|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
16.9.2009 15:20:29   
obayifo
jaz tut danes penim zarad tasce, se je kar zmenla z eno zlahto,da nam morjo nekej kupt in jutr na vrat na nos prit na obisk.. Pa se moj lastni brat ni vidu necaka,ona pa z neko dalno zlahto rine sem.. In valda da ne bojo znal bit tle sam pet minut. Kok mi gre na.... Vazn,da je ona spet 'zrihtala'... Pa ko bi prsla ona kej spucat pa pospravt.. Ne,mi k cele noci ne spimo,se bomo zdej se z njo ukvarjal..
Ahhhh
Grrrr

Mali je meu pe prej 50minutni koncert za ceu blok,je blo dretje za znort,pa sam kakat je blo treba. Mormo nabavt sab simplex,da probamo,ce bo kej bol pomagalo

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 226
16.9.2009 15:33:29   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Reby ma kuharijo že obvalada, zdejo bo pa še mal dojenček preštudirala :) Ja hudič je tole. Lovec ni slaba ideja...še boljša pa da ji poveš - moj otrok, moj način vzgoje -vaš otrok je pa že vzgojen.

user posted image user posted image user posted image  bom probala

Punce, moja tašča si drzne pridet zjutraj v spalnico, če otroka jočetauser posted image user posted image ... Da nama ju pomagala potolažit...nZato že nekaj časa na sosednji temi iščem lovca, da jo dam na odstreluser posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 227
16.9.2009 15:41:16   
Sempervivum
Oh, Reby, revica user posted image  Pa Gloria tudi user posted image

Jaz bi tudi rekla, da se mora user posted image  malo pomeniti s svojo mamo. Saj ti bi se tudi, če bi bila situacija obrnjena, ane user posted image  Če pa to ne pomaga, potem morš pa res kar še ti v akcijo ... včasih zaleže kakšna šala na njen račun, da jo ignoriraj, so že predlagali, pa povej, da si ti tudi v kakšni reviji prebrala, da kapica poleti ni potrebna, ipd ... Meni je moj TAST težil s kapico user posted image  No, pravzaprav ne meni, ampak možu, meni nič ne rečejo, HB, pa živimo v isti hiši. Jaz kar držim eno distanco, kajpavem, se mi zdi, da se v takih primerih kar obrestuje.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 228
16.9.2009 15:46:14   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

jaz tut danes penim zarad tasce, se je kar zmenla z eno zlahto,da nam morjo nekej kupt in jutr na vrat na nos prit na obisk.. Pa se moj lastni brat ni vidu necaka,ona pa z neko dalno zlahto rine sem.. In valda da ne bojo znal bit tle sam pet minut. Kok mi gre na.... Vazn,da je ona spet 'zrihtala'... Pa ko bi prsla ona kej spucat pa pospravt.. Ne,mi k cele noci ne spimo,se bomo zdej se z njo ukvarjal..
Ahhhh
Grrrr

Mali je meu pe prej 50minutni koncert za ceu blok,je blo dretje za znort,pa sam kakat je blo treba. Mormo nabavt sab simplex,da probamo,ce bo kej bol pomagalo

Probaj še Kuminin sirup - nam je pomagal (zaenkrat), ker je Zarja tudi imela težave ob kakanju ... user posted image Pa še masaža z Weleda oljem ob vsakem previjanju.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 229
16.9.2009 15:46:34   
ledenka
mojo taščo sem uspela lepo vzgojit - me sploh ne upa poklicat user posted image ker ji vedno, ko kliče, povem, da sem ravno sredi nečesa nujnega - dojenje, previjanje ipd. (vstavi po potrebi). je pa res, da je 100 km stran in se vidimo mogoče enkrat na mesec. če bi jo imela v bajti, bi bila že ločena... vsem, ki imate težave, pa velik user posted image user posted image user posted image in naj vam gre skozi eno uho noter, skozi drugo ven.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 230
16.9.2009 15:54:22   
Reby
O, Blanči, sr**** user posted image  Dej, ko najdeš lovca, še men zaupi številko :)

Mi smo v isti hiši, ampak imamo ločene vhode, kar seveda sploh ne pomaga user posted image  Vedno in kr naprej je eno vtikanje v najino življenje, še nikamor nisem mogla it, da ni prletela ven, ko sem avto odprla. Me en teden ni blo, mi je psa spet nazaj zredila za kakih 5 kil, je ko pujs. Potem pa grdo gledajo, ko ne dovolim, da je pes pri njih. Pa ji kao nič ne dajo. Ja, to lahk govorijo kirmu hočjo.
Pa prej sem šla s tamalim ven, ga oblečem, kapico, kapuco, ni da ni in ona spet začne s tem, da je brala, da morajo imeti tudi notri kapico. Pa sem kr rekla, vi ste mela svojga, ta je pa naš in bomo delal tako, kot bomo mi hotl.
Najbolj me pa razjezi, da ker imam vrata odklenjena, to kr notr hodjo, tako tašča kot tast. Ja, kaj pa če bi glih naga iz kopalnce ven pršla, oni pa takle not uletavajo. Jaz ne vem, kaj naj. Stokrat smo že mel ene in iste debate. Jaz sam čakam, da bo prilika in gremo vsak na svoje.

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 231
16.9.2009 18:59:42   
andreja 07
čer
a ma kera številko od miklarom,če je prestavljena v LJ bi jo šla mal pogledat sej je sam skoz vrata,se priporočam.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 232
16.9.2009 19:33:14   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07

čer
a ma kera številko od miklarom,če je prestavljena v LJ bi jo šla mal pogledat sej je sam skoz vrata,se priporočam.

Mikla bo prestavljena v LJ šele čez kakšen teden. Ti bom sporočila, kdaj.  Jo bom pa vprašala, če lahko dam telefonsko.

Goldy - helou. Imaš mail user posted image

Zdej pa grem izkoristit horizontalne minutke, urco, dve, ne vem....

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 233
16.9.2009 19:36:52   
andreja 07
zanimivo,jest pa sestro masiram če je kaka k ma cerkalžo pa se ji vid mehur,pa m je rekla d aje v enkipa priimk m je rekla sam ga zdele že ne vem več.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 234
16.9.2009 19:58:58   
Serendipity
Reby - nezavidljiva situacija. Mogoče je v tem primeru odrezavost in govornjenje v smislu - ja, jaz sem pa v tej in tej reviji (kao isti kot jo ona bere, le da kakšna starejša izdaja) prebrala da prav tega ne smeš delat. In še poudarek, da zgleda da res ne vedo kaj naj pišejo...

He he he - pa še predlog - sprehajaj se gola oz pomanjkljivo oblečena po stanovanju - enkrat, dvakrat bo še mogoče priletela tak na nos v stanovanje, potem pa več ne user posted image user posted image user posted image (upam - no, mogoče ti bo pa predlagala, da si nadeneš kapo, če hodiš gola po stanovanju user posted image user posted image user posted image user posted image )

blanč, Gloria & obi - pa dajte noooooo? To je pa tudi 2 much! user posted image Pa kaj jim je? Ne zavedajo se pojma zasebnosti in primernosti? user posted image

sonček - dobra ideja! Pa kje za vra* jih pobiraš? user posted image user posted image

Joj, naša miška je končno zaspala ob petih - zdaj pa čakam, da se zbudi - če ne mi desno mlekarno raznese user posted image user posted image user posted image

pa še en nasvet, idejo oz vaše mnenje - že dva dni se začne med sesanjem samo nekaj trgat in potem pade v silovit jok (mleko imam, ker mi cel čas ven teče kot slap Savica). Ali pa med samim spanjem - samo na enkrat začne silovito jokat. Se kateri tudi kaj takega dogaja? Kaj mislite kaj bi to bilo? user posted image

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 235
16.9.2009 20:00:37   
sonček33
Se* obljubila si slikico amle pupe za 3 tedne, pa nič user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 236
16.9.2009 20:02:37   
Serendipity

user posted image user posted image user posted image

Jo grem zdaj slikat!

Pikolo, sem jo zbudila user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 16.9.2009 20:09:56 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 237
16.9.2009 20:04:12   
sonček33
Ma ne Se*, pusti pupo spati. Bom jutri čist zadovoljna.

Neposredna povezava do sporočila: 238
16.9.2009 20:07:45   
sonček33
Gloria, zadihaj!

Ma rečt jim, da je svojega sina tako dobro vzgoijila in ga naučila vseh manir, da bo on zdej vse to posredoval naprej na svoje potomce. Bo srečna za crknit.

V resnici nimam pametnega nasveta, ga tudi jaz rabimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 239
16.9.2009 20:11:32   
Serendipity

Ma ne Se*, pusti pupo spati. Bom jutri čist zadovoljna.

user posted image user posted image
Ma je bil čas ka se zbudi (preden mene raznese), jo ati previja. Mater je priiiideeeen. Ne vem, če ga ne poročim user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 16.9.2009 20:12:10 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 240
16.9.2009 20:12:02   
sonček33
Seren ktera lepotička je to ... in kako ljubko spi ... a si kej srečna ?user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 241
16.9.2009 22:09:48   
blanč
se* kaka čedna pupauser posted image
Mi smo pa stari 3 meseceuser posted image
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 242
16.9.2009 22:25:11   
blanč
Sonček, bom ju polubčkala in povedla, da je vse to slinjenje od rr tetke...user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 243
16.9.2009 22:26:45   
sonček33
ma blanč k sta pa taka cotka ...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 244
16.9.2009 23:45:13   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Sonček, bom ju polubčkala in povedla, da je vse to slinjenje od rr tetke...user posted image

Khm, pa strica!

Matr ste se razkurle nad tastarmi... Jaz mam pa fejst taščo, pa nč ne sil k nam. Pa sej se vsak dan ustavim dokl pri njej...
Sicer smo pa v 5 štuku brez dvigala taak da itak odpadejo presenečenja.

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 16.9.2009 23:52:25 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 245
17.9.2009 0:04:49   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

pa še en nasvet, idejo oz vaše mnenje - že dva dni se začne med sesanjem samo nekaj trgat in potem pade v silovit jok (mleko imam, ker mi cel čas ven teče kot slap Savica). Ali pa med samim spanjem - samo na enkrat začne silovito jokat. Se kateri tudi kaj takega dogaja? Kaj mislite kaj bi to bilo? user posted image

krčki ali vetrovi ali kupček. pri mojem je pomagalo, če sem ga dvignila pokonci in par minut prenašala (najboljše po stopnicah, da ga je mal treslo). potem opravi, kar ima in lepo je/spi naprej

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 246
17.9.2009 0:49:58   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

O, Blanči, sr**** user posted image  Dej, ko najdeš lovca, še men zaupi številko :)

Mi smo v isti hiši, ampak imamo ločene vhode, kar seveda sploh ne pomaga user posted image  Vedno in kr naprej je eno vtikanje v najino življenje, še nikamor nisem mogla it, da ni prletela ven, ko sem avto odprla. Me en teden ni blo, mi je psa spet nazaj zredila za kakih 5 kil, je ko pujs. Potem pa grdo gledajo, ko ne dovolim, da je pes pri njih. Pa ji kao nič ne dajo. Ja, to lahk govorijo kirmu hočjo.
Pa prej sem šla s tamalim ven, ga oblečem, kapico, kapuco, ni da ni in ona spet začne s tem, da je brala, da morajo imeti tudi notri kapico. Pa sem kr rekla, vi ste mela svojga, ta je pa naš in bomo delal tako, kot bomo mi hotl.
Najbolj me pa razjezi, da ker imam vrata odklenjena, to kr notr hodjo, tako tašča kot tast. Ja, kaj pa če bi glih naga iz kopalnce ven pršla, oni pa takle not uletavajo. Jaz ne vem, kaj naj. Stokrat smo že mel ene in iste debate. Jaz sam čakam, da bo prilika in gremo vsak na svoje.

..evo isto pri nas...zraven mi je pa še hodila pa mi malega jemala sredi igre ali dojenja(to govorim ko je bil še mali)...tolk je sila v njega da je ja nehal zizat user posted image  in mi ga dejansko spulila....včasi sem bila tolk živčna in komi čakala da moj pride ker se takrat ni upala to nardituser posted image ...no zdej ko pa delam me pa masira za druge stvari...ah se mi ne da razlagat sam ne prenesem jo in pika....jaz imam rada red....fuuuuuul me masira da bi že lahk nehala dojit na začetku se pa hvalila kolk dolgo je ona dojila in kak je to fajnuser posted image .....ve da imamo vsak dan kosil ob12,30 ona mi ga pa z pecivom in kruhom filauser posted image  pred obrokom pa že tko je bolj velik in mene to skrbi fuluser posted image .....pol je pa včeraj mojmu rekla da ne bo slabokrven in lačen pa ji je take nazaj povedal...user posted image ....res je to grozno in zdej ko je mali mi je ful žal da smo v isti hiši

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 247
17.9.2009 0:52:00   
gloria

Gloria, zadihaj!

Ma rečt jim, da je svojega sina tako dobro vzgoijila in ga naučila vseh manir, da bo on zdej vse to posredoval naprej na svoje potomce. Bo srečna za crknit.

V resnici nimam pametnega nasveta, ga tudi jaz rabimuser posted image user posted image user posted image

...zakon si user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 248
17.9.2009 0:53:26   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image user posted image

Jo grem zdaj slikat!

Pikolo, sem jo zbudila user posted image user posted image user posted image

user posted image

...joj miška mala kok lepo pančka user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 249
17.9.2009 0:54:14   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

se* kaka čedna pupauser posted image
Mi smo pa stari 3 meseceuser posted image
user posted image

...glej te škratke lepe...čestitke za 3 m. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kaj oblečete otroku (2 leti) pod kombinezon?
Evica22

Kaj oblečete otroku (2 leti) pod kombinezon?

hlačne nogavice (50%)

trenirko (14%)

hlačne nogavice + trenirko (36%)

Število vseh glasov: 151

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!