|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
11.5.2010 16:29:26   
nikita*
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

kolk so pa tebi rekli da trenutno tehta?? doma me **** da bomo se v ginessovo upisali... heheeuser posted image

sm vesela ker me je glih pred kratkim med.sestra klicala da so usi izvidi supercauser posted image user posted image user posted image ... torej... enostavno:BOMOOO VELIKIII.....

Pri 32t 1/7 je cca 2114g in mi je rekla da bo konkreten user posted image pa vprašala me je koliko je bila najina deklica težka ob rojstvu. Koliko so ga pa tebi stehtali??

Imena: to imamo pa že zbrano od začetka. Mojemu sicer ni ravno všeč ime za fantka, ampak ne bomo spreminjeli.

< Sporočilo je popravil nikita* -- 11.5.2010 16:30:11 >

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
11.5.2010 16:32:46   
nikcaa
IZVIRNO SPOROČILO: nikita*

Pri 32t 1/7 je cca 2114g in mi je rekla da bo konkreten user posted image pa vprašala me je koliko je bila najina deklica težka ob rojstvu. Koliko so ga pa tebi stehtali??

moj  pa je v 33T težak 2800g pa se neki.......................tri tedne prehitevaaa.....

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
11.5.2010 17:21:54   
milabe
maxica - je problem če imaš na križu tatoo za EA???? Js ga imam že kake 8 let, upam da ne bo problem!

ime - izbrano že v kakem 5-6 mesecu. Moj ga je predlagal in mi je bilo všeč...

< Sporočilo je popravil milabe -- 11.5.2010 17:22:15 >

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
11.5.2010 18:16:55   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: milabe

maxica - je problem če imaš na križu tatoo za EA???? Js ga imam že kake 8 let, upam da ne bo problem!

ime - izbrano že v kakem 5-6 mesecu. Moj ga je predlagal in mi je bilo všeč...

Na predavanju za EA je rekla, da je problem s tatooji...

Da se pridružim klubu velikih dojenčkov... v 32 2/7 mi je ocenla težo na 2300, rekla da je 2t nad povprečjem. Res je tudi da so moj in njegov brat in sestra bili vsi veliki 56cm ob rojstvu.

Kar se pa tiče ogromnega trebuha... vsi me gledajo, kot da bom ravnokar rodila... če bi dobla 1EUR vsakič ko me nekdo vpraša če bosta dvojčka... en je rekel, če mislim tega fanta direkt iz trebuha v šolo dat... kolegica me je zagledala in v smehu dejala mojemu - si jo pa dobr nafilau!! user posted image Pa še miljon podobnih izjav. Mene ne motijo, še kr uspem najdit humor globoko v sebi, da se tem izjavam nasmejim. Bo pa počasi čas za deložacijo... že pišem papirje za evikcijo malega iz mojega trebuha... en teden še počakam, pol pa lah gre zaradi mene kr ven :D.

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
11.5.2010 19:03:14   
nikcaa
...bomo pa velike stručke lazje previjale, kopale, drzale...... itd... user posted image user posted image user posted image

kako pa bo s porodom...pa ne bomo misliliii..... user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
11.5.2010 19:07:08   
Zoja83
punce, ste me nasmejale s svojimi izjavami user posted image user posted image
jst pa iz akupunkture, zdaj pa izčrpen raport: sem prišla v grosuplje, me pozdravi starejši simpatičen ginekolog user posted image in se pogovarjama in povem, da mamo lenuhca, ki je bil še prejšnji teden na ritki, čeprav se mi je zdelo, da se je nekaj obračal zadnje dni, in me G potipa čez trebuh in pravi, da ne razloči, ker je trd...user posted image potem prižge UZ in pogleda veleslavno rito user posted image potem sem se ulegla na bok in je vame zapičil šest igel (ena na vrh glave, v vsako roko eno (med palcem in kazalcem) in tri v noge (vse pod koleni)), nato je zapičil še eno v mezinček na nogi (točka za obračanje ploda). Rekel je, da to iglo sicer dajejo v 38.tednu, da če boma pa kak popadek sprožla, pa ni panike, ker bi se supeman lahko rodil še na rito, razvit je pa že dovolj user posted image
drugač te igle ne bolijo (preveč)-pač čutiš, ko ti jo zapiči, ampak ni sile user posted image potem me je pustil samo 20 minut, vmes me je dvakrat prišel pogledat in vprašat, kako se počutim...ko je minilo teh 20 min pa igle ven in pove, da je mal razmišljal in mi da še palčko (ki zgleda kot cigarauser posted image ) za stimuliranje točke za obračanje. Je rekel, da jo naj zažgem nekje na terasi, ker smrdi, in jo približujem mezinčkoma (vsak 15 min) jutri in v četrtek user posted image
punce, veste kaj-glede na to, da je še vedno na riti + da bom jutri dobila napotnico za zunanji obrat, sem nenormalno dobre volje user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
11.5.2010 19:16:26   
nikita*
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

kako pa bo s porodom...pa ne bomo misliliii..... user posted image

Nekako bodo že ven prišli, notri še ni nihče ostal user posted image user posted image user posted image user posted image . Lahko ti pa povem, da sem jaz v prvo k je bila tamala za mojo višino kar težka, spravla ven v pičlih 3 urah od prvega popadkam, ma ni vrag da tega ne bi user posted image user posted image user posted image .

zoja83: kolk pa to boli, k ti igle noter pikauser posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
11.5.2010 19:21:20   
nikcaa
bomo ze preziveli na porodu....user posted image in hitro pozabili, ko bomo user posted image v roke dobili...user posted image
glavno da so/bodo nase pikice zdraveeee.....user posted image

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
11.5.2010 19:28:22   
top10
Zoja83 user posted image  za pogum!  

Za EA verjetno ni problema s tatooji, ne vem zakaj bi bil? Nam niso nič omenili v MŠ.

Zdaj grem pa za nazaj prebrat, da bom lažje komentirala!

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
11.5.2010 19:56:15   
Zoja83
zoja83: kolk pa to boli, k ti igle noter pikauser posted image

lagala bi, če bi rekla, da nič ne boli user posted image ampak mene osebno manj, kot če mi kri vzamejo user posted image pa itak jih je sam šest/sedem- se da zdržat user posted image aja, ko mi je na vrh glave zapičil pa sploh nisem čutla user posted image

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
11.5.2010 21:17:08   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: milabe

Ja, nekje sem brala, da neradi potem dajejo EA tam, da ne gre tisto barvilo posledično v telo. Ampak ko sem spraševala svojega ginekologa o tem, mi je rekel, da ni panike, da če bi bilo kaj nevarno, bi že imela reakcijo, tako da ne bi smelo biti problema. Upam, ej.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
11.5.2010 21:34:31   
Bonnie_RR
Čer. user posted image

Vidim, da imate nekatere baje prave bejbi velikane v trebuhih...user posted image No, sej mora bit malo bolj zanimivo - kako dolgočasno bi pa bilo, če bi bili vsi enakih mer...user posted image user posted image

akupunktura... Aaaaaaaa, ko sem prebrala tisto o igli v glavo, me je kar zabolelo.user posted image Dobre ste!user posted image (Mislim tiste, ki greste/boste šle na to.)

opazke in pripombe... Nimam slabih izkušenj. Bolj kaj v smislu. kak lušten trebušček; da se mi, razen trebuha, sploh ne vidi, da sem noseča ipd. Skratka, meni čist fajn in pozitivne...user posted image

Čestitke vsem za uspešne preglede in dobre izvide! user posted image

ime... Imava že izbrano, ja.

vreme... Tud js si želim več sonca. Tole je kr neki...user posted image Zaradi enega tedna lepega vremena (med prazniki), moramo zdej prenašati 2 tedna (ali še več) slabega, ali kaj??user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
11.5.2010 22:28:38   
bridget3
Hello!
Pravkar prišla iz kina (Lovec na glave), ampak to je bilo verjetno zadnjič, saj je vse težje sedet v določeni pozi...
EA: danes smo dali skozi še razgovor za EA in kot kaže sem "primerna" user posted image  
V Mb pa kot kaže nobenih papirjev ne pošiljajo, tam izpolniš vprašalnik, se pogovoriš z anesteziologom, pogleda/potipa hrbtenico in potem napiše v materinsko knjižico na kratko o možnih alergijah na zdravila, zdravstvenem stanju itd. Tisti papir (vprašalnik) imaš potem s sabo, ko greš rodit in poveš, da si "prijavljena" za EA ... in se odločiš, kdaj jo približno želiš.

Glede tatooja - kolikor je meni znano, tatoo NI NUJNO problem - odvisno, kje ga imaš. Če ga imaš po vsej hrbtenici, ti verjetno ne bodo delali EA; če pa ga imaš spodaj pri križu (kot je večina teh ženskih tatoojev) pa lahko izbere tudi vretence višje ... Seveda pa boš glavni, najpomembnejši odgovor glede tega dobila tam, kjer se boš pogovarjala o EA. Jaz lahko povem samo toliko, kolikor sem izvedela v Šoli za starše. (meni je danes potipala hrbtenico in rekla: ja, lepo vidna, tu bi se jaz odločila za vbod, če pa ne bi šlo pa tukaj ali tukaj (in je kazala vsakič nekoliko višje).

MB:
Jutri user posted image ob 12h ... ne pozabiteuser posted image   

Lahko noč sonosečkice!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
12.5.2010 8:07:11   
misar
dobro jutro čvekuljice user posted image user posted image user posted image

kuham en fajn kofe user posted image user posted image user posted image user posted image

EA- ne morem komentirat, bomo tudi tokrat naravno, če bo šlo
AKUPUNKTURA- žal ne verjamem v alternativo do te mere, da bi si se za hec pikala user posted image
OPAZKE glede TREBUHA: isto same pozitivne, sam jaz res nimam velikega baucha user posted image , trenutna meritev kaže (na najširšem delu) 92 cm. se s svakom hecava kateri ma večjega in vedno, ko me zagleda leti po meter, še vedno je moj za kakšnih 5 cm manjši user posted image user posted image user posted image

POČUTJE: zaenkrat prav super, nobenega zatekanja, le zvečer mi trebuh en mal otrdeva, mal trpim, ko rabim dlje sedet, sicer sem pa ok. aja pa ponoči me krči v meča grabijo, tako, da si moramnujno donat nabavit, ziher mi magnezihja primanjkuje. sicer pa komaj čakam pregled, ki ga mam naslednji teden. me bodo spet pikal za toxo pa še za streptokok bo bris vzela

lep dan vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
12.5.2010 8:19:15   
Honey26
jutro. user posted image za "stučkane", danes je bilo spanje bolj bogo, buba je zgleda res nočno bitje in že veselo trenira fuzbal... al pa boks, al pa balet, skratka meče jo fejst :)

EA .. nop, bom probala kr naravno če bo le šlo (beri: ne bo ostala na riti in posledično CR)

akupunktura.. nop, nekako ne verjamem da bi res pomagala pri porodu, pa ne bi se še s "špikanjem" ubadala pri samem porodu (se mi zdi da je že s samim porodom "dovolj dela")

trebuh: dokler je "skrit" pod obleko nobenih pripomb, kot da je skor tabu o trebuhu govort user posted image , če pa ga kdo "golega" vidi... pa takoj, "aaaa teb so se pa strije nardile", "so pa res globoke pa rdeče", "to pa ne bo zginlo veš", ... jao k da sama tega ne vem, in res mi gre na živce, vem, hvala da to še poudarjate. user posted image

splošno: kr ok, gnezdenje v polnem zagonu (če sem prej v 2 letih pomila po tleh 2x, sem v tem TEDNU že 2x user posted image ), klet končno spucali in preselili odvečno kramo dol, tako da se zdej res začne urejanje prostra za dete. Oprala prvi set plenic, zdej pa veselo peglat, potem pa še male cotke oprat, sušit , likat... se kr veselim (verjetno samo prvič, ko bom te male cotike gledala pa držala pa... no se
že skor cmerim user posted image ). Jutri šibam na (verjetno zadnji za kr lep čas) koncert, predavanja, stisnem še izpit ali dva, jah, potem bo pa počas že cajt ane... user posted image

misar: tamala kej bolš? Al še bolehate user posted image . Upam da je, pa da pade spet kak sprehod....

lep dan vsem.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
12.5.2010 8:32:03   
dvojčica6
Dobro jutro!

ma misar, kje maš bebija?user posted image sem si šla takoj zmerit in mam 110 cm... res pa je da nisem nek primerek za standardizirat ker sem se pouhnooo zredila, tako da moram bit tiho v bistvuuser posted image user posted image user posted image

drgač ste pa velike buharice tut mene nasmejale z vašimi velikimi bebiti... sej je čisto možno, da se vam pridružim, če mi bo v petek kaj ocenila predvideno težo... ne morem verjet, da mi bo delala UZ - sicer bo v 5 min frai ma vseeno bom lahko mal pokukala bitjece, ki se mu zdi zelo zabavno kop brca svojo mamico v vse mogoče organeuser posted image

uf... včeri je mela še svakinja rd in sem se najdela tatarskega in sladkarijuser posted image mi ni pomoči...

Vreme pa spet škifo... sem bla ful optimistična kako lepo bo hodit maja na sprehod po gozdu... jok, brate, niti blizu ne pridem, ker je vse tolk blatno - moram po mestu gazit in vohat te izpušne pline z marelo v rokiuser posted image bo pa junija tolk lepše, kej rečeteuser posted image upanje ostajauser posted image

Ok, mejte lep dan... js naslednji teden začnem porodniški... kao... sam je pa drgač čisto upravičenih teh 28 dni pred PDP  - si nisem mislila, da postaneš tako okoren... najhuje je v postelji, ko so nilski konji in podobne elegantne živali akrobati nasproti mojemu kobacanjuuser posted image user posted image mah, je treba ohranit smisel za humor, ne?

Dosti bluzenja za tako zgodnjo uro... bo treba it eno kavo skuhat, da si malo glavo razbistrimuser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
12.5.2010 8:38:38   
tukaj
Dobro jutro,

sem danes mal poležala, ker je tako slabo vreme.

Epiduralna - sem bila na predavanju in grem počasi tud na razgovor, tko da jo bom lahko dobila, če bo potrebno.

Akupunktura - sem dogovovorjena, da z njo začnem 25 maja. Verjamem v alternativo, ker sem zaradi drugih težav že hodila na akupunkturo in je edino, kar mi je pomagalo. Pa še iz prakse sem slišala sama dobra in pozitivna mnenja in izkušnje.

Trebuh - meni je moj všeč. Tudi večina ljudi reče, da je lep, le nekaj ljudi v sorodo pravi, da sem preveč okrogla pa še to samo zato, ker so bile njihove pa tako lepo suhe in so se zredile samo za 10 kg. Pa tud moj je ponosen na "najin" trebušček, kot mu rad reče. user posted image

Ime - za punčko sta sedaj v ožjem izboru dve imeni in se bova odločila, ko bova najino rincesko videla - mogoče pa se res takrat vidi, katero ime otroku bolj ustreza. Za fantka - to pa je problem, nekako ne najdeva pravega, tko da upamo, da se niso zmotili v spolu.

Srečanje v Mariboru - no upam, da je vreme v Mb lepše kot pri ans na Koroškem, ker tukaj lije kot iz škafa - se bomo pa družile na suhem.

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
12.5.2010 10:12:24   
naraščaj

dan,

IZVIRNO SPOROČILO: tukaj

Srečanje v Mariboru - no upam, da je vreme v Mb lepše kot pri ans na Koroškem, ker tukaj lije kot iz škafa - se bomo pa družile na suhem.

Pri nas je tut zjutri padl par kapelj, zdej pa je že sonček user posted image Jaz pridem!!!!!

EA: grem še enkrat natur in se sploh nisem zanimala za to.

Akopunktura
: nisem razmišljala o tem. Pa ne bi se ravno z iglami pikala.

trebuh: men se zdi ogromen, za druge mi je pa vseen kaj si mislijo. Eni pravjo, da je majhen druigi, da je večji kot prvič (men se tut zdi). Je kakršen je. Bolj me zanima kak bo pol kot pa zdaj kakšen je. Zdej je primeren svojemu stanju user posted image

Ime: prbližn smo se zmenl. Vglavnem so ideje od tamale (nosi ideje iz vrtcauser posted image ), ki pa so nama zanimivo celo všeč. Ker sma sva bla vsak na svojem bregu, zdej naju je pa ona "zedinla". Za punčko sta v igri še sicer dva, pri fantku, pa najverjetneje eno, drugo mojmu ni všeč.

Jaz tut drug teden v PON začnem s porodniško user posted image , hm pol pa res ne fali več dost.

Me pa zjutri kliče sodelavka, ker ta tretja praznuje abrahama in nas 28 popoldne vabi na fešto. No sem potrdila, da pridem, naslednji dan dam še mojo 30 čez pol pa grem kr rodit user posted image user posted image . Se je tok smejala, jaz pa tut.

Nč grem se obleč in šibam za MB, ker se še ustavim v leclerku. Se vidimo od 12

Čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
12.5.2010 10:38:43   
bridget3
Tukaj in naraščaj ... je deževalo tudi v Mb, ampak trenutno se sonce rine na površje ... mogoče ne bo ravno za zunaj sedet, kot sem upala, bomo si nekaj zmislile pa kje notri spile kakšno kavico.

jOJ, hONEY, kako so ljudje nediskretni oz neuvidevni ... Zaenkrat na trebuhu nimam strij, vem pa da jih lahko dobim tudi v zadnjem trenutku (kot sem slišala in videla pri znanki), ampak da gre nekdo govorit nosečnici o strijah in trajnosti in komentira na tak način pa je skrajno neokusno. AAAAAAAAAA, če bi bila ob tebi, ko ti je kdo to rekel, bi mu že pokazala user posted image  no, pri meni je čudna reakcija zaradi piercinga, ki sem ga imela - zdaj se šalim, da imam 3 popke! :) Ker se pač vidijo ostanki luknjic nad popkom ... smola, ampak moj trebušček je pač tak ... in nikogar ne briga in ne rabim komentarjev, da je to grdo itd ... user posted image  VSEM BI POKAZALA user posted image  napadalna nosečnica hahahaha user posted image

Lep pozdravček vsem.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
12.5.2010 10:52:16   
anadami
Srečanje v MB: vreme je sicer spremenljivom, ampak važna je družba. user posted image user posted image se vidimo čez eno uro. 

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
12.5.2010 10:57:14   
ajdameti
Pozdravček še od ene zaspane user posted image ...

... bla včeraj na akupunkturi in sem še vedno tako zaspana, mi je omenila, da lahko vpliva posledično kot zaspanost ali pa pokanje od energije. Očitno je mene izbrala zaspanost user posted image  se kar ne morem pobrat. Zoja83 a tebe nič ne muči zaspanost? Drugače zanimiva izkušnja, način je že Zoja83 opisala, jaz sem sicer dobila 5 igel, samo v eno roko, ostalo pa enako. Verjetno, ker smo obrneni na glavo. Boli nič, še najbolj sem čutla na roki, drugače pa ni panike. Bom nadaljevala, saj sem se pri prvem porodu zelo počasi odpirala in dobila umetne popadke, to je tudi razlog da sem se odločila za akupunkturo, ker vpliva na prvo porodno dobo, to je na materični vrat in hitrejše odpiranje. Garancije pa seveda ni, pa saj tudi pri EA ni nujno, da čist uspe.

Imena - čeprav imamo potrjeno punčko se za ime še vedno ne moremo odločit. Iščem nekaj kar bi šlo k Ajdi...zato prosim še za kakšno mnenje ali idejo!

Velikost - v 37. tednu imamo 2700g, me je presenetil komentar ko je rekla ginekologinja "do poroda še kilco pa bo", sem bila kar presenečena, ker me je manj skupaj kot me je bilo prvo nosečnost (takrat sem dosegla +22) pa že takrat so mi napovedovali da bo veliko pa je bila na koncu 51 in 3250g - čisto povprečje.

Zdaj pa res grem začet cotke zbirat, še vedno nimam nič oprano in pripravljeno user posted image

Pridne bodite pa uživajte kolikor se da...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
12.5.2010 11:47:40   
bcljka
jutro!

jst sm šla učeri ful zgodi spat (22:00), pa sm se ob polnoči zbudila ker je bil nekje v bližini nek koncert al ne vem kaj in se je ful bobne slišal, kar me je ne vem zakaj, ibr motl! tko da sm šla pol likat user posted image in k sm zlikala ni blo več bobnov user posted image pa sm loh zaspala user posted image

Punce, jutr se tud me dobimo... napoved je itak deževna... kaj pa druzga...
dejte lepo prosim še enkrat potrdit, tiste k mislte pridt... (samo OK zravn napiše)

torej srečanje junijčic 2v1 ... 13.5. 11:00 tivoli - čolnarna

bcljka OK
majkl OK
meymey

dvojčica6 (popoldne, po 17:00)
tina2806
Zoja83
mkbk (mogoče)
Maxica
čeb Maja

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
12.5.2010 14:52:57   
Honey26
Hej, za tole srečanje ... je res mišljeno ob 11-ih dopoldne? Ker takrat bi se pa lahko tud jest pridružla (popldne imam predavanja), če se seveda lahko kar takole uštulim na seznam user posted image . Pa čolnarna... sej to je tam pri jezerčku ane... 

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
12.5.2010 15:22:06   
bridget3
Hello ženskice!
Eto, uspelo je tudi naše malo srečanje v MB. Zbralo se je 5 trebuharic, ki so bile prava zanimivost za okolico user posted image  
Me je veselilo in upam, da se vidimo še kdaj.

Pozdravček vsem.

user posted image

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
12.5.2010 15:54:06   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: Honey26

Hej, za tole srečanje ... je res mišljeno ob 11-ih dopoldne? Ker takrat bi se pa lahko tud jest pridružla (popldne imam predavanja), če se seveda lahko kar takole uštulim na seznam user posted image . Pa čolnarna... sej to je tam pri jezerčku ane... 

točno tako, ob 11h dopoldne, in to je pri jezerčku... če se tisti mlaki tam tko reče user posted image

MB-orčanke ful ste lušne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?