Sempervivum
|
Ojla! Naš mali nam zadnje nekaj dni ne privošči prav nič spanja in temu primerno sva z očkom že čisto na koncu ... ja, k sreči je moj še doma in mi kar pomaga. Ćeprav zadnjič sva bila s tamalčkom en dan sama, pa sva se čist luštno imela Ampak to je bilo pred tem najnovejšim napadom ne-spanja. A lohka verjamete, da dober mesec star dojenček cel dan ne spi, potem pa še zvečer noče zaspat Kopanje in umivanje sva začela že ob osmih, pa je lump zaspal šele okoli enih ponoči ... tako da res ni cajta za RR Sem že za nazaj dolžna, najprej Miški zaželet vse dobro, pa Reby naj se čimprej znebi nebodigatreba mastitisa Moram kar takoj napisat, k so padali komentarji na Obijevega sinkota, da sem ga šla prav pogledat (pa redkokdaj sploh gledam albume) ampak takega lepega fantka bi bilo pa res škoda spregledat Skor tok je lep kot naš Se* predlaga en tak seznamček, da bomo meli vse skupaj zbrano ... če bi znala, bi ga jaz naredila, pa nimam pojma Bi bilo pa res prav fino Pikice, mozoljčki: naš Klemen je šel skozi vse te faze. Najprej so se mu naredili na nosku taki veliki mozoljčki z belo pikico - v nekaj dneih so šli. Zdaj ima pa po celem obrazki take majhne mozoljčke, je rekel zadnjič pediater, da to je čist normalno, pa da jih lahko dobi še po prsih. Rdečkaste pikice so pa vročinske ... tega bo zdej verjetno čedalje manj ... Se pa strinjam s Krucetom, da čimmanj mazat občutljivo kožico. Meni je rekla patronažna, da samo tam lahko, kjer so pregibi oz. gubice, ker se tam lahko naredi "sirček". Pa še to ne vedno. Izgleda, da imamo prav vsi iste probleme Hendling, zvijanje nazaj tudi to sem že pediatra spraševala ... naš to večinoma mes spanjem dela in pediater pravi, da je to še najmanj problem. Predvem je treba vedet, da ne pomaga, če mu zadaj za glavo zvijemo brisačo al neki, ker ga to še bolj zrajca in pol še bolj ti počne. Založit mu je treba samo zdaj za ritko. Pravilen hendling menda ful pomaga in midva z možem se res zelo trudiva, da ga izvajava. Sej verjetno ne vse, ampak kar le lahko ... in se mi zdi, da je že malo bolje ... Spanje na boku: naš ta mali skoraj več ne spi nna boku. Ga ni čez hrbet. K sreči daje glavo na obe strani, tako da mislim, da ni problem. Tudi ostalo, kar je napisala Lsica: IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Koliko je to nekaj časa, pa kaj si počela? Saj moja se tud ne na hudo. Ampak ko jo mam v naročju pa kar orenk pritiska glavo nazaj, tako trda se naredi, kot deska in tišči nazaj. Sem mislila, da je to zaradi krčkov. Ugotavljam pa, da nič več noče spat na boku, tud če jo podložim z brisačo se nekako že osvobodi in pristane na hrbtu. Kar se pa handlinga tiče pa se mi zdi, da sem že prej večino upoštevala - razen tega da se zdaj še dojimo tako, da ma obe rokici spredaj. Pa položaj lupinice ko je v naročju, edino ko podiram kupček jo mam pokonci. Takrat jo tud pod pazduho dvignem- ne vem kako bi drugače??? velja za nas - kar se podiranja kupčka tiče - tudi jaz primem pod pazduho, če ga je treba malo prestavit. Po moje to ni nič narobe Evo, takole. Iz pogrevanja mleka smo pa itak že doktorirali
|