|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
15.5.2010 13:08:56   
bridget3
Zoja,
moje izkušnje s canestenom ... če gre tableta ven (tisto grudasto), pomeni, da ni bila dovolj globoko vstavljena, oz. ti je šla ven, preden bi lahko dodobra opravila svoje delo ...
Če pa je izcedek bolj voden, pa pomeni, da se ti jebolje razgradila ... To je seveda moje mnenje, ker sem večkrat imela težave z vnetji in sem imela izkušnje z obema "izcedkoma" po vstavljanju- "tabletnega" in "vodenega" ...

Mislim, da tudi v navodilih piše nekaj o tem, da če ne vstaviš dovolj, da lahko pride do "izpada" razgrudane tablete preden se notri razgradi ... ne vem.
Mislim, da ti ni treba skrbeti. Še vedno pa lahko pokličeš sestro h ginek. in vprašaš, če te močno skrbi.

Lp.

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
15.5.2010 13:10:12   
bridget3
Zoja: Aja, še to: implikatorja med nosečnostjonaj nebi uporabljala - to si verjetno prebrala oz. slišala v lekarni...

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
15.5.2010 13:19:37   
Bubika26
Hojla!

Te težave s spanjem, šla spat ob 23, se zbudila ob 2 in bedela do 5, pol pa spala do 10 user posted image . Uhhhh, jea.

Me brat vpraša in ti nimaš nobenih problemov se fajn počutiš in to... Jaz pa, hja, fajn počutim, kak bi se te ti, če bi 5 kg rukzak (nahrbtnik) cel dan pred sabo noso? user posted image user posted image

Mrežaste hlačke-će bo potrebno jih bom kupla v lekarni, v Mb porodnišnici jih pa za tiste 3 dni upam, da dobiš (tako so rekli).

Ma mi tako noge zaotekajo zadnji teden (sem 36.t), sem pa včeri jih dala malo počivat čez dan in ni blo tako hudo. Desna noga tudi mene danes tako sv... boli.

Malinov čaj-me čaka že 2 mesca na pultu, ker mi ga je kolegica odstopla, si ga je kupila, ampak je rodila v 37t , tako, da ga ni uspela pit. Pa tud ni bla nič vrezana ali raztrgana, čeprav ga ni pila. No ja, mogoče bo pa za psiho kaj pomagal...

Pridne bodite na ta deževen dan...

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
15.5.2010 13:24:09   
Bubika26
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

ga nisem zbudila z rukanjem, ne z intenzivno hojo po stopnicah- je pa že dvakrat kolcal, tk da se ne sekiram preveč...

S temi svečkami nimam prav nobenih izkušenj, tak da...

Moj mali pa čisto ponori, ko se vležem in počivam, je tudi pri hoji miren-očitno mu paše. user posted image  

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
15.5.2010 15:30:52   
nikcaa
no, pa se en dezeven pozdravcek od naju dveh user posted image user posted image
mal sm pocivala in celo dobrih 10min zaspala...se ne spounem kdaj sm nazadnje popoldan zaspala...
med nosecnostjo mislim da neuser posted image heh.....
drugace pa moje spanje (nocno) je super.. sama sebi ne morem verjet...user posted image
enkrat na WC in to je to... je blo bolj kriza tam kaksen 6 mesec....ko nism spala niiic...

zatekanje- za enkrat je OK... nismo se nic zatekli (3xpotrkam da tako ostane...)user posted image
strije- ni se nobeneee....user posted image (spet trkam da tako ostane)user posted image

pestunje, trakovi...- pomojem da bom nabavila... bom pa vidla sproti.. za enkrat ne bom s tem se hitela...

priprave- ni soncka da bi kaj opralaaaauser posted image

mrezaste hlačke- bom sla iskat v sanolabor... kdaj? nimam pojma... drugi teden upam da nabavim se use potrebno....
danes sem kupila prvi paket plenick za enkratno uporabouser posted image user posted image sm uzela od huggies..
je mela sestra za prvega in je bla full full zadovoljna z njimi.....

tolikouser posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
15.5.2010 15:32:28   
nikcaa
ajaa... katere praske pa boste uporavljale za pranje malih oblekic??

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
15.5.2010 16:38:25   
bcljka
oj!

jst sm spala do pred pol ure, do 16h!!! user posted image  men to sploh ni jasno... sicer sm šla spat ob 3h šele ker sm lepla slikce v album (nosečniške pustolovščine)... pa od polnoči do treh sm spila 2l vode in nisem šla niti 1x na wc... user posted image  moj je šel pa na koroško, ker je lani na dan k sva se midva poročila, umrla njegova prababica, in so šli na grob... mene je pustu kr spat user posted image

praksa za pranje?? - jst sm oprala oblekce brez mehčalca in to je to... pač bele na 60, ostale na 40... to še v starem stroju... ma pa moj nov stroj, 2 funkciji za pranje otroških oblekc user posted image user posted image user posted image  tko da bom prala na tem user posted image

sling/trakovi ipd. - men se to zdi ful fajn, če se seveda user posted image  želi nost... so mi pa sošolke s faksa omenile da nej tega ne kupujem, ker bi rade dale za darilo... bomo vidl katero varjanto bodo zbrale user posted image

zatekanje - še vedno nič, pa sm učeri pojedla vrečko čipsa, ki je bil res zlo slan...

zdej grem pa mal zlikat, da bom vsaj kej koristna dons user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
15.5.2010 19:31:27   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: mamimo

dvojčica6: kalciniranje plodovnice - mislim, da si jo narobe razumela, kalcinira namreč posteljica. To pomeni, da se stara in je običajno, posebej izrazito po 40. tednu. Ko se posteljica začne starati, ne opravlja več tako dobro svoje funkcije. Ampak mislim, da načeloma otroci prej pokukajo na svet kot pa posteljica "odpove". Če te bodo spremljali, pa sploh ni panike.

jap, sm šla prav v materinsko pogledat k mi je zapisala in res piše pod posteljico, da je malo kalciniranja... zgleda da bom malo prehitela svoj PDP če mi že zdaj kalcinira... js zdej to razumem tako, da mi lahko voda že prej odteče... ma, sej bom vprašala naslednji teden, v petek sem kot vedno ostala brez besed k me tolk na hitro odpravi ta moja gin. Si bom prav listek nesla s sabo in me ne briga če bo zavijala z očmi!

pestunja/sling... zaenkrat mamo kengurujčka, čeprav glih takoj ni za uporabo... Se mi pa dopade tvoj sling Honey26user posted image - js bi tut izbrala kej bolj na zaponkouser posted image

maxica Ribič Pepe rules! Meni ga je že zdaj fajn gledat, pa še nimam otrokuser posted image

čaj
še ne pijem nič...

Zoja83 ... mogoče bi tvoje težave rešilo vstavljanje preden greš spatuser posted image ne vem... glede gibov supermana pa provaj s cukrom (sladoled) to vsaj mojega spravi v muving vednouser posted image

zatekam tudi še nič

prašek... navaden... sem mislila tistega bio Frosch ma mi je mama kar rekla, da bolj kot kompliciraš slabše je pol s temi alergijami... je pa fajn če daš dodatno splakovanje...

bcljka user posted image spalni maratonuser posted image kar tako naprej...

Tolko zaenkrat, vreme itakuser posted image ma mejte se lepo in se magari kaj več pocartateuser posted image

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
15.5.2010 19:33:00   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

ajaa... katere praske pa boste uporavljale za pranje malih oblekic??

Jaz perem z istim kot za nas, Persil, Ariel, nekaj v tem stilu, edino mehčalca nisem zdaj za prvič nič uporabila, pa na dvojno izpiranje sem dala program.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
15.5.2010 21:10:50   
tukaj
Tudi jaz perem z istim praškom, kot za nas in dam dvakrat na izpiranje. Pa namesto mehčalca dam malo domačega kisa -cotike so bolj mehke in resnično nimajo vonja po kisu, kot marsikdo misli.

Ko bi le bilo lepše vreme, da bi se stvari na zraku hitreje sušile.

< Sporočilo je popravil tukaj -- 15.5.2010 21:11:09 >

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
15.5.2010 21:14:47   
Zoja83
čaj pijem že en teden...meni je rekla v trgovini, da striktno zadnji mesec pred PDP-jem in nič prej
dvojcica6 canesten sem imela zadnji včeraj zvečer, si ga moreš res dat preden greš spat...mi je pa tist od tablete vseen vn padlo user posted image  ampak bolj si pa že nism mogla not dat user posted image  bi še kako luknjo nardilauser posted image  je pa zdej boljš...če bi bla voda, bi zdej bli tud že popadki, ki jih pa ni user posted image  aja, gibi-po moje je sam tak dan, bolj zaspan-morm se mal kontrolirat, pa ne komplicirat preveč user posted image  itak smo zdej v taki fazi, da analiziramo vse majhne krče, pa premike...
prašek nam so v MŠ rekle babice, da je najmanj alergij na persil sensitive, na ariel jih je pa baje zelo velik user posted image  jst sm kupla kr persil, pa brez mehčalca...aja, nam je pa rekla še, da je treba polikat tiste stvari, ki se dotikajo otrokove kože, pa še to samo na začetki, potem pa sam vidiš kako občutljiv je user posted image
sling/pestunja še nisem razmišljala o tem...sem pa že vsem naročila, da če kdo vpraša, kaj rabima-bone za pikapolonico (mama namen še kupit kaj večjega, cotik in drobnarij imava dovolj)
bcljka sem gledala slike od poroke na FB, pa sta bla krasna! tako poroko bi tudi sama takoj imela user posted image
drugače pa bo jutri superman donošen in začne se porodni termin user posted image user posted image user posted image  katera bo prva?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
15.5.2010 22:31:09   
Aninchy
hejla!

sam neki me zanima:

dvojčica6 - že imate voziček?? user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
15.5.2010 23:32:27   
nikcaa
no sej jst sm si tud kupla persil sensitive.... bomo vidli kaj bo...
mehcalec pa itak odpade na zacetku...

zdaj pa pocasi ninat....
jutri pa postavljamo laminat....user posted image
kavc pa regal za v dnevno sobico sva pa danes narocila....user posted image
jupiiiiiiiuser posted image ............... nekje do enega meseca pa je za pocakat.....user posted image
ker je kavc po narocilu.............
no, sej jst sm bolj pozna junijcica, tako da bom mogoce se 2v1user posted image

pupe, lepo spite......grem....................

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
15.5.2010 23:36:50   
nikcaa
še eno uprasanje... ali ta malinov čaj res pomaga kot pravijo ali je to samo takoo...
lari-fari...user posted image kje se pa ga da nabaviti? v lekarni imajo?

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
16.5.2010 8:20:51   
tukaj
Dobro jutro vsemuser posted image ,

dan se je začel deževno, a trdno verjamem, da bo posijalo tudi sonce.
Častim eno user posted image , si jo zaslužim, ker sem že bila z našim user posted image  na sprehodu.

še eno uprasanje... ali ta malinov čaj res pomaga kot pravijo ali je to samo takoo...
lari-fari...user posted image kje se pa ga da nabaviti? v lekarni imajo?

Jaz verjamem, da ta čaj pomaga - jih poznam kar nekaj, ki so ga pile in pravijo, da so se hitreje odpirale in niso bile ali zelo malo šivane. Poznam pa jih tudi nekaj, ki jim ni pomagal - pač mislim, da poskusiti ni greh. Imajo ga v lekarnah z domačimi zelišči, sanolabor trgivinah in verjetno še kje.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
16.5.2010 10:50:45   
meymey
Evo mene z eno user posted image  pred računalnikom... spet delovni dan zame. Pa sej še OK, da imam kaj za delatna tak turoben dan.

Doma je sicer ful napeto, ker sva okoli terase posadila travo in dobesedno "gledava kako trava raste" user posted image . Je pa tale dež pravi balzam za travico, ker nenormalno hitro zeleni :D.

Jaz sem ok, včeraj sem imela sicer en mini meltdown, ker sem čez teden čisto preveč delala, potem mi pa takole zmanjka energije in spim po 15 ur na dan. Danes sem že ok.

Zoja, v petek in soboto je bil moj telefon v avtu pri serviserju, tako da se (kot je bilo tudi očitno) nisem javljala na klice user posted image .

Drugače pa vsem želim lep preostanek vikenda!!!

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
16.5.2010 11:20:23   
nikcaa
od katerega tedna pa je pametno zaceti pit malinov čaj....??
bom sla tud jst iskat... če bo kaj bo...če ne pa nic user posted image

uzivajte v tej dezevni nedelji....user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
16.5.2010 11:39:26   
ajdameti
Še en deževen pozdravček

Sem kar malo slabe volje  zaradi slabega vremena, ker smo imeli namen našo bibo peljat na festival družin pa bolj slabo kaže v tem vremenu...bomo videli, morda pa gremo vseeno pokukat, ker smo blizu.
Sem imela slabo vest, ker mi še toliko drobnarij manjka in sem včeraj obletala Celje...katastrofa, gužva, prazne police, tako da veliko stvari sploh nisem dobila oz. mi je že prej energije zmanjkalo user posted image
Še vedno nimam kompleta za iz porodnišnice, sem očitno malo pozna, ker cotk je full ampak vse že tako poletno, kar je še ostalo je pa prebrano ali brez številk...prvi mesec bebe res ne bom mučila z majčkami...najbolj se obnesejo bodiji na preklop in žabice, ampak je HM čist izropan, vsaj v Celju. Amapk ostajam optimist!
Sling/pestunja - tudi mene mika, je pa res, da imamo male bibe ravno čez poletje in iz izkušenj jim bo čist prevroče...ko se malo poredijo pa niso več tako lahke za spredaj nosit. Kasneje pa smo mi kmalu začeli z nahrbtnikom in je zakon, vsaj za zimski čas in če se nočejo v vozičku vozit, kot je bilo pri nas.
železo - sem se prisilila s sirupom, ampak mi je ogaben...cel dan imam grozen občutek v želodcu, ampak kar je treba je treba, imam samo 102 HB
malinov čaj - se vam pridružujem s pitjem user posted image  pa upam, da bo kaj pomagalo

Sem malo raziskovala po netu in našla zapestnico za dojenje...sem jo že naročila, ker sem imela prvič vedno težave, ker sem pozabila kdaj in na kateri joški smo bili nazadnje user posted image  prilagam link... http://www.chebeltza.com/za_starse/zapestnica_za_dojenje.html

Praški - oprala z običajnim praškom, seveda brez mehčalca pa vse bom polikala, vsaj na začetku. Me že čaka kup user posted image

Grem naprej pospravljat, mi ni treba kuhat danes ker imamo kosilo pri tašči pa bom izkoristila še malo energije on tem slabem vremenu za gnezdenje.

Lep dan še naprej vsem!

Ni res nobene kandidatke za kavico v Celju?

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
16.5.2010 11:48:24   
meymey
železo - sem se prisilila s sirupom, ampak mi je ogaben...cel dan imam grozen občutek v želodcu, ampak kar je treba je treba, imam samo 102 HB

Jaz pijem Ferrum Lek in mi je čisto ok. Nimam nobenih stranskih učinkov, res pa je, da pijem tudi Donat, pa ne vem, če se vse skupaj uravnava?!? (ker železo naj bi zapiralo... vsaj k sem jedla tablete pred leti, sem bila čisto zaprta :S).

Aja pa že od pol 11h sedim v pisarni in čakam, da mi računovodkinja pošlje nekaj po mailu... nič še nisem delala, razen zabila uro in pol za računalnikom user posted image .
Mislim, da bom nekoga nekam poslala in šla tudi sama ven na kavo!

(odgovor članu ajdameti)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
16.5.2010 12:01:46   
bcljka
uzivajte v tej dezevni nedelji....user posted image

v Lj je sonce!! tko k lani user posted image user posted image user posted image

Zoja83 - hvala! user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
16.5.2010 15:26:17   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

hejla!

sam neki me zanima:

dvojčica6 - že imate voziček?? user posted image

hehe... nop! ponosno izjavljam, da bo verjetno bebi prej zunaj kot bom js dobila voziček... zdej je v igri jaguar car, gremo še sprobat kako gre v kofano in pol... bomo vidli... bo že če ne bodoči očka nosil okoliuser posted image user posted image ti si že kupila,ne?

Danes zaenkrat še drži vreme, bo treba kar hmali na en sprehod... lepo se mejte kinderjajčkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
16.5.2010 23:29:05   
bridget3
Ulala, vidim, da so Junijčice malce zaspane, da je naš forum že tako nizko na seznamu ... user posted image

Pa bom jaz malce začvekala user posted image
Vesela sem, ker kmalu dobiva (kupiva) posteljicouser posted image ; sicer je rabljena, ampak od poznane osebe in zelo lepo ohranjena, Lip Poljčane, točno takšna, kot sem jo želela (ki se preuredi kasneje v mladinsko posteljo). Jupiiiiiiiii user posted image  Kot kaže jo dobiva že čez kak teden oz. dva. 

Danes sva z mojimuser posted image tudi malce organizirala oblačilca v otroški sobici (ki še ni v popolni podobi, saj imamo še neke zadeve tam, ki tja ne sodijo), cotike presortirala - manjše v komodo in omaro, večje v škatlice...

Tu sem brala, da nekateri celo pametno zložite pleničke na tretjineuser posted image , tako da pri previjanju potem ni treba plenice razpreti in na tretjine zlagati, ampak samo razpreti in je tretjina že tu user posted image  hja, to mi je všeč, ker si raje tako pripravim, da imam potem manj dela - bo ga itak preveč samo s tem, da se privadim na vsa bebi opravila user posted image

Malček pa se danes nič kaj leno ne obnaša (kot sem lena jaz, saj me ta dež uspavauser posted image ...) - razteguje se na vse strani, da me kar "boli"user posted image ... naenkrat se izboči desno zgoraj in levo spodaj, kot da dela špago v meni user posted image  očitno čuti, da ne bo več dolgo v 9months all inclusive hotelu user posted image

Lep pozdravček vsem; nekaj sem brala tukaj, da je v Lj sonček sijal ... Dajte punce, pošljite ga še kaj k nam na Štajerski konec. user posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
17.5.2010 8:24:30   
dvojčica6
Jutro! Bom js eno kofe skuhala zaspanke 2v1user posted image ... evo user posted image !

Eno turobno jutro, ma bo menda čez dan lepše ratalo...user posted image Dejmo - zdej bomo kmal vse na porodniški pa mate da pišete sem gor, če ne bomo že stave polagaliuser posted image user posted image user posted image Joj, kolk bi prehitevale res... sem šla prej malo majčice brat k so že vse nestrpne za it v Rim, tako da smo lahk še mal tihouser posted image user posted image user posted image
Js k sm upala, da bom rodila po roku pa zgleda da bom prejuser posted image

Gnezdenje... me mal že panika grabi... danes dobim menda sušilcuser posted image user posted image user posted image pol je treba še pralni stroj usposobit in pol se lahk lotim pranja in sušenja in likanjauser posted image dobro, sej te male cotike je prav smeh peglat se mi zdi... Pa postelčka je za sestavit... pa voziček za kupit... pa stojalo za banjco še rabim. A ste vedele, da je bolj drago stojalo kot banjicauser posted image user posted image user posted image meni tle ni logike...

Drgač pa sem spet klopa staknilauser posted image user posted image user posted image ne vem kaj se tolk name lepijouser posted image user posted image ...

bridget3 user posted image user posted image za posteljčko... meni je tudi ta všeč-mogoče enkrat ko bova (bomo) na svojem... A to o zlaganju pleničk govoriš za tetra al pamperske? Js bom itak mela pralne...

Nič, se beremo še kaj pole... pa kako idejo za kosilco mi navržteuser posted image

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
17.5.2010 8:55:53   
misar
dobro jutro

ena kavica za vseuser posted image ...danes jo pa šibava s frčafelco na postojnski konec, k našim. tam bova do srede, ker mam danes in v sredo v Portorožu faks, jutri pa pregled v PO, tako, da se mi ne bo treba tako daleč vozit vse dni user posted image user posted image user posted image

mi smo  pa sicer super, vikend minil kot bi mignil. v soboto smo bili v cirkusu in je bilo fenomenalno, naša frčafelca je uživala 300 na urouser posted image user posted image user posted image , včeraj je bila požrtija pri tašči, tako, da ta vikend res nisem imela dela s kuhouser posted image

gnezdenje- ne nimam še časa, konec drugega tedna štartam user posted image user posted image user posted image

grem previt našo babiko, jamra, da je mokrauser posted image

lep dan vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
   RE: JUNIJČICE 2010
17.5.2010 9:28:23   
Maxica
Dobro jutro, pa da vedno samo ne jamram, danes sem se pa naaaspaaalaaaa. Joj, kako sem potrebovala tole. Zdaj sem pa polna energije in grem po planu naprej. Danes je na vrsti čistilna akcija po stanovanju, kopalnica in spalnica, pa previjalno bom pripravila, jutri pa dalje. Še sonček se pokaže, pa smo na konju. user posted image
Malinov čaj jaz nisem nikoli pila, pa zdaj tudi verjetno ne bom šla v nabavo. Upam, da je en toliko že raztegnjeno vse skupaj dol spodaj, da bo user posted image  kar skočil ven, hehe.
Ajdameti, dobra ideja s to zapestnico, res. Jaz sem si prvič in drugič kar eno sponkico dajala na modrc, na tisto stran, ki je bila na vrsti za naslednje dojenje. Če le nisem pozabila tega narediti. user posted image
Bcljka, čestitke za prvo obletnico poroke, upam, da sta jo lepo praznovala. Si pa tolk eno simpatično bitjece, veš. user posted image
Bodite lepo. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu darilce)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?