Maxica
|
Nimam kaj početi, ker mi doma vsi spijo. Jaz sem lih ene pol urice odbrenkala, sem mislila, da bom kaj več, glede na to, da sem ponoči spala lih enih pet ur samo . Joj, pa tako bi se rada naspala, zdaj, ko je čas, potem, ko bo tu, bom pa vsa zalimana. Pa ni kaj, traja sto ur, preden zaspim, krči me dajejo v nogah, v glavnem, ne najdem prave poze. Za srečanje v četrtek ne vem, kako bo. En dan ta teden moramo iti do Ikee, pa je moj mož tako zaseden non stop, da kaže, da bomo najverjetneje edino v četrtek lahko skočili. Bom še videla sproti, no. Fino za vse preglede in obrate vaših . Jaz čutim gibanje vse nižje, pa ne, da bi mi pritiskal dol, ampak kot bi imel rokice že čisto dol dol. A imena imate že vsi izbrane? Verjetno. Mi smo bolj tako, zadnji hip. Jaz imam sicer za vsak spol ene dva v najožjem izboru, mož se seveda z nobenim ne strinja, svojih predlogov ne da, tako da predvidevam, da ravno brez imena ne bo ta naš . V porodni sobi najkasneje se bo že odločil. Jaz imam papirje za EA že doma pripravljene in izpolnjene, so bili iz Postojnske porodnišnice tako prijazni, da so mi jih poslali domov. Itak sem jo že dvakrat izkusila, ne rabim nobenih predavanj več. Samo upam, da mi kdo ne zakomplicira, ker sem si v tem času na tistem področju dala en tatoo. Upam upam upam. Meymey, za tvoje srbenje sem spraševala, ja. Kiya, super super za lepe novice, uživaj ob svoji damici. Annie, grozno, kaj se dogaja, res. Ubogi starši.