|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
20.3.2010 0:33:38   
bcljka
se še oglasm predn grem spat... sm gledala polnočni klub... je blo o poroduuser posted image ... kr zanimivo... ponovitev je mislm da ob 10.50 zjutri al neki tazga če bo kkšni dolgčas user posted image

dons grem oziroma gremo na obisk k Štajerki26 v MB... tko da bom loh iz prve roke vidla kok ma velik trebušček user posted image se že ful veselim user posted image user posted image user posted image

sicer pa vidm da je bla debata o črti... jst je tud še nimam... spadam pa med ta svetle user posted image glede kil pa oblačil po porodu pa ne morem nč povedat iz lastnih izkušenj user posted image mi je pa jasno da lih z manekensko postavo ne bom odkorakala iz porodnišnice user posted image predstavlam pa si, da bom bla oblečena v kratke hlače (mam take fajn že od prej k nosečniške) in eno nosečniško majčko... seveda to pomen da bo vreme sončno in toplo user posted image user posted image

nočka

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
20.3.2010 6:54:31   
misar
dobro jutro in lep sončen celjski pozdravčekuser posted image user posted image

častim enouser posted image za vse zaspanke user posted image

grem delat dopoldan, sem zračunala, da do konca delam še natančno 2 soboti, no to pa ni tako hudouser posted image

tamala me rabi, grem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
20.3.2010 7:07:54   
gajka
Dobro jutro! user posted image

Mi smo OK. Moja dva dedca še drnjohata, itak se nama je ta mali pridružil sredi noči, da je večja gužva v postelji. user posted image Jaz pa sem ta teden pridno preživljala na terenu in hodila domov crknjena kot pes. user posted image Ugotavljam, a se mi že pozna pomanjkanje kondicije, ali pač moj trebuh ni več za plazenje okrog po gradbiščih... user posted image No, ja, dokler gre, bom že hodila po terenu, imam vsaj malo telovadbe, ker drugače bi v vsem svojem lenarjenju še kakšne preležanine fasala. user posted image
Kilogrami grejo itak samo navzgor, prve 3 mesece nikamor, potem pa so zbezljali (HB, mi še nihče ni težil zaradi tega). user posted image Po prvem porodu so šli kilogrami na štartno težo ravno do konca porodniške. Bi bila zdaj zelo vesela, če bi tokrat šli v 1 letu pod štartno težo! user posted image
Lineo negro sem v 1. user posted image imela, tako kar lepo očitno (jaz sem slišala, da naj bi bila pogostejša, če nosiš user posted image , kar je takrat pri meni držalo), tokrat je (še) ni. Kdaj je izginila, se ne spomnim, ker se z njo po porodu nisem obremenjevala. user posted image Sem pa pravkar na netu prebrala, da se pojavi pri nekje 3/4 vseh user posted image , pojavljat pa se začne v 2. trimestru, lahko tudi kasneje, tudi izginjanje je čisto odvisno od primera do primera.
Oblačila za iz P so bila pri meni kar enaka kot v času user posted image (lanene hlače, kratka majčka). Domov sem namreč prinesla še vedno kar konkreten trebuh (za nekje 5-6 mesecev user posted image velik), samo veliko bolj ohlapen. So mi pa takrat vsi težili, da kljub poletju naj vsaj prvi teden ne pretiravam preveč s kratkimi hlačami in bosimi nogami... user posted image

Grem zdaj malo za fruštik prištimat, če bosta kaj naš kralj in princ blagovolila vstat... user posted image Uživajte v sončku!

< Sporočilo je popravil gajka -- 20.3.2010 7:10:45 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
20.3.2010 7:24:16   
tukaj
Jutro user posted image ,

se oglasim preden šibam na predavanje. Včeraj sva kupila VOZIČEK - Maxi cosi mura 3 -rdeče barve. Ko bi vedele kak je lep - pa primeren za makedam, kar je najpomembnejše.

Lep vikend želim.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
20.3.2010 8:05:14   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Lineo negro sem v 1. user posted image imela, tako kar lepo očitno (jaz sem slišala, da naj bi bila pogostejša, če nosiš user posted image , kar je takrat pri meni držalo), tokrat je (še) ni. Kdaj je izginila, se ne spomnim, ker se z njo po porodu nisem obremenjevala. user posted image Sem pa pravkar na netu prebrala, da se pojavi pri nekje 3/4 vseh user posted image , pojavljat pa se začne v 2. trimestru, lahko tudi kasneje, tudi izginjanje je čisto odvisno od primera do primera.

ja to je očitno spet ena vraža user posted image user posted image  si me prav nasmejala. v prvo sem nosila punčko in sem imela izrazito črto še kakšno leto po porodu. po moje bo bolj držalo to, da jo temne ženske dobimo, verjetno zaradi pigmenta.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
20.3.2010 8:23:34   
naraščaj

Jutro,

sem nekam čudno tečne volje, se je tamala že od 6ih naprej drla in komi se je mal unesle do zdele. PA še 3/4 noči je spala v spalnici, sam sem se jaz kr vnjeno sobo pobrala, ker če ne zjutri ne vem če bi vstala, ker ful grdo spi - binca ko slon.

IZVIRNO SPOROČILO: misar

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

ja to je očitno spet ena vraža user posted image user posted image  si me prav nasmejala. v prvo sem nosila punčko in sem imela izrazito črto še kakšno leto po porodu. po moje bo bolj držalo to, da jo temne ženske dobimo, verjetno zaradi pigmenta.

Ma tut za temne ne bo držalo, jaz nisem ravno svetla sam še pa daleč od temne in sem mela user posted image in je tut še dobro leto po porodu bila prisotna. Tko, da ....

Sej druzga pa ne vem kaj bi komentirala, ker me itak tok glava boli, da ne vem kaj sem prebrala user posted image

Lep vikend vsem.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
20.3.2010 8:45:42   
nikcaa
user posted image še z moje strani...

ta noc je bila pa dooolgaaa dollgaaaa....
ufff... sm se ob treh zbudila...pol pa ne in ne vec zaspat...
ob 6.00 je pa seu moj user posted image user posted image delat, pa sm se gledala...
pol pa mi je celo ratalo zaspat do 8.00...
jst ne vem kaj se bo s tem spanjemuser posted image
pa ne vem kdaj moja pikica nina, ker ponoci je kr zurko mela...user posted image

smo pa brez soncka ostali na primorskemuser posted image .. kako pa kaj drugod po sloveniji?
danes grem navijat za mojega user posted image , ker ma dirko z motorjem... user posted image
tako da bo seu dan tik-tak mimoooo.....

nic, se kej tipkam pozneje.... PA PA

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
20.3.2010 12:19:09   
Stajerka26
Hej bejbe!!
Evo mene po stotih letih spet tukaj :)
Moram vam povedat, da sem sicer res na porodniški, ampak se mi na polno dogaja z mojo malo Shih-tzujko sva kr naprej terenski, na sončku in na kavici user posted image še kosila nimava časa kuhatuser posted image mam pa še vedno čas pečtuser posted image no sicer pa sem vesela, da me nekatere tukaj že malo pogrešate.
<Sicer pa se je v tem času veeeeeeeeeliko zgodilo. Uspelo se mi je znebit moje G in imam zdaj napotnico za rizično ambuulatno. V torek končujeva s šolo za starše, nabavljeno imava za najini princeski že tudi vse, tako da je kr pestro!
Sicer pa sem bila dva dni nazaj v bolnici, ker nisem čutila ene od mojih dveh pikic, pa sem raje šla na pregled iz preventive. So bile tako babice, kot zdravnica full nesramne. Najprej pokličem v porodnišnico, pa rečejo pridite se takoj pokazat, potem pa pridem tja, pa me gledajo, zakaj bi pa v 28 tednu mogli čutit otroka, hudiča, če ga vsaki dan zakaj ga potem ne bi tudi danesuser posted image
Skratka vse je ok, komaj čakam na torkov pregled.
Sicer pa je prejšnji teden mesec prehitro rodila znanka, pa sestrična je že tudi v bolnici. Je v 35 tednu in je imela ob sprejemu popatke na 20 min.
Računa na porod v naslednjem tednu...uffffffff me je kr panika zagrabla, ker vem da sem jaz naslednja aaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Po eni strani, bi že rada zibala najini pupi, po drugi strani si pa želim, da to še ne bi bilo tako kmalu...

Ja danes KONČNO pride Bcljka z lubiejm in Piko k nam na obisk, že komaj čakam, da se malo pomenimo o nosečkah.
Sicer pa sem tudi jaz včerja gledala polnočni klub, je bilo super, čeprav se mi zdi, da odkar sva obiskovala šolo za starše, bi lahko že sama predavala, zmeraj eno in isto govorijo ;)
V ponedeljek grerm še v knjižnico malo prebrskat, za kakšno pametno knjigo...skratka nam trem se dogaja na polno!

Lepo se mejte vse skupaj, pa obljubim da se kmalu spet kaj javim!
Pozdravček iz sončkega Mb vsem :)

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
20.3.2010 19:31:35   
bcljka
o Štajerka, si se oglasila user posted image user posted image user posted image
evo, jst pa doma že prlimana na računalnik, dragi je šel itak direkt v službo user posted image

morm povedat, da ma Štajerka res ogromn trebušček in da se definitivno vidi da nosi user posted image user posted image ! bom nrdila album in dala slikco notr pa boste vidle primerjavo! sva se pogovarjala na poti nazaj in bla oba istiga mnjenja, da jst bom mela najbrž pred porodom lih tazga... user posted image

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
20.3.2010 19:42:42   
Aninchy
Hejla!

Joj, današnji dan je pa kar nekam šel... sem si privoščila malo počivanja po celem tednu službe in je kot bi mignil večer!user posted image Mali je danes končno preboksal atija!! Je bil čist blažen!user posted image Še potem, ko sem se jst smejala, je mislil, da to mali miga... pa sem bila kar tiho, da mu nisem veselja pokvarila. user posted image Saj je že včasih čutil brce, ampak teh konkretnih udarcev in premikov pa še ne... Je ponavadi premalo potrpežljiv in po nekaj minutah čakanja obupa. user posted image

Ob osmih bom gledala viktorje... Da spet vidimo te slovenske "zvezde" user posted image

Lep večer, punce! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
21.3.2010 10:21:05   
Aninchy
Dober dan!

(no, pa smo prišli tako daleč, da odgovarjam sama sebi)user posted image častim kavico vsem user posted image

Punce, pa smo le dočakale PRVI POMLADNI DAN!!user posted image user posted image user posted image

Joj, junij bo tu kot bi psa u rit brcnil! user posted image (pa ne alla baričević stajl)user posted image . No, mogoče bomo nekatere tudi med majčicami pristale! user posted image

Mislim, da se bom danes končno odločila delat pohorsko omleto! user posted image Le še v šoping morm skočit, da nabavim vse potrebno...user posted image

Se javim kasneje, kako mi je uspelo, če se bom odločila za ta "podvig" user posted image user posted image   Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
21.3.2010 10:39:49   
nikcaa
hoi, hoi...
aninchy- se strinjam s tabo.. ta čas letiiiii.... in kmalu bodo tuki nase pikiceuser posted image user posted image

ta pomladni dan je pa ena sama tugaa....user posted image to vreme je nič nič in seenkrat nic...
da nimas volje kaj počet...user posted image ... ko bi usaj mal soncek posijal.....

no, sei sploh ni kaj dosti za povedat... uceraj sm pa ceu dan, z mojim sončkom (nečakom),
lutala in pohajkovala naokoli... sli smo navijat za mojega user posted image in se malo tu malo tam skakala...
tako da je biu super dan... no, kaj bo danes pa ....bbb....user posted image nobenih planou....

zelim vam lep,lep dan

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
21.3.2010 12:32:54   
naraščaj
Dan in to zzzeeelllloooo vetrovn dan.

<Mi bomo zgleda spet zbolel, saj tamala kašla 100 na h in šmrka pa spet je bla celo noč rahlo topla. No zdele je tut user posted image user posted image . Lahko, da je vse skup zarad zobkov, ker ji 2 petki rineta ven, zgornji dlesni sta pa tut že čist napeti. V tork bi mogl met pa z vrtcem nastom za mamice, upam,da mi ne bo ornk zakuhala, ker bi jo res radsa vidla kaj se je uspela naučit v teh 7dneh kolkr je pač bla v tem mesecuu v vrtcu.
Jutr mamo pa s tamalo še kontrolo za alergije v UKC MB in mamo lih tako uro, ko bi mogla ona spat. Pa kaj čmo, bo spet sitna, mah sej bolj sploh ne more bit, kokr je že dansuser posted image .

Ful bi šla ven, pa tok piha, da raj ne gremo. Zdele je šla spat jaz pa bi tut najraje šla, ker ponoč sem se spet šetala k tamali vsaj ene hm 4-5x in sem taka kot cunja.

WC, danes sem bla že vsaj ene 10-15x pa sploh nisem kaj dost pila, če ne grem me pa tok tišči/boli v trebuhu. Jaz bom pošizla, pa spet mi je slabo. Pa sej to ne morš verjet pa čist sem brez energije in volje. Jo kera kaj proda user posted image

Nč, fajn bote in se beremo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
21.3.2010 13:22:45   
bcljka

user posted image

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted image , Že imamo user posted image , Pričakujemo user posted image /user posted image

24.05.2010
user posted image  Anadami, 2user posted image

01.06.2010
user posted image  Slovenka, 2user posted image ,user posted image
user posted image  krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image
user posted image   bubica14 2user posted image , user posted image

02.06.2010
user posted image  Prfect, 35 let, 3user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  elizaa, 26let, 2user posted image , 1user posted image

03.06.2010
user posted image  anonimna
user posted image  RAKICA1, 30 let, Škofja loka, 4user posted image  user posted image , user posted image user posted image user posted image

04.06.2010
user posted image  Lyra, 29 let, 2user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  Mumu, 3user posted image ,
user posted image
user posted image  mkbk, 29.let, Ljubljana, user posted image
user posted image  innes4, 21 let, Jesenice, 1user posted image , user posted image
user posted image   Aninchy, 20let, Žalec(CE), 1user posted image user posted image

05.06.2010
user posted image  anonimna2, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  mojculja

06.06.2010
user posted image  rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image ,user posted image
user posted image  Bubika26, 26 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image  Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image  user posted image

user posted image  zoja83, 26 let, Litija, 1user posted image , user posted image

07.06.2010
user posted image markle, 29 let, LJ, 1 user posted image
user posted image mamimo, 2user posted image , user posted image
user posted image leeea, 5user posted image , user posted image , user posted image user posted image user posted image

08.06.2010
user posted image   Bam Bam, 2 user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  novakatja, 35 let, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
user posted image  Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image

user posted image  Stajerka26, 27 let, user posted image user posted image , user posted image user posted image
user posted image  meymey, Bistrica, 2  user posted image , user posted image

11.06.2010
user posted image  Prizma, 1user posted image
user posted image  dzanika, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  majkl, 31 let, Ljubljana user posted image
user posted image  Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image , user posted image
user posted image  ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
user posted image  Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image
user posted image   pik ipoki, 23 let, Logatec, 1 , user posted image
user posted image   *Špela*, 24let, Kamnik, 1user posted image , user posted image

13.06.2010
user posted image  Junijca
user posted image  SpeliG, 2user posted image , 1user posted image
user posted image   bim*bam
user posted image Majček28, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  strelka81, 28 let, primorska, 3user posted imageuser posted image , user posted image

14.06.2010

user posted image  Naraščaj, 29 let,  Slovenske Konjice, 2user posted image
user posted image  dvojčica6, 27 let, Nova Gorica, 1user posted image

15.06.2010
user posted image  nikita*, 29 let, 2user posted image , user posted image
user posted image  soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted imageuser posted image
user posted image diksy

16.06.2010
user posted image  *Ella*, 23 let, 1user posted image
user posted image  čeb Maja, 1 user posted image

17.06.2010
user posted image  BonnieRR, 24 let, Slovenska Bistrica, 2 user posted imageuser posted image ,user posted image
user posted image  ivy@, 24 let, 1user posted imageuser posted image

18.06.2010
user posted image  marussa88
user posted image  bcljka, 24 let, Ljubljana 1user posted imageuser posted image
user posted image tejalea, 2user posted image , user posted image user posted image , user posted image

19.06.2010
user posted image  miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
user posted image  top10, 28 let,
user posted image  maxi74 (costella), 35let, LJ, 3 user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  uršulina
user posted image  Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
user posted image  scorpiogirll, 29 let, 2user posted imageuser posted image

21.06.2010
user posted image  misar , 28 let, Celje, 2 user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  gajka, 30 let, Velenje 2user posted image , user posted imageuser posted image
user posted image  cipollina26, 26 let, 1user posted image
user posted image  bejbika81, 28 let, 1user posted image
user posted image  bridget3, 28 let, Maribor user posted image
user posted image  honey26, 26 let, Celje, 1user posted imageuser posted image

22.06.2010
user posted image  Sa5i, 1user posted image
user posted image  Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
user posted image  diksy, 28 let, 1user posted image
user posted image  1A, 28 let, 2user posted imageuser posted image

23.06.2010
user posted image  katrin30, 1user posted image
user posted image  primorka111
user posted image  amazonka3, 33 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image , user posted image

24.06.2010
user posted image  ziva1, 31 let, Velenje, 1user posted image
user posted image  mamiica
user posted image  tinci 1
user posted image  annie, 27 let, Ruše, 2user posted image  
user posted image  Teenka, 26 let, 1user posted image
user posted image  honey*, 1user posted image , user posted image (nov PDP 23.6.2010)
user posted image  rendi, 2user posted imageuser posted image

25.06.2010
user posted image  nikri, 29 let, 1user posted image
user posted image  Inika84, 25 let, 1user posted image , user posted image

27.06.2010
user posted image  soncnica3, 32 let 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image  Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
user posted image  nikicaa, 21 let, 1user posted image
user posted image  tina2806, 27 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image

29.06.2010
user posted image  milabe, 27let, 1 user posted imageuser posted image
user posted image  tweetek, 29 let, 2 user posted image
user posted image  extra

30.06.2010
user posted image  veverica, 2user posted image , user posted image

02.07.2010
user posted image  tukaj, 25let, Radlje ob Dravi, 1user posted imageuser posted image

skupaj nas je 87 user posted image z 89 user posted image na poti

22x  user posted image
16x  user posted image
51x user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
21.3.2010 13:22:53   
bcljka

user posted image

user posted image  

22.3.2010
Inika84 - pregled v LJ

23.03.2010

naraščaj - 3D
tina2806 - pregled
Štajerka26 - pregled
ziva1 - pregled
RAKICA1 - pregled
milabe - pregled lj/ toxoplazma

24.03.2010
naraščaj - pregled
nikita - pregled

25.3.2010
pik ipoki - pregled
ivy@ - pregled/inekcija Rh-

29.03.2010
Bonnie_RR - pregled
diksy - pregled

30.3.2010
misar - pregled
Zoja83 - pregled
Inika84 - pregled

31.3.2010
nikcaa - 3D
rendi - pregled

2.4.2010
dvojčica6 - pregled

6.4.2010

bubika26 - pregled
Maxica - pregled
nikri - 3D
strelka81 - pregled

7.4.2010
rendi - 3D
annie - pregled

8.4.2010
innes4 - pregled
tukaj - pregled

9.4.2010
nikri - pregled

12.4.2010
Aninchy - pregled
Kety - pregled

13.4.2010
nikcaa - pregled

14.4.2010
gajka -pregled

15.4.2010
bcljka - pregled

21.4.2010
milabe - pregled

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
21.3.2010 13:24:48   
bcljka
evo, sm uredila seznamček , kot vsak vikend... me pa zanima kje so vse user posted image ?? na seznamu nas je 87user posted image seznam za preglede je pa čist kratek!
dajte se kej javit!!!!

lp

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
21.3.2010 16:25:14   
nikita*
Kakšen pomldani dan user posted image ,....No sem se saj naspala, ker sem pol noči prebedelauser posted image user posted image .

Moja viroza se ni še nič umirila, tako da razmišljma, da bi jutri dala kri, da vidim ali je res samo viroza.

Nisem vam rekla,da sem dobila izvide za sladkor (100mg) in imam kontrolo čez 4 tedne, sicer nimam povišanega sladkoraja, ampak sem na opazovanju. Zakaj ne vem. Bom vprašala v sredo, svojo G.

lp

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
21.3.2010 19:07:32   
nikcaa
na hitro en pozdravcek...

sm bla pri soseda, ki je popravljal enim motor, ki se je pokvaril malo od vasi...
par, usak s svojim motorjem, doma iz francije, sta se odpravila na 6-mesečno potovanje do mongolije...user posted image user posted image user posted image
uff...svaka im cas_t...user posted image user posted image user posted image danes pa prespijo v nasi vasici..  jutri pa spet na pot...

se eno uprasanje.. kaksen je kaj vas obseg trebuscka? tako..informaticno user posted image

sibam z mojim user posted image user posted image user posted image na večerjo... 

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
21.3.2010 19:31:35   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

se eno uprasanje.. kaksen je kaj vas obseg trebuscka? tako..informaticno user posted image

moj je trenutno 99cm zjutri k se zbudim... zvečer mam pa kr 105... user posted image user posted image user posted image
nimam pa pojma kok sm mela pred nosečnostjo... k to bi blo bl za primerjat... mert sm si pa začela lih en mesec nazaj (šele)...

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
22.3.2010 6:59:16   
misar
dobro jutro

ena kavica mogoče user posted image , častimuser posted image

bil je super vikenduser posted image user posted image user posted image , sobota sicer napol delovna, druga polovica pa v šopingu. sem si kupila nove čevlje, prehodno jakno, in majčko. tako, da moram sam še kakšno fensi šmensi tuniko kupit, pa sem dobra do poletjauser posted image
včeraj smo pa dopoldan zabušavali, popoldan smo se šli pa kopat, je bila tamala zvečer tako utrujena, da ni nič težila, da ne gre spat (kar počne vednouser posted image ) in še vedno spi v svoji postelji (ker vedno ponoči okoli 3h k nama rine).

obseg trebuščka: 87cm (že ene 14 dniuser posted image ), pa čisto po istem kopitu gre kot v prvi user posted image , če bo vse po sreči ne bom prišla več kot na 95 (toliko sem imela zadnji dan pred porodom v prvo)

še en delovni teden...pravzaprav se ga že veselim, ker vem, da bo spet minil kot bi mignil in sem že teden bližje dopustu user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vse junijčkom

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
22.3.2010 7:23:36   
Maxica
Dobro jutro, pa je vikend spet za nami, res gre hitro. Pa še prvi spomladanski dan smo dočakaliuser posted image , čeprav je bil tudi pri nas bolj tak zaspano jesenski. user posted image  
V soboto smo šli v Monfalcone in naročili željeni voziček, ki bo v enem tednu prispel, so bili ful prijazni in nas bodo poklicali, ko bo prišel. user posted image  Potem smo se še malo potepali po Italiji, naredili mal shopinga, tako da je sobota res kr odbrzela mimo.
Včeraj sem bila pa taka nikakva, kar nekaj me je prebava mučila, oziroma šraufalo me je, pa slabo sem se počutila. Pod levim joškom me nekaj peče, ne vem, a sem si kakšno mišico pretegnila ali preveč sedim in tiščim sama vase, kaj pa vem. user posted image
Obseg trebuha pa ne vem, še nikoli si ga nisem izmerila, se moram en dan doma spomniti, pa sporočim.
Lep ponedeljek vam želim. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
22.3.2010 7:49:24   
meymey
Jutro! user posted image

K sreči sem imela vikend zelo aktiven - produktiven. Končno imamo police v sobici in včeraj sem šla skozi vse škatle, ki so ostale od selitve in vse lepo zložila na police. Naslednji projekt so drsna vrata... Konec tega tedna naj bi dobila še del kuhinje, ki sva jo dodatno naročila... stvari se premikajo user posted image .

Lep delovni dan želim vsem!!! user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
22.3.2010 7:50:10   
Honey26
dobro jutro...

vikend je bil fajn, smo šli mal na morje ... samo sončka ni glih blo, morskega vonja tud ne no (najbližje morju je bil vonj crknjenih rib :), pa vseeno, se je bilo fajn sprehajat ob obali in vedt, da naslednjič ko bomo tam, bomo verjetno že vozičkali...

Ikea, uf, pustila tam cca 800 evrov... kaj konkretnega pa nisem prinesla domov... se mi dozdeva da tale ikea tud ni več glih pocen...

kile in trebušček.. eh, sploh raj ne stopm več na tehtnico.. me zvije.

nč, zdej pa delat... bomo vidl kolk časa še, poleg zatekanja me je začel matrat pritisk... upam da se bo umiril..

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
22.3.2010 9:08:03   
Zoja83
Živijo!
Jst sm pa čist dobre volje dans user posted image Delam v družinski firmi in sem bla zdej nekaj dni doma in včeraj v.d.taščo vprašam, če grem dans v službo in ona reče, da sm tk že dobila odpoved po vsej verjetnosti in se smeje user posted image Tk da sem po vsej verjetnosti na neuradni porodniški user posted image user posted image Če me bosta rabila, bom itak še šla kak dan... Tolk sem vesela...
Drugače pa smo šli včeraj v kino (Shutter Island-kr vredu, čeprav sm že na sredini filma vedela kak bo konc-moj talent pač), pa v McDonaldsa user posted image To je bila edina stvar, ki bo jo lahko vedno jedla v user posted image , pa tudi to ni bilo nikoli prevelike krize...Moji lušti so omejeni samo na sladoled, pa še to planico po večini user posted image
Nič najlepši prvi ponedeljkov dan vam želim!!! user posted image

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
22.3.2010 9:14:33   
meymey
Ma... prvič vidim, da je v družinski firmi fajn delat...

Ko sem bla jaz še doma zaposlena, ni bilo milosti user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?