naraščaj
|
Čer, No tut jaz sem iz pregleda. Vse je BP, delala mi je UZ (sem ga plačala, pa kaj, sam da sem bolj mirna). Če sem jo prav razumela smo že cca na 2kg v 32t 2/7. je še zmeri obrnjen na glavo , rito pa mi tišči pod desno rebro (sej se mi je zdel, ko pa včasih rata taka bula). Je pa bil zraven še ati, ker pri morfologiji ni mogel bit. Pol sem mogla pa še v lab. dat kri za toxo in ne vem kaj še, skratka vse v najlepšem redu, razen moje utrujenosti, zato je napisla moji zdr, da predlaga še naprej bolniško, katero pa rabim še sam 2dni, ker pol začnem z dopustom. Po njihovi tehtnici (oblečena in obuta) sem pridobila 9kg, po domači pa cca 7,5kg. Rekla, da je ok Pol sva pa z mojim šla na pizzo in na vroče maline s sladoledom in smetano. Njami Naslednji pregled: čez 3t, se pravi 13.5.2010 Pol sem bla tok smotana, da se mi ni lubl it v trgovine in na konc tut plenice za tamalo nisem kupla. Sem pol še eno nek staknla, jutr pa res moram it IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR naraščaj... Kakšne probleme pa imate z alergijami? Upam, da ni prehudo... Od 10 m dalje smo na dieti brez kravjega mleka in vseh njegovih sestavin, uradno potrjen izvid pa smo dobl pri 13m. V pon no in pol v tork, pa sva meli kontrolo, zdej pa upam, na kakšno izboljšanje. Hudo je sam to, ko bi ona kakšno stvar jedla, ko vidi druge in je žal ne sme. Drugače pa ni problemov. bcljka, za izpite in res upam, da bo mal uvedevna glede tvojga stanja/trebuha in bravo za previjanje meymey, pazi ti mal no smeterji, HB sam, da ni kej hujšga. Inika 84, kok sem vesela dobrih novic. So pomagale pike, poke nas junijk Nč lahko noč in se jutr beremo