|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
11.2.2010 13:34:53   
ledenka
semper., M. je 9, sedel je nekje po 5. mesecu (brez opore), sam se je posedel, ko je bil star 6 in pol.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
11.2.2010 13:39:08   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

SEKI pri nas je bil isti šmorn z GH, ko so zobki rinili ven... Zoji itak rasteta po dva naenkrat in je zato double tečka user posted image  a si kej zrihtala s fotkam? jst nč ne verjamem, da je Zarja že tko zrastla... kr fotko nalimajuser posted image

user posted image user posted image
Tule je ena sveža - just for you user posted image   - ima pogled - 'Kaj je mami? Že spet to stvar predme rineš?'
BTW - prejšnjič me je ena tetkica vprašala, če sem razmišljala o lepotni operaciji zaradi štrlečih ušesk ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim... kaj naj rečem. Ja, seveda. Kar takoj. J* ga it runs in the hubby family user posted image user posted image user posted image Se popravi z leti. Baje user posted image user posted image user posted image

user posted image

Slikc še ni - Drugače pa še D neke čirečare izvaja z njihovo rešitev... user posted image Mogoče se bom na Zojo the hekerko zanašala raje user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

naša se šele sama useda, plazi še vedno samo po gverilsko ampak bi miss tut na nogah stala in se ob meni z muko dvigne (matr je vztrajna, se vidi, da je bikec po horoskopu) ampak pol zgleda tko, k da bi plesala twist  jo kr hitr spustim na realna tla - rito hehe - sem se nasmejala

ha, me je navohala, da jo opravljam... se že prebuja... grem jo mal pocartat viš mami, Zoja vse vidi in vse ve!

Bumo še tu - vse najlepše in najslajše!
sonček33
- hehe, jap. Raste in se spreminja skorajda iz dneva v dan. Prejle je imela spet čist odklop. Joj, bo tole ena čveka ko bo velka user posted image
ajsi - thanks. Joje vročinica matrala zaradi zobka. Je pa sedaj od nedelja neka flekasta. P sem sicer omenila, pa je rekla, da od vročine... Hm, čeprav ni imla neke jake.. po moje bo bolj to sok rdeče pese, ki ga je pila. We shall see...

zbijanje vročine  - se kar strinjam, s tabo lučka. Ni to nek hec. Jaz sem fan alternativnih metod - rdeča pesa, kopel. Je tista knjižica, ki smo jo dobili pri P super z infojem. No je pa res, da je nečakinja imela vročinske krče in imam še malo travme zaradi tega. Ko, jih je prvič dobila, sem bila jaz varuška (takrat sem bila stara 15 let... :S) in me še zdaj preganjajo more od tega ...

gh - POPOLN štrajk user posted image Potem pa mami poje sadne kašice user posted image

Aham, Miss je vstala.

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 11.2.2010 13:41:28 >

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
11.2.2010 16:44:58   
mojsonček
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image  lej jo lepotičko... kakšne lepe učke ma... ma cela je lepa... a se hecaš to z lepotno user posted image user posted image  mislm, svašta... folk pa ma ideje... naši tut ušeska na vrhovih potegnejo nekam vstran od glave pa sem takoj dobla komentar, da to ma pa po meni... ker vse ostalo je po očiju....user posted image

GH...ma bo že... mogoče ji vsaj za začetek uturiš kej bolj sladkega a la banana... mogoče so vse skupaj zakuhali zobki... vsaj pri nas je blo tko...

midve sva odvozičkali za dons... je pa pravi podvig rit z vozičkom po pločnikih... k bi šel po blatu... sm švicnla k konj... grem slišim fračefelko... spet je bil sam en kviki spanec...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
11.2.2010 17:10:56   
ledenka
ma je Zarja lepotica user posted image je ati že kupil puško? user posted image

glede pripomb sorodnikov - skozi eno uho not, skozi drugo ven, pa bo najboljše...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
11.2.2010 18:30:21   
Bumo

Častim user posted image
user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
11.2.2010 19:20:01   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Častim user posted image
user posted image

Oooooooooooo Bumo user posted image  Tale je pa originalna user posted image  Hvala in vse najlepše user posted image  user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
11.2.2010 19:43:11   
obayifo
bumo hvala in vse tabolš!

eno vprašanje: najprej večerja, pol čez nekej časa kopanje in pol spat al najprej kopanje, pol večerja in spat?? smo probal že tko in tko... kakšen nasvet? lučka?

Neposredna povezava do sporočila: 2882
11.2.2010 20:37:05   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Reby, si vesela snegca, spet kidaš user posted image    

Si me zvohala ne? user posted image Jp, pridno skidala ulco pred našo hišo, pa pol še s sosedi preostalo ulico. So vsi malo starejši, pa jim vedno pomagam. Sem pa danes končno prišla na svoj račun in nadrla zadnjega soseda, ki nikoli ne kida, pa je cel dan doma, star pa toliko kot jaz. Seveda polni keša in se cel dan samo fura s svojim dragim džipom po ulici gor in dol in vse zvozi. Smo ga prekleli danes s sosedi še in še, ko smo tolkli zvožen sneg in ravno jaz sem naletela na njega in mu danes ornk povedala. Ko se otroci rolajo in vozjo s pecikli, je desetina ceste njegove, ko je pa treba pucat, pa nobenga ni.

sonček in lučka - super za vajine nasvete. Jaz vedno pravim, da mamice najbolje vedo in to je res. Na forumu vedno zvem dost koristnih in sigurno več dobrih nasvetov kot pri P user posted image
mojsonček - tista bunda vse skrije user posted image  Ooo, vidim nov tikerček. Kok sta lušna tale tvoja dva otročka, za pojest user posted image
Se* - ka folku ni jasn user posted image  Sam poglej to lepotičko user posted image
obi - mi mu damo večerjo po kopanju. Je pa res, da ga kopam mogoče samo 2-3x na teden, drugače ga pa vsak dan umijem. A vsi vsak dan kopate otročke?
ajsi - vaš Maks je pravi športnik. Jaz sem naročila Maxi Cosi Tobi, ampak bo v lupinci kolkr dolg bo šlo.

< Sporočilo je popravil Reby -- 11.2.2010 20:38:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 2883
11.2.2010 20:38:31   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

eno vprašanje: najprej večerja, pol čez nekej časa kopanje in pol spat al najprej kopanje, pol večerja in spat?? smo probal že tko in tko... kakšen nasvet? lučka?

Mi uspešno prakticiramo najprej kopanje, pol večerja in spat? Sicer bo to treba enkrat spremenit, ampak zaenkrat dobr laufa.

Kaj daješ za večerjo?
Jst že ene 10 dni delam razredčeno riževo/proseno kašico - tekočo za na cucelj. Zadaneuser posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
11.2.2010 20:40:47   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

obi - mi mu damo večerjo po kopanju. Je pa res, da ga kopam mogoče samo 2-3x na teden, drugače ga pa vsak dan umijem. A vsi vsak dan kopate otročke?

Mi kopamo 3x na teden.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
11.2.2010 21:36:21   
obayifo
mi se tut kopamo ponavad 3x na teden

zdej jemo riževo koruzno kašico, ampak kr na žlico. je pa pol tolk popacan, da ga grem loh še enkrat umivat user posted image
sva glih pojedla in zdele bomo šli se matrat u postlo

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
11.2.2010 22:14:12   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

bumo hvala in vse tabolš!

No, jaz ji dam najprej večerjo (mlečno kašo), čez pol ure se kopa, potem pa še flašo dobi oz. ti ga boš podojila. Prej, ko pa je samo mleko pila, pa sem jo najprej kopala in potem dala flašo.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
11.2.2010 22:14:54   
obayifo
še tole - naš škrat se je začel tolažit in uspavat s palčkom v ustih, mu dam dudo, jo porine ven in palčka not... še za to kakšen nasvet?

(mimgrede - je pa zaspal sam od sebe v 10 minutah, sm mu brala pravljico, pržgala uspavanko in šla, mal pojamrou, se obrnu na trebuh, glavo postran, palček not in ga je zmankal)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
11.2.2010 22:16:10   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

No, jaz ji dam najprej večerjo (mlečno kašo), čez pol ure se kopa, potem pa še flašo dobi oz. ti ga boš podojila. Prej, ko pa je samo mleko pila, pa sem jo najprej kopala in potem dala flašo.

aha, no pol smo na istem sistemu zdele user posted image
sam da je dons zaspal brez dojenja, bo najbrž čez pol ure na vrsti

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
11.2.2010 22:20:55   
lučka 25
Se*, ah ti komentarji. Nič bat, maš kjuti punčko. user posted image

mojsonček, a ti si tudi danes rila po pločnikih? Midve sva šle tudi ampak sabo vzeli očija. Samo sva se kar lepo menjala, da sva oba po malem švicala user posted image

Reby, pri nas pa ne samo, da se ne kida ulice. Pri nas so prolem parkirišča. Eni še videli niso lopate, ampak parkirat pa potem znajo samo na skidane parkiplace. user posted image   Pri nas je sedaj pred blokom sistem, da se skida vse parkirne prostore (še posebej od starejših, da se ne matrajo), razen mulcom al pa iz drugih blokov. Mulcom, ki so levoroki so pa lani naredili šolo, ko so jim avtomobile zakidal, tako da niso mogli samo ven zapelat, ampak najprej cel kup odkidat. Zdaj pa tudi oni veselo primejo za lopatouser posted image

miška, mate dober sistem, še posebej ker sedaj bolj spita.

Bumo, hvala za tortico, je res orginalna.user posted image

kopanje: jaz sem jo kopala vsak dan. Zdaj pa sva ostali brez banje jo pa dam v stolček in vsak dan stuširam. Ji je tako fino, ko jo s tušom po glavi in ji voda teče po obrazu user posted image . Samo, ko mami ni doma in se potepa, jo babice umijejo. Ampak jaz jo stuširam samo z vodo, z milom pa jo umijem na 7-10 dni.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
11.2.2010 22:24:02   
Goldy
Mi najprej jemo (kašico na žlico), potem malce premora (recimo pol ure), se umijemo oz. skopamo, gremo na zizo in spat.

Danes je bilo hudo, ker ne bi spala, zraven pa si je očke mencala. Jezila se je pa takouser posted image , uf, kregala, rit dvigovala, brcala...no, mal pred deveto jo je pa vseeno zmanjkalo.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
11.2.2010 22:25:25   
Goldy
Bumo - vse nartabolš!!!!user posted image user posted image user posted image  Pa hvala za tortico!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
12.2.2010 8:16:47   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
12.2.2010 8:25:35   
Reby
Punce, vam morm pojamrat glede tašče. Jaz ne vem, če ji otroka lahko sploh pustim za pazit. Predvčerajšnjim sem mogla 2x skočit ven po 1 urco in ker je bilo toliko snega in je še snežilo, sem jo prosila, če ga lahko popazi. Dopoldan je bilo ok, ker je ravno jedel in bil že zaspan, tako da ga je dala samo spat. Ko sem prišla domov, me je skor kap. Pod glavo mu je namečkala dekico in pleničko in čez glavo je imel kovterček, da je samo nosek gledal ven. HB, da se ni obrnil na trebuh, ker bi se ziher zadušil. Sem ji rekla, da to pa ne sme in naj tega ne dela. Seveda je popoldan naredila isto user posted image  Pa komu jaz to govorim. Pa še naročila sem, da ko se mali zbudi popoldan, naj mu da za jest in ga previje. In jo kličem, ker je bila gužva na cesti, če ga je previla in me je vprašala - a ga morm? user posted image  user posted image  user posted image  Za jest mu tud ni dala, ampak ga je s čajem filala - otrok spil celo flašo čaja, ja seveda, če je bil pa lačen. Katastrofa. Sem včeraj povedala tastu. Sem rekla, da sem hvaležna, če ga pazi, ampak takole pa ne bo šlo.

obi - super, da greste prej spat. Za palček ti žal ne vem povedat, naš ga včasih čez dan da v usta, pa mu ga kr ven dam, ga nikoli ne vleče. Je pa predvčerajšnjim brez joka zaspal, včeraj pa cela ihta.
Goldy - kako vam rata pred deveto? Naš nikol ne zaspi pred pol 11, 11... Kdaj sta jo to začela navajat?
lučka - kdaj si dala Nežo prvič v tist stolček za kopanje? Nisem še pokomentirala, da je tale vaša princeska pa res napredna. Joj, si jo kr predstavljam, lepotičko malo. Pa takšna dobrovoljčica mora bit - ista kot mamica.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
12.2.2010 9:30:54   
lučka 25
Reby, pa saj ne morem verjeti. Ja ta tvoja tašča je pa res ena perla. No, saj moja m tudi ne upošteva preveč, no nobenega, ker ona je itak najbolj pametna in najbolj uživa če dela po svoje. Me prav zanima kako bo v nedeljo, ko greva midva po rekreaciji s prijatelji še malo na pijačo, ko jo bo dala spat. Itak bo vse po svoje....po eni strani bi blo prav, da se ji joka, da se bo malo zamislila. No, še dobro da bo to rundo tast zraven, ker jo mal pozmerja, pa ne bo dovolil, da bi preveč po svoje delala, ker je Neža itak njegova lubica.

Nežo pa v stolček dajemo, ko je bila stara 6,5 mesca. To pa zato,  ker smo ostali brez banje (je pač na presenečenje vseh lastnica zanosila v 3 (mal zarad foušije nad nama s svakinjo user posted image ), pa smo jo morali vrniti.
No, naša madam gre pa spat okoli 20.30 ure. Smo pa to že nekako korilgirali sproti. Predno se je prestavila ura, je hodila spat okoli 21-21.30 ure, potem pa kar naenkrat ob 20..30 uri ker več ne zdrži.
Včeraj sem šla jaz na eno prireditev v službeni kraj, pa potem na eno pijačko, pa sta jo dala spat moja starša. Je pridno zaspala, ampak se ji je po moje tolikoo dogajal, da se je ponoči 5x samo za malo zbudila, ker ni bla pokrita, al pa se je zrinla čistoo na vrh postelje. Jaz pa ko zombi hodila celo noč swe in tja. Sem opazila, ko grem ob nedeljah in četrrtkih na rekreacijo, ko jo izmenično merkajo babice in dedki, da ma prav pestrično noč, ko vse podoživlja. Itak, če se pa na veliko ukvarjajo z njo, jo mazijo in uživajo še pa še. Ona pa potem v  spanju al se kar nekaj pogovarja, smeji user posted image , mami pa kot zombiuser posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
12.2.2010 10:04:58   
Serendipity
Jutro

tetke in njihove superca ideje - hehe - take zgodbeprav nakažejo kakšno omejenost vsebujejo možgančki določenih ljudi. Meni je moja lubika najlepša, najbolj čudovito bitje pod soncem. Nekak ''prizadane'' te dejstvo, da ljudje niti pri otroku ne morejo iz svoje kože. Sicer pa imam jaz za take polno malho odgovorov. user posted image user posted image user posted image user posted image

spanje - uh... Mi še nimamo nekega uber ustaljenega ritma. Okvirno zaspi med osmo in pol deseto. Prejšnjič se ji je dogajalo in je kolovratila, se drla, kričala, ''pela'' do pol enajste... user posted image Imamo pa ritual - ob pol osmih kopanje, potem večerja (riževa kašica - zadnje čase je itaq odklop in niti tega noče...), potem malo počakamo in sledi dojenje, ko je zaspana. Seveda potem zaspi na zizi ... user posted image
Kako vam pa spijo čez dan? Pri nas je tak urnik spanja: spi do osmih, potem spet zaspi ob desetih, nato zaspi ob pol dvanajstih, nato ob treh, pol petih, pol sedmih ...  (tak približno v teh razmakih). Spanec pa traja od 20 do 30 minut.

reby - jao. Tale tvoja tašča je pa res odštekana. user posted image

lučka - hehe, Neži pa je dogajalo ponoči! Sem pa jaz tudi opazila, da ko je spremenjen ritem (obiski, kakšna family srečanja) ponoči tudi ''glasno sanja''. Koliko je bila stara, ko se je začela plazit? Ker se mi zdi ta vaša pupa uber hitra za vse te stvari user posted image user posted image user posted image

obi - Zarja sicer nima slepe dude. Prstke si občasno sesa - no, bolj gricka po novem - jaz sem ji eno tako mini tetra pleničko (1/4 tetra pleničke) vedno dajala v roke, da se je zamotila. Ampak to je bilo, ko je bila še mičkena (se mi zdi že celo večnost nazaj.. :S), ne vem, če bi sedaj še padel ta trik... Se mi pa nekak ne zdi panika za sesanje prstka - mogoče ga bo minilo samo od sebe, lahko so zoki (npr probaj namazat dlesni), če pa bo pač vztrajal v tem se mi pa odvajanje od prstkazdi hujše in bolj stresno zanj.

mojsonček - gh - ja, nekaj sladkega. Ampak niti banane noče.. Bom pa zdaj kak dan / dva opustila gh, in potem zopet sprobala. Upam, da ne bo to tak pri vsakem zobku - jih še dosti mora ven pokukati. user posted image user posted image

No, zdaj počakam na eno kitico spanja, potem greva kofetkat in potem spet spat - po opoldanskem spancu pa greva snežaka delat! user posted image user posted image

Bodite lepo!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
12.2.2010 12:22:29   
Goldy
Da še jaz povem prigode z mojo taščico. Kot sem že zadnjič napisala, se z Aljo neki ne štekata najbolje. Že ene parkrat sem ji rekla, da naj kdaj pride ka nam. Ko gre svakinja na šiht jo na pripelje in potem odpelje. Lahko se igrata, gresta na sprehod, jaz kaj naredim, Alja se jo bo pa navadila, ker jo bodo do poletja nekaj tedno tudi pazili. In je bil odgovor, da pride spomladi. user posted image  Ob Aljinem nedeljskem izpadu joka, je pa rekla, da pride že kar ta teden, nakar me kliče v sredo in pove, da je zdaj preveč snega...in da bo prišla marca, ko bo imela svakinja terapije.user posted image Mož je popuser posted image . Je rekla, da ne more tasta pustit samega, on mora kurit doma, ker je na olje predrago. Ker lahko bi drugače zraven prišel. Ji je rekel moj mož,da naj ne govori več, da ima takooo rada vnukinjo, če je ne more pridet obiskat. Včeraj pa me tašča kliče in pravi, če pridemo v nedeljo na obisk. Halooo! Smo ravno bili v ponedeljek na kosilu. Narazen smo ene 20 min vožnje. Mi gremo k njim na kosilo, p pa tudi tako kdaj, oni pa redko k nam. Vedno je ful izgovorov. In sedaj bodo spet nakupili igrač za Aljo, ker bomo potem kao večkrat prišli na obisk.user posted image

Reby - spanje - mi2 sva jo že od enega 6 tedna dajala "spat" ob 9, mogoče se je poleti kdaj zavleklo, ko smo šli šele ob pol sedmih ven, ampak zadnji čas ob pol desetih. Zadnjič smo uro prestavili tako, da sedaj gre spat ob 8. Včeraj je imela en izpad in ni zaspala pred 9, tu in tam se zgodi, da zaspi kasneje, samo zdaj smo se spet utirili in jo dam na zizo in če ne zaspi, jo dam budno v posteljico in HB ni več panike, zaspi sama. Razen včeraj, ko je bila pa res togotna in ni hotela zaspat.
Jao tale tvoja tašča!!user posted image

Nič, grem pogledat kaj bi naredila za kosilo.  Sem se mogla mal razpisat, ker me pa tole izgovarjanje že kr mal moti.

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2897
12.2.2010 14:55:05   
sonček33
joj, sej sproti berem, odg. pa ne, zdej mi ej pa vse ušlo iz glave... bom aksnej

zdej samo... Zarja, lepotička mala...kakšne oči! ma se ponavaljam vem,a mapk tako luštna punčka je

kar se tiče tetk, ki vedno delijo dobre nasvete in postavljajo glupa vprašanja - ma da bi človek v tistem trenutku imel na jeziku kakšno fajn frazo ... po drugis tarni pa...eh.. kdo bi se ukvarjal z njimi... Se* - Lovro prav, da ne bi!!!!!user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
12.2.2010 15:36:10   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

spanje - uh... Mi še nimamo nekega uber ustaljenega ritma. Okvirno zaspi med osmo in pol deseto. Prejšnjič se ji je dogajalo in je kolovratila, se drla, kričala, ''pela'' do pol enajste... user posted image Imamo pa ritual - ob pol osmih kopanje, potem večerja (riževa kašica - zadnje čase je itaq odklop in niti tega noče...), potem malo počakamo in sledi dojenje, ko je zaspana. Seveda potem zaspi na zizi ... user posted image
Kako vam pa spijo čez dan? Pri nas je tak urnik spanja: spi do osmih, potem spet zaspi ob desetih, nato zaspi ob pol dvanajstih, nato ob treh, pol petih, pol sedmih ...  (tak približno v teh razmakih). Spanec pa traja od 20 do 30 minut.

Neža čez dan spi 3x. Zjutraj se zbudi nekje med 7 in 7.30 uro, apa se pol še v najini postelji valjamo do nekje 8h, in potem dobi flašo mleka. Potem pa prvo rundo zaspi malo čez 10 uro in spi dobre pol ure. Potem pa spet okoli 13h in spi 1-1,5 ure, zadnju rundo pa zaspi okoli 16.30 in to pol ure. onoči pa 20.30- 7 ali 7.30 ure.

lučka - hehe, Neži pa je dogajalo ponoči! Sem pa jaz tudi opazila, da ko je spremenjen ritem (obiski, kakšna family srečanja) ponoči tudi ''glasno sanja''. Koliko je bila stara, ko se je začela plazit? Ker se mi zdi ta vaša pupa uber hitra za vse te stvari user posted image user posted image user posted image

Ko je bila stara dobrih 5 mescov se je začelaa premikat naprej, ampak boolj tako tako, vsaj za mene. Da se je pa res plazila z rokami in nogami, pa ne po polžje pa pri 6 mescih. In to jaz  štejem za plazenje, ne tiste miniaturne premike. Jaz sem bolj zahtevna user posted image . Enako je bilo s sedenjem, jaz štejem da sama sedi res od 7 mesca dallje, ko je sedela par minut brez opore.

Neposredna povezava do sporočila: 2899
12.2.2010 15:41:16   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Da še jaz povem prigode z mojo taščico. Kot sem že zadnjič napisala, se z Aljo neki ne štekata najbolje. Že ene parkrat sem ji rekla, da naj kdaj pride ka nam. Ko gre svakinja na šiht jo na pripelje in potem odpelje. Lahko se igrata, gresta na sprehod, jaz kaj naredim, Alja se jo bo pa navadila, ker jo bodo do poletja nekaj tedno tudi pazili. In je bil odgovor, da pride spomladi. user posted image  Ob Aljinem nedeljskem izpadu joka, je pa rekla, da pride že kar ta teden, nakar me kliče v sredo in pove, da je zdaj preveč snega...in da bo prišla marca, ko bo imela svakinja terapije.user posted image Mož je popuser posted image . Je rekla, da ne more tasta pustit samega, on mora kurit doma, ker je na olje predrago. Ker lahko bi drugače zraven prišel. Ji je rekel moj mož,da naj ne govori več, da ima takooo rada vnukinjo, če je ne more pridet obiskat. Včeraj pa me tašča kliče in pravi, če pridemo v nedeljo na obisk. Halooo! Smo ravno bili v ponedeljek na kosilu. Narazen smo ene 20 min vožnje. Mi gremo k njim na kosilo, p pa tudi tako kdaj, oni pa redko k nam. Vedno je ful izgovorov. In sedaj bodo spet nakupili igrač za Aljo, ker bomo potem kao večkrat prišli na obisk.user posted image  

Ene tašče so premalo zraven, pa bi potem kko ste skupaj rade videle, da se otrok obnaša kot da sta 24 ur na dan skupaj.
Moja tašča pa bi bla najraje vsak dan pri nas, pa mam k sreči tako dobrega tasta, da ji to dovoli samo 2x na teden. Pa smo doma stran slabih 10 minut hoje. Za moje pojme preblizu. Moja starša pa prideta 1x na teden, ko jo merkata, pa ob sobotah gremo dopoldan v mesto na tržnico pa na kavo (kar pa je že vsa leta mojega življenja, se pravi tradicionalno).
e pa res, da ko moja mami spusti kako cvetko ji mirne duše povem in ona potem upošteva, tašča pa potem še boj to ponavlja.
Nova cvetka od tašče je pa ta, da se je ona odločila, da bo moj ati in ne oči, ker oči se težko izgovori, pa bo Neža lažje govorila ati user posted image  zadnjič sem samo popravljala, ja oči je pa na treningu, ja oči je pa..... naslednjič  ko bo spet, pa bom rekla, dda bo oon oči, pa konec.

pa še enkrat poudarjam, dokler ni bilo Neže, je bila to zlata tašča, ker se res ni vtikala, pa komandirala. Naju je res pustila pri miru, sem šla lahko mirno z njo na kavo, pa see pogovarjala.... Ko pa je prišla Neža, je pa začela že vse komandirat kako in kaj boo doma,.... še dobro da sva že prejj živela skupaj, ker bi nama še ona diktirala kako opremit stanovanje user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 12.2.2010 15:43:10 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.