Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 10:07:50
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Mi smo spet spali 7 ur skupaj Sam zvečer smo imeli pa dretje in krčke skor 3 ure. No, ob enih zjutraj smo potem končno zaspali. Zdej pa spet spimo, mami pa je izkoristla in šibnala na sprehod, pa še v miru pod tuš. Mogoče bom izkoristla še mal horizontale preden se zbudimo. Aja punce, a vam dela FB
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 10:08:54
|
|
|
|
obayifo
|
malo zamujam.. Mojsoncek, vse najboljse!!! Oktavija, cestitke!! Nam pa mogoce tale kuminin res malo pomaga, sicer spimo se vedno ne, ampak histericnega joka je pa precej manj. Pa mi ni jasno,kaj se ma tolk za matrat,pol je pa itak vse tekoce
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 10:10:29
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ma nimam nobene slikice. Ko bo pa možnost pa pošljem še slikico. Je pa tako, da tri plenice zviješ kot palainko. Daš plenico po dolžini na pol, potem pa zviješ. Eno podložiš z desne in eno z leve strani ob boku in ob dnu malo privzdigneš pod ritko. Tretjo pa daš pod nogice, da ne visijo dol od dela ko je prepasan otrok med nogami. Upam, da je dosti razumljiva razlaga. BOOOOOOOOOOO????? Aparat v roke pa filmčk posnet! O.k. ko dobim aparat nazaj posnamem, a prav.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 10:11:40
|
|
|
|
Goldy
|
Reby - meni FB dela.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 10:14:59
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo Nam pa mogoce tale kuminin res malo pomaga, sicer spimo se vedno ne, ampak histericnega joka je pa precej manj. Pa mi ni jasno,kaj se ma tolk za matrat,pol je pa itak vse tekoce Pri nas je bilo podobno, samo da je bilo dretje prve tedne bolj popoldan in nekje do 1h ponoč, potem se je pa umirilo. Je pa res, toliko matranja je bioo za vsak prdec, za tekoče blato. Zdaj se otroku še uravnava prebavni trak, pa so zato takšne težave. Mogoče probajte še kapljice bio gaja, ki so tudi naravne, so pa zato, da nekako pomagajo in ublažijo razvoj prebavil. Reby, super da ste potem spali 7 ur, pri nas je to šele sedaj nastopilo. Se je pa pri nas vse umirilo glede krčkov, pa zvijanj ob vsakem kakanju že ko smo zamenjali kapljice D3 od Plive (ki jih dobiš na recept od P) z avstrijskimi kapljicami Oleovit D3.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 10:15:40
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Reby - meni FB dela. Meni tudi.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 10:22:39
|
|
|
|
ledenka
|
goldy, lučka, vaju nimam na FB mi pošljeta podatke?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 10:39:50
|
|
|
|
Goldy
|
ledenka - imaš zs
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 11:42:18
|
|
|
|
mojsonček
|
Aaaaaaa, babe žabe, sej se nism potuhnla, bi z veseljem počastila kkšno tortico a la BIBEK BOND (njamiiii, kakšne lušte si mi nardila packa, lih zdej, k ne smem) in se mastila z vami.... hvala vsem za lepe želje... sploh ne vem, kdaj mi je ratal tolk let naklocat selimo se... in se smilim sama sebi... kaj vse me čaka... adijo pamet... gora cot, pohištva... evo, ta naj bo za GOLDY (sej ga nisem zasračkala, sva samo dan lufta a ne, še letnica je taprava) pa kontra od mene... VSE TANARTABOLJŠ ŠE NAPREJ! OKTAVIJA iskrene čestitke ob rojstvu LARISE, naj vaju osrečuje vsak dan sproti FB na cajte štrajka... bodte v rožcah... lahko tut tistih tete Pehte
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 12:03:02
|
|
|
|
Reby
|
Men pa FB ne dela Hm, morm ugotovit, kaj je narobe. Goldy - vse najboljše
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 12:15:16
|
|
|
|
Reby
|
Aja, pr nas se je babica kr tako mimo oglasila in smo se tehtali in smo na 4 kg
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 13:08:10
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Aja, pr nas se je babica kr tako mimo oglasila in smo se tehtali in smo na 4 kg pravi mali pujsek, a ne Pepa
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 13:08:57
|
|
|
|
mismis
|
Goldy, hepi hepi brzdaj
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 13:33:39
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Ahoj! Pri nas smo en dan čist OK drugi dan pa kompletno zamašeni... Sem prejle prvič uporabil tale baby vac, mama mia sem mislil da bo tamali možgančke ven potegnilo. Ji je pa očitno pasalo, ko tud mrdlna ni. Očetovski dopust se mi pa steka . Sicer imam doma še en kup za postoriti pa bo že. Danes so nam pripeljali nov hladilnik in pomivalni stroj, zraven pa eem dobil še 2 karti za panoramski let nad dolino Soče pa že tak sm dobu krepko škonto Ja pa tehtnica kaže da je naša mati prava mlekarca s tem pa tamala hoče več in več IZVIRNO SPOROČILO: mismis Goldy, hepi hepi brzdaj Podpis! Aja a men kera manka na FB?
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 18.9.2009 13:35:01 >
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 16:14:52
|
|
|
|
sonček33
|
Kruce a maš ti veze za belo tehniko? Nama so tut dons pripeljali hladilnik, pa se mi ni zdel glih poceni ...kaj šele, da bi kakšen panoramski izlet imela...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 16:39:47
|
|
|
|
Serendipity
|
Heyla pupe in pojbič! Mi smo --- hm, malce oglušeli, zmatrani, gledamo kot zombi - ponoči je po dvournem joku bilo kar fajn spanje (pomirio jo je le ''cartanje'' pri mami ). Danes pa - no, od pol devete pa vse do zdaj - jok, ziza, spanje, jok,... Ah, saj bo . Ampak ne vem kaj je - krčki je niso nič matrali (saj videt ni bilo) le pasalo ji ni nič - ne ležanje na levem boku, desnem, moje izvrstno operno petje, ne ležanje na hrbtu, slepe dudice ne mara - samo mamina ... No, dokler jo še lahko pomirim je ok... Goldy - jaz te tudi nimam na FB-ku, sunshine - mah, daj me ti poišči.. jaz tebe ne najdem Eto - zdaj pa pride na vrsto petje ... hehe, ne se bat - ne bom zapela hepi brzdej song. Raje bom samo obema (Goldy & mojsonček) zaželela vse naj naj - se pa sami odločita od kere je keri
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 18.9.2009 16:40:44 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 16:42:20
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks A. Danes so nam pripeljali nov hladilnik in pomivalni stroj, zraven pa eem dobil še 2 karti za panoramski let nad dolino Soče pa že tak sm dobu krepko škonto Ja pa tehtnica kaže da je naša mati prava mlekarca s tem pa tamala hoče več in več Izvrstno za mlekarno! Samo tak dalje! Hahaha - coooool. Panoramski izlet. Faaauuušššš!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 16:46:58
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kruce a maš ti veze za belo tehniko? Nama so tut dons pripeljali hladilnik, pa se mi ni zdel glih poceni ...kaj šele, da bi kakšen panoramski izlet imela... Ne bi vedel kako se temu reče... Ma sem šel mal po trgovinah pogledat v živo belo tehniko ki jo prodajajo na netu... No, in povem kaj iščem pa da sem že na netu nekaj čekiral.... Ja pa je šla šefica na net in mi pomivalni ter hladilnik ( bosch) ponudila po najnižji ceni z neta.......recesija? S 15im pa majo akcijo za vsak nakup čez 500€ bon za polet.... Sicer jaz nisem dosegel 2h bonov sem jim pa obljubil da povem za njih vsakemu ki me bo hotel poslušat, pa je padel še ta drugi Zdaj pa kako to v 5 štuk spravit??
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 18:10:06
|
|
|
|
Reby
|
Danes sem dobila sling in je enkratna zadeva, sem že preizkusila na sprehodu s psom
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 18:11:38
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Danes sem dobila sling in je enkratna zadeva, sem že preizkusila na sprehodu s psom Full fajn - Kje si ga naročila? A tega z obročki?
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 18.9.2009 18:13:21 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 18:16:25
|
|
|
|
Goldy
|
Hvala vsem za lepe želje! mojsonček - sam en dan si starejša od mene. kruce - jaz ti ziher falim na FB, ker sem tam čist frišna. seren - tudi ti me še najbrš nimaš... Sem bila danes pridna...pekla pecivo, skuhala kosilo...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 18:31:34
|
|
|
|
Goldy
|
seren - ta prvi ima še celo torto...tak da... reby - nobl sling. Res, kje si ga naročila?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 18:43:55
|
|
|
|
blanč
|
Reby, kako si ga pa otročočka naštimala not. Jaz sem ga tudi, pa se mi je zdelo, da je otrok preveč skrčen not in sem šla pokazat naši P in je rekla, da naj ga dam takoj ven, ker otrok mora bit na ravni podlagi Ko pa sem bila zdaj v bolnici sem govorila še z zdravnico in je rekla isto. Lahko pa ga imam za malo časa v pokončnem položaju, če je hrbet res dobro podprt.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 19:16:20
|
|
|
|
Reby
|
Naročila sem ga tule: http://www.mojskratek.si/ Drgač pa blanči - jaz si dam eno roko noter, da podprem hrbet in glavico.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.9.2009 20:17:10
|
|
|
|
Serendipity
|
Goldy - pa te man na FB-ku! BTW - pametna odločitev zaradi torte!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?