|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
2.2.2010 8:49:11   
sonček33
Jutro!
Kava paše. Vedno.

Kako smo danes? IN kako naši sončki?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
2.2.2010 8:50:46   
sonček33
Mimogrede, če te ne moti, seveda, kako pa to, da si še doma?

Jaz sem izgubila službo ravno pred začetkom postopka. Zdaj pa gre kolegica v penzijo, pa sem jaz na vrstiuser posted image . Grem pa delat šele sredi marca.user posted image user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
2.2.2010 8:53:18   
Goldy
Jutro!

Bi še spala, pa mi Alja ne pustiii!user posted image  Nosek posesan, ponoči ni kašljala, zdele je malo...tak da gre na bolje!user posted image  Pri nas je sonček, kako je pa kaj mraz pa še ne vem.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
2.2.2010 10:10:23   
bit
še tukaj bi rada delila veselo novičko z vami...

Gapii27 je ponoči napisala:

Vsak starš ima najlepšega in midva sva dobila kar dva - Ažbeta in Jakoba. Ažbe se je rodil ob 23.45 z 2090 g in 46 cm, Jakob pa ob 23.56 z 2790 g in 48 cm.
Vsi se počutimo v redu in smo srečni.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
2.2.2010 10:19:02   
mojsonček
Čestitke GAPII in njeni družinici, AŽBE in JAKOB dobrodošla!

user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
2.2.2010 10:26:11   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Vsak starš ima najlepšega in midva sva dobila kar dva - Ažbeta in Jakoba. Ažbe se je rodil ob 23.45 z 2090 g in 46 cm, Jakob pa ob 23.56 z 2790 g in 48 cm.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo, bravo... super mere za dva user posted image user posted image
Upam da sta fanta in mamica dobro in da pojdejo kmalu domov.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
2.2.2010 11:09:02   
sonček33
JUhej, Gapi, čestitke za dva dečkota! Zdravi bodite in radi se imejte.

Danes praznuje svoj prvi rojstni dan tudi Fletko patrik od naše zvezdice. Čestitke!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
2.2.2010 11:13:11   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

JUhej, Gapi, čestitke za dva dečkota! Zdravi bodite in radi se imejte.

Danes praznuje svoj prvi rojstni dan tudi Fletko patrik od naše zvezdice. Čestitke!

a res, Patrik ima tudi že eno letouser posted image user posted image user posted image , jupi mali naš lepotec, lepo praznuj.

Sonček, kako ste pa vi v nedeljo praznovali, a bomo deležne kakšne slikice s torto zamazanega Lovra?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
2.2.2010 11:14:03   
mismis

Gapiii, čestitke za mala korenjaka user posted image user posted image user posted image  lepo se cartajte in držimo pestke, da pridete čimprej domov

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
2.2.2010 11:17:00   
Sempervivum

Jaz sem izgubila službo ravno pred začetkom postopka. Zdaj pa gre kolegica v penzijo, pa sem jaz na vrstiuser posted image . Grem pa delat šele sredi marca.user posted image user posted image

To je pa sreča v nesreči user posted image  Če bi lohk izbirala, bi tudi raje Lovra izbrala, ane? Super za penzijo user posted image  Pri nas na kaj takega ne gre računati, so vsi čist premladi.

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Jutro!

Bi še spala, pa mi Alja ne pustiii!user posted image  Nosek posesan, ponoči ni kašljala, zdele je malo...tak da gre na bolje!user posted image  Pri nas je sonček, kako je pa kaj mraz pa še ne vem.

Meni je pa danes Klemen celo pol urice več privoščil user posted image  Sam je bila pa ponoči spet žurka: 2x sesanje noska, spet kašljanje, davljenje in bruhanje, pa sračkanje user posted image  Mi pa še nimamo sončka, je še kar megla, mraz je pa itak za user posted image

Super za Aljo user posted image . Saj mislim, da gre našmu pikcu tudi malo na boljše, jaz sem pa čedalje slabš ...

Še ČESTITKE ZA GAPII!!!! Veliko sreče vaši družinici!

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
2.2.2010 11:23:37   
Serendipity
Gapii - DVOJNE ČESTITKE! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Patrik - VSE NAJ NAJ ZA TVOJ PRVI RD! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
2.2.2010 11:28:28   
Serendipity
sonček - superca za službo & penzijo! Hm, mene še čaka kar napetost za iskanje službe. Mi je kar velik cmok v grlu, ko pomislim na to ... user posted image

semper* - bošček maleni *hugs* Klemnu!

Goldy - superca za Aljino zdravstveno izboljšanje!

Soooonččeeeeek jeeee in mi gremo na sprehod! user posted image user posted image user posted image No, ko Zarja vstane in se napapca user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
2.2.2010 11:41:32   
ledenka
čestitke Patriku za 1. svečko user posted image user posted image user posted image

Gapii, čestitam za dvojno srečo user posted image user posted image user posted image lepo se cartajte!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
2.2.2010 11:55:19   
Reby
Dan babike moje.
Goldy - jp, jaz se res odvajam od RR-ja, ker grem sama seb na živce, ko skoz na kompu visim, tako da ne bit jezne name user posted image  Super, da je naša princeska bolje.

Brala vas nič nisem, upam, da so vsi bolančki bolje, mi smo bolš, noska sesamo še 3x na dan, zuni je sonček, sam ne vem, če bi šla ven, ker je ful mraz. Jutri imava cepljenje, pa bom vidla, kaj bo P povedala.
Patrik - srček naš, vse najlepše za tvoj 1. rojstni dan user posted image . Kar si želim je to, da bi me vidva z mamico večkrat obiskala user posted image
sonček - super za službo. Jah balon, kar je helija še ostalo, ga je ati pojedu in ko sem kidala, se je z okna dol drl, dejmo žena, malo hitreje, dejmo kidat s tistim tenkim glasom, jaz sem mislila, da bom crknala od smeha user posted image
gapii - čestitke user posted image  user posted image  user posted image
Se* - uživajte še na sprehodu namesto nas user posted image  Aja, pr nas je melona tut zakon user posted image
mojsonček - vaš laminat je ful lep, takšnega bi jaz dala pr nas na mansardo. Kje ste ga nabavl?
Semper - bošček Klemen, tole ga je pa ornk zdelal. Mi smo pa že imeli sončka ob pol 11, enkrat za spremembo.
ajsi - kako je Maksi?
obi - po moje tut 15 min kengurujčka ne škodi. Super, da je z vašimi alergijami bolje. Zdej boš tut ti lahko končno bolj normalno jedla.
Semper, Goldy - midva tud mava slovensko posteljo in sva ful zadovoljna
blanči - kako ste vi? Si že kaj novega nabavila?  user posted image
lučka - a ti daš kaj olja v hrano, ker na tistem seznamu, ko mi je dala P piše žličko olja. In sem zadnjič dala v bučke pol žličke olivnega, fuj je bilo ogabno, sem jih potem stran vrgla in šla na novo kuhat.
Šuki, Bumo, Lsička in ostale - vsem en lep dan! 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
2.2.2010 12:29:14   
Goldy
gapii - čestitke!!!!!! Uživajte!

Še pol kaj napišem, zdaj razmišljam, a bi šle ven, al ne???user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
2.2.2010 12:29:44   
sonček33
Goldy, pejta, super je!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
2.2.2010 13:52:25   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dan babike moje.
Goldy - jp, jaz se res odvajam od RR-ja, ker grem sama seb na živce, ko skoz na kompu visim, tako da ne bit jezne name user posted image  Super, da je naša princeska bolje.

A ti se tud odvajap??? Pa saj nisi toliko za računalnikom, saj tud sesaš user posted image . Sam ne se preveč odvadit, ker te pogreeeešamoooo.

sonček - super za službo. Jah balon, kar je helija še ostalo, ga je ati pojedu in ko sem kidala, se je z okna dol drl, dejmo žena, malo hitreje, dejmo kidat s tistim tenkim glasom, jaz sem mislila, da bom crknala od smeha user posted image

Kako sem se pa zdaj nasmejala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

lučka - a ti daš kaj olja v hrano, ker na tistem seznamu, ko mi je dala P piše žličko olja. In sem zadnjič dala v bučke pol žličke olivnega, fuj je bilo ogabno, sem jih potem stran vrgla in šla na novo kuhat.

ja, jaz dam vedno olivno olje zraen. Pa mi sploh ni slabo. Je pa res, da jaz tudi pri kuhi uporabljam le olivno olje in sem ga navajena. Imam pa enega domačeg, ki je res malo bolj sladek. Samo ga bo kmalu zmanjkalo user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 2.2.2010 13:54:36 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
2.2.2010 13:54:43   
lučka 25

ooooooooooooooo, to pa so lepe mere za prečudovita otročka. Bravo mami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pa Patrik, vse najboljše za 1. rojstni dan. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
2.2.2010 13:58:45   
lučka 25

Vidiš, to je pa dobra stran vsega tega. user posted image

No pri meni je pa ena sodelovka komaj čakala, da grem na bolniško oz. porodniško, da me izrine iz vrtca in mene pošlje v šolo delat. Ampak je rabila veliko časa, ker prejšnji ravnatelj ji je rekel NE, ker dobrega kadra pa on ne misli dat iz vrtca ven, pa da ma še druge plane zame, ki so striktno povezani z vrtcem). Zdaj se je pa zamenjalo vodstvo in je ravnateljica njena "prijateljica", pa sta se takoj zmenili. user posted image  Je pa res, da bodo med tem časom odprli 4 oddelke v matičnem vrtcu in enega na podružničnem. Tako, da mam 3 obcije kam me bodo dali. Men se pa sladko j***, ker jaz že imam tisto, kar sem si vedno želela in to je Neža. Za službo pa znam bit fleksibilna.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
2.2.2010 14:02:30   
lučka 25
No, mi smo pa bili že na sončku. Zdaj  spi ta dolgo rundo, poje kosilo in potem spet šibnemo ven. user posted image

Je pa od kar so prišli iz bolnice taka jokica, da je joj. Kar ves čas bi bla po rokah, pa iz naročjka v naročje. Prej pa nikoli. Si jo težko držav v naročju, ker je bila najraje na tleh, pa se plazila, pa prevračala,... Jap, je bla v B 4 dni bolj po rokah ali pa v posteljici in vozičku, ker na tleh je pa res nisem mogla met, pa prav tako med igrali, da ne bi res kaj staknila. Ah, bo že.

Je pa že tako hitra v palzenju, da je sedaj pa že po vsem stanovanju. Uživa na vseh dobrih 60 kvadratnih metrih. user posted image  M pa fetiš na copate in dačinjca.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
2.2.2010 14:04:35   
lučka 25
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Evo, vse te živalce so pa za ta smrklčke, kihovčke, kašlčke,.....da se čim prej pozdravijo. 

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
2.2.2010 15:19:52   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Vidiš, to je pa dobra stran vsega tega. user posted image

No pri meni je pa ena sodelovka komaj čakala, da grem na bolniško oz. porodniško, da me izrine iz vrtca in mene pošlje v šolo delat. Ampak je rabila veliko časa, ker prejšnji ravnatelj ji je rekel NE, ker dobrega kadra pa on ne misli dat iz vrtca ven, pa da ma še druge plane zame, ki so striktno povezani z vrtcem). Zdaj se je pa zamenjalo vodstvo in je ravnateljica njena "prijateljica", pa sta se takoj zmenili. user posted image  Je pa res, da bodo med tem časom odprli 4 oddelke v matičnem vrtcu in enega na podružničnem. Tako, da mam 3 obcije kam me bodo dali. Men se pa sladko j***, ker jaz že imam tisto, kar sem si vedno želela in to je Neža. Za službo pa znam bit fleksibilna.

JEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image  Se 100% strinjam. Hura za naše male velike sončke. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
2.2.2010 15:51:42   
Goldy
 Me sva šli na sprehod. Lepoo je bilo. user posted image
Vmes sva pokukali še v trgovino in imajo še neke popuste, tako da bova jutri z mojim si šla kaj kupit - no, šli bomo vsi 3.

zvezdica - vse nartabolš Patriku za 1 svečko!user posted image user posted image user posted image

Reby - sej tut men bi prav prišlo malo odvajanja. Si grem tut mal na živce....user posted image
si bova pa telefonarle!!1user posted image

Ostalim en velik cmooook!!!!!!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
2.2.2010 17:32:05   
sonček33
Kje pa je Kruce?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
2.2.2010 17:35:19   
Goldy
Tudi jaz ga pogrešam???'

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.