|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
17.9.2009 7:20:08   
mojsonček
Jutro!

A bejž no, da sem prva? Pol moram najprej kofi nalepit...

user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 251
17.9.2009 7:40:21   
mojsonček
No... tko, zdej pa lahko dalje...

BLANČ bemti, ni konca skrbem... jst verjamem, da sta Bernard in Lara prava borca že od samega začetka in da se bo vse poštimalo... včasih je pač treba tut čez kako oviro ampak je zato življenje potem toliko lepše in ga človek bolj ceni... user posted image user posted image  za Laro in Bernarda pa še user posted image user posted image za mamico in očija, da bosta še naprej močna... 
a bo tale dobr za taščo? user posted image user posted image ooo, spuki...user posted image

GLORIA  a ti pa že v službi... uf, gre cajt...

ANDREJA upam, da bo pretresov čim prej konec in si boš lahko malo oddahnila... pobožaj bušija in naj pikica lepo raste

zame je pa danes prav poseben dan... točno pred letom dni sem imela punkcijo in so se mi kr oči zarosile, ko se spomnim na to... bilo je prvič in  nisem niti v sanjah upala pomisliti na to, da bo uspelo... in evo, gledam tole našo malo žabico kako lepo spančka in se v sanjah smeje... ma... user posted image  prou srečna sem... in to dvakratno!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 252
17.9.2009 7:42:43   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

pa še en nasvet, idejo oz vaše mnenje - že dva dni se začne med sesanjem samo nekaj trgat in potem pade v silovit jok (mleko imam, ker mi cel čas ven teče kot slap Savica).

Haha, znana situacija.
Naš je včeraj cel dan spal vsega skupi 2 urci, sma imela kalvarijo do skoraj 11 zvečer, zdej pa je do sedmih spal user posted image
Kakšna lepa pupa je tale vaša Zarjica user posted image , pa prav zrasla je že user posted image

Gloria - joj revica. Evo tega je mene strah, filanja s hrano...
Blanči - čestitke za 3 mesece, tvoja dva sta tud taka cukra, čist premalokrat jih lepiš sem gor user posted image  Upam, da bote vse porihtal.
mojsonček - dobro jutro in hvala za kavico. Kako kaj Zoja, pridna?

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 253
17.9.2009 8:18:37   
biba007
Po kofiju za še malce zdravjauser posted image ...
user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 254
17.9.2009 8:20:18   
biba007
Opa, Blančetka, tvoja dva sta pa resnično najlepšejšauser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 255
17.9.2009 9:36:09   
Reby
andreja - imaš ZS user posted image

S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 256
17.9.2009 10:08:45   
andreja 07
Hvala Reby sej mi itak ni nič javlo d aga mam sploh vedla nebi

drgač pa tile vaši otročki so vsi eni taki cukrčiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ma za pojest
kdaj bom jest na vaši poti

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 257
17.9.2009 10:14:01   
andreja 07
sem odpisala

Reby,dej povej kok cotk 56 maš kok bodyev pa hlačk p avse no,k nimam nič predstave pa enb preveč kupvala k za dvojčke sm mela preveč sam od njih zdej nimam ničesar.

pa kje je najcenej tko iz tvoje prakse

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

Neposredna povezava do sporočila: 258
17.9.2009 10:15:49   
ledenka
blanč user posted image user posted image že 3 mesece!

se* user posted image lepotička!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 259
17.9.2009 10:29:44   
Reby
Oj, jaz sploh nisem velik cotk kupovala, je pa res, da mu je še zdej prav številka 50, pa je velik že 54. Pa kakšna manjša 56 mu je prav. Večinoma sem kupila vse v H&M. Sem pa zdej od kolegice ful cotk dobila, tako da ne rabim do 5. meseca nič kupovat, pa še ne vem, če bom sploh lahko vse porabla. Je pa res, da ga tud ne preoblačim veliko. Glede količine je težko rečt, ker sama prej nisem imela več kot kakšnih 5 bodijev s kratkimi, 5 z dolgimi rokavi (takšne, da se zapenjajo na strani), potem pa sem imela še 4 bodije pliškote, pa še nekaj hlačk, zoknčkov in kapic, pa jopice za ven. HB, da sem cotke dobila, sem ful pršparala, tud na cajtu, da ne rabim ven skakat in kupovat.

Neposredna povezava do sporočila: 260
17.9.2009 10:39:41   
andreja 07
Hvala ,ker jest sem čist mim res ,m je pa brezveze neki kupvat d apol ni uporabljeno

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 261
17.9.2009 11:39:04   
sonček33
andreja, saj ej že Reby povedala..nitreba veliko cotk za te male štruce.. sploh teh mini številk. Drugače imaš fajn in poceni v kiku... sej ta štacuna je res drgač mim, ampak za otročke pa dobiš luštne in poceni stvari.

Kako se pa počutiš???

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 262
17.9.2009 11:45:32   
andreja 07
za kik vem sem bla pa niti enga bodija na preklop,sicer pa mam še cajt ne

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 263
17.9.2009 11:59:13   
andreja 07

tuki je norišnica odpuščajo vse povprek ker ni prostora sta pa celo dva uslužbernca na oddelku-brat in sestra ,ki mata sprejem ,vizito ,delit terapijo , nastavlat kanale ,vozit v porodno pa še konziljarne šibat pa rešilce klicat mislm res hudooooo dr,ji pa sad ga vidiš sad ga ne vidiš so in v trenutku jih ni,al bo luna al kaj bo,neki prav gotovo. z eno besedo na hodnik bolš d ane greš,ker te kdo lahk al podre al povozi in se sam sliši odmeve hoej vozičke in klicanje ej prid u 6 ko pa prpel voz za dol dej  m to prnes ,ma mi deluje čist ko urgenca v tem času kar sem tuki še ni blo take gužve.

Mam pa občutek d abom tud jest pakirala v kratkem kuči pjevajuči sploh glede na sizuacijo. sej prtisk je zdej ok,nočno flašo m bojo zamenal za tablete fragmin pa tak ni panika,sam ne vem kako doma bit tok discipliniran da nilč delat  sam ležat to je to mah bo že

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 264
17.9.2009 11:59:24   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Jutro!

A bejž no, da sem prva? Pol moram najprej kofi nalepit...

user posted image

prva, prva si bila, ampak namesto kavice ali pa ob kavici bi pa še kakšna tortica sedla.

No karkoli že, vse naj, naj pa še boljše za tvoj rojstni dan in da bi ga praznovala v najbolj prijetni družbi kar je, je.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 265
17.9.2009 12:42:10   
sonček33
mojsonček vse najboljše... želim ti vse dobro, vedno pa ljubezen.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 266
17.9.2009 14:38:33   
lučka 25
Ojla, kako ste kaj.

Smo že od ponedeljka doma, uživali na morju še pa še,.... zdaj pa le malo bolj prečekiam RR.

Vidim pa same lepe cukre. Za pojest.user posted image

Ooooo pa zanimiva tema ć tašče. No pri nas j eš e vtikanje moje mame, ne samo tašče. Smo rabili ene 6 tednov, da nam je uspelo, da smo bili en dan čistoooo samiii. Če niso eni stari starši prišli, so pa drugi. >Pa polno enih pametnih pripomb o dojenju, kaj vse naj naredim (ker pač ni šlo in smo še kar na črpanju,...), pa a da sem utrujena user posted image - ja itak da sem bla. Smo jedli ene 45 minut na flašo, pol ne zaspat, pa tako zaspana tamala, da je blo joj, potem še 45 minut črpanja za naslednji obrok, mi je pa ostal samo še ene pol urce. Pa kako je oblečena, pa a smo to pa ono probal, pa oni dve sta pa tako (itak je blo vse z lahkoto - ja pa kaj še),....Men so šli kar lasje pokonc. No, moji so vsaj tamalo, ko je spala pustil pri miru, ampak tašča pa....ni da bi govorila. Že pri 4 tednih jo je kar na sedežni obračala, pa kar na slio kotalila, če je že kaj gibčna jo je zanimal, itak pa jo je za vse to zbudila. Še zdaj, ko ne gledam ( to ona misli) jo v 3 minutah da na rame, na trebuh, na bok, ..... vse pozicije spreoba. Zdaj jo tamala vsaj lepo pobruha. Sem ji zadnjič rekle, ja kar ste prosila ste dobila, vam tud ne paše, da bi vas kdo s polnim želodcem peljal na vlak smrti user posted image , je blo koj za nekaj časa mir (samo gotov za malooo časa).
Uf, sem si pa dala duška.

Sem pa tudi jaz za to, da se naredi en seznam, da bomo vedele malo koliko je katerei otrok star. Evo naši podatki. Lučka 25 - Neža 26.6.2009

Se pa naša tudi zvija nazaj, prav zateguje. Bom naslednjič mal omenila P, ker zdaj pa mi to ni več prav kul. Pa že od samega začetka opažam, da se leva stran počasneje razvija, da malo preverijo.

Mozoljčki, pa razni ispuščaji. Mi smo jih spet poli, ker ji je blo an morju spet mal vroče, se ji pa oblažijo z eno kremo iz mineralov, ki deluje antiseptično in pomirjevalno.

Handling, probamo izvajat čim bolj, kar se da.
Poleg tega pa jo vsakič tudi podložimo ob bokih in pri nogicah s pleničkami, ko jo damo v lupinico. To so em pa doma natreniral - svakinja in brat pa še prijateljica ker morajo njihovi otroci to uporabljat zaradi boljšega razvoja. Je pa to priporočljivo za vse, zaradi kolkov.

Nič, se še javim kaj kasneje, zdaj me že kliče naše dete.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 267
17.9.2009 14:39:07   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mojsonček vse najboljše... želim ti vse dobro, vedno pa ljubezen.

Tudi jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 268
17.9.2009 15:08:54   
mismis
user posted image
 user posted image Razbojniki:

Gloria - Nik 09.09.2008
Hedviga - Miha 09.02.2009
Ledenka - 05.05.2009
Obayifo - Enej 28.08.2009
Reby - Tomi 29.08.2009
Miška73 - Rok&Nejc 02.09.2009

user posted image  Princeske:

Hedviga - Špela 09.02.2009
Lučka25 - Neža 26.06.2009
Serendipity - Zarja 25.08.2009
Krucefiks - Karolina 02.09.2009

Ok osnova je, žal se samo za toliko cukrov spomnim rojstne dneve (ne mi zameriti). Če sem pa katerega narobe napisala, me pa kar popravite.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 269
17.9.2009 15:23:49   
Reby
mismis - super si tole nardila, pridna user posted image  Bojo pa punce še dodale svoje sončke user posted image
lučka - lepo, da ste se imeli fajn na morju, jaz tud komaj čakam, da gremo malo. Bomo šli nekje konec oktobra user posted image  Tole s taščo me je pa prav nasmejal, pri nas tud vedno dreza v njega, ko spi, ampak to sma že razčistle.

Sem ugotovila, da našmu ful paše tale Hippov čaj - Bäuchlein Tee, takoj ga neha zvijat in zaspančka. Drugače sma bla pa spet malo zunaj, je prav pasal. Zdej si pa končno lahko nekaj za jest nardim.
mojsonček - vse najboljše in lepo praznujte user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 270
17.9.2009 15:32:27   
gloria
živjo...lep seznamček user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 271
17.9.2009 17:27:03   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pa še en nasvet, idejo oz vaše mnenje - že dva dni se začne med sesanjem samo nekaj trgat in potem pade v silovit jok (mleko imam, ker mi cel čas ven teče kot slap Savica). Ali pa med samim spanjem - samo na enkrat začne silovito jokat. Se kateri tudi kaj takega dogaja? Kaj mislite kaj bi to bilo? user posted image

krčki ali vetrovi ali kupček. pri mojem je pomagalo, če sem ga dvignila pokonci in par minut prenašala (najboljše po stopnicah, da ga je mal treslo). potem opravi, kar ima in lepo je/spi naprej

Aham. Jaz ji vmes (ko ni zelo zelo prisesana - takrat tudi prst ob strani v usta ne pomaga, da bi jo odštelali) večkrat kupčka probam podreti. Hm.. bom jo potem še malo prenašala sem in tja, da jo fajn prešejka user posted image user posted image
Hvala ajsi user posted image
Hm, a tvoj sladkorček pa ne bo ničkaj sem priromal nam lušte delat? Daj zalimaj kakšno slikco user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 272
17.9.2009 17:28:46   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

se* kaka čedna pupauser posted image
Mi smo pa stari 3 meseceuser posted image
user posted image

Joj, kakšna lušna dečica! Prava lepotca! user posted image user posted image

blanč - kako stvari stojijo pri vas?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 273
17.9.2009 17:31:58   
sonček33
A smo okej, babe žabe? A so otroc pridn? A jih ubogate?

Neposredna povezava do sporočila: 274
17.9.2009 17:33:30   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pa še en nasvet, idejo oz vaše mnenje - že dva dni se začne med sesanjem samo nekaj trgat in potem pade v silovit jok (mleko imam, ker mi cel čas ven teče kot slap Savica). Ali pa med samim spanjem - samo na enkrat začne silovito jokat. Se kateri tudi kaj takega dogaja? Kaj mislite kaj bi to bilo? user posted image

krčki ali vetrovi ali kupček. pri mojem je pomagalo, če sem ga dvignila pokonci in par minut prenašala (najboljše po stopnicah, da ga je mal treslo). potem opravi, kar ima in lepo je/spi naprej

Aham. Jaz ji vmes (ko ni zelo zelo prisesana - takrat tudi prst ob strani v usta ne pomaga, da bi jo odštelali) večkrat kupčka probam podreti. Hm.. bom jo potem še malo prenašala sem in tja, da jo fajn prešejka user posted image user posted image
Hvala ajsi user posted image
Hm, a tvoj sladkorček pa ne bo ničkaj sem priromal nam lušte delat? Daj zalimaj kakšno slikco user posted image

slikce so na -fbju, itak vas je večina tud tam user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

telovadba
Lelly28 RR

Kje in na kakšen način najrajši telovadite?

doma, s pomočjo youtube / vaj iz interneta (17%)

doma, vaje od osebnega trenerja (11%)

v fitnesu, z utežmi (6%)

na vodenih vadbah (28%)

ne telovadim (6%)

v naravi (33%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!