Bumo
|
Dan, smo bili po ponedeljkovem pregledu se včeraj na kontroli, flekci izginjajo. Šlo bi naj za kontaktni dermatitis. Pa sem malo začela razmišljat,kaj sem v zadnjih 2-3 tednih uporabljala takega, ko prej nisem.. blagi jabolčni sok od Alete (ampak full raredčen, ker sem dala eno merico soka in 2 prekuhane vode)...pa pravi P, da je čisto možno, ker je v vseh teh zadevah prisotna citronska kislina kot nek konzervans, ki zna take zadeve povzročat... ja saj če razmislim bi lahko bilo to. PO celem telesu je koža vredu, na bradi, pod brado in zgornjem delu nekje do prsi pa so bil iflekci in ko mala pije je valda vmes tud malo mokra, čeprav jo takoj pol grem preoblečt..pa vseeno...no, če je to to, potem sem zadovoljna,ker imamo krivca pa še čist nič pogrešala ne bo zadev... Sem pa sicer full preč, ker je tako lepe vreme zadnjih par dni jaz pa z mojo pupo nisem prav niti mgla it na pošten sprehod . Smo imeli doma Chiccoja trio 4 me...full zadovoljna ampak, ko je bil ofull hladno je zadnji meseci mala že bila bolj na knap v vozeku z njeno bundico, pa sva rekla, OK prodajva, pa nabaviva en športni vozek, ki bo bolj prostoren...aha..pa sva ga...takega za en drek!!Tam smo ga probali, pa še do sosednje trgovine sva lahko malo peljala, pa je bil OK, Lana je v njem zaspančkala takoj....ampak je pa zunaj že bilo bolj sveže...sedaj ap vidim ,da v teh toplejših dnevih ni šans, ker jo po hrbtu tako vroče rata,da groza. Tkanina je najlon, pa tista plošča na kateri je naslonjena s hrbtom je cela zaprta in sploh ni zračen .Pa grevi ven in začne po 10-15 minutah sprehoda tako jokat in po hrbtu je cela žareča. Ma tako sem jezna nase, da groza!!! SEdaj pa morava kupit spet novi vozek,pa sem gledala tega Uno od PegPerega, ko ni čist nič najlona notr....a ma mogoče ktera Uno-ta?oz. a bi mi ktera priporočala kak vozek ,ko je material zračen, da mali ne bo vroče pa ko bom lahko šla z njo tudi še kje drugje,ne samo po štacunah....sem pač z vasi Full fajn, da grete v ZOO....o službi pa raje ne bi, meni je že vse slabo ,če samo pomislim, da bom mogla it. SEm se pa odločila,da dete ostane doma in bota na malo pazili babici. Sem ravno včeraj govorila s sodelavko in ima sinka, 1 leto starejšega od naše. Pa je ta mali ves čas bolan in z bronhitisi Je rekla, da je glih peljala otroka v vrtec, pa pride ena mala punčka cela žgoljava, šmrkava, kašljava in ker nima vročine so jo v vrtecu kao pirmorani vzeti v varstvo Grozno no. Bom že nekak potrpela kakšne muhe moje mame pa tašče, je že res, da bom verjetno jaz imela probleme z njimi in ne Lanica, ker jo imata full full radi, se bom pač mogla malo skulirat. Vseeno boljše to, kot pa, da mi je otrok nonstop bolan, pa da si ga trgam s prsi zjutraj ob 6 zato, ker moram mi je pa hudo za tiste, ki bi radi meli otroka doma, pa ne morejo...
|