obayifo
|
uf, kolk se je spet zgodilo :) miska, bomo pa, ko bojo večji, vpil kje z obale: plavej plavej :) bom vprašala glede teh pripomočkov za plavanje v atlantisu, če je zadost drgač, da bi pršlo v poštev materinski dan je šou mimo in jaz sem dobila v dar . tut če bi še počakala, mi nč ne sedejo tele plenice pa mal me mika voziček zamenat, da bomo lahko še mi po živalcu rinl. lepo, da ste se srečale. bo treba res enkrat masovno srečanje si zmislt, najbolš, da kr skupinsko karto kupmo no, pa mi smo tut v mestu v blokovskem naselju doma, ampak sprehajalna pot gre pa mimo njive z zeljem...pa zdej že lepo diši so nas pa v četrtek poklical, če lahko kr pridemo na sistematski, ker bo nasledn dan gužva in smo se na vrat na nos spokal, pa bi blo bolš, če ne bi. sistematski je trajal vsega skup 5 minut (pa še to pr 7 mescih namest pr 6), mali se je ful drl, zgleda da res ne mara te P, ker vsi drugi do zdej (pa jih je blo že kr nekej na kliniki) so mu bli kul in se jim je smejal in igral z njimi in so vsi rekl, kako je prijazn in 'socialen', tle pa taka štala. pa je zgruntala, da mal ušeska odsevajo, sm rekla nej mi dajo termometer in je blo 37,4, tko da se nismo cepil, šli smo dat kri, ker je mali ful premal dobil na teži, pr 4,5 m je mel 7kilc, zdej jih ma pa 7.600. in smo bli že pozni za urin, tko da sm dobila vrečke za domov. pol se je pa začelo, ušeska, vročinca, sitnarjenje in tko že 5 dni in ne hodmo nč ven. pa ura nas je čist okol vrgla. zdej spet hodmo spat okol 23. ponoč se zbujamo na 2 urce, najbrž je res lačen, če je tko mal dubu na kilaži. in so joške skos v akciji. GH pa vsa zabeljena s putrčkom, oljčkom, smetanco.. pa velik OH. aja, pa še železa ma premal, tko da bo treba še na to gledat. reby, kako z zobki? je šlo mimo? men je tut kdaj kakšn dan takoooo dolg, ko čakam, da pride dragi s faksa zvečer, da ne vem več, kaj s sabo in s tamalim, crknena po dolgem in počez, pa se kdaj sesedem na kavč in gledam malega, ko se kobca po tleh in se spomnem, kako se moram 'igrat' z njim, globoko vdihnem in gremo dalje. pol si se odločila, da ne greš v službo? joj, jaz bi tut tako, sam k po moje me ne bo hotu dat na zavod. čist brez nam pa ne bo zneslo. pr našmu šefu je s tajnicami tko, da nobena ne zdrži prou dolg, so po tekočem traku, ta k je zdej, je tut noseča in bo šla po hitrem postopku na bolniško, ker tega ni za zdržat. pravzaprav sem jaz edina ženska, odkar ma firmo, da ga prenašam že 13.leto. sem pa jaz tut dobila kavbojke v nedelo za rojstn dan . majčko sm probala eno lušno, pa mi je bla čez boke mal preozka, večje pa ni blo tomiju pa za 7, za pikico in za merce bumo, je zdej brez soka bolš? pa fino za vozek seren* in ostale, ki mate mame al pa tašče na razpolago, na trenutke sm vam kar mal 'fouš', naš bo glih moral it v vrtec, pa bi ga z veseljem mela še en let doma. no, razn če še jaz doma ostanem glede gibanja se pa lahko čez noč obrne, jaz sem danes (zdej že včerej) malemu kuhala in mešala in se je prplazu iz dnevne v kuhno in me za noge zagrabu mojsonček, zdele pa sam še finiširanje, sam še dons, pol boš spet mal zadihala. moj se ful jezi na tistga, k mu je kao papirje poštimal, k bi moral oddat, pa je zgruntal, da ful ne gre skupaj, eni listi mankajo... ni lahko. sm pa prou vesela za teste in držim pesti, da bojo še krvni v redu lučka, super za žurko! jaz si še ne predstavlam, da bi tkole kidnla. naš očka 'ne zna' dat malega spat , 2x mu je ratalo, da je nazaj zaspal, ko mu je dudo dal in to je to. ampak je bla mami za rezervo zraven pr nas je tut tko, da so prazniki bol zato, da se zbere cela familija na kup, babi speče kar je treba, prababica nese žegnat, vsi pa lepo fino papcamo semper*, mi tut malo pijemo, zdaj zadne dni čez dan mu skos rinem flašo in spije mogoče 50ml, ampak se mi zdi, da je končno zgruntal, kaj počet s cuclem al pa nastavkom, ker do zdaj jih je izključno samo grizu. zato pa je tut 10x na dan na joški, če tko pride.. pa pr nas je kašica edina porcija, k jo skor vedno celo poje. zelenjavca ne gre... sonček, je , ko so veliki fantje bolni, a ne? huh, zdej je pa res že skrajn čas, da se zavlečem v postlo, sam kolkr mamo srečo zadne čase, je tko, da se midva uleževa in ni dve minutke, je že alarm. ma hude senzorje naš mali zjutrej pa kličem P, da pove, kako naprej, ko bo mela vse izvide pred sabo.
|