|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
13.5.2010 13:17:02   
tukaj
Evo mene, sem s pregleda in je vse ok.

Naš user posted image je lepo obrnjen na glavico in upajmo, da tako tudi ostane.

Sem se dogovorila za ultrazvok - kontrola rasti, ki ga imam 18.5.2010. Se že zelo veselim, sploh pa moj komaj čaka, da vidi svojega malčka še enkrat pred rojstvom.

Pregled pa imam 27.5.2010. Torej že na 14 dni, pa je rekla, da me bo potem mogoče naročala že na en teden - to bo še lušno.

Deževati pa kar noče nehati.

Nič uživjte.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
13.5.2010 14:41:53   
ivy@
evo tud jst sm iz pregleda,nažalost pa ni bllo tko kokr smo pričakovali,namreč naš user posted image ni pravilno obrnjen in moram jutri v kranj po nekakšna zdravila v porodnišnico za mehčanje maternice,v ponedeljek pa spet nazaj na obračanje user posted image ,pa še rekla mi je da bom šla šele v torek domov user posted image ,prosim če mi lahko kera malo več pove o tem,ker tega še nisem zasledila da bi kera mogla tam ostat ali pa..nevem mogoče sem malo preveč panična ampak me kar malo skrbi,pa še sedaj sem v 35.tednu,na forumih sem pa prebrala da se obračanje dela v 37.tednuuser posted image

drugače mi je pa rekla da ga nosim čisto spredaj in težek je 2389

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
13.5.2010 17:55:15   
milabe
ivy - tudi če se meni ne obrne lahko grem na obrat - ampak nihče te v to ne more prisilit! malo pretehtaj in preštudiraj če hočeš iti...
po moje pa je bolje, če že greš na obrat, da še ostaneš kakšen dan v P Ja pa dela se nekje v 37. tednu, če sproži porod, da ni nedonošen.

jaz gledam takole glede ZO:
+: se obrne in naravno rodiš - super
    baje ni neke hude bolečine

-: lahko se obrne na glavo, a mu/ji lega ne paše in gre vseeno nazaj v svoj položaj
  lahko sproži porod
  lahko se mu/ji ovije popkovnica okoli vratu
  ene imajo modrice od obračanja
.....
Jaz sem sprva bila ful za ZO, zdaj pa sem se odločila, da ne grem, če bo na riti.
Tud meni so takoj rekli, ja bote šli.... pa sem rekla, sej če se jaz odločim, da ne bom šla - potem ni treba??? odgovor: seveda, kakor boste vi rekli, tako bo user posted image

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
13.5.2010 19:00:50   
Bonnie_RR
Punce, če niste čist 100%, da si želite na zunanji obrat, NE IT! Ve ste tiste, ki odločate.

Sem pa js tud slišala, da se postopki med P razlikujejo. Nisem pa še zasledila, da bi se ga delalo pred dopolnjenim 37. tednom...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
13.5.2010 19:33:35   
Zoja83
Ojla!
Nama z meymey žal ni ratalo prit v čolnarno user posted image  pa drugič user posted image  kako ste se imele?
Zunanji obrat-sem dosti prebrala o tem in v Kranju ostaneš noter in ti prej dajo neka zdravila za mehčanje (se mi zdi) in tudi delajo ga prej...Je dosti na forumih napisano user posted image  jst mam napovedanega v torek v ljubljani pri dr.Kavšku...tako, da poročam takrat...
moje osebno mnenje je, da bom naredila vse, kar lahko, da bi se bo otrok rodil po naravni poti user posted image  pač si tega želim, če pa že pride do CR, želim bedeti, ker ti ne more nihče vrniti občutka, ko tvoj otrok prvič zajoka user posted image  se pa tudi G, ki mi dela akupunkturo, zelo trudi za to, da bi ga obrnila user posted image  sem že včeraj kurila tiste palčke zraven mezinčka, danes pa še bom user posted image  sem pa prebrala, da pušenjak priporoča še eno vajo in sicer zjutraj preden vstaneš in greš na wc, spiješ toliko vode, da je še znosno glede na mehur. potem se obrneš na tisti bok, kjer so plodovi manjši deli (torej noge in roke) in si daš kakšno blazino pod rito. Tako nekaj časa počivaš in vajo ponavljaš vsako jutro-mislim, da bom probala tudi to čez vikend user posted image  
na mene danes čist luna vpliva-me čist spodaj (pri trtici) v križu boli in tudi parkrat me je zabolel trebuh (bolečina v dimljah), imela sem pa tudi prebavne motnje...ampak še ne gremo, ne bomo podpirali lenobne rite user posted image
ena je še vprašala, če so mi rekli, da se ne bo sam obrnil-pri meni je v 18.tednu (pregled po nuhalni) sedel na riti in od takrat kot gospod vedno v istem položaju, tako da mislim, da sem kr realna, če rečem, da se ne bo obrnil, če ga ne bomo mi malo "prisilili" do tega user posted image

< Sporočilo je popravil Zoja83 -- 13.5.2010 19:37:10 >

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
13.5.2010 20:03:03   
bcljka
ohoj!

v čolnarni smo bile prisotne čeb Maja, Honey26, majkl in jst... smo se načvekale za 20 ludi (no sej to ste opazle k je tok dežval) in je blo ful luštn... user posted image  upam da se z vozički zberemo v večjem številu user posted image
drgač je blo pa tok smešn ker smo ble tam samo me 4 in še 2 nosečki, tud z PDPjem junija in seveda ker se me nismo poznale, one dve sta pa tm že prej sedele je vsaka zavila k njima user posted image user posted image user posted image
jst sm bla pol še pr frizerju in mam po dolgem času spet lepo frizuro, hura! najbrž zdej do septembra sploh ne bom šla user posted image  

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
13.5.2010 20:32:07   
ivy@
nevem jst sm se kr odločla da bom šla,sej oni vrjetno že vejo kaj je boljše in kaj delajo,tudi na pušenjakovem forumu sem prebrala da je bolje iti na to in da je manj vrjetnosti za kakšne komplikacije kot pa da se slučajno ne obrne in greš tako rodit,kar bo pa bo,bomo jutri vidli kaj mi bojo rekli,vem pa da jim bom omenila,da sem v 35.tednu in bom pol vidla

ampak usen hvala za info,zdej sem že mal "k seb pršla" in se tud mal bolš počutm,res nevem zakaj me je to tok prizadelo..eh sej vem..hormoni,ampak kaj češ

sem zelo vesela,da je srečanje uspelo,tole z dvema nosečkama je pa moglo bit zanimivo user posted image .....upam da se bomo še potem kaj dobile z vozički,pa da nas bo čim več

zdej gremo pa še mal gledat eurotrip na kanalu a čeprou smo ga že enkrat

papa

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
13.5.2010 20:55:29   
Maxica
Evo nas iz shopinga, uspelo, čeprav sem se že bala, da smo napačni dan izbrali, pa v Italiji k sreči niso imeli praznika danes. Zdaj se grem pa samo še uleči. Mi je prav žal, da nisem mogla priti na srečanje, no, pa saj se bomo še kaj dobile, a ne?user posted image  Lep večer.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
14.5.2010 6:17:08   
milabe
takle je - če ne moreš spat morš pa kofe kuhat...user posted image
naj vam zadiši!!! Dobro jutro.
celo noč se premetavam, križ boli, položaja ni user posted image
ok - rekli so, da potem ne spiš, js bi pa zdej še rada spala, pa tud ne gre! Po moje bom šla še probat mal nazajuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
14.5.2010 7:24:42   
naraščaj
Jutro,

jaz sem se pa po doolllgggeeemmm času naspala, Tamala se je prvič zbudla 4,15 in jaz tut do takrat nisem šla na WC user posted image user posted image user posted image . em jo sam pokrila, dala lubčka (ja pa ati ji ga je tut moga dat - naša cartika - res je taka žulika ko ji je). Pol pa sem mogla it na WC še ob 5,45. Skratka, kaj bi dala za takšne noči. Tamala pa je tut pol mal čez šest se zbudla (moj je bil že tut pokonc) no pol pa je bla akcija - oblačenje za vrtec (groza kok to traja), pa pol bi ona še 1000 in eno stvar uredila in se spomne na stvari za 3dni nazaj al pa 10 da si ji kej obljubil user posted image

Spila sem prvo dozo sirupa (železa). kak čuden občutek mam zdej v želodcu in okus po ustih user posted image . Še mal, pol pa grem jest. A ve tut to na tešče pijete (tiste k morte)? Men je v lekarni rekla pol ure pred jedjo user posted image

Za vse tiste k mate predvidene ZO, želim, da bo čimbolj uspešno oz, še najboiljš bo da grete tja in vam povejo, da so se sami obrnal.
Jaz sem tok vesela, ker je naš user posted image obrnjen na glavo že od enga 25t in je blo tko tut pr taprvi. Sicer, vem, da obstaja možnost, da se še kaj zgodi, vendar,.... jaz vem, da bo tko ostal - mora user posted image

Nč grem kej v usta dat, pol pa jajčko oprat (včer jo je moj prnesel) A ve ste to ročno oprale (tko piše. Jaz bom dala kr v stroj na ročno pranje. Upam, da bo vse OK, če ne me bo moj user posted image . Ne, hec

Se beremo

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
14.5.2010 8:30:44   
čeb Maja
Jutro,
no dež še vedno pada in to pomen, da smo včeri v Lj res čvekale. Punce so/ste ful fajn in vas je bilo v veselje spoznat.

Danes se pa odpravljam zlikat tetra pleničke pa jih bom že kr tko zložila kot so nas v materinski učili - a se kakšna spomni kako - neki po ta dolgem šivu skupi pa obrneš pa na pol pa spet obrneš pa spet na pol a ne user posted image user posted image user posted image

Ful sem se naspala ponoč, me je pa včeri zvečer spet neki v trebuhu matral k da ima 3 tone občutek. Je zdele velik boljš, samo me pa jajčnik špika.. al neki tm dol pač user posted image
Nobenih težav med nosečnostjo, zdele je pa kr skoz kej... Pa da ne bom preveč jmarala, sej neki more bolet če pa take bajsije nosimo user posted image

ZO - kolegica je bila na ZO predvčerajšnjim in je bilo vse super, pa menda je 1% da greš rodit po tem - maš večjo možnost da se kej zgodi k vrečko neseš iz trgovine...
Se pa seveda strinjam, da se potegnite za sebe in pikce, in če si tega ne želite, to tudi povejte - se bo pa itak obrnil še sam, boste vidle user posted image user posted image user posted image .

Zdej grem pa kofe kuhat user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
14.5.2010 8:39:07   
tukaj
Jutro,

pri nas pa je danes super sončno jutro, tak da sem se že vrnila s sprehoda. Sedaj si pogrejem mleko in pripravim en kapučino potem pa malo delat za faks.

Popoldan pa po nakupih v Avstrijo - moram kupiti še kompletek za iz porodnišnice, a nimam pojma, kaj bom kupila.

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
14.5.2010 9:23:32   
misar
dež? kakšen dež? v celju sije sonček 100 na uro in naj tako tud ostane user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa dobro jutro...se je včeraj kej slovenija tresla? hmm user posted image user posted image user posted image priznam sva bila midva kriva user posted image user posted image ..sva imela mal posta (beri : krizica in hormoni) in je bilo včeraj njami user posted image user posted image

sicer pa nimam kaj pametnega napisat od včeraj. aja, sem mal šopingirala za novega člana in tako kupila še zadnje cotke, ki jih rabimo, pa celo elektronsko varuško. ker ima BC znižano el. varuško od Philips aventa 25% do 15. maja sem kar to kupila. zgleda prav luštna igračka user posted image user posted image http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194820 evo vam link. v glavnem znižana je 82 € pa ima 3 leta garancije, kar me je prepričalo (poleg tega, da delata obe enoti tudi na baterije).
pa seveda se nisem mogla upreti niti eni majčki, ko sem šla ravno mimo New Yorkerja, je pa res taka, hudo luštna in jo rabim za eno obhajilo, ki bo čez dva tedna. sam hlače še moram pogruntat kakšne bom oblekla user posted image user posted image

nič grem za bukve, držte se babike in božajte svoje trebuščke

< Sporočilo je popravil misar -- 14.5.2010 9:24:58 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
14.5.2010 9:27:04   
top10
Jutro!

Danes je res super vreme! Ene ste pa zgodnje, svaka čast, jaz še vlečem v postelji kolikor se da.
Za vse, ki imate ZO, držim pesti, da se vse vredi izteče...
Bcljka kje so pa slike za nas, ki smo preveč oddaljenje od LJ?
A za zlaganje tetra plenic obstaja pravilo? Nam so v MŠ rekli, sam to, da naj jih babice likajo, user posted image  ker kao me ne bomo imele časa... Jaz sem jih zložila po svoje.
Uživajte v sončku, ker za vikend bo menda spet dež.user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
14.5.2010 10:18:14   
meymey
Dober dan...

Spet vas pozdravljam iz službe.... user posted image

Iz moje strani nič novega... edino danes grem z Zojo na akupunkturo, pa še jaz poročam o občutkih. user posted image Uživajte v petku!

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
14.5.2010 10:20:36   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: misar

dež? kakšen dež? v celju sije sonček 100 na uro in naj tako tud ostane user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, to tu mene zanima. Pr nas tko lepo sonček sije.

Zanima me, še katero, ki pije LOGOFER (železo), ful šraufa. Jaz sem od jutra, ko sem popila prvo dozo, šla že 3x na WC user posted image . Sicer nisem ziher, če je od tega, sam prej sem lepo šla 1x na dan al pa na dva dni.
Ne vem zakaj sem jaz mela v glavi, da me bo ta sirup zapiral. očitno pa mene odpira user posted image . Sicer ni panike, če me dans mal prepuče, sam vsak dan pa upam, da ne bo tak. Bom vidla kaj bo, ko popijem večerno dozo.

Nč grem še kej narest (pospravt kopalnične omarce, ker je not vse sam jaz ne)user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
14.5.2010 10:45:46   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: top10

Bcljka kje so pa slike za nas, ki smo preveč oddaljenje od LJ?

morm razočarat da se nismo nč slikale user posted image  jst sm sicer mela fotoaparat sabo, ampak sm čist pozabla... tko da drugič user posted image

glede tetra plenic, jst sm jih tko zložila (za široko povijanje) kot so pokazal v MŠ... če maš tosamine pol daš ta zaroblene dele skp pa ta nezaroblene... ikejine majo itak vse debele robove... pač tko po dolgem pride... drgač ne znam razložit... user posted image

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
14.5.2010 10:53:34   
innes4
Jutro user posted image

Dons smo donošeni user posted image user posted image Zdej se pa počas menim z user posted image , da lahko tut že počas pride. Sm mu rekla, da bi blo drug teden v petek super, ker mava z user posted image obletnico (6let) in bi blo ful lepo darilo user posted image Hja, k bi nas naši user posted image v trebuščku kej poslušal user posted image bomo vidl user posted image

Drugače sem mela pa včeraj pregled pa ctg. Mali je ful, ful živahen, tko da posteljca očitno dela še super, je rekla gin. Se je pa tut kr zredil od prejšnega tedna, kar je tut super user posted image Naslednji pregled+ctg mam 20.5.

No tolk mal na hitrico, uživejte vse k mate sončka, pa še mal ga pošlite k nam, k mamo oblake alpa dež...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
14.5.2010 10:58:11   
bcljka

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted image , Že imamo user posted image , Pričakujemo user posted image /user posted image

24.05.2010
user posted image  Anadami, 2user posted image

01.06.2010
user posted image  Slovenka, 2user posted image ,user posted image
user posted image  krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image
user posted image   bubica14 2user posted image , user posted image

02.06.2010
user posted image  Prfect, 35 let, 3user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  elizaa, 26let, 2user posted image , 1user posted image

03.06.2010
user posted image  anonimna
user posted image  RAKICA1, 30 let, Škofja loka, 4user posted image  user posted image , user posted image user posted image user posted image

04.06.2010
user posted image  Lyra, 29 let, 2user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  Mumu, 3user posted image ,
user posted image
user posted image  mkbk, 29.let, Ljubljana, user posted image
user posted image  innes4, 21 let, Jesenice, 1user posted image , user posted image
user posted image   Aninchy, 20let, Žalec(CE), 1user posted image user posted image

05.06.2010
user posted image  anonimna2, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  mojculja

06.06.2010
user posted image  rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image ,user posted image
user posted image  Bubika26, 26 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image  Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image  user posted image
user posted image  zoja83, 26 let, Litija, 1user posted image , user posted image
user posted image   ajdameti, 2user posted image , user posted image , user posted image (PDP po ZM 11.6.)

07.06.2010
user posted image markle, 29 let, LJ, 1 user posted image
user posted image mamimo, 2user posted image , user posted image
user posted image leeea, 5user posted image , user posted image , user posted image user posted image user posted image

08.06.2010
user posted image   Bam Bam, 2 user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  novakatja, 35 let, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
user posted image  Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image
user posted image  Stajerka26, 27 let, user posted image user posted image , user posted image user posted image - 22.4. EVA in LIA
user posted image
 meymey, Bistrica, 2  user posted image , user posted image

11.06.2010
user posted image  Prizma, 1user posted image
user posted image  dzanika, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  majkl, 31 let, Ljubljana user posted image (nov PDP 13.6.2010)
user posted image  Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image , user posted image - 19.3. JULIJA
user posted image  ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
user posted image  Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image
user posted image   pik ipoki, 23 let, Logatec, 1 , user posted image
user posted image   *Špela*, 24let, Kamnik, 1user posted image , user posted image

13.06.2010
user posted image  Junijca
user posted image  SpeliG, 2user posted image , 1user posted image
user posted image   bim*bam
user posted image   Majček28, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  strelka81, 28 let, primorska, 3user posted imageuser posted image  

14.06.2010
user posted image  Naraščaj, 29 let,  Slovenske Konjice, 2user posted image
user posted image  dvojčica6, 27 let, Nova Gorica, 1user posted image

15.06.2010
user posted image  nikita*, 29 let, 2user posted image , user posted image
user posted image  soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted imageuser posted image
user posted image   diksy

16.06.2010
user posted image  *Ella*, 23 let, 1user posted image
user posted image  čeb Maja, 1 user posted imageuser posted image

17.06.2010
user posted image  BonnieRR, 24 let, Slovenska Bistrica, 2 user posted imageuser posted image ,user posted image
user posted image  ivy@, 24 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image   top10, 1user posted image

18.06.2010
user posted image  marussa88
user posted image  bcljka, 24 let, Ljubljana 1user posted imageuser posted image
user posted image   tejalea, 2user posted image , user posted image user posted image , user posted image

19.06.2010
user posted image  miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
user posted image  top10, 28 let,
user posted image  maxi74 (costella), 35let, LJ, 3 user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  uršulina
user posted image  Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
user posted image  scorpiogirll, 29 let, 2user posted imageuser posted image
user posted image   bubal, 29let, 1user posted image , user posted image

21.06.2010
user posted image  misar , 28 let, Celje, 2 user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  gajka, 30 let, Velenje 2user posted image , user posted imageuser posted image
user posted image  cipollina26, 26 let, 1user posted image
user posted image  bejbika81, 28 let, 1user posted image
user posted image  bridget3, 28 let, Maribor user posted image
user posted image  honey26, 26 let, Celje, 1user posted imageuser posted image

22.06.2010
user posted image  Sa5i, 1user posted image
user posted image  Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
user posted image  diksy, 28 let, 1user posted image
user posted image  1A, 28 let, 2user posted imageuser posted image

23.06.2010
user posted image  katrin30, 1user posted image
user posted image  primorka111
user posted image  amazonka3, 33 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image , user posted image

24.06.2010
user posted image  ziva1, 31 let, Velenje, 1user posted image
user posted image  mamiica
user posted image  tinci 1
user posted image  annie, 27 let, Ruše, 2user posted image , user posted image
user posted image  Teenka, 26 let, 1user posted image
user posted image  honey*, 1user posted image , user posted image (nov PDP 23.6.2010)
user posted image  rendi, 2user posted imageuser posted image  user posted image

25.06.2010
user posted image  nikri, 29 let, 1user posted image
user posted image  Inika84, 25 let, 1user posted image , user posted image

27.06.2010
user posted image  soncnica3, 32 let 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image  Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
user posted image  nikicaa, 21 let, 1user posted image
user posted image  tina2806, 27 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image

29.06.2010
user posted image  milabe, 27let, 1 user posted imageuser posted image
user posted image  tweetek, 29 let, 2 user posted image
user posted image  extra

30.06.2010
user posted image  veverica, 2user posted image , user posted image

02.07.2010
user posted image  tukaj, 25let, Radlje ob Dravi, 1user posted imageuser posted image

skupaj nas je 88 user posted image z 89 user posted image na poti

22x  user posted image
17x  user posted image
50_x_ user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
14.5.2010 10:58:42   
bcljka
  user posted image

17.5.2010
tina2806 - pregled/UZ

18.5.2010
misar - pregled
Maxica - pregled
Bonnie_RR - pregled
Inika84 - pregled
tukaj - UZ/kontrola rasti

19.5.2010
gajka - pregled
top10 - pregled
nikita* - pregled/CTG

20.5.2010
soncnizarek25 - pregled
innes4 - pregled/CTG

25.5.2010
milabe - pregled
bubal - pregled
bejbika81 - pregled/UZ
bcljka - pregled/CTG
mamimo - pregled

26.5.2010
annie - pregled/UZ+CTG
ajdameti - pregled

27.5.2010
nikri - pregled/CTG
naraščaj - pregled
tukaj - pregled

31.5.2010
Inika84 - pregled Lj

8.6.2010
milabe - pregled Lj/toxo

< Sporočilo je popravil bcljka -- 14.5.2010 11:05:14 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
14.5.2010 10:58:51   
bcljka

user posted image  Kiya - 19.3. JULIJA
user posted image Štajerka26 - 22.4. EVA in LIA

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
14.5.2010 11:00:56   
mamimo
Ojla!

Dober dan. No, vsaj dan - pri nas se spet pripravlja na dež user posted image user posted image user posted image !

Vidim, da kar pridno čvekate. Mene pa to vreme že tako ubija, da sem čisto lena...

No, a tudi Pušenjak priporoča pitje vode? O tem sem že enkrat pisala, pa mi bcljka ni verjela, ker sama vsak dan popije veliko vode - ampak bcljka: tvoj bebi se je obrnil  user posted image

Ja, vsem, ki vam "grozi" ZO želim veliko sreče. Ga pa v Kranju res delajo prej kot drugje.

No, v Kranju delajo tudi amnioskopijo, drugje pa ne. Meni je pa ta amnioskopija trn v peti. Kar razmišljam, da bi jo zavrnila...

user posted image Drugorodke: ali vas je poroda bolj strah kot prvič ali manj? Mene je bolj.... in se že nekaj tednov borim sama s sabo oz. tem strahom...

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
14.5.2010 11:01:37   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: innes4

Jutro user posted image

Dons smo donošeni user posted image user posted image Zdej se pa počas menim z user posted image , da lahko tut že počas pride. Sm mu rekla, da bi blo drug teden v petek super, ker mava z user posted image obletnico (6let) in bi blo ful lepo darilo user posted image Hja, k bi nas naši user posted image v trebuščku kej poslušal user posted image bomo vidl user posted image

wooooooooooooow, očitno počasi res prihaja čas k bodo naši user posted image začel lezt vn user posted image user posted image user posted image

če še kkšna želi da se vesela novica objavi tuki na naši temi mi lahko piše na ZS pa ji dam mojo telefonsko... od nekaterih že mam... bom sproti obveščala vesele novičke... seveda razen takrat k bom tud sama v P user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
14.5.2010 11:01:51   
mamimo
A ja; naslednji pregled: 25.5.

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
14.5.2010 11:04:23   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: mamimo

No, a tudi Pušenjak priporoča pitje vode? O tem sem že enkrat pisala, pa mi bcljka ni verjela, ker sama vsak dan popije veliko vode - ampak bcljka: tvoj bebi se je obrnil  user posted image

ja, sam zdej je vprašanje a je možno da se obrne nazaj če jo še vedno tok popiješ? user posted image user posted image user posted image k pr tistih vajah k so ble v enem članku napisane... plazenje po kolenih ipd. piše da če je pa obrnjen na glavo pol pa ni fajn da to počneš k se loh obrne nazaj user posted image kdo bi vedu user posted image čudna smo živa bitja bitja! user posted image

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?