|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
21.4.2010 14:24:59   
meymey
BTW...

danes zjutraj me je na poti v službo ruknil smetarski kamion user posted image . Ni blo neke hitrosti, ker je vozil rikverc in me ni videl, sam je pa avto kr nastradal po desnem boku.

Jaz sem itak OK, sam v službo sem zamudila user posted image .

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
21.4.2010 18:18:05   
čeb Maja
Če ne zaradi drugega, sem šla zdele pisat, ker smo bile Junijke na 2. strani foruma user posted image

meymey - sam, da ni kej hujšga

Inika.... tebe čakamo...

LP punce

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
21.4.2010 18:22:04   
diksy
zdravo,

da še jaz pokomentiram za brce....

Nam so v MŠ povedali,da se brce ne štejejo ko naredi več gibov naenkrat v parih minutah ampak primer na vsake dve uri,ko ga začutimo,da se premika in teh brc-premikov mora bit na dan vsaj 10 po 32 tednu......

še katera hodi v UKC MB v MŠ?

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
21.4.2010 18:48:11   
Inika84
Lep aprilski pozdrav!
Js sm tako dobre volje! user posted image user posted image
user posted image je super! Je zrastu, pa zredil se je na 1300 g, zdaj je bila druga zdravnica (ze 3 mnenje) in je rekla, da ni nic narobe, da ce bi prisla prvic k njej, da bi tut rekla da je vse ok, da se ona sama ne ve zakaj so delali taksno paniko! Okuzb ni, vsi rezultati so negativni!!! user posted image user posted image   Rodila bom pa v LJ, ker je menda tako boljse za user posted image , ce bo karkoli narobe kasneje pri porodu, pa se tudi meni zdi tako prav! Zdaj pa naj pocaka se teh 8 tednov user posted image Js sm tk skoz vedla da bo oz. da je vse ok user posted image

Pregled 10.5 v LJ

< Sporočilo je popravil Inika84 -- 21.4.2010 18:49:30 >

(odgovor članu diksy)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
21.4.2010 18:48:51   
bcljka
sam res... kje pa ste vse?? sm misnla da bom mela kej več za prebrat pa nč... user posted image user posted image user posted image
skratka... sm mela lekcijo previjanja in dojenja novorojenčka in morm rečt da je blo 3000x bolš k tist k vidš v MŠ user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diksy)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
21.4.2010 19:57:59   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: Inika84

Lep aprilski pozdrav!
Js sm tako dobre volje! user posted image user posted image
user posted image je super! Je zrastu, pa zredil se je na 1300 g, zdaj je bila druga zdravnica (ze 3 mnenje) in je rekla, da ni nic narobe, da ce bi prisla prvic k njej, da bi tut rekla da je vse ok, da se ona sama ne ve zakaj so delali taksno paniko! Okuzb ni, vsi rezultati so negativni!!! user posted image user posted image   Rodila bom pa v LJ, ker je menda tako boljse za user posted image , ce bo karkoli narobe kasneje pri porodu, pa se tudi meni zdi tako prav! Zdaj pa naj pocaka se teh 8 tednov user posted image Js sm tk skoz vedla da bo oz. da je vse ok user posted image

Pregled 10.5 v LJ

Lah rečem samo eno;
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil meymey -- 21.4.2010 19:58:43 >

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
21.4.2010 20:00:23   
milabe
inika  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sem veseeeeeela!!!!
Super fajn....

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
21.4.2010 20:06:52   
čeb Maja
Inika jeeeeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo vse vesele zate in za žabico....

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
21.4.2010 20:10:01   
Kiya
Inika super, da je vse OK user posted image

Zdej lahko v miru uživaš naprej v nosečnosti user posted image

Nam je odpadlo predavanje o nedonošenčkih, ampak smo se potem kengurujčkal user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
21.4.2010 20:17:14   
bcljka
inika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
21.4.2010 20:18:43   
naraščaj
Čer,
No tut jaz sem iz pregleda. Vse je BP, delala mi je UZ (sem ga plačala, pa kaj, sam da sem bolj mirna). Če sem jo prav razumela smo že cca na 2kg v 32t 2/7. user posted image je še zmeri obrnjen na glavo user posted image , rito pa mi tišči pod desno rebro (sej se mi je zdel, ko pa včasih rata taka bula). Je pa bil zraven še ati, ker pri morfologiji ni mogel bit.
Pol sem mogla pa še v lab. dat kri za toxo in ne vem kaj še, skratka vse v najlepšem redu, razen moje utrujenosti, zato je napisla moji zdr, da predlaga še naprej bolniško, katero pa rabim še sam 2dni, ker pol začnem z dopustom.
Po njihovi tehtnici (oblečena in obuta) sem pridobila 9kg, po domači pa cca 7,5kg. Rekla, da je ok
Pol sva pa z mojim šla na pizzo in na vroče maline s sladoledom in smetano. Njamiuser posted image

Naslednji pregled: čez 3t, se pravi 13.5.2010

Pol sem bla tok smotana, da se mi ni lubl it v trgovine in na konc tut plenice za tamalo nisem kupla. Sem pol še eno nek staknla, jutr pa res moram it
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

naraščaj... Kakšne probleme pa imate z alergijami? Upam, da ni prehudo...

Od 10 m dalje smo na dieti brez kravjega mleka in vseh njegovih sestavin, uradno potrjen izvid pa smo dobl pri 13m. V pon no in pol v tork, pa sva meli kontrolo, zdej pa upam, na kakšno izboljšanje. Hudo je sam to, ko bi ona kakšno stvar jedla, ko vidi druge in je žal ne sme. Drugače pa ni problemov.

bcljka, user posted image za izpite in res upam, da bo mal uvedevna glede tvojga stanja/trebuha user posted image in bravo za previjanje
meymey, pazi ti mal no smeterji, HB sam, da ni kej hujšga.

Inika 84, kok sem vesela dobrih novic. So pomagale pike, poke nas junijk user posted image

Nč lahko noč in se jutr beremo

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
21.4.2010 20:39:49   
bcljka
bolj za foro kot za res...
en test k ti kao napove kakšen naj bi bil tvoj otrok ob rojstvu user posted image user posted image user posted image

http://pregnancyandbaby.sheknows.com/pregnancy/baby/Madame-Zaritska-predicts-your-birth-experience-1.php

men je napovedal da bo user posted image 55cm... okol 4 kg... user posted image user posted image user posted image ne resno uzet...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
21.4.2010 20:44:27   
Bonnie_RR
inika... Super! user posted image Sedaj pa še naprej uživaj v user posted image ...

meymey... No, sreča, da ni bilo kaj hujšega.

naraščaj... Čestitke za uspešen pregled, glede alergije pa upam, da bodo rezultati dobri.

bcljka... Sigurno bo tud ustni del fajn. Držimo pesti.

štetje brc... V 1. nosečnosti jih sicer nisem štela, se pa spomnim, da naj bi en niz zaporednih gibov štel za enega. No, včeraj sem pa že malo gledala glede tega po netu, ker je bil bejbi cel dan bolj len, pa je ful različnih info glede tega. Bom še svojo G vprašala čez 1 teden na pregledu, kako je s tem...

Nič, dragi že platno dol vleče - je film ready... lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
21.4.2010 23:48:34   
Aninchy
Hejla!

Malo sem vas prebrala ta čas, da sem sladoled pojedla...user posted image
Pišem, glih tolk, da veste, da sem še tu.user posted image

Lahko noč!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
21.4.2010 23:50:15   
Aninchy
Aja, inika me veseli, da je tvoja user posted image vredu!user posted image user posted image user posted image

bcljka - sem probala test, pa se mi zdi krneki.user posted image Bom imela punčko (čeprav je obljubljen fantek) z temno vijoličnimi očmiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
22.4.2010 8:08:37   
elaaa
Pozdrav!

Sem februarka 2010 in se že plazimo.

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8375

Ne zares ampak na računalniku in sicer v dobrodelne namene ter tudi za pleničke. Z oddajo glasu (vsak dan) imate možnost dobit pleničke.

V naprej hvala za vašo podporo.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
22.4.2010 8:44:41   
dvojčica6
Jutro! kaj sem ta prva??? Evo, pol pa vam častim user posted image !
Sem prebrala kaj ste včeri pisale in user posted image user posted image user posted image user posted image jeee... Inika - ful dobre novičkeuser posted image user posted image user posted image Tako je treba!

Ne vem več kaj pisat, ker sem zasuta z delom - in to po lastni krivdi... me tolk daje ta gnezditveni nagonuser posted image , da stalno čekiram po netu... sem namreč še vedno na lovu za vozičkom...Pikolo smo sprobali in na žalost ne gre v naš kofanouser posted image zdaj sem se navdušla nad Jane, sam če bo ta, bo moral bit iz druge roke, ker novi so preveč dragi... naraščaj, ti ga boš mela zdaj že za drugo ne? Kako je z ohranjenostjo??Sej vem, da sem že sitna s temi vozički in sm že parkrat obupala... sem rekla mojemu user posted image , da ga bomo kar s kengurujčkom furali okoli, ker jaz se res ne znam odločit!

Pregled mam jutri - sem ga prestavla sama in spet bo maša zaragi kguser posted image user posted image Mislim, da sem zmagovalka tega foruma na veliko... Dvakrat več me je kot poročateuser posted image user posted image user posted image

Beba drugače pridno brca... zadnje dva dni tudi kolca na velikouser posted image

Nič, to je to zaenkrat... če bom mela čas, se vam še kaj javim... lep dan junijčice!

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
22.4.2010 10:49:40   
tukaj
Pozdravljene,

se ravno odpravljam v materinsko. Imamo predavanje o zobeh in če se prav spomnim, pride psihologinja. Vreme je bolj slabo,še sreča, da sem šla zjutraj pravi čas na sprehod.

Bebikapridno brca, čeprav se sedaj bolj premika kot prav brca.

Uživajte

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
22.4.2010 10:57:15   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

Se potem nisi odločila za Matrixa? Jaz bi se defenitivno, če bi znala vsaj nekaj malega nemško... Mi ni všeč, da sem odvisna od koga, da mi prevaja, ker hočem zmeri sama vse slišat in vprašat.user posted image No, pa zdej, ko sem našla enega za u bistvu isto ceno v SLO, pa da ima še eno leto garancije, sem pa čist not padla.user posted image V začetku maja ga bomo naročili!user posted image

Sicer pa... danes spet dežuser posted image V bistvu še ne dežuje, ampak se vidi, da bo kr kmalu.
Nimam kej posebnega danes za počet, grem si zdej mal nohte uredit, so mi glih fajn zrastli malo.user posted image

Lep dan!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 3969
22.4.2010 10:57:59   
Aninchy
dvojčica6 - pa hvala za kavico!user posted image Si jo morem kr dat kuhat...user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
22.4.2010 11:02:45   
Zoja83
Dan!
inika84 jeb**** zdravnikov! Mene so tud čist brezveze prestrašli za rast user posted image Ampak samo da je vse vredu!user posted image user posted image user posted image
Drugače pa je včeraj od mojga šef dobil sina user posted image (prej mel 2 hčeri, pa še ko mu je moj povedal za naju, se je nasmejal in rekel, da ga je prehitel za en mesec) in ga poimenoval ravno tako, kot sma ga hotla midva user posted image zdej sem cela jezna in čeprav moj pravi, da ga lahk še vseen isto, meni ni do tega user posted image sej bosta cel življenje (upam) skup delala user posted image
drugač je pa letos na t-2-ju veselo, vsi nekaj pričakujejo-pravi baby-boom user posted image
nič, zdej grem pa diplomo delat naprej user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
22.4.2010 11:46:49   
naraščaj
Dan, en tak zaspan.
Nč se mine da. Sem neki bluzla po netu, pa sploh ne vem kaj.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

zdaj sem se navdušla nad Jane, sam če bo ta, bo moral bit iz druge roke, ker novi so preveč dragi... naraščaj, ti ga boš mela zdaj že za drugo ne? Kako je z ohranjenostjo??Sej vem, da sem že sitna s temi vozički in sm že parkrat obupala... sem rekla mojemu user posted image , da ga bomo kar s kengurujčkom furali okoli, ker jaz se res ne znam odločit!

Tkole ti bom rekla, zgleda kot nov, čeprav sem bla ful z njim na terenu (dež, sneg, makedam, gozd, asfalt - fentala eno gumo - prepičla to je pa tut vse). Ko smo nehal uporabljat smo ga opral in spakiral nazaj v škatlo. Kolegica je kupila rabljenega in ga je ona tut ful uporabljala in je rekla, da ga bo obdržala še za naslednjega. Tko, da ... Mislim, da sem ti odgovorila.
Svakinja, je tut vzela rabljenga Nomada + globoko košaro (katero bom pol jaz mela) in je tut ful zadovoljna z ohranjenostjo.
Kolegica prodaja Jane, nomada (4-kolesnik, ker zdej pa pričakuje dvojčka), če te zanima lahk preverim, če ga že ni prodala.

Fajn bote na ta sivi dan

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 3972
22.4.2010 12:11:36   
nikita*
Hojla,

Kakšno vreme je danes user posted image , naj bo že maj da bo sonček.

No, včeraj je pregled uspel. Naš user posted image ima že 2114g in je rekla G da bo kar konkreten otrok. Malo mi je namignila, da bi znal kaj prej ve pridt kot na PDP. Je pa obrnjen na glavo in upam da bo tako tudi ostal in se vrtel samo še okoli svoje osi user posted image . Med UZ je bil buden in se je lepo videlo, ko je imel odprte oči in kako je odpiral usta. Pa sem se le spomnila, da sem jo prosila naj mi kakšno sliko sprinta user posted image .
Sestra mi je izmerila trebuh (maternico) in sem bila prav vesela, da ni prevelika ampak idealna user posted image user posted image , kg sem sedaj +10 kar mi je tudi zelo všeč user posted image .

Pogovarjale sva se tudi za test streptokok, ki ga ona dela med 35 in 37t. Me je cena zelo presenetila 20€user posted image user posted image . Tako da sem se še lažje odločila, da opravim test user posted image .

Naslednji pregled imama 5.5.2010 vzeli mi bodo kri za kontrolo toksoplazme. Potem pa pride na vrsto že CTG user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
22.4.2010 12:36:56   
dvojčica6
Aninchy ma saj ne vem s temi vozički je tako, da bolj kot jih gledaš, slabše je... pri Matrixu me skrbi ker ne vem al bo šlo v avto al ne... Ker nam Pikolo ne gre, pa se kar lepo zloži... pa še lupinico mi je šenkala ena mamica, tako da zdaj iščem bolj voziček in ne ceč celega kompleta... pa še kak evro mislim prišparatuser posted image Če se mi ne bo prej zmešalouser posted image

naraščaj
hvala lepa za odgovoruser posted image user posted image ... glede Nomada pa sej je lep, sam js sm se zdaj navdušla nad Slalomom, ker je ful lahek! Že gledam enga preko Bolhe...

Zoja83 
user posted image glede imena... vem kako je, ko si enega zamisliš in ga pol ne moreš uporabit... Sej midva sva tut neodločena... še zmiri mislim, da bo prej sporazum SLO-HR podpisan, kot se bova midva zmenila kako poimenovati našega user posted image ...
nikita* lepouser posted image !

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
22.4.2010 14:05:39   
soncnica 3
Po 2 mesecih se zopet javljam, zaradi težav z internetom sem vas samo brala, pa nič pisala.

Smo ok, pregledi v redu, je pa baje naš user posted image med večjimi, uf, atiju se zdi mega in je ponosen na korenjaka, jaz ga bom morala pa na svet spravit...

Sicer bom šla jutri na obremenitveni test za sladkor /velikost otroka/, pregled pa imam 6.5.2010.

Sem pa danes dobila tudi napotnico in obrazec za na CSD, tako da bom počasi začela zbirat dokumentacijo...
Začela sem z dopustom, juhuhu..., vsem vam pa želim lep dan, kljub temu da je pri nas deževen in zaspan.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil soncnica 3 -- 22.4.2010 14:06:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?