lučka 25
|
Ojla, kako ste kaj. Smo že od ponedeljka doma, uživali na morju še pa še,.... zdaj pa le malo bolj prečekiam RR. Vidim pa same lepe cukre. Za pojest. Ooooo pa zanimiva tema ć tašče. No pri nas j eš e vtikanje moje mame, ne samo tašče. Smo rabili ene 6 tednov, da nam je uspelo, da smo bili en dan čistoooo samiii. Če niso eni stari starši prišli, so pa drugi. >Pa polno enih pametnih pripomb o dojenju, kaj vse naj naredim (ker pač ni šlo in smo še kar na črpanju,...), pa a da sem utrujena - ja itak da sem bla. Smo jedli ene 45 minut na flašo, pol ne zaspat, pa tako zaspana tamala, da je blo joj, potem še 45 minut črpanja za naslednji obrok, mi je pa ostal samo še ene pol urce. Pa kako je oblečena, pa a smo to pa ono probal, pa oni dve sta pa tako (itak je blo vse z lahkoto - ja pa kaj še),....Men so šli kar lasje pokonc. No, moji so vsaj tamalo, ko je spala pustil pri miru, ampak tašča pa....ni da bi govorila. Že pri 4 tednih jo je kar na sedežni obračala, pa kar na slio kotalila, če je že kaj gibčna jo je zanimal, itak pa jo je za vse to zbudila. Še zdaj, ko ne gledam ( to ona misli) jo v 3 minutah da na rame, na trebuh, na bok, ..... vse pozicije spreoba. Zdaj jo tamala vsaj lepo pobruha. Sem ji zadnjič rekle, ja kar ste prosila ste dobila, vam tud ne paše, da bi vas kdo s polnim želodcem peljal na vlak smrti , je blo koj za nekaj časa mir (samo gotov za malooo časa). Uf, sem si pa dala duška. Sem pa tudi jaz za to, da se naredi en seznam, da bomo vedele malo koliko je katerei otrok star. Evo naši podatki. Lučka 25 - Neža 26.6.2009 Se pa naša tudi zvija nazaj, prav zateguje. Bom naslednjič mal omenila P, ker zdaj pa mi to ni več prav kul. Pa že od samega začetka opažam, da se leva stran počasneje razvija, da malo preverijo. Mozoljčki, pa razni ispuščaji. Mi smo jih spet poli, ker ji je blo an morju spet mal vroče, se ji pa oblažijo z eno kremo iz mineralov, ki deluje antiseptično in pomirjevalno. Handling, probamo izvajat čim bolj, kar se da. Poleg tega pa jo vsakič tudi podložimo ob bokih in pri nogicah s pleničkami, ko jo damo v lupinico. To so em pa doma natreniral - svakinja in brat pa še prijateljica ker morajo njihovi otroci to uporabljat zaradi boljšega razvoja. Je pa to priporočljivo za vse, zaradi kolkov. Nič, se še javim kaj kasneje, zdaj me že kliče naše dete.
|