|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
29.3.2010 12:49:43   
Sempervivum
Ojla! Da se še jaz malo javim user posted image

Pri nas je pestro. Skoz neki dogaja. Zvečer sem pa ful zmatrana in se trudim malo prej spokat v posteljo. Je luštno zdaj, ko je vreme lepše, lahko vozičkamo in dan tako hitro mine ...

Reby, vi ste si pa veliko dela zadali za ne-deljo user posted image  Ste preštrihali sobico? Ti je bila dolgočasna ali kaj user posted image

Goldy, super za nastop in pridno A. Mi smo jih tudi imeli nekaj, enkrat je tamalega tašča kar doma čuvala, enkrat nisva šla, ker je bilo predaleč (Maribor), enkrat smo mojo mami vzeli s sabo, da je mela tamalega pri sebi ... vsakič malo drugače.

Bumo, super za nov voziček in da si končno zadovoljna. Jaz sem imela prvega sposojenega, pa je bil kmalu premajhen, pol sem pa še enega dobila, ta je pa prima - velik in ta prav za po makadamu user posted image  Sem imela kar srečo, da nisem rabila nič kupovat. Ja to je pa tako, ko maš med zadnjimi otroka user posted image

Včeraj sem dala K prvič večerjo. Pa pol ure kasneje se bomo zdaj začeli kopati/umivati, da ne bomo šli sredi dneva spat user posted image  V glavnem, tamali je pojedel polovico riževe kašice (ful mu je bila dobra, meni pa je bljak), pol je začel ven pljuvat in sva zaključila. Med umivanjem in previjanjem ni nič jokal, je čist zmatran že ležal in mirno čakal, da bo šel spat, ko pa sem ga odložila na posteljo, da bi ga podojila, je pa že zaspal user posted image user posted image user posted image  Pol nisem vedela, kaj naj naredim, pa sem ga vseeno skušala malo podojiti, sam ni lih nevemkako vlekel, pa sem ga kar v posteljico prestavila. Spal je do ene 4-ih, vmes sem sicer mogla enkrat dudo spet naštimat, pol se je pa spet zbudil nekje okrog 7ih. Jaz pa že take joške, da sem komaj čakala, da me malo poje user posted image  Me prav zanima, če bo zdaj vsak dan tako user posted image  Ne bi bilo slabo user posted image

Zdej mam pa spet eno vprašanje v zvezi s to tekočino, ki jo morajo spit user posted image Me ful mori. Če se še vedno dojiva ponoči, zjutraj pa še dopoldan in popoldan enkrat, a je to zadost tekočine, al je treba še kaj dodajat. Problem je v tem, da tako malo vode popije, zdej se pa skoz sekiram zaradi tega. Sem mu celo kupila en lonček od TommeeTippee, pa ne zna vlečt - tist nastavek uporablja zgolj kot grizalo user posted image user posted image  Sej iz navadnega lončka ni problem mu dajat, samo kokr se meni zdi, gre večina mimo ... nimam pravega občutka, koliko sploh spije .... daleč od tega, da bi spil 4 deci, kot si Reby enkrat napisala ...

Pozdravček!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
29.3.2010 14:28:19   
Serendipity
Semper* - superca, da mu je večerja tak valala user posted image user posted image user posted image Pri nas na žalost nima takega učinka user posted image . Z tudi premalo pije. Stekleničke z navadnim cucljem ne mara (ga grizlja user posted image ), nekaj požirkov spije s kozarca (imam še od nečakinje takega plastičnega otroškega - od Nuk-a) ali pa po žlički. No, zadnje dni pa ceeeeelooooo  dva, tri požirke naredi s Nuby stekleničko, ki ima tak spešal nastavek: http://www.babyproofingplus.com/usrimage/nuby.jpg (bentiš pa tale link, mi ga kar ne uspe aktivirat! user posted image ) No, po par požirkih ga pa itaq grizlja user posted image Sem imela od Aventa MagicCup (nekaj takega), je bil pa trd nastavek in zgleda, da se je enkrat ranila z njim, ker ko vidi tisto stekleničko joče...
Pošlji na zs mail, da ti lahko pošljem ''tisto'' user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
29.3.2010 17:48:22   
Bumo
user posted image oh ja Semper, sploh ne bom začela, kake sem jaz včasih poslušala od znancev pa nekih daljin sorodnikov, ko sva šla na sprehod s pesjanarčki...a se ne bi vidva raje omislila otroka in take....
ko bi oni vedeli......me je pa enkrat razkurila od tašče soseda, ji je zaklicala preko žive meje, ko sva glih bla pri njegovih v smislu, kje pa maš vozeka, a še nič ne potiskaš pred sabo,
pa me je baba tako razkurila, da sem ji rekla samo, saj ima kolo za rivat in je ženšče na srečo utihnilo, ker če bi še malo lapala, bi verjetno izustila kako še bolj pikro....
ampak, zdaj pa mamo kaj za rivat a ne punceuser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
29.3.2010 20:36:29   
sonček33
Ojla punce.
Vas berem, pa sproti vse pozabim. tako da ne bom veliko komentirala.

Lovro se je pozdravil. ŠE kašlja, ampak je tak produktiven kašelj.
Zdaj je zbolel mož.

Jaz pa garam user posted image

Ma saj bo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
30.3.2010 7:53:51   
Goldy
Jutro! Pa kje ste vsi? A še kr poležavate?user posted image  Naša je zaspala šele ob pol desetihuser posted image in spala do 7. Zdele moram pa narest še en razpis do konca, ga nesti podpisat in na občino. Pa fajn bi bilo mal pospravljat.user posted image  A ima katera čas???

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
30.3.2010 8:44:33   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Jutro! Pa kje ste vsi? A še kr poležavate?user posted image  Naša je zaspala šele ob pol desetihuser posted image in spala do 7. Zdele moram pa narest še en razpis do konca, ga nesti podpisat in na občino. Pa fajn bi bilo mal pospravljat.user posted image  A ima katera čas???

Niti kave ne postreže, pa že sprašuje. če bi pospravljale user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  

No, če bo slučajno dvojna doza, pol jaz danes ponujam samo polovičko user posted image  Da ne bomo preveč naspidirane user posted image

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
30.3.2010 8:50:35   
Goldy
Semper* - jaz ne znam prilimat kofera, al kej podobnegauser posted image , razen slikc od Alje, tak da.... Bi pol ponudila kakšno kosilo....user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3682
30.3.2010 9:13:26   
Reby
Semper - thx za kafe, ga nucam, naš se je 4x zbudil ponoč. Sicer je zaspal nekje ob 10. pa povlekel do 8. Sobica je pa super izpadla. Sam zdej bi jaz na modro steno dala še bele oblačke user posted image
Goldy - pa prlimi kakšno od Alje no, že dolgo nisi...
sonček - lepo, da se javiš, pa daj se kaj malo več, te pogrešamo veš. Super, da je Lovrenc bolje. Lupčka.

Danes zarad vremena spet odpade kakšen daljši sprehod, mislim, da bo vsak čas dež. Bom pa najbrž šla v službo, se še nisem odločla. No, da vam povem, da imajo že peto namesto mene, odkar sem šla predlanskega decembra v bolniško. Za crknt user posted image Nobena ne zdrži pri mojem šefu.

Mali tečnari, se je pokaku, morm letet. Papa

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
30.3.2010 10:18:36   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

No, k žegnu ne bova nič nosili, kerj jaz ne vem za kaj točno se gre tu. Pirhe barvamo, ker je to bolj tradicija družine z očijeve strani, ker se takrat vsi zberemo in napolnemo pri starih starših celo hišo. user posted image

Lučka user posted image user posted image user posted image user posted image ,veš česa sem se spomnila a ne?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
30.3.2010 13:27:28   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

No, k žegnu ne bova nič nosili, kerj jaz ne vem za kaj točno se gre tu. Pirhe barvamo, ker je to bolj tradicija družine z očijeve strani, ker se takrat vsi zberemo in napolnemo pri starih starših celo hišo. user posted image

Lučka user posted image user posted image user posted image user posted image ,veš česa sem se spomnila a ne?

Vem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Pa v soboto sem se nate spomnila, k smo mel spet eno od teh debat .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
30.3.2010 13:40:46   
lučka 25
Aja, kultura na višku. Dober dan. user posted image

Midve sva s posvetovalnice, zmerli, stehtali, špiknilli za cepit, špiknili za kri, vrečko nappolnili z urinom,....zdaj pa sladko spi, vsa zmatrana. Edino noga jo danes zelooo boli od ceoljenja, ker se je še pipnit ne smem.user posted image

Reby,  ma pa naša pri 9 mescih mannjše mere kot vaš pri 7. Ma 8350g iin je velika 70,5 cm. Ah ta pišek mali. Nič čudnega, da Tomi že tako lepo je GH, saj je pravi korenjak. So pa bili v posvetovalnici tudi večinoma fantki, stari 6 mescov, seveda vsi s podobnno kilažo kot naaša, edino pri velikosti jih  je šišala.
Glede današnjega spanja pa je gotovo kriva polna luna, ki je polno zasijala okoli 3h ponoči.
No, pri nas ni nič težila, ker je mala spala v kosu 11 ur, brez da jo je blo ttreba it pokrit, al pa nazaj na bok dat. Šejem te dni, ko leppo spi, ker jih je malo.

Sempre*, kako pa je bilo včeraj z večerjo, a je še dočakal dojenje all je spet zaspal? Pri nas je  bloo tudi prvi dve večerji tako, smo rabli sistem pogruntat in koliko prej ji dat za jest. Ji da kašco okoli 19.30 ure, ob 20h jo stuširam, ob 20.20 nno zdaj ob 20.30 ali kasneje pa še mleko. Se obnese.
Glede tekočine pa ne vem. Jaz mislim, da je še vseeno velikko odvisno od tega ali je otrok še dojen, ali ima AM. Ker materinoo mleko je bolj vodeno, a hkrati mastnoo, AM pa ne toliko. Mlim, da  je itak boljee če veliko popije, sammo jee od vsakega otroka odvisno. Pri nas je začela zares piti prekuhano vodo, ko je bla stara 7 mescev, prej smo pa popili po par požirkov.

Se*, vidim da vaš tudi  ne  pije velikko, samo je dojena a ne?

Bumo, ah te pripombe. Jaz sem na koncu že mal ččrni humor vključla, pa itak sem postal že imuna. Ker škodaživcev pa časa za take ljudi.

sonček, upam da bosta tvoja bolnika kmalu spet zdrava korenjaka.

Goldy, če si že pospravla,  lahko prideš še k meni user posted image

mojsonček, UPM DA BO DANES EN LEP DAN in, daa DOBR, SUPER, NAJBOLJ opravta na aalergoloških testih. Navijam kot nora. user posted image  user posted image  user posted image

Se opravičujem ker se črke pponaavljajo, pa še kaj,...je zgleda že mal prazna baterija pri tipkovnici. Bo treba zamenjat. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
30.3.2010 13:46:01   
mojsonček
Dan!

na brzačke...

GOLDY bom šla na pošto, čeveljčki so krasni user posted image  bo luštna Aljauser posted image  naša je k pav... ob priliki pripopam kkšno fotko...

REBY prideva v LJ, sam da oddam bilance, sm že v finišu... aleluja

dons sva bli na alergoloških... kožni testi pozitivni le pri breskvi in marelici, mleko negativno... upam, upam, upam, da bodo krvni tut OK...

pozdravčke vsem... sem še vedno v gužvi...

o, še LUČKA je uletela vmesuser posted image  evo, vidiš, pol je že za nami... hvala za dobre željeuser posted image

< Sporočilo je popravil mojsonček -- 30.3.2010 13:48:01 >

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
30.3.2010 13:51:20   
mojsonček
moja kultura tut na višku... vsem ostalim pa lep pozdravček, kmalu se vam pridružim v bolj brezskrbnem čveku user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
30.3.2010 14:04:54   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

dons sva bli na alergoloških... kožni testi pozitivni le pri breskvi in marelici, mleko negativno... upam, upam, upam, da bodo krvni tut OK...

No to me je najbolj  zanimalo. Super za teste user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , naj bodo še krvni negativni. Bo pošta bo pa ali v petek ali v ponedeljek. user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
30.3.2010 17:30:19   
Sempervivum

Aja, kultura na višku. Dober dan. user posted image

Midve sva s posvetovalnice, zmerli, stehtali, špiknilli za cepit, špiknili za kri, vrečko nappolnili z urinom,....zdaj pa sladko spi, vsa zmatrana. Edino noga jo danes zelooo boli od ceoljenja, ker se je še pipnit ne smem.user posted image

Nas tudi vse tole čaka na naslednjem pregledu. Miram K naročiti, ko bo malo manj kot 9 mesecev star. Se mi pa čudno zdi, da jo noga boli user posted image  A je to normalno? Kaj je bila cepljena? 3 odmerek za davico, tetanus ... ali že prvi odmerek za ošpice, mumps ... ? Bogica user posted image

Sempre*, kako pa je bilo včeraj z večerjo, a je še dočakal dojenje all je spet zaspal? Pri nas je  bloo tudi prvi dve večerji tako, smo rabli sistem pogruntat in koliko prej ji dat za jest. Ji da kašco okoli 19.30 ure, ob 20h jo stuširam, ob 20.20 nno zdaj ob 20.30 ali kasneje pa še mleko. Se obnese.
Glede tekočine pa ne vem. Jaz mislim, da je še vseeno velikko odvisno od tega ali je otrok še dojen, ali ima AM. Ker materinoo mleko je bolj vodeno, a hkrati mastnoo, AM pa ne toliko. Mlim, da  je itak boljee če veliko popije, sammo jee od vsakega otroka odvisno. Pri nas je začela zares piti prekuhano vodo, ko je bla stara 7 mescev, prej smo pa popili po par požirkov.

Včeraj je bilo vse drugače user posted image user posted image  Ga je tašča futrala, ker je bila ravno dol, je imel polno energije, se je ful hecal, pa tudi čebričkanje ga ni nič umirilo in je takrat, ko sem ga hotla podojit še ful razgrajal, nagajal in bil ves razigran user posted image  Ker dojenje nikakor ni šlo - je kar pihal v joško, pa afne guncal, sem ga dala v temi lepo v posteljico, da je malo skakal v njej, ni nič jokal, samo vpil, pa smejal se, hecal v glavnem, čez ene par minut sem pa spet prišla, vmes sem ga še malo božala ipd ... No, ko sem ga dala spet na joško, je lepo jedel in lepo mirno zaspal user posted image  Spal je do ene 4ih, sem ga podojila in spet kar v posteljico dala (to redkokdaj naredim, ampak se mi je zdelo, da bo nazaj zaspal), potem smo spali še do ene 7ih, spet joškali, potem pa počasi vstali user posted image  Mah, kar v redu nam gre ... je pa res, da še vedno gruntam, kako pa kaj. Imamo pa podobne termine. Jaz ga tudi nafutram ob pol 8ih, pol pa ob 8ih začnemo z umivanjem, kopanjem ... Odvisno, koliko časa traja, ampak nekje ob 8.20/8.30 se že dojiva. Upam, da se bo tudi pri nas obneslo tako. Pa hvala za svoje izkušnje user posted image  Ravnotako tudi ostalim user posted image  Super ste!!!

Se* si me spomnila na vodo po žlički, sem jo v preteklosti že tako dajala, pol sem pa kar malo pozabila. Po žlički ful lepo pije/je, tako da bom verjetno kar tako nadaljevala. Sicer traja, ampak tako sem vsaj prepričana, da vsaj tistih nekaj žličk ne gre mimo user posted image

Mojsonček, zelo sem vesela, da si z rezultati z alergološke zadovoljna in upam, da bodo krvni testi ravno tako ali pa še bolj razveseljujoči.

Bumo, jaz se kar strinjam z Lučko ... škoda živcev. Velikokrat pomislim na to, da ne bi bilo slabo, če bi kdaj ljudje preden kakšno bleknejo, malo bolj razmislili, ali pa bili rajši kar tiho user posted image

Goldy, glavno je, da znaš A gor pripopat user posted image . No, pa da vidimo kakšno najnovejšo slikico user posted image  Aja, od tistega tvojega povzetka semninarja sem si zapomnila samo to, da se je treba veliko objemat. In prakticiram še bolj kot prej (če je to sploh možno user posted image ) user posted image  Se še kaj poučnega spomniš?

Midva sva šla danes že dopoldan vozičkat, zdaj pa mali kar v spalnici malo drnjoha. Se mi je kar zdelo, da se bo vreme sfižilo ...

Lepo se rihtajte!

Pozdravčka

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
30.3.2010 22:02:06   
mojsonček
Jst sm toooolk utrujena, da se samo še spat odvlečem...

GOLDY sorči, lubika bo še en dan brez čeveljčkov... ni mi zneslo... se bom potrudila jutri, če ne pa sveto obljubim, da v četrtek, ko bo vseh teh bilančnih jajc konc...

pupike in dr. Kruce...

lepo spančkajteuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3691
31.3.2010 1:42:15   
obayifo
uf, kolk se je spet zgodilo :)
miska, bomo pa, ko bojo večji, vpil kje z obale: plavej plavej :)
bom vprašala glede teh pripomočkov za plavanje v atlantisu, če je zadost drgač, da bi pršlo v poštev

materinski dan je šou mimo in jaz sem dobila v dar user posted image . tut če bi še počakala, mi nč ne sedejo tele plenice

pa mal me mika voziček zamenat, da bomo lahko še mi po živalcu rinl. lepo, da ste se srečale. bo treba res enkrat masovno srečanje si zmislt, najbolš, da kr skupinsko karto kupmo user posted image

no, pa mi smo tut v mestu v blokovskem naselju doma, ampak sprehajalna pot gre pa mimo njive z zeljem...pa zdej že lepo diši user posted image

so nas pa v četrtek poklical, če lahko kr pridemo na sistematski, ker bo nasledn dan gužva in smo se na vrat na nos spokal, pa bi blo bolš, če ne bi. sistematski je trajal vsega skup 5 minut (pa še to pr 7 mescih namest pr 6), mali se je ful drl, zgleda da res ne mara te P, ker vsi drugi do zdej (pa jih je blo že kr nekej na kliniki) so mu bli kul in se jim je smejal in igral z njimi in so vsi rekl, kako je prijazn in 'socialen', tle pa taka štala. pa je zgruntala, da mal ušeska odsevajo, sm rekla nej mi dajo termometer in je blo 37,4, tko da se nismo cepil, šli smo dat kri, ker je mali ful premal dobil na teži, pr 4,5 m je mel 7kilc, zdej jih ma pa 7.600. in smo bli že pozni za urin, tko da sm dobila vrečke za domov. pol se je pa začelo, ušeska, vročinca, sitnarjenje in tko že 5 dni in ne hodmo nč ven. pa ura nas je čist okol vrgla. zdej spet hodmo spat okol 23. ponoč se zbujamo na 2 urce, najbrž je res lačen, če je tko mal dubu na kilaži. in so joške skos v akciji. GH pa vsa zabeljena s putrčkom, oljčkom, smetanco.. pa velik OH. aja, pa še železa ma premal, tko da bo treba še na to gledat.

reby, kako z zobki? je šlo mimo? men je tut kdaj kakšn dan takoooo dolg, ko čakam, da pride dragi s faksa zvečer, da ne vem več, kaj s sabo in s tamalim, crknena po dolgem in počez, pa se kdaj sesedem na kavč in gledam malega, ko se kobca po tleh in se spomnem, kako se moram 'igrat' z njim, globoko vdihnem in gremo dalje. pol si se odločila, da ne greš v službo? joj, jaz bi tut tako, sam k po moje me ne bo hotu dat na zavod. čist brez nam pa ne bo zneslo. pr našmu šefu je s tajnicami tko, da nobena ne zdrži prou dolg, so po tekočem traku, ta k je zdej, je tut noseča in bo šla po hitrem postopku na bolniško, ker tega ni za zdržat. pravzaprav sem jaz edina ženska, odkar ma firmo, da ga prenašam že 13.leto.
sem pa jaz tut dobila kavbojke v nedelo za rojstn dan user posted image . majčko sm probala eno lušno, pa mi je bla čez boke mal preozka, večje pa ni blo user posted image
tomiju pa user posted image za 7, za pikico in za merce

bumo, je zdej brez soka bolš? pa fino za vozek user posted image

seren* in ostale, ki mate mame al pa tašče na razpolago, na trenutke sm vam kar mal 'fouš', naš bo glih moral it v vrtec, pa bi ga z veseljem mela še en let doma. no, razn če še jaz doma ostanem user posted image
glede gibanja se pa lahko čez noč obrne, jaz sem danes (zdej že včerej) malemu kuhala in mešala in se je prplazu iz dnevne v kuhno in me za noge zagrabu

mojsonček, zdele pa sam še finiširanje, sam še dons, pol boš spet mal zadihala. moj se ful jezi na tistga, k mu je kao papirje poštimal, k bi moral oddat, pa je zgruntal, da ful ne gre skupaj, eni listi mankajo... ni lahko.
sm pa prou vesela za teste in držim pesti, da bojo še krvni v redu user posted image

lučka, super za žurko! jaz si še ne predstavlam, da bi tkole kidnla. naš očka 'ne zna' dat malega spat user posted image , 2x mu je ratalo, da je nazaj zaspal, ko mu je dudo dal in to je to. ampak je bla mami za rezervo zraven user posted image
pr nas je tut tko, da so prazniki bol zato, da se zbere cela familija na kup, babi speče kar je treba, prababica nese žegnat, vsi pa lepo fino papcamo user posted image

semper*, mi tut malo pijemo, zdaj zadne dni čez dan mu skos rinem flašo in spije mogoče 50ml, ampak se mi zdi, da je končno zgruntal, kaj počet s cuclem al pa nastavkom, ker do zdaj jih je izključno samo grizu. zato pa je tut 10x na dan na joški, če tko pride.. pa pr nas je kašica edina porcija, k jo skor vedno celo poje. zelenjavca ne gre...

sonček, je user posted image , ko so veliki fantje bolni, a ne?

huh, zdej je pa res že skrajn čas, da se zavlečem v postlo, sam kolkr mamo srečo zadne čase, je tko, da se midva uleževa in ni dve minutke, je že alarm. ma hude senzorje naš mali user posted image

zjutrej pa kličem P, da pove, kako naprej, ko bo mela vse izvide pred sabo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
31.3.2010 8:54:21   
Reby
Jutro! user posted image

lučka
- bogica Neža, upam, da je z nogico bolje. Pri nas ni bilo nič posledic cepljenja, edino okrog pikice je imel malo zatečeno in rdeče, pa sem mu dajala 1. dan obkladke in je bilo bolje. Tečkan pa ni bil nič. Vaša Neža je velika punca, punčke so ponavadi manjše. Na plavalnem so res take razlike, ko gledam te otročke, pupike so takšne, kot je bil naš pri 5. mesecih. Joj, pa zadnjič pri P sem vidla dvojčka, pa sem vprašala, če sta 2 meseca stara, sta bila pa 5 in je rekla, da bi morala biti šele 2 meseca stara, tako da sem kar uganila. Sem pa včeraj kupila za prjatlco en kompletek št. 56, kako je mičken, sem čist pozabla, kako mali so bli tile naši otročki, pa če pomislim, da mu je bila št. 50 velika.
Super za spanje. Naš je včeraj zaspal šele ob pol 11, zbudil pa se je samo 1x ob 2 in spal do pol 8 user posted image
Semper - ti se nič ne sekiraj s pitjem, saj se še dojita, pa dobi tam dovolj tekočine. Mi2 se tut še vedno 2x na dan dojiva, mali ful vleče in sem res vesela, da je tako, če se spomnem, koliko sem se presekirala zarad dojenja.
mojsonček - jeeeee, superca za teste, sem ful vesela, itak, da bojo krvni tut ok user posted image Aja, bilance bljek user posted image
obi - ja, ti čist verjamem, kako ti je. Čeprav se mi zdej zdi, da se dan malo manj vleče, ker je dlje svetlo in mi2 greva dopoldan in popoldan na sprehod in prideva popoldan tam okrog 17. domov in lažje zdržim do 20.
Ja, za te pripomočke je zadnjič razlagala, zakaj so boljši, sam nisem poslušala user posted image Zobki - tečnaril je samo 2 dni, zdej je ok. Ima pa spodaj 2, en je čist mejčken zuni, zgoraj ma malo otečeno dlesen.
Sem bla včeraj v službi, pa je stari tik pred zdajci skidnil, tako da se nisva srečala. Sva bila 2 uri in je mali bil skoz priden, so vse rekle, da tako pridnega otročka še niso vidle. Je bil pa pol ful zmatran, ker so ga vse vlačle po rokah.
Pa čestitke Eneju za 7 mesecev še od nas user posted image

Nč, letim, ker greva ob 10. na plavanje, pa sem morm še uštimat, pa malemu za jest, pa vse prpravt.

Lep dan želim!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
31.3.2010 12:44:39   
Reby
Mi2 nazaj, pa še kafeta ni user posted image Ejejej user posted image

user posted image

obi - evo, preverjeno iz prve roke, ti obroči v Atlantisu so ok, hodi ena mamica, ki ima zategnjenega otročka in hodi tudi na fizio...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
31.3.2010 13:34:26   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

obi - evo, preverjeno iz prve roke, ti obroči v Atlantisu so ok, hodi ena mamica, ki ima zategnjenega otročka in hodi tudi na fizio...

reby, hvala!
jaz pa študiram, kaj bo naš fant zdaj jedu, ker moramo železo 'popravt'. bo treba rdeče meso začet kuhat. mi je pa včerej po 10 letih palični crknu, oz. se zlomu in bo treba novga nabavt. sej za ostalo mi ni problem, sam meso pa res ne vem, kako nej ga brez tega prpravm...
kakšn predlog?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
31.3.2010 14:43:58   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

jaz pa študiram, kaj bo naš fant zdaj jedu, ker moramo železo 'popravt'. bo treba rdeče meso začet kuhat. mi je pa včerej po 10 letih palični crknu, oz. se zlomu in bo treba novga nabavt. sej za ostalo mi ni problem, sam meso pa res ne vem, kako nej ga brez tega prpravm...
kakšn predlog?

Ja pa kaj ti P ni mogla predpisat mal železovega sirupa.
Mi to pridno papamo še od porodnišnice naprej.

Drgač pa kaj smo že morale za železo v nosečnosti jest... suhe slive, rdeče meso

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
31.3.2010 16:24:50   
lana70
Daaan user posted image .

Mi smo pa od pediatrinje, smo morali popek še enkrat prevezat, ker nam še ni odpadel in s eje skozi nekja pacalo user posted image , tako, sedaj upam, da bo v redu, ker to umivanje s cunjico je zbogom pamet. Punce, do kdaj ste imele čiščo, meni gredo ti vložki že rahlo na živce user posted image , mimo je že tretji teden, pa še kar neka sveža kri skozi.

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 3697
31.3.2010 16:36:08   
Bumo
Obika, ja, full boljše jeuser posted image user posted image hvala...pa, da železo čimprej porihtate.
Mate pa nekega smotanega šefa.....
Semper, super vam gre!!
Reby, glede na to, kdaj je že vaš Tomek plaval v šlaufu, bo itak čez par mesecev že brez - ko kak delfinčekuser posted image
Se opravičujem vprašanju, mogoče ste se že kaj menile, pa sem pač spregledala...a že kaj planirate za na morje?

Pa še ena fotka, ja skuštrana je pa, ker ji je mama dala kapico na svežo oprane laske in ni pazila na frizurcouser posted image
user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
31.3.2010 17:15:33   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Daaan user posted image .

Mi smo pa od pediatrinje, smo morali popek še enkrat prevezat, ker nam še ni odpadel in s eje skozi nekja pacalo user posted image , tako, sedaj upam, da bo v redu, ker to umivanje s cunjico je zbogom pamet. Punce, do kdaj ste imele čiščo, meni gredo ti vložki že rahlo na živce user posted image , mimo je že tretji teden, pa še kar neka sveža kri skozi.

Da se je dokončno spucal, je trajal vse do pregleda - 6 tednov.
So men tud šli te vložki orng na živce.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
31.3.2010 21:39:33   
Sempervivum
Punce, Kruce (kje si?), pozdravček!

Obi, si se javila, sem ravno danes mislila malo tiralico razpisat user posted image  Smotano tole s P in predvsem s tem, da E spet ni OK. Pošiljam objemček in poljubček, naj se hitro v red spravi user posted image Sicer pa, zdaj je itak smotan dež, tako da vozičkanje odpade tudi pri nas user posted image  Čeprav jaz mam po ta novem dežno prevleko kar spodaj v košari, ravno danes je začelo kapljati, ko sva bila zunaj, pol sem jo pa samo namontirala user posted image  Se kar splača, da greš lahko brezskrbno naokoli, jaz drugače skoz oblake gledam pa tuhtam, bo ali ne bo user posted image  user posted image  Dobrodošla v klub z user posted image  Je spet treba vložke kupovat ... jaz sem se tudi tako fajn navadila oz. razvadila user posted image  Ima drugače miška kar prav - dej reči jutri P, ko boš klicala, kako je zdaj s temi železovimi dodatki. Mislim, to je pa res neumno, da moraš zdej še na to gledat. Ne moreš dojenčku zdaj suhe slive vsak dan vsiljevat user posted image user posted image user posted image  Zakaj smo pa me imele tablete med nosečnostjo ... user posted image

Drugače pa se tudi jaz zalotim, da gledam na uro, pa razmišljam: samo še ena ura/pol urice do kopanja, pol gre pa K spat user posted image  Pa mam mojega kar precej doma in kljub temu ... Ni kaj, tale naša deca nas fino zmatra, poleg tega pa pucamo, da se ne valjajo po prahu, kuhamo, da imajo kaj dobrega za papcat, seveda tudi mi rabimo kaj konkretnega, pa še pomivanje, vozičkanje, igranje ... smo polno zaposlene. Zadnjič je ena pri ljubljančankah prilimala en link, ravno na materinski dan, grem ga kar poiskat ... je bil tko fajn ... evo ga:
http://24ur.com/bin/video.php?media_id=60430711&section_id=201&article_id=3251330

Reby, maš kar prav glede sekiranja. Saj sem tudi jaz ob branju tvojih postov (glede dojenja) že razmišljala: no vidiš, ko si se nehala s tem ukvarjat, se je pa uredilo. Večinoma je res tako. Ne vedno, se razume ... Zdaj sem mu kar po žlički začela dajat, pa ful lepo pije, tako da bo že. Mogoče pa še kakšen drugačen lonček kupim user posted image  Ali pa bom še kar ponujala tega, ki ga imam trenutno, pa mu bo mogoče res enkrat potegnilo, kako deluje user posted image  Mam pa tole: http://www.tommeetippee.co.uk/images/product/explora_ed_cup_blue1265711475_830.jpg
A je na plavanju tudi kakšen očka zraven? Moj je imel idejo, da bi sama hodila, meni se ni zdelo nič narobe, zakaj pa ne, bi bila malo frej tisti čas. Pa še v kopalke se mi ne bi bilo treba oblačiti user posted image  No, danes je bil pa sestanek in so rekli, da je najbolj fajn, če sta oba starša zraven, če je seveda možno. Tako da bomo verjetno hodili skupaj. Zdej mam pa spet probleme s to gmoto od trebuha user posted image  Mislim, da imam še ene stare enodelne kopalke nekje user posted image  A ti si si jih potem kupila?

Lana, čiščo sem jaz imela debelih 6 tednov, pa sexy mrežaste hlačke prav tako. Tako da ... user posted image
Naj se popek čimprej zaceli, pa da začnete s kopanjem. Jaz sem tudi tustega umivanja imela že vrh glave, ampak zdaj pa spet malo pogosteje umivam tamalega. Mora bit moj pri kopanju zraven, zdaj pa ima večinoma večere zasedene ... Ko bo malo topleje, bom tudi jaz pomoje začela prakticirat tole tuširanje, kot piše Lučka. Ker glede na težo in apetit našega škrata kmalu ne bomo mogli več dvigovat user posted image  

Bumo, tamalika je luštna user posted image  Frizurca pa sploh prva liga user posted image  Vidiš, pri nas s tem nimamo novbenih problemov. So laski še tok kratki, pa še čist blond, da se nič ne opazi, kam štrlijo user posted image  Midva za morje še razmišljava. Sva hodila na Pelješac. Sicer je dolga, ampak verjetno bomo kar šli, imamo že kar družinske prijatelje tam. Čeprav imamo še kar nekaj (gradbenega) dela doma čez poletje. Bomo še videli, kako se bo izšlo. Menda ne bom že drugo poletje brez morja user posted image

Joj, zdej sem pa že toliko naklofala, da si ne upam več user posted image
No, samo še tole: K je danes super zaspal, pojedel je 150 ml riževe kašice.
Zdaj mi je začel nekaj pri sadju dopoldan štrajkat user posted image  Kaj ste že rekle, da dajete zraven? Piškote, prepečenec user posted image  Mogoče bi probala.

Aja še eno vprašanje: kako ste prvič dale gluten? A žemljico za grickat, ali kakšno kašico z glutenom, mogoče v kosilo kaj zamešam user posted image  Kaj svetujete?

Pozdravčka!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?