ajdameti
|
Ojla dekleta... ...najprej se javim potem pa ni ne duha ne sluha...brala sem vas ves čas vendar mi je vedno zmanjkalo časa še za kakšno besedo. Druga nosečnost je res težja še posebej, če te doma čaka zahtevno dete in si vsak dan širša kot daljša...ampak kljub težavam in bolečinam se končno počutim malo bolje in sem zato tudi bolj aktivna. Dnevi hitijo, dete ima že skoraj 2 kg, še vedno mi primankuje hemoglobina, sirupa pa ne spravim vase , gnezdenje me še kar nedaje, čeprav se rok bliža. Naslednji pregled imam 12.5. - slabe volje, ker me čaka drug ginekolog, saj se dosedanja poslavlja ČESTITKE ZA DVOJČICI Kiya - le tako naprej...občudovanja vredna mama! Previjalna- imam jo po meri, ogromna in visoka, saj nisem ravno po jusu, tako da so mi bile vse prenizke. če se le, da super če je čimširša saj je vsaj na začetku 1001 malenkost ki je fajn da jo imaš pri roki. Strije- jih imam že iz prve nosečnosti, čeprav sem pridno mazala sem jih dobila zadnji teden, tako da sem tokrat obupala. Lupinica-tudi sama sem jo pri prvem otroku uporabljala čim manj, tokrat pa sem drugega mišljenja in bom bolj komot, še posebej, ker sem se preselila in se moram za vsako malenkost vsest v avto, zato bo lupinica, ki se prilega vozičku pravi blagoslov...seveda pa sem še vedno proti temu, da bi jo uporabljala za daljše sprehode in pomoč doma. Spanje-katastrofa...le na enem boku zato me boli križ, pa tudi kg so naredili svoje, saj sem med bolj pridnimi in jih sploh ne štejem več. Se tolažim s tem, da sem jih prvič imela +22 pa je šlo vse nazaj Naraščaj- alergija...tudi sami smo dobili izvide za dermatitis...testirat nas pa zdravnica ni poslala, ker pravi, da je do 3 leta brez veze in da v večini primerov izgine...dobili kup kremic in to je to. sama želim odkriti vzrok zato smo jo naročili na bioresonanco - baje je najbolj zanesljiv test, pomaga, potrjeno iz preverjenih virov. Sedaj pa dovolj nalaganja, da ne bom predolga, obljubim, da bom bolj vestna!
|