|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
14.9.2009 19:02:51   
Goldy
Da se še jaz mal javim. Midve sva šle tudi danes na sprehod. user posted image  Je spala kot angelček.
 handling - v ce P ga je izvajala samo fizioterapevtka.user posted image  Midva se nekaj trudiva, samo naša ima še široko povijanje in  še težje, ker včasih roke med nogice ne dobiš.

zvijanje nazaj - naša se je od 1-2 meseca ful zvijala. Sem videla že črne scenarije. user posted image  Pol jo je pa P pogledala in rekla, da je čist ok. Sva pa takrat začela s handlingom.

mlinčka - krasni pupi!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 201
14.9.2009 23:08:48   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

kruce - a s fiziološko si probal? Naš je mel zadnjič malo zamašen nosek, pa sem mu jo dala in je potem ven muce pokihal user posted image  

Popek - našmu še vedno 2x na dan čistim malo strjene krvi s popka. A je to normalno? Si ga sploh ne upam kopat. Do zdej se je kopal samo 2x- 1x z babico in 1x sva ga midva, jaz ga pa zdej vsak dan umijem pri gubicah in še to samo z vodo, potem ga pa z oljem namažem. A ga naj kljub popku kopam? Kolikokrat jih vi kopate?
handling - pr nas ga ne izvajamo, ker nekako gledam tiste slike in vse to, nimam pojma, kaj in kako.  Mi je babica pokazala, kako naj ga držim, previjam itd. in tudi ona ni neka pristašica handlinga. Drgač pa se naš tud kr obrača, ga dam na bok in založim, pa nč ne pomaga. Slej ko prej pristane na hrbtu. Pa tud glavo skoz nazaj tišči, ko ga imam na rokah in se razteguje.

Ja smo/jo zalivamo s fiziološko, je bolje kot včeraj pa ona ničvredna ročna pumpca .....

Sem pogledal za ta beby vac pa je v BC eden skor ravno taki krepko cenejši...

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195967

http://babyvacslovenija.blogspot.com/

Popek - ne vem kak ti je babca kopala Tomija če popek še ni vredu?? Ta je svetovna! Nama jo je že prejšnji obisk hotela skopati, vendar je najprej popek pogledala, pa očko je že imela malce solzno in se je kar odločila prestaviti. Sredica popka se je še malce solzila in nama je naročila popek čistiti z 70% alkoholom 1 x na dan
Tomija lahko umiješ celega s krpo -  rokavičko. Pričneš z glavo očke iz zunaj na noter en poteg (menjaš vatko) - čelo lička brada / poteg kot bi 3ko napisala, nato pod nosom in za ušesi.......
Nato greš po telesu v "krožnem gibanju". Z oljem pa jaz nebi preveč mazal... Naj koža diha. Jaz ji samo pregibe namažem z riboderminom pa če je kje kaj suhe kožice...

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 14.9.2009 23:14:39 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 202
14.9.2009 23:26:49   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

A ona sanja.... veliko čokolado z lešniki

user posted image

Me zanima kako pa pri vas pogrevate načrpan mlek, ki ga shranjujete v hladilniku?

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 203
15.9.2009 10:18:33   
Goldy
kruce - fejst babnica! Mi smo pogravali moje načrpano mleko v topli oz. vroči vodi.

andreja - počivaš?

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 204
15.9.2009 10:24:36   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

kruce - fejst babnica! Mi smo pogravali moje načrpano mleko v topli oz. vroči vodi.

andreja - počivaš?

Kaj pa mikrovalovka? Ne pride v poštev?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 205
15.9.2009 10:56:05   
obayifo
no, pa mi je ratalo malo se za to kišto prvlečt, mali je končno malo zaspal, danes sva prvič sama, očka je moral nazaj v službo...
mi tut moramo malo s fiziološko zalit, drugače kar ropota, ko se doji
trebušček še kar nagaja, na kapljicah sicer piše, da jih lahko damo 1x na dan po obroku 8 kapljic, ampak jaz mu jih dam samo 4, se mi zdi, da je še tako majhen...ne bi dala polne doze. in pol se mi srce para, ko tako neutolažljivo joka.

našega smo tut kopali, čeprav se mu še naredi kakšna mala krastica na popku, je sestra rekla, da to lahko še cel teden al pa dva traja, da nič hudga, da lahko kopamo..
včeraj je bla zadnjič (4.) tukaj, smo ga zvagal in skopal. smo pršli nazaj na porodno težo, v enem tednu je dobil 180g in menda je vse ok, čeprav so očki še malo rumeni. pediatra mamo pa 29.9.
upam, da nam bo uspelo omilit to zviranje, naš je tut mojster v tem, kako da glavo in rit nazaj, pa noge stegne, je ful močan in se trudm ga pravilno držat in dvigovat, pa ne rata vedno, ker si on zapiči svoje..
sicer pa spimo bolj švoh, včeraj je od sedmih zvečer pa do treh zjutraj samo 2x po pol urce zadremal, sicer je bil pa jok in stok. danes je blo mal bolš in zdej bom jaz čez dan lovila minutke, ko bo on spal...

kruce, mikrovalovka menda uniči neke sestavine v mleku, je pa najbol simpl... pa sej če daš pod vročo vodo, bo tut šlo

aja, pa ratal mi je dat nekej slikc v album, če koga zanima..

zdej pa mal nazaj v horizontalo, bo še prehitr spet akcija

Neposredna povezava do sporočila: 206
15.9.2009 10:56:11   
Reby
Kruce - jej kak smo lušni (ne ti, tamala user posted image  ), pravi angelček
Kar se tiče mikrovalovke - ne smeš pogrevat noter, ker se izgubijo hranilne snovi
Goldy - ti pošljem mail, ko bo mal več cajta user posted image , naš ati vsak dan leta v službo, danes, jutri in v četrtek ga cel dan ni user posted image

Nč, letim pod tuš, dokler se mali še ne zbudi, neki že jamra, pa sem ga glihkar uspavala...

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

Neposredna povezava do sporočila: 207
15.9.2009 10:59:43   
Reby
No, jasno, da sem si pa mogla še vzet cajt in pošpegat malega obika - kako pa je lep, velik in močan fantek, pa kako lepo kožo ima na obrazku. Pravi cuker user posted image  Našmu so se zdej neki mali mozoljčki nardil na bradici, pa na ličku ena dva. Obi, saj bo, vsi imamo isto situacijo user posted image

S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 208
15.9.2009 12:18:32   
obayifo
reby, sej vem..
Zato pa tle lahko pojamram in preberem, kako se ostali znajdete v takih situacijah. Drgac pa ma nas tut nekej mozolckov, rodil se je z belimi pikicami po nosku, ampak to se bo vse scistlo, smo jih pa tut me mal s hormoncki nafilale user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 209
15.9.2009 14:43:04   
Serendipity
Oj - koliko smo včeraj cel dan prespali, ni bilo spanja ponoči od enih do pol štirih in ne zdaj. Prav feeling imam, da atija missa... user posted image

kruce - vroča voda - mikrovalovna uniči hranilne snovi.
obika - kakšen mišek je! Iiiiiii, pravi maneken! Vidim pa da ste imeli skoraj podoben koncert ponoči kot pri nas (le ure so zamenjane)
reby - kk si ti? Kaj boljše? user posted image

Hm - veste kaj - jaz sem včasih malo izgubljena tu - a bi bilo pametno kakšen seznamček naredit - nick pa ime in rojstni dan otroka - da imam nek feeling koliko so naša dečica stara, pa da lahko kakšno torto ''spečem'' ob RD-jih...user posted image user posted image Kaj pravite? Ali je kje pa sem (SPET) spregledala? user posted image user posted image
Torej v smislu:

Avgust 09
Serendipity - Zarja - 25.8.2009

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 210
15.9.2009 14:49:11   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
kruce - vroča voda - mikrovalovna uniči hranilne snovi.

Mhm, jaz mam namreč toplo vodo na plinsko ogrevanje (pretočni bojler) in predno priteče dovolj topla voda za tist "pljunek mleka" pogret x nevem kolkrat na dan x 31 dni..... Bo šla plača sam za mlek gret....
Pa sem razmišljal kak bi to ogrevanje poceniluser posted image Vedel pa sem da sem nekje od mikro gretja mleka že nekje bral...
Sem pa jo naštudiral varjanto;
En večji lonček vode v micro za 1 min pogret, pol pa flaško z mlekom noter....

Reby nam je sonček poslala, pa so očke še gnojne, tak de hvala vseenouser posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 15.9.2009 14:50:09 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 211
15.9.2009 14:54:07   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Mhm, jaz mam namreč toplo vodo na plinsko ogrevanje (pretočni bojler) in predno priteče dovolj topla voda za tist "pljunek mleka" pogret x nevem kolkrat na dan x 31 dni..... Bo šla plača sam za mlek gret....
Pa sem razmišljal kak bi to ogrevanje poceniluser posted image Vedel pa sem da sem nekje od mikro gretja mleka že nekje bral...
Sem pa jo naštudiral varjanto;
En večji lonček vode v micro za 1 min pogret, pol pa flaško z mlekom noter....

Še ena varjanta - mal več vode segreješ pa jo maš pol v termoski. Za par flašk pogret bi verjetno blo user posted image

Vsakič za minuto v mikrovalovko ti pa štrom kuri user posted image ...

< Sporočilo je popravil mlinčka -- 15.9.2009 14:57:50 >

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 212
15.9.2009 21:12:27   
lana70
krucek, jst tut ne bi v mikrovalovni grela mleka...vodo ja, ma mleko....baje da res uniči vse hranilne snovi in je hrana mrtva.....

Reby, bogica, kako si? Kot se jaz spomnim, sem se z mastitisom kar en lep čas borila, pa zraven user posted image , in to vsakič ko sem dojila...a imaš kaj novičk od naše podgance???

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 213
15.9.2009 22:03:08   
Sempervivum
Ojla!

Naš mali nam zadnje nekaj dni ne privošči prav nič spanja in temu primerno sva z očkom že čisto na koncu ... ja, k sreči je moj user posted image še doma in mi kar pomaga. Ćeprav zadnjič sva bila s tamalčkom en dan sama, pa sva se čist luštno imela user posted image Ampak to je bilo pred tem najnovejšim napadom ne-spanja. A lohka verjamete, da dober mesec star dojenček cel dan ne spi, potem pa še zvečer noče zaspat user posted image user posted image user posted image Kopanje in umivanje sva začela že ob osmih, pa je lump zaspal šele okoli enih ponoči ... tako da res ni cajta za RR user posted image

Sem že za nazaj dolžna, najprej Miški zaželet vse dobro, pa Reby naj se čimprej znebi nebodigatreba mastitisa user posted image

Moram kar takoj napisat, k so padali komentarji na Obijevega sinkota, da sem ga šla prav pogledat (pa redkokdaj sploh gledam albume) ampak takega lepega fantka bi bilo pa res škoda spregledat user posted image user posted image user posted image Skor tok je lep kot naš user posted image user posted image

Se* predlaga en tak seznamček, da bomo meli vse skupaj zbrano ... če bi znala, bi ga jaz naredila, pa nimam pojma user posted image Bi bilo pa res prav fino user posted image

Pikice, mozoljčki: naš Klemen je šel skozi vse te faze. Najprej so se mu naredili na nosku taki veliki mozoljčki z belo pikico - v nekaj dneih so šli. Zdaj ima pa po celem obrazki take majhne mozoljčke, je rekel zadnjič pediater, da to je čist normalno, pa da jih lahko dobi še po prsih. Rdečkaste pikice so pa vročinske ... tega bo zdej verjetno čedalje manj ... Se pa strinjam s Krucetom, da čimmanj mazat občutljivo kožico. Meni je rekla patronažna, da samo tam lahko, kjer so pregibi oz. gubice, ker se tam lahko naredi "sirček". Pa še to ne vedno.

Izgleda, da imamo prav vsi iste probleme user posted image

Hendling, zvijanje nazaj tudi to sem že pediatra spraševala ... naš to večinoma mes spanjem dela in pediater pravi, da je to še najmanj problem. Predvem je treba vedet, da ne pomaga, če mu zadaj za glavo zvijemo brisačo al neki, ker ga to še bolj zrajca in pol še bolj ti počne. Založit mu je treba samo zdaj za ritko. Pravilen hendling menda ful pomaga in midva z možem se res zelo trudiva, da ga izvajava. Sej verjetno ne vse, ampak kar le lahko ... in se mi zdi, da je že malo bolje ...

Spanje na boku: naš ta mali skoraj več ne spi nna boku. Ga ni čez hrbet. K sreči daje glavo na obe strani, tako da mislim, da ni problem.

Tudi ostalo, kar je napisala Lsica:

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Koliko je to nekaj časa, pa kaj si počela? Saj moja se tud ne na hudo. Ampak ko jo mam v naročju pa kar orenk pritiska glavo nazaj, tako trda se naredi, kot deska in tišči nazaj. Sem mislila, da je to zaradi krčkov.
Ugotavljam pa, da nič več noče spat na boku, tud če jo podložim z brisačo se nekako že osvobodi in pristane na hrbtu.
Kar se pa handlinga tiče pa se mi zdi, da sem že prej večino upoštevala - razen tega da se zdaj še dojimo tako, da ma obe rokici spredaj. Pa položaj lupinice ko je v naročju, edino ko podiram kupček jo mam pokonci. Takrat jo tud pod pazduho dvignem- ne vem kako bi drugače???

velja za nas - kar se podiranja kupčka tiče - tudi jaz primem pod pazduho, če ga je treba malo prestavit. Po moje to ni nič narobe user posted image

Evo, takole. Iz pogrevanja mleka smo pa itak že doktorirali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 214
15.9.2009 22:26:08   
Sempervivum
Kruce in ostali, ki imate probleme s polnimi noski, mogoče bo tole kaj pomagalo: http://www.ringaraja.net/forum/Zama%C5%A1en_nos_-_prosim_pomo%C4%8D/m_664770/tm.htm

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 215
16.9.2009 10:39:52   
hedviga
Živjo pupki, pupkice..

Kruce, mi smo tudi tako greli mleko. Je bilo najhitreje. Dva kozarca (pinta, ukradena v angliji v pubu hehehe) z vodo za 2 minuti v mikro, potem flaške not in čakat, pa je. Za izčrpano mleko ni druge, direkt v mikro ni fajn preveč agresivno. ZA AM pa je varjanta s termo flaši itak zakon. In pa s predpripravljenimi dozicami v dozerčku. Tap, pak, hop, klomp, klomp... in je!user posted image

Ljuba Reby, jaaa matr no!! Ma sej bo minilo, samo ti le futraj in zobke stisni, bo tak minlo ti povem user posted image Obljubim! Uh ta mastitis je en k.... jaz sem se mu HB izognila, pa žal tudi dojila krajši čas. No ampak duplo user posted image Meni je pomagala hladna voda po dojenju vedno, ker Miha je bil ultra agresiven.

Nosek - pri nas HB ni blo frke ( še zaenkrat), ampak če so pa mucke notri pa hasne malo fiziološke in potem kar oči z uno ustno ven potegne. mami nima takega zauga user posted image

Kopanje, mazanje - ja se strinjam d akopanje ko popek še ni, ni najboljše. čeprav včasih so kopali kljub temu. Kar se pa mazanja tiče, pa pomoje ni frke, če je kremica lahka. naša Špela ima kožo ultra suho in rabi lahke vlažilne kremice vsak dan. miha po drugi strani pa je popolnoma drug, če nikol nič ne bi namazali pa se mu ne vname, nima suho... Sprot vidiš in spoznaš otroka, kožo in potrebe.

No, pogledala vse male prince in princeske in moram rečt, da so VSI brez izjeme tako ljubki otročki, da mi srček zmeri nekak igra ko vidim takele male škratke... user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 216
16.9.2009 11:49:30   
blanč
Kruce evo direkt iz prve rokeuser posted image
http://med.over.net/forum5/read.php?94,1980526

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 217
16.9.2009 12:38:21   
Reby
Babe, kaj storiti z v vse vtikajočo taščo user posted image
Celo do tega je prišlo, da si kupuje revije Mama in Novorojenček itd. in potem mi pametuje iz teh revij. Pa naj si sama kaj preberem. Da mora otrok doma nositi kapco (našmu je vroče že brez kapce!), pa če mu vredu ritko umijem, pa če ima kaj izpuščajčkov, pa da ga naj založim v vozičku z vseh strani, še posebi naj mu glavco založim... Men se bo zmešal. Če že hoče kej pomagat, nej sam skuha user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 218
16.9.2009 13:06:55   
Serendipity

Celo do tega je prišlo, da si kupuje revije Mama in Novorojenček itd. in potem mi pametuje iz teh revij. Pa naj si sama kaj preberem. Da mora otrok doma nositi kapco (našmu je vroče že brez kapce!), pa če mu vredu ritko umijem, pa če ima kaj izpuščajčkov, pa da ga naj založim v vozičku z vseh strani, še posebi naj mu glavco založim... Men se bo zmešal. Če že hoče kej pomagat, nej sam skuha user posted image

Ah joj. Si mislim ja. Meni moja zateži, ko prideva tja, zakaj kapce nima - Hja, če jecpa toplo???? user posted image
No, jaz jo kar ignoriram - ampak, se ne vtikuje nekaj preveč zato mi še gre... Kaj pa če ji tvoj kaj omeni - v smislu, da je njemu moteče? da sta dovolj stara, ipd. Je vedno lažje, če se vsak s svojim staršem zmeni, kot pa se menit s taščo (manj zameri oz manj kuha mulo)...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 219
16.9.2009 13:07:35   
blanč

pokličeš lovcauser posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 220
16.9.2009 13:10:08   
sonček33
Reby ma kuharijo že obvalada, zdejo bo pa še mal dojenček preštudirala :) Ja hudič je tole. Lovec ni slaba ideja...še boljša pa da ji poveš - moj otrok, moj način vzgoje -vaš otrok je pa že vzgojen.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 221
16.9.2009 13:52:15   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

En LP na hitrco...
Mislim, da je ta antiflat zadeva isto kot Sab Simplex.

Ah kilaža....smo tehtali danes mladino: Miha čista 10, Špela 7,7...mami ma pa roke do tal..
Reby, naj mine!!!

Ja, maš kar prav, Hedviga. V Sab simplexu je samo simetikom, če kjerga zanima user posted image  Sab simplex se kupi v katerikoli lekarni. Jaz sem zdaj še s tem probala user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 222
16.9.2009 14:17:30   
biba007

Hm, a deložirat se je pa ne bi dalo?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 223
16.9.2009 14:57:17   
gloria

..draga moja isto se je pri nam dogajal...noro.....včasih je take prpelal ven da ni tukaj gor za napisat ker je mene sramuser posted image .....pol jo je moj prejel v roke pa je bilo en čas mir...no zdej ko pa hodim v službo se je pa spet začelo......že ceu dan sem nervozna,zajokana....ob 16,30 imamo posvetovalnico pol grem pa delat in sem tko fuč da je joj...pa spali nismo ponoč....
...pripele pa tako ven mislim...vse bi imela pri riti(cote,hrano) ....gdo je pa meni vse prštimal,skuhal,speglal in še z otrokom se ukvarjal....danes sem napeta ko user posted image ....grem mal likat pa bo boljš....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 224
16.9.2009 14:59:14   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Reby ma kuharijo že obvalada, zdejo bo pa še mal dojenček preštudirala :) Ja hudič je tole. Lovec ni slaba ideja...še boljša pa da ji poveš - moj otrok, moj način vzgoje -vaš otrok je pa že vzgojen.

user posted image user posted image user posted image  bom probala

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

zanositev
awwa

Koliko časa po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet ste "se trudile", da vam je uspelo zanositi?

prvi mesec (37%)

2-3 mesece (23%)

4-6 mesecev (14%)

7-9 mesecev (4%)

več kot 9 mesecev (22%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!