gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby O, Blanči, sr**** Dej, ko najdeš lovca, še men zaupi številko :) Mi smo v isti hiši, ampak imamo ločene vhode, kar seveda sploh ne pomaga Vedno in kr naprej je eno vtikanje v najino življenje, še nikamor nisem mogla it, da ni prletela ven, ko sem avto odprla. Me en teden ni blo, mi je psa spet nazaj zredila za kakih 5 kil, je ko pujs. Potem pa grdo gledajo, ko ne dovolim, da je pes pri njih. Pa ji kao nič ne dajo. Ja, to lahk govorijo kirmu hočjo. Pa prej sem šla s tamalim ven, ga oblečem, kapico, kapuco, ni da ni in ona spet začne s tem, da je brala, da morajo imeti tudi notri kapico. Pa sem kr rekla, vi ste mela svojga, ta je pa naš in bomo delal tako, kot bomo mi hotl. Najbolj me pa razjezi, da ker imam vrata odklenjena, to kr notr hodjo, tako tašča kot tast. Ja, kaj pa če bi glih naga iz kopalnce ven pršla, oni pa takle not uletavajo. Jaz ne vem, kaj naj. Stokrat smo že mel ene in iste debate. Jaz sam čakam, da bo prilika in gremo vsak na svoje. ..evo isto pri nas...zraven mi je pa še hodila pa mi malega jemala sredi igre ali dojenja(to govorim ko je bil še mali)...tolk je sila v njega da je ja nehal zizat in mi ga dejansko spulila....včasi sem bila tolk živčna in komi čakala da moj pride ker se takrat ni upala to nardit ...no zdej ko pa delam me pa masira za druge stvari...ah se mi ne da razlagat sam ne prenesem jo in pika....jaz imam rada red....fuuuuuul me masira da bi že lahk nehala dojit na začetku se pa hvalila kolk dolgo je ona dojila in kak je to fajn .....ve da imamo vsak dan kosil ob12,30 ona mi ga pa z pecivom in kruhom fila pred obrokom pa že tko je bolj velik in mene to skrbi ful .....pol je pa včeraj mojmu rekla da ne bo slabokrven in lačen pa ji je take nazaj povedal... ....res je to grozno in zdej ko je mali mi je ful žal da smo v isti hiši