Bonnie_RR
|
Hej hej, js sem danes malo preveč okrog letala in sedaj čutim posledice: bolijo me noge, križ in trebuh otrdeva na polno... Sej zdej počivam... Jutri greva z na poroko moje prijateljice in še zdajle nisem točno odločena, kaj bom imela oblečeno in obuto - bom verjetno jutri še eno probo naredila... Me pa kar skrbi, kako bodo kaj moje noge zdržale (pa ne mislim nekih pet dajat gor - mission impossible! ), ker mi že v supergah noro zatekajo in bolijo... Ah ja... No, v nedeljo pa ena kolegica praznuje RD in bo naredila piknik - upam, da bo vreme ok... dvojčica6... Itak, da je vse ok - kar optimistična bodi. datumi za rodit... Hehe, kar same bi si izbirale, kaj? Pa še prehitevale bi... Ne ne ne, kar lepo počasi... zlaganje plenic... Posebna tehnika obstaja?? No, nas v materinski niso učili "pravilnega zlaganja" in tako sem imela in imam kar "po svoje" zložene, pa mislim, da nikomur ni bilo in ne bo hudega... pestunja... Js pri prvem nisem imela nobene nosilke, sedaj sem pa čist odločena, da bomo nekaj imeli, ne vem pa še točno kaj. Js bom počakala na rojstvo našega bejbija, potem pa najprej zadeve sprobala (pri kakšni kolegici, če bo šlo, drugače pa bom za par dni zadevo "rentala"), da vidimo, kako se bo obneslo. Še link: http://mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=271 Aja, dilema je pa, ali trak ali sling. Meni se zdi ful fajn takšna zadeva - ob starejšem otroku in psu bom verjetno še kako večkrat potrebovala kakšno prosto roko, ob tem pa še uživa... Aja, zakaj želim zadevo sprobati pred nakupom? Sem prebrala kar dosti zadev na to temo in je to fajn, ker vidiš, kaj ustreza tebi in otroku. Z nekaterimi je več dela, druge niso primerne za novorojenče, mogoče kak položaj ne paše oz. se sploh noče nosit ipd... lp
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.5.2010 20:33:46 >