|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
14.5.2010 11:26:03   
misar
hej hej hej, o kakšnih porodih kvačkate punce. mir! pa noge skup tiščat. nobeni več do junija ne pustimo nog narazen dajat! user posted image user posted image user posted image ..smo junijčice porkaduš, tako, da prej ko junija nobena več ne dobi odpustnice! user posted image user posted image user posted image

mal za šalo, fejst zares user posted image

aja punce: keglove vaje!!!

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
14.5.2010 11:27:12   
Aninchy

IZVIRNO SPOROČILO: innes4

Jutro user posted image

Dons smo donošeni user posted image user posted image Zdej se pa počas menim z user posted image , da lahko tut že počas pride. Sm mu rekla, da bi blo drug teden v petek super, ker mava z user posted image obletnico (6let) in bi blo ful lepo darilo user posted image Hja, k bi nas naši user posted image v trebuščku kej poslušal user posted image bomo vidl user posted image

user posted image user posted image user posted image No, tud mi smo dons uradno donošeni! user posted image Mi je pa ful smešno, ker sem imela včeraj 1. CTG, naslednjega mi je pa dala šele na 31.5.(novejši PDP)user posted image Torej bom mela do samo dva?? Hmm...
aja, no, Naslednji pregled: 31.5. - CTG

Pri nas je biu tud sonček, pa se je pred parim minutim kr čudežno skriluser posted image Mislim, da bo spet dež user posted image Jutri je pa tak uscana Zofka, tk de bo spet dež.user posted image   Punce, res ste na srečanju preveč čvekale! Pa še kar 2 srečanja sta bla!!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
14.5.2010 11:28:44   
Aninchy
aja, P.S.: upam, da ne dočakam naslednjega CTGja 2v1! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
14.5.2010 11:32:21   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

aja, P.S.: upam, da ne dočakam naslednjega CTGja 2v1! user posted image

a boš tiho s takimi  user posted image user posted image user posted image user posted image živa nepokorščina!!!

Mal mi dogaja danes ja user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
14.5.2010 11:36:13   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: misar

a boš tiho s takimi  user posted image user posted image user posted image user posted image živa nepokorščina!!!

Mal mi dogaja danes ja user posted image

Ijooj no, če jst že sama sebe komi prenašam! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
14.5.2010 11:58:45   
Zoja83
user posted image  jst tud že komi sama sebe prenašam user posted image  in sem se že tud čist razjezla, ko mi vsi govorijo, kdaj (ne) smem rodit...tast pravi, naj še tolk počakam, da zalogovnike porihta (jih že veselo dela), user posted image  pravi naj kar ta teden, da mu naslednji ne bo treba ponoč delat (to si on misliuser posted image ), potem še moja mami, pa sestra...jst bi tud že šla-uradno smo pa tudi v nedeljo že donošeni user posted image
moj plan je pa tak, da mi v torek naredijo obrat, ki uspe, vendar mal pospeši zadeve in naslednji dan na 19.rodim user posted image  ko je glih tako lep datum user posted image  kot da me bo poslušal user posted image  je že zdej trmast

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
14.5.2010 12:01:27   
Zoja83
..smo junijčice porkaduš, tako, da prej ko junija nobena več ne dobi odpustnice!
misar junijčica sm pa tk jst, da ne bo problema (je bla mami majčica, pa smo kr za 14 dni potegnal all inclusive) user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
14.5.2010 12:59:47   
čeb Maja
Se strinjam z misar - punce ne ga še srat! user posted image user posted image user posted image Kr lepo počakat...
Jaz mam prvi ctg šele 25.5. pa še to sem gin prisilila da me je poslal - je rekel da bi čakal do roka user posted image user posted image user posted image halooo

bcljka -  če maš tosamine pol daš ta zaroblene dele skp pa ta nezaroblene... ja in potem še ta nezaroblene k unmu delu k si prej spognil a ne? In pride tko podolgem pa vsi poentlani (=zarobljeni) deli skupi a ne? Ooo če boš razumela kaj jaz tole bluzim zdej user posted image user posted image user posted image
Jaz bi jih že tut kr tko zlikala, da pol če bo treba kej na širok povijat da ne bom mogla vse še 1x prekladat pa ....
Jaz sem zdej začela tut rihtat, skoz govorim da morm zdej sem pa koooonč začela - počas, ampak začela sem user posted image user posted image user posted image

Pr ns tut ni dežja zdele trenutno... smo premal čvekale user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
14.5.2010 13:18:32   
ajdameti
Še en na pol sončen pozdravček...do sedaj je bilo prav lepo, čeprav vetrovno.
Me morte pohvalt, ker sem končno začela gnezdit in cotke na kup spravljat, sedaj pa samo še v stroj in sušilca pa bo. Pa celo torbo za v porodnišnico imam na pol pripravljeno user posted image

Ja za naše tegobe je pa tudi malo mlaj kriv danes, name še bolj vpliva en dan prej tako, da sem bila včeraj čist povožena, danes pa je malo bolje. Smo pa tudi zaradi tega vsi bolj slabo spali, še posebej naša prvorojenka - nanjo mlaj ful vpliva.
ZO - jaz ga prvič nisem imela, čeprav sem rodila po naravni poti z ritko naprej...je bilo hudo, ampak me zaradi tega sedaj ni tako strah, ker vem, da je lahko samo bolš, ker je na glavici. Razlog da me gin ni poslala na ZO je bil to, da je dete ves čas sedelo v istem položaju in je rekla, da se bo skoraj gotovo nazaj obrnila. Če vam ne uspejo obrati, naj vam nujno zmerijo medenico otročka - če je širša kot glavica potem bo šlo lahko tudi po naravni, če pa je glavica širša kot medenica pa je boljš CR.

Lepo da ste kofetkale, jaz bi tud, tako da sem za da se dobimo v CE, ker drugam verjetno ne bom več zmoglauser posted image  že komaj čakam da se znebim trebuha.

Še  eno butasto...a imajo mrežaste hlačke tudi v dm, ali lekarni...jaz sem jih prvič kupila v Tosami, tja pa sedaj ziher ne bom hodila. Meni so tudi doma še prav prišle, ker je kar lilo z mene user posted image

Grem naprej gnezdit...aja pa v tem času ko vam pišem roman, se je tudi pri nas ulilo!!!user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
14.5.2010 15:11:23   
bcljka
čeb Maja - ja mislm da je pol tko dalje, če mislva isto... men tud tko zložene lih lepo pašejo v predal, tko da jih sploh ne bom nč drgač zlagala user posted image

ajdameti - jst sm kupla mrežaste hlačke v lekarni... sm pa sicer slišala da jih kao nimajo povsod... očitno sm mela srečo user posted image

(odgovor članu ajdameti)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
14.5.2010 17:29:12   
dvojčica6
Čau punce... evo me s pregleda... obrnjeni smo na glavouser posted image je pa rekla, da je mehur ful velik in da upa da je samo poln in da ni kaka cistauser posted image user posted image user posted image Tako da me je dala naslednji teden spet na UZ da vidi kaj je s tem mehurjem... Mal me stiska k ne vem, kaj zdej to pomeni... povejo ti itak ne nič... no, bomo vidli. Drugo bp, edino maternični vrat je že skrajšan, tako da zna tut naš bebi kaj prej pokukat ven... Pa tut za plodovnico je rekla da je sicer ok, ampak že mal kalcinirana... če ve kjira kaj naj bi to pomenilouser posted image Skratka danes sem prišla malo zaskrbljena s pregleda...

Srečanje v ljuser posted image user posted image kljub temu da ste podaljšale deževno obdobjeuser posted image

maxica user posted image za uspešen šoping

naraščaj
js pijem tablete železo heamatopan al neki tazga... za začetku je tut meni pospešlo prebavo, zdaj pa jo že zavira se mi zdi tko da ne veš... na vsakega drugače učinkuje... je pa meni vedno delalo čuden občutek v želodcu, sploh če sem vzela na praznega.... tako da jih zdaj pijem zvečer pred spanjem...

misar se vidi, da si kar boljše volje od user posted image ....user posted image user posted image user posted image

innes4 midva imava pa 30.5. obletnico in lahko se tut meni kaj nepredvidenega zgodiuser posted image napotnico zdej že mam... ampak po pravici, meni se pa nikamor ne mudi... mi sploh ni nič hudega še, spim dobro, križ je super, tako da si želim da bi bebi čimdlje užival all inclusivuser posted image user posted image

Evo še za evidenco, naslednji pregled 21.5. pa držte pesti takrat da bo mehur kaj manjši in da je bebi samo po mami,ki ma tut velikega...no sklepam da je velik, glede na to, da mi ponoči še ni blo treba it na wc...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
14.5.2010 18:41:03   
innes4
Punce, dons sm bla z mojim user posted image in mami v trgovini in je imela ena mamica svojga mejčkenga user posted image v pestunji. Preden sem bla user posted image mi pestunje niso ble všeč, ampak dons, k sm vidla kako je to praktično, mala od tiste mamice je prov uživala notr in mamica je še zmerej lahko normalno nakupovala in vse. Se mi zdi velik bolj praktično kot pa z vozičkom v trgovini, k je že itak gužva...Res prov zaljubila sem se v to pestunjo user posted image user posted image user posted image
No in ko sem pršla domov sm seveda šla koj na net gledat kok to stane. Najprej na babycenter, k me je skor kap-79€, poj sm pa najdla na strani od pikapolonce točno tako kt jo je mela ta mamica v trgovini in cena-29€ user posted image user posted image user posted image in barve je moje najljubše-turkizne. No, na voljo je še zelena in oranžna. http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/pestunja-turkizna-2010/600448718144960044

Mislim, da si jo grem en dan kar iskat user posted image

Kaj pa ostale kej mislite o pestunjah?

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
14.5.2010 20:25:49   
Bonnie_RR
Hej hej,
js sem danes malo preveč okrog letala in sedaj čutim posledice: bolijo me noge, križ in trebuh otrdeva na polno...user posted image Sej zdej počivam...user posted image

Jutri greva z user posted image na poroko moje prijateljice in še zdajle nisem točno odločena, kaj bom imela oblečeno in obuto - bom verjetno jutri še eno probo naredila... Me pa kar skrbi, kako bodo kaj moje noge zdržale (pa ne mislim nekih pet dajat gor - mission impossible!user posted image user posted image ), ker mi že v supergah noro zatekajo in bolijo...user posted image Ah ja...
No, v nedeljo pa ena kolegica praznuje RD in bo naredila piknik - upam, da bo vreme ok...

dvojčica6... Itak, da je vse ok - kar optimistična bodi. user posted image

datumi za rodit...
Hehe, kar same bi si izbirale, kaj? Pa še prehitevale bi... user posted image user posted image Ne ne ne, kar lepo počasi...user posted image

zlaganje plenic... Posebna tehnika obstaja??user posted image No, nas v materinski niso učili "pravilnega zlaganja" in tako sem imela in imam kar "po svoje" zložene, pa mislim, da nikomur ni bilo in ne bo hudega...user posted image

pestunja... Js pri prvem nisem imela nobene nosilke, sedaj sem pa čist odločena, da bomo nekaj imeli, ne vem pa še točno kaj. Js bom počakala na rojstvo našega bejbija, potem pa najprej zadeve sprobala (pri kakšni kolegici, če bo šlo, drugače pa bom za par dni zadevo "rentala"), da vidimo, kako se bo obneslo.
Še link: http://mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=271
Aja, dilema je pa, ali trak ali sling.
Meni se zdi ful fajn takšna zadeva - ob starejšem otroku in psu bom verjetno še kako večkrat potrebovala kakšno prosto roko, ob tem pa user posted image še uživa...user posted image
Aja, zakaj želim zadevo sprobati pred nakupom? Sem prebrala kar dosti zadev na to temo in je to fajn, ker vidiš, kaj ustreza tebi in otroku. Z nekaterimi je več dela, druge niso primerne za novorojenče, mogoče user posted image kak položaj ne paše oz. se sploh noče nosit ipd...

lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.5.2010 20:33:46 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
14.5.2010 20:33:51   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

No, v nedeljo pa ena kolegica praznuje RD in bo naredila piknik - upam, da bo vreme ok...

v nedeljo bo zihr OK vreme... ker midva praznujeva 1. obletnico poroke... in sm lani nrdila celo analizo vremena na 16.5. ... v zadnjih 20ih letih ni nikol padl več kot (no zdej ne vem točno kok) mililitrov dežja... skratka minimalno user posted image user posted image user posted image

punce, jst sm dons kupla čaj iz malinovih listov... ampak pit ga bom začela šele po dopolnjenem 36.tednu... torej naslednji petek... user posted image  je blo pa ful smešn k sm stopila do prodajalnega pulta, mi je prodajalka kr sama prnesla čaj še predn sm kej rekla user posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 14.5.2010 20:36:00 >

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
14.5.2010 20:35:56   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

v nedeljo bo zihr OK vreme... ker midva praznujeva 1. obletnico poroke... in sm lani nrdila celo analizo vremena na 16.5. ... v zadnjih 20ih letih ni nikol padl več kot (no zdej ne vem točno kok) mililitrovev dežja... skratka minimalno user posted image user posted image user posted image

No, pol pa tak ql...user posted image Če ti tak praviš - verjamem tvoji študiji. user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
14.5.2010 21:26:28   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: ajdameti

Lepo da ste kofetkale, jaz bi tud, tako da sem za da se dobimo v CE, ker drugam verjetno ne bom več zmoglauser posted image  že komaj čakam da se znebim trebuha.
Jst bi tut v CE pršla. Lahko 27. ko mam pregled, da se ne bom nonstop fujakala

Še  eno butasto...a imajo mrežaste hlačke tudi v dm, ali lekarni...jaz sem jih prvič kupila v Tosami, tja pa sedaj ziher ne bom hodila. Meni so tudi doma še prav prišle, ker je kar lilo z mene user posted image
Jst sem jih kupla v Lekarni v planet Tušu CE. majo po komadih od Abene (okol 80centov pride kom)

Sračka in železo, se je pol umirilo, sam sem pa že cel dan ful napihnjena (kot, da nisem že okrogla dovolj in da me že vse tiščiuser posted image ), čeprav zdele me spet neki šraufa, ker sem mal prej spet spila. Jaz morm pit 2x na dan.

Dvojčica, sej bo vse Ok

Bonnie RR, jaz sem tut popoldne letala okol, sem šla k sošolki na obisk v Laško - gledat njeno bebico, Zdej sem pa tut čist hin, pa trebuh mi bo vsak čas raznesl user posted image

Malinov čaj, jaz ga v prvo nisem mogla pit. So mi namreč zeliščne zadeve ful user posted image in sem skor ..........

Jaz mam to zadevo še od taprve, s tem, da kaj dost nisem uporabljala - ni blo potrebe, niti ni želela bit dost not. http://mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=277&detailID=788&ime=Mei_Tai_Ellaroo_nosilka

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajdameti)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
14.5.2010 22:40:51   
bridget3
Naraščaj,
daj meni malo sračke user posted image  Mi bolj leno gremo ... user posted image

Spalne težave
Vidim, da imate nekatere iste težave kot jaz - prejšnjo noč sem slabo spala ... ob nekaj do 04h sem se vstala, ker mi je bilo dost ležanja v postelji in premetavanja pri budni pameti ... In tako sem šla po kozarec mleka z medom in cimetom ... se pred tv ulegla in gledala discovery ... Po 60minutah me je začelo zmanjkovati ... in tako sem počasi zaspala na kavču, obložena z blazinami spredaj, zadaj in med koleni user posted image  Ko je sonce vzšlo pa sem se odnesla nazaj v spalnico ... In spala še do 10h ... Zbudila sem se itak neprespana in vsa zategnjena od premetavanja prejšnjo noč, z nabreklimi gležnji ... Tak da ... spočila se nisem nič kaj ...
In danes preberem, da je PRAZNA LUNA ... Mogoče sem čutila to ... kaj vem...

Držite pesti, da danes vse, ki moteno spimo, spimo kot dojenčki - kot tisti, ki pridno spijo user posted image

Pozdravček vsem in lahko noč...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
15.5.2010 8:37:36   
misar
dobro jutro

lepa naspana nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

enkrat WC, kot standarduser posted image in to je to.

včeraj sem šla še po izpis plač v firmo in me dve bejbi iz računovodstva srečata in vprašata: ''ti si pa zdaj že na polovici a ne?'' se začnem režat, da sam še en mesec, če ne prej. so bile čist šokirane, kje da ga skrivam. user posted image user posted image user posted image user posted image
si ne predstavljam, da bi imela večji trebuh, že ta mi je počasi v nadlego  user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: innes4

Punce, dons sm bla z mojim user posted image in mami v trgovini in je imela ena mamica svojga mejčkenga user posted image v pestunji. Preden sem bla user posted image mi pestunje niso ble všeč, ampak dons, k sm vidla kako je to praktično, mala od tiste mamice je prov uživala notr in mamica je še zmerej lahko normalno nakupovala in vse. Se mi zdi velik bolj praktično kot pa z vozičkom v trgovini, k je že itak gužva...Res prov zaljubila sem se v to pestunjo user posted image user posted image user posted image
No in ko sem pršla domov sm seveda šla koj na net gledat kok to stane. Najprej na babycenter, k me je skor kap-79€, poj sm pa najdla na strani od pikapolonce točno tako kt jo je mela ta mamica v trgovini in cena-29€ user posted image user posted image user posted image in barve je moje najljubše-turkizne. No, na voljo je še zelena in oranžna. http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/pestunja-turkizna-2010/600448718144960044

Mislim, da si jo grem en dan kar iskat user posted image

Kaj pa ostale kej mislite o pestunjah?

jaz sem že naročila, da se mi kupi pestunja kot darilo za novorojenčka. ker naša frčafelca se ful ni marala vozit v vozičku in sem jo res morala veliko prenosit.

grem zdaj zajtrk za našo bando skupaj vržt.

lep dan

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
15.5.2010 8:47:58   
tukaj

punce, jst sm dons kupla čaj iz malinovih listov... ampak pit ga bom začela šele po dopolnjenem 36.tednu... torej naslednji petek... user posted image  je blo pa ful smešn k sm stopila do prodajalnega pulta, mi je prodajalka kr sama prnesla čaj še predn sm kej rekla user posted image

No tudi jaz sem si že kupila čaj iz malinovih listov in še čaj navadne plahtice. Sem v 34 tednu in sem si včeraj prvič privoščila skodelico tega čaja - sem kar zmešala plahtico in malino po navodilih na embalaži. Obe zelišči naj bi krepili maternico, malina pa naj bi nasplošno pomagala pri mehčanju materničnega vratu. Bomo videli, kako bo pomagalo.
No je pa tud mene prodajalka takoj vprašala v katerem tednu sem in opozotila, da ga pred 34 ne smem piti - nobenega.user posted image  Tko da zgleda, da ga kar kopujejo.

No zadnjič na pregledu mi je ginekologinja dala še brošuro nekega porodnega gela - DIANATAL PORODNI GEL - ki bi naj olajšal porod, a je pri nas dostopen šele od aprila, tko da izkušenj z njim ni, a je moja ginekologinja rekal, da verjetno res pomaga pri lažjem prehodu otroka skozi  porodni kanal. Sem se pozanimala v lekarnah, pa ga je potrebno naročiti in stane okrog 80 EUR - še ne vedo točno. Včeraj v Avstriji sem tudi vprašala- in ne boste verjele tam stane več kot 140 EUR.

http://www.youtube.com/watch?v=2ErY5YcdhMg

< Sporočilo je popravil tukaj -- 15.5.2010 8:49:48 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
15.5.2010 9:06:06   
Maxica
Jutro, noč klasična. Ob treh sem se zbudila, šla na wc, potem pa spet ne takoj nazaj zaspat, ampak zdaj sem si kar eno knjigo pripravila in jo berem ene pol urce, pol pa zaspim nazaj do jutra. Zdaj pa zajtrk, potem pa do Ljubljane, gremo gledat Ribiča Pepeta.user posted image  Čeprav je vreme spet nikakvo, ampak saj bomo na suhem. user posted image
Mrežaste hlačke bom kar v Sanolaborju nabavila, upam, da jih imajo še tam, no.
Tetra plenice jaz vedno likam in zlagam na tretjine.
Jaz s temi pestunjami nimam izkušenj. Bom srečna, če bom voziček dobila do časa.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
15.5.2010 10:04:50   
bridget3
Mariborski deževni pozdravček!

Tukaj,
dober video za ta gel ... Ampak ne morem verjeti, da obstajajo zadeve, ki bi naj olajšale porod (nisem zdaj razmišljala o vseh učinkih tega gela in dejanski učinkovitosti, ker prvič slišim zanj) pa so plačljive user posted image  Kljub temu, da je pri nas ceneje, je meni 80€ preveč ... če bi to bil edini strošek ... user posted image

Spanje:
včeraj sem potožila, da sem imela težko, neprespano noč; danes pa sem končno dobro spalauser posted image ... očitno je pomagalo, da sem malo pojamrala tukaj user posted image

Otečene noge:
meni pa zadnje dni otekajo noge in to se mi zdi vsak dan bolj ... Danes sem šla ponoči lulat in me je noga kar zabolela od otekline ...

Zateče mi gleženj, nart in spodnji del stopala ... nad gležnjem pa se mi pojavi rdečica ... ko izgine oteklina, izgine tudi rdečica. Malce strašno mi to deluje... a še komu zatekajo ponoči, med spanjem - KO DEJANSKO POČIVATE? Čez dan mi je še razumljivo, če sem veliko na nogah in sem ter tja skačem ... ponoči pa me čudi... Je še kakšna takšna? Da se malce pomirim?

Lp. 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
15.5.2010 10:17:50   
tukaj
IZVIRNO SPOROČILO: bridget3

Otečene noge:
meni pa zadnje dni otekajo noge in to se mi zdi vsak dan bolj ... Danes sem šla ponoči lulat in me je noga kar zabolela od otekline ...

Zateče mi gleženj, nart in spodnji del stopala ... nad gležnjem pa se mi pojavi rdečica ... ko izgine oteklina, izgine tudi rdečica. Malce strašno mi to deluje... a še komu zatekajo ponoči, med spanjem - KO DEJANSKO POČIVATE? Čez dan mi je še razumljivo, če sem veliko na nogah in sem ter tja skačem ... ponoči pa me čudi... Je še kakšna takšna? Da se malce pomirim?

Lp. 

Noge tudi meni zaotekajo vedno bolj - tudi ponoči. Sam sem s tem imela probleme že pred nosečnostjo, sedaj pa še bolj - jasno.  Poleg tega mi naš user posted image  očitno pritiska na nek živc in mi desna noga občasno celo omrtvi - tako je vsaj rekla ginekologinja po pregledu.

Glede GELA - tud men se zdi kar drag in itak bom preizkusial vse druge alternativne možnosti, tak da...

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
15.5.2010 10:46:37   
mamimo
Pozdrav!

Da malo komentiram:

spanje: jaz spim veliko bolje kot v 1. user posted image , vsaj kar se tiče položajev, problem imam le s tem, da če vstanem običajno po celo uro ali celo več ne morem zaspati nazaj. Glede na to, da če ne zaradi drugega vstanem zaradi sinčka, ki se ponoči običajno vsaj enkrat zbudi, imam problem zaspati nazaj vsako noč...

mrežaste hlačke: jaz sem jih kupila v eni specializirani trgovini a la Sanolabor, so pa Tosamine in so stale 1,95 evra. Po 1. porodu sem jih kupila v isti trgovini, ampak od ene druge firme in so bile 4 evre!!! Pa je obojih 5 noter in tudi sicer ni opazne razlike.

dvojčica6: kalciniranje plodovnice - mislim, da si jo narobe razumela, kalcinira namreč posteljica. To pomeni, da se stara in je običajno, posebej izrazito po 40. tednu. Ko se posteljica začne starati, ne opravlja več tako dobro svoje funkcije. Ampak mislim, da načeloma otroci prej pokukajo na svet kot pa posteljica "odpove". Če te bodo spremljali, pa sploh ni panike.

over and out.

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
15.5.2010 11:06:52   
Honey26
hojla.... mal na brzino:

slingi, trakovi, pestunje etc... danes prišel buba (oziroma baba) sling. Po premlevanju al trak al sling al ne vem kaj, sva se odločila za sling, je na klipsno kar je pri meni pretehtalo, ne vem če bi se jest upala telovadit s tistimi rinkami (sej verjamem da držijo, ampak jest mam občutek da bi se mi vse razvezal...), no, zgleda takole: not je seveda nadomestek :)

user posted image

zatekanje: ah, me spremlja že skoraj od začetka nosečnosti, sem se že navadla

spanje: treniram neprespane noči user posted image

misar: dopolnde sprehodi, user posted image sicer fino fajn, samo ne nasledni tedn user posted image , ponedeljek izpit, potem 3 dni matrinske šole... pol je pa že konc tenda. ah, hiperaktivne zasedene mamice in mamice to be. user posted image

lep (čeprav deževen) dan vsem

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
15.5.2010 12:27:40   
Zoja83
Ojla!
Jst bom spet mal zakomplicirala user posted image torej vprašanje za vse tiste, ki ste že dobile/vstavljale vaginalete canesten. ko ti vaginaleta "pada" ven iz nožnice je samo tableta, ali tudi voden prozoren izcedek? mi gre kar čez dnevni vložek!? to traja že od včeraj...pa ne vem al mam sam tolk vlažno nožnico al mi urin uhaja?
drugače vse okej, sam tečen dan je, pa ta mali mi sam počiva že tretji dan...user posted image ga nisem zbudila z rukanjem, ne z intenzivno hojo po stopnicah- je pa že dvakrat kolcal, tk da se ne sekiram preveč...
kako ste?

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?