|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
22.4.2010 15:08:29   
diksy
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

Drugače pa je včeraj od mojga šef dobil sina user posted image (prej mel 2 hčeri, pa še ko mu je moj povedal za naju, se je nasmejal in rekel, da ga je prehitel za en mesec) in ga poimenoval ravno tako, kot sma ga hotla midva user posted image zdej sem cela jezna in čeprav moj pravi, da ga lahk še vseen isto, meni ni do tega user posted image sej bosta cel življenje (upam) skup delala user posted image
drugač je pa letos na t-2-ju veselo, vsi nekaj pričakujejo-pravi baby-boom user posted image

:)tvoj je tudi zaposlen na T2, imajo res pravi baby boom letos, uh kaj bo očetovskih dopustov:)
kaj ti si iz Lj? ker se mi zdi,da mi je moj omenu danes, da je šef iz Lj na očetovskem?

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
22.4.2010 15:31:21   
nikcaa
dvojčica6- če si vidla je v pikapolonici akcija od Jane Slalom Pro- za 299€ sportini del...
full ugodno, ker cene je 460€. neki takega....

inika84- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugace pa sm kr malo user posted image . me daje prehlad.... nimam nic volje, ne moci... jooojuser posted image user posted image
danes je sola za starse se zadnjic, pa ne vem ce bo se mi dalo it...
se bom rajs malo z mojim user posted image crkljala... user posted image ker pol gre v nocno....

uciraj smo pa kopalnico pobelili.... tako da to je koncano... zdej pa se dnevno sobico bo treba.,..
pocasi, počasi pa boo... user posted image user posted image

lepo se mejte... dijoooo

(odgovor članu diksy)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
22.4.2010 16:11:30   
meymey
Punce, tudi jaz sem čisto na dnu z energijo...

Bila na MŠ, na zavarovalnici, da so ocenili škodo, šla v službo, na poti do tja skoraj zaspala v avtu.... Upam samo, da bom uspela prit do doma... user posted image

Šeeee malo in dopust!!!!! user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
22.4.2010 18:12:25   
tejalea
Gapii, super slikca!! Kako gre? Imate že timing pošlihtan? Mi se že tudi približujemo tednom za...user posted image

lp
teja

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
22.4.2010 19:45:57   
dvojčica6
nikcaa glih zdej sm gledla in mi ni blo jasno... hvalauser posted image user posted image grem kar zdej pogledatuser posted image user posted image Kar se tiče MŠ js tut ful nimam volje hodit... se moram prav prisilit da grem...

meymey kej rečt kot: noge čimprej v luft in "draaagiii masaža!" user posted image user posted image user posted image sej jutri je petekuser posted image user posted image

presneti vozičkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
22.4.2010 19:47:16   
Janci F
Janci
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Pozdravljene,

najprej se opravičujem, ker vdiram v vašo temo.

Sem junijka 2009 in imam eno prošnjo, prosila bi vas, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete in uživajte v nosečnosti.
Jaz jo že kar malo pogrešam.user posted image

Vsem, ki ste izpolnile anketo se iskreno zahvaljujem.

Uživajte v nosečnosti in pridno božajte svoje trebuščke.

P.S. Če katera še želi rešiti anketo je še vedno aktivna na zgornjem linku.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
22.4.2010 20:06:40   
naraščaj
Čer,

Joj kok je bil dan en tečen dan. Tamala je bla ko driska, kr težila je neki in mi je prejle kr na kavču, ko sva se crkljali zaspala. Je nisem ne tuširala ne preoblačla, sam plenico napopala na rit in odnesla spat. Zdej pa molim za mal bolj mirno noč - brez dretja in šetanja sem in tja.

IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

naraščaj
hvala lepa za odgovoruser posted image user posted image ... glede Nomada pa sej je lep, sam js sm se zdaj navdušla nad Slalomom, ker je ful lahek! Že gledam enga preko Bolhe...

Vem kak je. Jaz sem tut hotla Slaloma in ne Nomada. Mj je navijal za Nomada. Sem zmagala, za spremembo user posted image in mislim, da nama/mu ni žal.
Zoja83 
user posted image glede imena... vem kako je, ko si enega zamisliš in ga pol ne moreš uporabit... Sej midva sva tut neodločena... še zmiri mislim, da bo prej sporazum SLO-HR podpisan, kot se bova midva zmenila kako poimenovati našega user posted image ...
Pr nas bo tut tko, ker mava ful različne okuise/ideje
[

nikcaa, user posted image za beljenje

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
22.4.2010 20:26:45   
bcljka
oj!

evo, jst sm lih iz zadnjega predavanja MŠ... sm šla danes šele 18.15 ker sm se dopoldne učila za ustni zagovor izpita ... k ga pa ni blo user posted image je samo vpisala oceno... če si naredu si, če nisi nisi user posted image in ne boste vrjele, sm nrdila! po dveh letih konstantnih odjavljanj mi je končno ratal user posted image user posted image user posted image ne morm vrjet... user posted image

je bil pa dopoldne serviser za pralni stroj tuki... in je šla elektronka... bi jo lahko sicer popravu... ampak sva se potem odločla da bova kupla kr novga user posted image user posted image ker je reku da tud če popravi ne garantira da ne bo šel še ta drug del... sicer pa kaj čš, stroj je bil star 5 let, prbližn tok pa tud te zdej novejši stroji dobr delajo... čez kkšn let bi najbrž itak šu po gobe user posted image
tko da zdej so šli vsi prihranki v čiste cunje, jao! user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
22.4.2010 20:46:54   
innes4
Ojla junijke
Da se spet mal javim. Dons sm mela en res tak pester dan. Zjutrej sem imela pregled pri gin. Moj user posted image je vredu, vidla sm lulčka pa jajčka, tko da sm se tut na lastne oči prepričala, da je user posted image  user posted image Kri mam tako kot da ne bi bla noseča, mam hemoglobina 125, kar je baje super user posted image tut ostale je vse ok..Naslednji pregled mam 7.5.
No kkšnih 5 dni nazaj se mi je na desni nogi pri kolenu naredu tur in se mi je ful vnel. Sm pokazala gin.pa je rekla, da nej grem kr osebni zdravnici se pokazat...no in sm pop.šla in dobila napotnico za kirurga user posted image poj vmes sem šla še na MŠ (zadnje predavanje, blo je ful zanimiv user posted image ) poj me je pa brat peljal v bolnico (on tm dela, pa mam poj mičken privilegijev user posted image ) in so rekl, da bi me mogl operirat in bi mogla met splošno anestezijo, kar pa ni blo možn, ker nism bla tešč, pa še bolj škoduje user posted image kot pa lokalna. No nakoncu sem se odločla za lokalno, čeprav so rekl, da ne bo glih fajn prjela in bo mal bolel...ampak za mojga user posted image se vse da potrpet...tko da so me poj opreriral, zdej mam pa luknjo, sicer pokrito z gazami, ampak je blo pa ful smešno vidt tako luknjo v nogi user posted image No preživela sem, zdej sm pa končno doma user posted image

Res pester dan, an user posted image

< Sporočilo je popravil innes4 -- 22.4.2010 20:48:50 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
22.4.2010 22:48:38   
nikcaa
JANE slalom pro- so prisli novi modeli 2010.. sam je cena ista... pouna...kot ponavadi...
ti stari modeli so pa u akciji,ja... in pomojem se kr splača...
jst sm ja mesec in pol nazaj (cca) kupila v malfanconu.. kao da se bolj splaca...
je blo nekje 70 € ceneje kot pri nas... zdej pa vidim to ceno... user posted image
sm pa se fino nasankala.. ja,no... ceprav ne vem kaksne barve majo se...
kr se ni slo v prodajo... Dvojčica6- upam da si kaj dobila...
nism pa hotla cakat na nov model ker se mi nekako barve niso dopadle...
ni ne dopadejo tipo ksne vijola al kaksni čičkasti....-enobarvni so mi ok.
je pa res da imajo italjani drugacne barve kot pri nas...
jst sm uzela temno plavega...pri nas v prodaji sploh ni bilo takega...
za voziček pa itak pravijo da je supercaaauser posted image
innes4- user posted image
za user posted image ...in dobro okrevanje.....

grem v posteljicooo....PAPA

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
22.4.2010 23:18:33   
bcljka
drage dame... sezono Junjičic je otvorila Kiya, nadaljuje pa jo Štajerka26...

Danes ob 22.16 sta se rodili majhni štručki Eva in Lia in najino življenje naredili še bolj popolno! najsrečnejša mami E. in ati L.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
22.4.2010 23:32:04   
bcljka

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted image , Že imamo user posted image , Pričakujemo user posted image /user posted image

24.05.2010
user posted image  Anadami, 2user posted image

01.06.2010
user posted image  Slovenka, 2user posted image ,user posted image
user posted image  krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image
user posted image   bubica14 2user posted image , user posted image

02.06.2010
user posted image  Prfect, 35 let, 3user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  elizaa, 26let, 2user posted image , 1user posted image

03.06.2010
user posted image  anonimna
user posted image  RAKICA1, 30 let, Škofja loka, 4user posted image  user posted image , user posted image user posted image user posted image

04.06.2010
user posted image  Lyra, 29 let, 2user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  Mumu, 3user posted image ,
user posted image
user posted image  mkbk, 29.let, Ljubljana, user posted image
user posted image  innes4, 21 let, Jesenice, 1user posted image , user posted image
user posted image   Aninchy, 20let, Žalec(CE), 1user posted image user posted image

05.06.2010
user posted image  anonimna2, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  mojculja

06.06.2010
user posted image  rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image ,user posted image
user posted image  Bubika26, 26 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image  Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image  user posted image
user posted image  zoja83, 26 let, Litija, 1user posted image , user posted image
user posted image   ajdameti, 2user posted image , user posted image , user posted image (PDP po ZM 11.6.)

07.06.2010
user posted image markle, 29 let, LJ, 1 user posted image
user posted image mamimo, 2user posted image , user posted image
user posted image leeea, 5user posted image , user posted image , user posted image user posted image user posted image

08.06.2010
user posted image   Bam Bam, 2 user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  novakatja, 35 let, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
user posted image  Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image
user posted image  Stajerka26, 27 let, user posted image user posted image , user posted image user posted image - 22.4. EVA in LIA
user posted image
 meymey, Bistrica, 2  user posted image , user posted image

11.06.2010
user posted image  Prizma, 1user posted image
user posted image  dzanika, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  majkl, 31 let, Ljubljana user posted image (nov PDP 13.6.2010)
user posted image  Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image , user posted image - 19.3. JULIJA
user posted image  ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
user posted image  Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image
user posted image   pik ipoki, 23 let, Logatec, 1 , user posted image
user posted image   *Špela*, 24let, Kamnik, 1user posted image , user posted image

13.06.2010
user posted image  Junijca
user posted image  SpeliG, 2user posted image , 1user posted image
user posted image   bim*bam
user posted image   Majček28, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  strelka81, 28 let, primorska, 3user posted imageuser posted image  

14.06.2010
user posted image  Naraščaj, 29 let,  Slovenske Konjice, 2user posted image
user posted image  dvojčica6, 27 let, Nova Gorica, 1user posted image

15.06.2010
user posted image  nikita*, 29 let, 2user posted image , user posted image
user posted image  soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted imageuser posted image
user posted image   diksy

16.06.2010
user posted image  *Ella*, 23 let, 1user posted image
user posted image  čeb Maja, 1 user posted imageuser posted image

17.06.2010
user posted image  BonnieRR, 24 let, Slovenska Bistrica, 2 user posted imageuser posted image ,user posted image
user posted image  ivy@, 24 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image   top10, 1user posted image

18.06.2010
user posted image  marussa88
user posted image  bcljka, 24 let, Ljubljana 1user posted imageuser posted image
user posted image   tejalea, 2user posted image , user posted image user posted image , user posted image

19.06.2010
user posted image  miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
user posted image  top10, 28 let,
user posted image  maxi74 (costella), 35let, LJ, 3 user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  uršulina
user posted image  Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
user posted image  scorpiogirll, 29 let, 2user posted imageuser posted image
user posted image   bubal, 29let, 1user posted image , user posted image

21.06.2010
user posted image  misar , 28 let, Celje, 2 user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  gajka, 30 let, Velenje 2user posted image , user posted imageuser posted image
user posted image  cipollina26, 26 let, 1user posted image
user posted image  bejbika81, 28 let, 1user posted image
user posted image  bridget3, 28 let, Maribor user posted image
user posted image  honey26, 26 let, Celje, 1user posted imageuser posted image

22.06.2010
user posted image  Sa5i, 1user posted image
user posted image  Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
user posted image  diksy, 28 let, 1user posted image
user posted image  1A, 28 let, 2user posted imageuser posted image

23.06.2010
user posted image  katrin30, 1user posted image
user posted image  primorka111
user posted image  amazonka3, 33 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image , user posted image

24.06.2010
user posted image  ziva1, 31 let, Velenje, 1user posted image
user posted image  mamiica
user posted image  tinci 1
user posted image  annie, 27 let, Ruše, 2user posted image , user posted image
user posted image  Teenka, 26 let, 1user posted image
user posted image  honey*, 1user posted image , user posted image (nov PDP 23.6.2010)
user posted image  rendi, 2user posted imageuser posted image  user posted image

25.06.2010
user posted image  nikri, 29 let, 1user posted image
user posted image  Inika84, 25 let, 1user posted image , user posted image

27.06.2010
user posted image  soncnica3, 32 let 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image  Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
user posted image  nikicaa, 21 let, 1user posted image
user posted image  tina2806, 27 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image

29.06.2010
user posted image  milabe, 27let, 1 user posted imageuser posted image
user posted image  tweetek, 29 let, 2 user posted image
user posted image  extra

30.06.2010
user posted image  veverica, 2user posted image , user posted image

02.07.2010
user posted image  tukaj, 25let, Radlje ob Dravi, 1user posted imageuser posted image

skupaj nas je 88 user posted image z 89 user posted image na poti

22x  user posted image
17x  user posted image
50_x_ user posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 22.4.2010 23:44:33 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
22.4.2010 23:34:41   
bcljka

23.4.2010
misar - pregled
ziva1 - pregled

26.4.2010
strelka81 - pregled
Maxica - pregled

28.4.2010
Bonnie_RR - pregled
Inika84 - pregled
Sa5i - pregled

29.4.2010
tina2806 - pregled

4.5.2010
milabe - pregled LJ - toxo/razvoj
nikri - pregled
nikcaa - pregled
bubal - pregled

5.5.2010
annie - pregled
soncnizarek25 - pregled
Aninchy - pregled
Zoja83 - pregled
nikita* - pregled

6.5.2010
soncnica 3 - pregled

7.5.2010
honey* - pregled
pik ipoki - pregled
innes4 - pregled

10.5.2010
bcljka - pregled
Inika84 - pregled Lj

13.5.2010
tukaj - pregled
naraščaj - pregled

19.5.2010
gajka - pregled

user posted image

2.6.2010
milabe - pregled

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
22.4.2010 23:41:18   
bcljka

user posted image  Kiya - 19.3. JULIJA
user posted image Štajerka26 - 22.4. EVA in LIA

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
23.4.2010 5:42:46   
Kiya
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

drage dame... sezono Junjičic je otvorila Kiya, nadaljuje pa jo Štajerka26...

Danes ob 22.16 sta se rodili majhni štručki Eva in Lia in najino življenje naredili še bolj popolno! najsrečnejša mami E. in ati L.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!

Čestitam user posted image

Bcljka kater teden je pa bila Štajerka? A je vse v redu?

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
23.4.2010 7:15:06   
misar
dobro jutro

ena kavica za čvekulje user posted image

Štajerka: čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pridno se cartajte user posted image user posted image

evo, zadnje dni se nisem uspela javljati, ker sem bila v zadnjih izdihljajih službe user posted image danes grem na pregled, potem pa na dopust user posted image user posted image user posted image . v službi sem imela pa tako gužvo, da je bilo joj: uvajanje nadomeščanja, predaja dela, pa še vse stranke so se obnašale, kot da bo konec sveta, ker odhajam in so hotele posle zakjučit z manouser posted image .

zdaj pa lahko počasi začnem gnezdituser posted image user posted image user posted image , sem že mal začela po netu gledat kaj rabimo na novo, pa mal moram omare pregledat, oprati stvari..no saj veste, me že daje gnezditveni nagonuser posted image user posted image user posted image user posted image

ej veste kaj sem vas hotela vprašat: linea negra (rjava črta od popka proti spolovilu) se vam je pojavila? jaz sem jo v prvi user posted image imela že tak čas in potem še skor eno leto po porodu, zdaj je ni pa nikjer user posted image ...no saj ne, da jo pogrešam, sam zanimivo je.

grem zdaj...uživajte

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
23.4.2010 8:16:56   
tukaj
Dobro jutro,

Štajerka iskrene čestitke za mali sončici. Upam, da je z njima vse v najlepšem redu. Sicer pa ju bo mamina ljubezen sedaj grela in bosta hitro napredovali.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič moram it delat za faks.

Uživajte

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
23.4.2010 8:35:30   
top10
Jutro!

Štajerka čestitke! user posted image user posted image Malo še pa bomo šle vse po vrsti user posted image
V sredo imela pregled, vse bp. Naslednji pregled 19.05.2010 Drugače nič novega, uživam doma, službo sem zaključila v torek, zdaj koristim LD, potem pa lepo v porodniško.
Linea negra jaz je še nisem opazila.

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
23.4.2010 8:43:33   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

Čestitam user posted image

Bcljka kater teden je pa bila Štajerka? A je vse v redu?

v katerem tednu je bla ne vem, ker njej so na vsakem pregledu spreminjal PDP user posted image user posted image user posted image kr neki! tko da je kr skakala iz tedna v teden pa nazaj user posted image ker rok uradni nej bi mela 9.6. pa pol je zamenjala ginekologinjo in je bil 25.5. pol so pa spet prestavlal... user posted image
skratka, rodila je v MB z epiduralno po naravni poti, sta se obe obrnili v glavično lego pred porodom... obe sta veliki 45cm, težki pa 2030g in 2070g user posted image vse je OK!

< Sporočilo je popravil bcljka -- 23.4.2010 8:55:32 >

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
23.4.2010 8:56:21   
milabe
štajerka user posted image user posted image user posted image user posted image suuuuper, čestitam. Tud imena so zelo lepauser posted image user posted image user posted image

tud jst še nimam linee negre...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
23.4.2010 9:04:56   
Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

O, kako lepa novica, iskrene dvojne čestitke. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
23.4.2010 9:06:20   
čeb Maja
Štajerka čestitam za pupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravoooo user posted image user posted image

Črte pa tudi jaz nimam - sej verjetno bi jo že imele če bi bila ''namenjena'' user posted image
Prehladila sem se, skoz neki kašljam pa smrkam, mam občutek kot da mi bo user posted image kar ven padu.
Pa MŠ sem imela včeri zadnji dan, pa še 4x grem v službo pol pa konec, komiii čakam...
Dost za informacij enkrat user posted image

Da sem danes jaz sitna - keglove vaje user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
23.4.2010 9:56:38   
tina2806
bravo stajerka26 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dvojne cestitke!!!! user posted image user posted image

pa se en user posted image  za bcljko k je tok pridna in azurna s seznamcki.

jst sem drugace super s pocutjem, se 9X v sluzbo...user posted image   pol bom pa tut mal bolj aktivna na RR user posted image

linea negra pa se mi je ze zacela delati - zaenkrat se ni cist temna, je se svetle barve ampak ni dvoma da je to to.

ok, uzivajte, dons je peteeeeeek!!! jst pa kr neki dobre volje user posted image  

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
23.4.2010 10:00:56   
meymey
Štajerka ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

Me je kr streslo, ko sem videla dve roza črtici pod datumom 9.6. (tudi jaz imam takrat rok). user posted image

Danes sem uradno zadnji dan v službi, sem prinesla jagode in pecivo (made by Tušuser posted image ), da se posladkamo. In ena sodelavka me je zahvatila... s solzami v očeh mi je razložila, da me bo pogrešala user posted image . Pa je ena od starejših, smo pri malici kdaj skupaj čvekali... res lep občutek, sem jo kr malo zignorirala, da se ne bi še jaz razjokala (hormoniuser posted image ).

Jutri grem v Ikeo, če katera rabi kako drobnarijo naj mi pošlje ZS. (pa prosim ne kaj velikega, ker ne gremo s kombijem :D.

Aja, upam da se kaj javi Štajerka - imam veliko vprašanj v zvezi z epiduralno v MB. Razmišljam o tej opciji (pa všeč bi mi bilo, da se mali rodi v "moji" porodnišnici). Ali je bila katera na predavanju anastezista včeraj v LJ? Kaj so povedali?

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
23.4.2010 10:14:41   
Zoja83
diksy jap, iz LJ-zanimivo, za Mb nisem vedla, da se tud kaj dogaja user posted image  kje pa dela tvoj? moj je NOC (D.K.) user posted image
štajerka 26  iskrene čestitke!!!! user posted image user posted image
linea negra mam že neki cajta, ampak čist švohceno user posted image
Jst sem začela še kr aprilčice in majčice brat, da se mal pripravim, kk to gre user posted image  sem pa začela šele zdej po malem zatekat user posted image kr ne morem verjet, da mam tako srečo...ko bom v drugo noseča, bom mela pa ziher vse težave, kar jih je možno user posted image
meymey dopust user posted image user posted image user posted image  kam grema, kdaj grema???

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?