naraščaj
|
Dobro jutro. mo se že vsi najedl, ati je šel že na fax, frčafelcapa tle z mano sedi in neki čeča po listih . Naspana spet nisem, sam to itak ni nč novga . Sem pa celo noč šetala na WC, ker sem zvečer spila kozarc radlerja no pol sem pa mela. Sicer pa bi kljub temu hodla, sam bi šla sam po kaplco, tko pa je vsaj mal več blo. bcljka, uživi na poroki, pa ne skač preveč, da ne boš še kam drugam odskakljala . Sem žleht, a ne Dans mam v planu torbo zase napakirat (to govorim že tri dni), ker sem včer kupla še par stvari v DM (one male šampone, paste,..). Jaz sem sicer prpravla šampon in balzam. Sem mela prvič tut, pa je prov pršel, ker sem bla 4dni prej not in sem si tist dan (no noč), ko sem pol rodila, zjutri rekla, evo dans si lase umijem, pol grem pa rodit . Kot, da je bil to razlog . Pol rabim še sam kake priboljške, pa plastenko vode. Brisače za s kapuco: kje ste jih kupovale. Pri tamali sem jih kupla v Tušu, so mel tako dobre, kvalitetne, vpojne, debele, zdej jih pa nimajo več . ostale, ko sem mal gledala so take tanke, da mi jih kr ni za jemat. Eno sem pol vzela v BZ od Fehn, sam tut ni to to. Itak bom rabla še sam eno, ker so od tamle še tut ok, vendar jih tut zanjo še uporabljam. Sem vmes mogla že natisnit pobarvanke in me punca vabi na barvanje . Morm it, da ne bo užaljena