas kar beži. user posted image
Fovš sem vam jutri za špancir in čvek ...Uživejte maximalno.

Reby, Tomi je cukr in pol. Ma tolk je lep. IN res je priden. Tudi mi se zadnje dni zbujamo ponoči z jokom. Tudi jaz krivim zobe.

Sicer se imamo pa luštno. Midva se potepava več ali manj...popoldneve preživljava na Šobcu ali na travniku nedaleč stran od hiše. LOvro obožuje zemljo.

Drug teden se potem lahko dobimo na Šobcu, če ste še zainteresirane.

Lučka, a da si bila v radolci? ja, sej vem, kako je s kofeti ...no, v soboto sem tudi jaz z učenci pobirala smeti, tako da bi težko skombinirali kavico. Pa drugič.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
19.4.2010 22:14:51   
Goldy
Da se še jaz malo javim. Utrujena, zmatrana, crknjena = tečna.user posted image  Ne jemo tako kot bi bilo treba, ne spimo - posledično je mami velika tečka. pa saj bo bolje. Tudi mi krivimo zobke, ki jih še vedno ni.

Moj user posted image  ni šel nikamor (gredo enkrat maja), ker so jim takrat zaprli še splitsko letališče. Tako da gremo v Berlin že petek ponoči. Zdej načrtujem pot oz. bolj oglede ob poti. Pa vozičkamo 100 na uro - dans so mi skor noge odpadle.user posted image

No, pa je spet jok. user posted image Nočko!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
19.4.2010 22:55:58   
Kruce Fiks
Živ žav!
Sam tolk da povem da naša po cele dneve poje in modruje, pa-pa pa že vredu obvladauser posted image Sem pa vseskozi v službi in jo vidim le kako urco na dan - žal!user posted image Itak da je vse kar sem deležen "pa-pa"user posted image
Če ni šihta je šit, ma očitno je še večji če ga maš!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
20.4.2010 8:03:34   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Reby, kaki cuker user posted image

Za zaljubit seuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
20.4.2010 8:39:40   
Reby
Semper - ja, sam kaj, ko jaz ne morem spat, sem navajena zbujanja. In zdej spim v spalnici in moj hodi gledat v otroško ponoč, kako je mali user posted image Vzemi zraven kosilo user posted image
obi - ne vem, kako je s previjanjem, ker ga še nisem tam previjala, ponavadi smo 2 urci tam, pa ni potrebe. Če ne ga pa greš ven previt v avto user posted image
sonček - nas ni drug teden, a misliš to čez vikend - soboto ali nedeljo ali med tednom?
bibon - še samo 20 dni, tik tak, tik tak, zdej pa gre zares... Kakšni so občutki pred prihodom prestolonaslednika?
kruce - pr nas ni nč drgač. Komi čakam drugega tedna, da bomo cel dan skupaj. Z majem pa moj popoldan nima predavanj ob torkih in četrtkih. Jupiiiii user posted image
Goldy - helou, upam, da bo danes kaj bolje.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
20.4.2010 8:43:08   
Reby
Oh, olika. Dobro jutro user posted image Pa kavice že dolgo nismo pili.

user posted image

Nč, grem naprej likat user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
20.4.2010 8:45:04   
Goldy
Jutro!

Ej, noč je bila katastrofalna....user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
20.4.2010 9:48:34   
ledenka
dobro jutro user posted image komaj čakam zoo user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=2g6cbw6-vnU

user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 20.4.2010 9:52:30 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
20.4.2010 11:19:36   
Bumo
Obika, kaj pa je? user posted image Nisem brala nič nazajuser posted image
Mi smo pa fasali šesto bolezenuser posted image user posted image ,
začelo se je iz četrtka n apetek ponoči, pol pa jo je začelo kuhat..jej jej...
včeraj pa pikice, mislim, kako pa to grozno ven izgleda in kako so otročki ubogi,...
vročine sedaj nima že 2 dneva in je OK, pikice pa tud počasi gredo že vstran. In sem šla razmišljat kje bi to fasala,
ker od naju težko (pol bi jo dobila verjetno že čist na začetki a ne?) in ja valjda...
glih 14 dni nazaj smo bili v Evroparki v šopingi z njo, sem šla malo cunjice za poletje kupovat in vidiva v HMu enega takega otročka,
da je mož samo ven leto iz trgovine s ta malo, jaz pa sem skoraj, da ne šla do staršev in jim povedala par sočnih!!!
Ma grozno no, da je folk tako neodgovoren, da vlači bolno deco naokoli po trgovinah, pa to je za crknit no!!!!
Pa še to, naša pupa laktoze ne prenese....ma saj ni čudno, je že na začetku ni, pa smo ji začeli dajat Novalac, ki laktoze nima...
zdaj pa bog pomagaj, če poje kako skutko, popoldan sploh..riga, bruha, želodček ma pa ko kamen...ja kaj čem....
sko nas nekaj napada, ampak saj bomo, ker je sicer tak vesel otroček ,da jo je pravo veselje imet...je pač želodček občutljiv,
pa verjamem, da se bo tudi to porihtalo s starostjo....
punce moje, poljubček, pozdravček in pocartajte otročke.....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
20.4.2010 20:37:59   
Reby
Čer user posted image
Mali zaspal, jaz sem se pa zakadila v čevapčiče, kajmak, čebulo in svež kruh - je tašča prpravla, njam njam. Včasih jo je pa fajn met user posted image
Punce, lepo vas je blo dans videt in nektere na novo spoznat, super ste, otročki pa še bolj. Res sem se fajn mela in komaj čakam, da ponovimo.
obi - upam, da ste danes vredu zrihtal z Enejem in da je s srčkom vse ok
bumo - o boščika Lana, vi pa res imate smolo in kr naprej nekaj. Naj čimprej mine user posted image user posted image user posted image
ajsi - sem šla zdele gledat tisto ceno in je točno tulk, kot sem rekla. Če ne boš hotla vzet, pa častim kafe, pa hitr še predn greš delat user posted image
Goldy - upam, da bo današnja noč boljša.
Zdej pa se grem zasluženo malo na kavč počt, ob devetih bom pa tut jaz v postlo zavila.
Nočko

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
20.4.2010 20:42:40   
ledenka
Reby, kava velja user posted image parkiraš lahko pri nas user posted image lahko že naslednji teden, če si tukaj

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
20.4.2010 20:51:05   
lučka 25
No, danes je bil en lep, ampak naporen dan. Sem kot cunja user posted image

Dopoldan na enem čveku, popoldan pa z vami. Ja mate res super otročke, en lepši kot drugi, pa tako prijetno so si različni. Ja, so pač unikatni. user posted image
No, jaz sem komaj čakala, da prideva domov, ker sem bla laaaačnaaaa kot pri norcih saj od pol devetih nisem nič jedla. Še dobro, da mi je moj pustil še nekaj od kosila, ker sem kar požrla vse skupaj. Potem sva šli pa še malo ven.

Tamala pa vsa rdeča v lica, kot koprivnica.user posted image  Zdaj pa ne vem, ala je blo od tega, ker je bla vsa skurjena, ala kaj. Bom videla kakšna bo jutri zjutraj. Če bo vse v redu, je mami kriva, ker jo je mela napravljeno kot za pozimi user posted image

Bumo, a pri vas pa takle? Spet problemi. Nič fletno. Pa kot praviš, bo z leti se že vse uredilo, se mora.

Zdaj se grem pa na kavč fliknit, da mi moj noge zmasira, pol pa samo v mižule.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
20.4.2010 21:26:43   
Sempervivum
Čer user posted image

Tudi naš že spi user posted image

Res vas je bilo fajn videt, vas in vaše sončke, škoda le, da smo bili tako malo časa skupaj user posted image  No, z mojimsončkom sva se fajn načvekali user posted image , Zoja pa ni hotela čisto nič povedat, je spala kot polhek
user posted image

Reby, čevapčiči, kajmak, čebula ... njami (smajli, ki se mu slina cedi iz ust) .. kolk bi to meni pasalo. Že celo večnost nisem tega jedla. Čebule sploh nisem smela, ker malemu ni pasala, ko sem na polno dojila. Zdaj pa bom verjetno že lahko kdaj pa kdaj ... Tudi jaz sem vesela, da smo se zmenile v tako velikem številu ... Sem pozabila tam pokomentirat ... si imela tisto tuniko iz Promoda, ane  user posted image

Tudi jaz upam, da je Enej dobro opravil pri kardiologu in je vse BP user posted image  Tok lušten fantek je, pravi srček user posted image  Upam, da bomo naslednjič kaj dalj časa skupaj user posted image

Lučka, ti pa kar brez hrane cel dan user posted image  Preveč okrog hodiš, potem pa zmanjka časa, kaj user posted image  Po moje je bila Nežika kar malo skurjena, bo zjutraj ziher vse OK. Sicer je bil pa naš tudi še bolj zimsko napravljen. Ja, kaj čem, če pa ne vem user posted image  Mene tale veter kar precej skrbi, zato ga še tolk oblačim user posted image  Zadaj na temenu ni nič vroč, kaj šele poten ... Ah, pri tretjemu bomo že vse obvladale, ane user posted image user posted image user posted image user posted image

Ledenka, ne morem pozabiti, kok se je mali opicam smejal user posted image  Že zaradi tega je vredno prit v ZOO, ane user posted image

Upam, da bodo tile torki postali pravilo, če bo le lepo vreme. Meni kar paše. Sicer mi je malo zoprno spravit se v avto, ampak v novem avtosedežu se naš mali očitno zelo dobro počuti. Nazaj grede je prav lepo zaspal (prejšnjič sem se pa morala ustavljat, ker je stalno dudo ven metal, pa jokal potem).

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
20.4.2010 21:29:49   
Goldy
Ojla!

No, naša Alja je danes pridno jedla!user posted image user posted image  Upam, da bo tudi spala tako pridno, ker je bilo prejšnjo noč res obupno. Moj pravi, da sva najbrž ves bonus izkoristila, ko je do 7 meseca tako krasno spala.

Bili sva v šopingu, pa na sončku...

Lepo, da ste se danes načvekale. user posted image  Res upam, da se vam bo 21.5., ko mi pridemo v Lj, ljubilo kje dobit, da še mi pridemo zraven.user posted image  

Nič, grem še neki pojest - sej vem, da ni najbolj zrav, sam.... Nočko!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
20.4.2010 21:45:14   
ledenka
prav super je bilo danes user posted image naslednjič si lahko še kosilo za nas prinesemo zraven user posted image takoj, ko sva prišla domov, sem dala en zamrznjen obrok odtalit, je pojedel kot velik. kupljenih kašic ne mara ravno... jaz pa sem si kar pizzo naročila, se mi ni dalo packat.

obi, upam, da je Enej ok user posted image user posted image user posted image

SEmper, tvoj K. je pa res velik user posted image

Lučka, user posted image moram probat šparglje po tvojem receptu, N. so očitno zelo teknili

Mojsonček, Z. je luštna, ko tako hodi

Reby, T. je pa itak priden fantek, se ne pusti motit pri spanju

Z veseljem se bi še dobila z vami, naslednjič lahko tudi katero peljem (sicer sem viški konec, ampak sej je LJ majhna user posted image ). Če boste imele čas naslednji teden, se lahko zmenimo user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
20.4.2010 21:45:49   
mojsonček
Čebelce...

super ste in vaši cukrčki še bolj user posted image user posted image user posted image  prou vesela sem, da smo se najdle na kupu...  se priporočam tut za naslednjič user posted image
midve sva bli doma 15 čez 6user posted image , ker je Zoja spala in spala in spala... midve s SEMPER pa čvekali user posted image  in se je zavleklo... tamala je pol doma afne guncala do mal čez 9 in po čofotanju v čebričku končno zaspala... noč bo zihr pestra, tolk novih obrazov pa sami luštni fantje so bli dons na kupu pa  Nežo sta kkšno babjo rekli... uf ji bo dogajal...

BUMO upam, da se čim prej porihtate user posted image user posted image user posted image

GOLDY nč se preveč sekirat, sploh, če se še dojita... pridejo tut taka neješča obdobja...  vztrajaj in probaj čim manj psihiratuser posted image user posted image

KRUCE Karolinca je cukr od cukra user posted image  ŠI(H)T JE ŠIT...

OBI upam, da ste dobr zrihtal pri zdravniku in da bo Enej spal ponoči k bubicauser posted image

BIBA kako? sitno brojim jedva stojim.... neki tacga, ane user posted image

no, jst jo tut pičim v mižule, jutr imava spet akcijo v planu... mirno nočko in lepe sanje

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
20.4.2010 21:49:18   
obayifo
jap, res je blo lušno danes. tamali so vsi taki cukri... mamice pa nč slabše user posted image
mi smo dobr opravl, srček je lepo zrastu, luknca se je pa zmanjšala, kontrola šele čez eno leto user posted image
se je pa mali bošček skuhal v avtu. se mi zdi, da je v lupinci še 3x bl vroče kot sicer. upam, da bo v sedežu bolš, sam bo treba pa še počakat.
semper*, upam, da drugič kakšno več rečeva. vaš fant je res taprav korenjak.
goldy, upam, da bo šlo sam še na bolš.
kruce, tut mi smo na istem, prbližn tko k reby... očki mate zdej res bl mal časa za otročke. ampak pr nas je tko, da bi moj kr prec mel še enga, mu je ta ful všeč. kako bi pa to mami sfolgala, je pa druga zgodba user posted image
lučka, naš je bil tut rdeč k mali rakec, upam, da je res sam od vročine, pa bo mami drugič manj oblekla... ja, jaz sem bla tut ob petih že precej lačna, sem tut ob 9.h nazadnje jedla in ko smo čakal na pregled, sem zmazala tiste tri žličke postane kašice od malega user posted image
reby, ti pa kr čevape, konkretno user posted image . ja, za take stvari so pa tut tašče fajn. naša je pa poslala piščančji paprikaš in široke rezance, tko da men tut ni blo treba kuhat, k smo domov pršli. itak je bla že 19 ura.
ajsi, M je ''ornk'' poba, pa kako jo zašiba.. pa mamina carta je tut, a ne
mojsonček, upam, da nisi zunej ostala zarad rolerjev user posted image
bumo, sej bo, drug mesec bo že bolš in lažje. pr nas je blo tut ni da ni.. pa smo se že kar poštimal. (vsaj tolažm se tko in prepričujem)
zdej ga grem pa umit pa spat, je revež eno rundico odspal od sedmih do pol osmih in bo šele zdej počas omagal.. ga ma mal oči čez user posted image

< Sporočilo je popravil obayifo -- 20.4.2010 21:52:40 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
20.4.2010 21:49:30   
mojsonček
user posted image user posted image user posted image  k bi se zmenile, smo 4 skor istočasno pisale user posted image  da nau res tko, da se mi bo bolj splačal kupt letno karto za ZOO...user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
20.4.2010 21:50:26   
Sempervivum
Seveda nisem pozabila tudi na ostale user posted image

Bumo, pozdravite se čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image  Tole z otroci in trgovinami je meni čist nerazumljivo user posted image  Jaz še z zdravim otrokom ne hodim po štacunah, o bolnem pa ... mah, ni vredno besed. Pocrkljaj malo pupiko! Pozdravček in poljubček nazaj user posted image

Goldy, a ti tudi kaj v Lj zaviješ user posted image  Bi prav rada v živo spoznala še našo večerno obiskovalko user posted image  Držim pesti, da bo današnja noč lepša user posted image

Kruce, naš tudi že obvlada pa-pa user posted image  Pa ne tudi že zastopi, samo upošteva pa ne user posted image user posted image  A ti pa cele dneve delaš? Ja, saj ... se kar strinjam, s službo je križ, če je pa ni, pa prav tako user posted image

In še vsem ostalim: poljubčke, pozdravčke in veliiiiiiiko sončka!

Se* kje si????

Neposredna povezava do sporočila: 3945
20.4.2010 21:53:34   
obayifo
jap, res smo isti čas tipkale... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3946
20.4.2010 21:59:01   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

user posted image user posted image user posted image  k bi se zmenile, smo 4 skor istočasno pisale user posted image  da nau res tko, da se mi bo bolj splačal kupt letno karto za ZOO...user posted image

Ja, sam res user posted image  pišem en post, pa jih vmes 5 uleti user posted image user posted image user posted image

Goldy, 21.5. smo že zmenjene user posted image  

Super Obi za Eneja in srčka user posted image  Sej smo vedeli, da bo OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak od treh žličk kašice se pa verjetno nisi prav najedla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3947
20.4.2010 22:06:08   
mojsonček
SEKI sploh nima časa za nas k skos fejstbuka (hec, ne me tepstuser posted image ) pa lepotičke nam nč ne prvošč, jst bi pa rada slišala kako Zarja poje...

SEMPER pri nas je ne najbolj pogosta beseda, seveda brez učinka... user posted image

OBI superca, da je vse OK user posted image  sem Patriku že po telefonu razložila pa je kr dobr sprejel, da jih pač danes ne bo imel... kolkokrat bo še tko v lajfu... kr naj se navadi user posted image

REBY packa... take lušte delaš... Tomi bo tut drnjohcal celo noč k mu dons kr dve nista pustili spat user posted image

AJSI M. je zihr že pozabu na današnjo salto, ane...  ti si si tut privoščila... mmmm pica (...štirje siri... včasih jo kr sanjam... user posted image user posted image )

SONČI v soboto ste bli pridni user posted image  misliš naslednji teden na šobcu med tednom al kako? vikendi so pri nas redki trenutki, ko sm lahko skupaj tko da... kako je fletko, ga še fedr gon user posted image  

zdej pa res tanartabolš, da podrzam spat, če ne bom jutr k zombi...

Neposredna povezava do sporočila: 3948
20.4.2010 22:26:21   
ledenka
obi, super, da se je srček popravil user posted image user posted image user posted image

meni tudi bolj ustrezajo tedenska srečanja, vikendi so ''naši'', mojga pač cele dneve ni.

Neposredna povezava do sporočila: 3949
21.4.2010 7:52:39   
Bumo
Obi, user posted image user posted image sem zelo vesela za vas!!!
In ja Semper, niti z zdravim....madona, nikoli in nikdar prej nisem šla v trgovino, pa grem prvič in enkrat in samkrat in edinkrat in glej....user posted image
si lahko misliš, kako hitro bomo spet skupaj šli....
pozdravček punce

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?