Reby
|
Dan babike moje. Goldy - jp, jaz se res odvajam od RR-ja, ker grem sama seb na živce, ko skoz na kompu visim, tako da ne bit jezne name Super, da je naša princeska bolje. Brala vas nič nisem, upam, da so vsi bolančki bolje, mi smo bolš, noska sesamo še 3x na dan, zuni je sonček, sam ne vem, če bi šla ven, ker je ful mraz. Jutri imava cepljenje, pa bom vidla, kaj bo P povedala. Patrik - srček naš, vse najlepše za tvoj 1. rojstni dan . Kar si želim je to, da bi me vidva z mamico večkrat obiskala sonček - super za službo. Jah balon, kar je helija še ostalo, ga je ati pojedu in ko sem kidala, se je z okna dol drl, dejmo žena, malo hitreje, dejmo kidat s tistim tenkim glasom, jaz sem mislila, da bom crknala od smeha gapii - čestitke Se* - uživajte še na sprehodu namesto nas Aja, pr nas je melona tut zakon mojsonček - vaš laminat je ful lep, takšnega bi jaz dala pr nas na mansardo. Kje ste ga nabavl? Semper - bošček Klemen, tole ga je pa ornk zdelal. Mi smo pa že imeli sončka ob pol 11, enkrat za spremembo. ajsi - kako je Maksi? obi - po moje tut 15 min kengurujčka ne škodi. Super, da je z vašimi alergijami bolje. Zdej boš tut ti lahko končno bolj normalno jedla. Semper, Goldy - midva tud mava slovensko posteljo in sva ful zadovoljna blanči - kako ste vi? Si že kaj novega nabavila? lučka - a ti daš kaj olja v hrano, ker na tistem seznamu, ko mi je dala P piše žličko olja. In sem zadnjič dala v bučke pol žličke olivnega, fuj je bilo ogabno, sem jih potem stran vrgla in šla na novo kuhat. Šuki, Bumo, Lsička in ostale - vsem en lep dan!
|