|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
15.3.2010 23:17:08   
bcljka

user posted image

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted image , Že imamouser posted image /user posted image , Pričakujemo user posted image /user posted image

24.05.2010
user posted image  Anadami, 2user posted image

01.06.2010
user posted image  Slovenka, 2user posted image ,user posted image
user posted image  krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image
user posted image   bubica14 2user posted image , user posted image

02.06.2010
user posted image  Prfect, 35 let, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  elizaa, 26let, 2user posted image , 1user posted image

03.06.2010
user posted image  anonimna
user posted image  RAKICA1, 30 let, Škofja loka, 4user posted image  user posted image , user posted image user posted image user posted image

04.06.2010
user posted image  Lyra, 29 let, 2user posted image , user posted image user posted image
user posted image  Mumu, 3user posted image ,
user posted image
user posted image  mkbk, 29.let, Ljubljana, user posted image
user posted image  innes4, 21 let, Jesenice, 1user posted image , user posted image
user posted image   Aninchy, 20let, Žalec(CE), 1user posted image user posted image

05.06.2010
user posted image  anonimna2, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  mojculja

06.06.2010
user posted image  rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image ,user posted image
user posted image  Bubika26, 26 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image  Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image user posted image

user posted image  zoja83, 26 let, Litija, 1user posted image , user posted image

07.06.2010
user posted image markle, 29 let, LJ, 1 user posted image
user posted image mamimo, 2user posted image , user posted image
user posted image leeea, 5user posted image , user posted image , user posted image user posted image user posted image

08.06.2010
user posted image   Bam Bam, 2 user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  novakatja, 35 let, 2user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
user posted image  Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted image , user posted image user posted image

user posted image  Stajerka26, 27 let, user posted image user posted image , user posted image user posted image
user posted image  meymey, Bistrica, 2  user posted image , user posted image

11.06.2010
user posted image  Prizma, 1user posted image
user posted image  dzanika, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  majkl, 31 let, Ljubljana user posted image
user posted image  Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image , user posted image
user posted image  ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
user posted image  Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image
user posted image   pik ipoki, 23 let, Logatec, 1 , user posted image
user posted image   *Špela*, 24let, Kamnik, 1user posted image , user posted image

13.06.2010
user posted image  Junijca
user posted image  SpeliG, 2user posted image , 1user posted image
user posted image   bim*bam
user posted image Majček28, 2user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  strelka81, 28 let, primorska, 3user posted image , 1 user posted image , user posted image

14.06.2010

user posted image  Naraščaj, 29 let,  Slovenske Konjice, 2user posted image
user posted image  dvojčica6, 27 let, Nova Gorica, 1user posted image

15.06.2010
user posted image  nikita*, 29 let, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted imageuser posted image
user posted image diksy

16.06.2010
user posted image  *Ella*, 23 let, 1user posted image
user posted image  čeb Maja, 1 user posted image

17.06.2010
user posted image  BonnieRR, 24 let, Slovenska Bistrica, 2 user posted imageuser posted image ,user posted image
user posted image  ivy@, 24 let, 1user posted imageuser posted image

18.06.2010
user posted image  marussa88
user posted image  bcljka, 24 let, Ljubljana 1user posted imageuser posted image
user posted image tejalea, 2user posted image , user posted image user posted image , user posted image

19.06.2010
user posted image  miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
user posted image  top10, 28 let,
user posted image  maxi74 (costella), 35let, LJ, 3 user posted image , user posted image user posted image
user posted image  uršulina
user posted image  Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
user posted image  scorpiogirll, 29 let, 2user posted image , user posted image

21.06.2010
user posted image  misar , 28 let, Celje, 2 user posted image , user posted image user posted image
user posted image  gajka, 30 let, Velenje 2user posted image , 1user posted imageuser posted image
user posted image  cipollina26, 26 let, 1user posted image
user posted image  bejbika81, 28 let, 1user posted image
user posted image  bridget3, 28 let, Maribor user posted image
user posted image  honey26, 26 let, Celje, 1user posted imageuser posted image

22.06.2010
user posted image  Sa5i, 1user posted image
user posted image  Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
user posted image  diksy, 28 let, 1user posted image
user posted image  1A, 28 let, 2user posted image , user posted image

23.06.2010
user posted image  katrin30, 1user posted image
user posted image  primorka111
user posted image  amazonka3, 33 let, 3user posted image , user posted image user posted image , user posted image

24.06.2010
user posted image  ziva1, 31 let, Velenje, 1user posted image
user posted image  mamiica
user posted image  tinci 1
user posted image  annie, 27 let, Ruše, 2user posted image  
user posted image  Teenka, 26 let, 1user posted image
user posted image  honey*, 1user posted image , user posted image (nov PDP 23.6.2010)
user posted image  rendi, 2user posted image , 1user posted image

25.06.2010
user posted image  nikri, 29 let, 1user posted image
user posted image  Inika84, 25 let, 1user posted image , user posted image

27.06.2010
user posted image  soncnica3, 32 let 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image  Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
user posted image  nikicaa, 21 let, 1user posted image
user posted image  tina2806, 27 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image

29.06.2010
user posted image  milabe, 27let, 1 user posted imageuser posted image
user posted image  tweetek, 29 let, 2 user posted image
user posted image  extra

30.06.2010
user posted image  veverica, 2user posted image , 1user posted image

02.07.2010
user posted image  tukaj, 25let, Radlje ob Dravi, 1user posted imageuser posted image

skupaj nas je 87 user posted image z 89 user posted image na poti

22x  user posted image
16x  user posted image
51x user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
15.3.2010 23:17:21   
bcljka

user posted image

user posted image  

16.03.2010

nikcaa - pregled

17.03.2010
milabe - pregled
innes4 - pregled/inekcija Rh-
krtkova - pregled
bejbika81 - 3D

18.03.2010
bcljka - pregled
tukaj - pregled

23.03.2010
naraščaj - 3D
tina2806 - pregled
Štajerka26 - pregled
ziva1 - pregled
RAKICA1 - pregled

24.03.2010
naraščaj - pregled
nikita - pregled

25.3.2010
pik ipoki - pregled
ivy@ - pregled/inekcija Rh-

29.03.2010
Bonnie_RR - pregled
diksy - pregled

30.3.2010
misar - pregled
Zoja83 - pregled

31.3.2010
nikcaa - 3D
rendi - pregled

2.4.2010
dvojčica6 - pregled

6.4.2010

bubika26 - pregled
Maxica - pregled
nikri - 3D
strelka81 - pregled

7.4.2010
rendi - 3D
annie - pregled

9.4.2010
nikri - pregled

12.4.2010
Aninchy - pregled

14.4.2010
gajka -pregled

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
15.3.2010 23:47:36   
soncnizarek25
ojla:)

kako smo kaj drage user posted image ?

imam par vprašanj in upam da mi bo lahko katera pomagala:)

user posted image ali katera ve kako je se zaposliš kot gospodinjska pomočnica, saj sem ostala brez dela in bi rada dobila porodniško in ne samo starševskega dodatka, ki znaša 55% minimalne palče, tako da dobim vse skupaj samo 200 evrov?

user posted image ali katera ve kao lahko naredim da sem prijavljena kot samohranilka oz. enostarševsko?

vse že v naprej hvala za odgovore:)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
16.3.2010 7:21:54   
Maxica
Dobro jutro, častim kavico:
user posted image

Da ne boste samo ene sline cedile, packe, njam njam, pohorska omleta, verjetno je sicer nisem jedla že 20 let, ampak slike so fantastične. user posted image
Sicer pa spet v službi. V petek sem bila frej, ker smo šli na 3D Uz, kjer se je pokazalo, da moj ginekolog malo slabo vidi, očitno, saj je naše dete lepo obrnjeno navzdol, posteljica pa lepo umaknjena stran. user posted image  Ali se je pa v treh dneh vse to poštimalo. user posted image  V glavnem, vse je v redu, spola nismo želeli izvedeti, zato nam je zdravnica več ali manj kazala obrazek, ki ga je user posted image  vneto skrival z rokicami in si tlačil nogico v usta. user posted image  Stehtala ga je tudi, ima dobro kilco, vse mere so pa tudi v mejah normale. Tako da sem vesela in pomirjena. user posted image
Gremo delat, samo še 14x. user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
16.3.2010 7:24:10   
misar
dobro jutro čvekice

ena user posted image , častim user posted image

včeraj napišem cel roman pa me ven flikneuser posted image

torej za vikend sva šla z dragim na morje, frčafelca pa na počitnice k moji mami. imela sva plan celo stanovanje pospravit, pa par stvari popravit, v glavnem pripravit se na novo sezono. ja valjda, sva cel vikend sam toliko vstala iz postelje, če sva bila lačnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma je pasalo user posted image user posted image user posted image user posted image
naša prinčipeska je pa tud uživala 100 na uro pri noni.

ste govorile o bundah: jaz jo čez trebuh še zaprem, sam mi gre pa tako na jetra, da jo takoj, ko se konča mraz vržem stran, da se bo kar kadilo user posted image user posted image

izcedek: imela in je bil moteč, gost, na momente grudičast. ni srbelo vendar je bilo vnetje, ki se je po vaginalnih tabletah v 3h dneh popravilouser posted image

sobica
: trenutno je v njej samo frčafelca, ko bo tudi naš drugi korenjak začel spat bo prav tako šel vanjo. se pa drži spalnice

drugega se pa ne spomnimuser posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte in lep dan vsem junijčicam

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
16.3.2010 7:39:06   
nikcaa
JUTROoOoOoooo.....in AdiJoOoOoOoo......
sibam na pregled...........jupi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se oglasim se kej pol...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
16.3.2010 7:46:01   
meymey
Jutro!

Danes ponoči me je zgrabil krč v mečih! user posted image Madona sem kričala user posted image

Nič, veselo na delo! Uživajte...

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
16.3.2010 8:16:19   
Zoja83
Jutro!

Da se še jst mal javim. Vikend je bil odličen, sem se naplavala, naužila sončka user posted image  V soboto me je spet mal kolk matral, ampak vzamem v zakup user posted image  Sam, da je superman aktiven user posted image
Se slišimo še kaj...

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
16.3.2010 9:07:00   
dvojčica6
še wd mene dobro sončno! (zaenkrat)jutro!

kej ste kej pisale...

nikita*
sigurno je neki na tem, da jih cukr spravi v muving... js sm včeri zmazala banjico sladoleda!!!!! spet me bo gin. tepla... in je melo bitjece tam noter pravo žurkouser posted image user posted image drgač pa bolniško kar izkoristi če upaš... pa čimmanj se skirat do takrat..

amazonka3 čimprej se pozdravteuser posted image

soncnizarek25 to greš verjetno rihtat na Zavod za zaposlovanje pa neke prispevke mnorš it plačat na ZPIZ verjetno... točnega postopka ne poznam, mi je pa takrat ko sem se šla jaz pozanimat na Zavod možakar fajn razložil... tako da najboljše da se na njih obrneš...
kar se tiče samohranilke, moraš met prijavljeno lastno gospodinjstvo, tvoj dragi ne sme biti zapisan kot očka če se ne motim... spet pozanimaj se  - pri nas je to na občini -urad za socialno varstvo ... več ti žal ne znam povedat

Maxica user posted image user posted image za lepe novičke

Misar, Zoja83 user posted image user posted image
za lep vikend

nikcaa faj odpravi danes!!

meymey
magic word is magnesiumuser posted image

lp babnice

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
16.3.2010 9:08:25   
meymey
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

Jutro!

Da se še jst mal javim. Vikend je bil odličen, sem se naplavala, naužila sončka user posted image  V soboto me je spet mal kolk matral, ampak vzamem v zakup user posted image  Sam, da je superman aktiven user posted image
Se slišimo še kaj...

Jaz tudi šla v toooopliceeeeee!

Aja, pa kreteni v službi me jezijo! Res RABIM dopust!

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
16.3.2010 9:37:16   
meymey
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

meymey
magic word is magnesiumuser posted image

lp babnice

Moj zvesti spremljevalec - Donat Mg je tudi danes z mano v službi - je pa res, da sem ga zadnje dni manj redno pila...

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
16.3.2010 9:49:25   
Honey26
Dooobro jutro

Jest sm že izkoristila svoj vikend v toplicah (Olimje, tako da sem se spotoma še napokala čokoladic mmmm), pa mi je potem G rekla, da to ni ravno najbolj pametno... pa ne čokoladice ampak bazen user posted image , no da nej raje hodim v bazen z morsko vodo, da to je o.k., "navadne" pa odsvetuje zaradi okužb nožnice... eh, zmasirat se grem pa lahko zato še zmaraj user posted image . In masaža bi bla zelo fajn (je prilagojena nosečnicam), če ne bi maserka zraven non-stop hotla čvekat (jest sm pa hotla met mir in uživat...nimam pa tolk "jajc" da bi ji rekla, da sm prišla na masažo in ne na čvek.... :(

cukr je na dnu.. pa ne grem delat pohorske omlete (to "šparam" za posebno priložnost user posted image ), mislim da bo danes "padla" ena limetaso-skutnina torta.. jaaaa

lepo bodite, dobro opravite preglede.... pa da še prišepnem... začelo se je malo topliti, upam da tega trenda ne bo prekinil kak zapozneli sneg :)

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
16.3.2010 9:50:17   
Honey26
aja še to..zaprtost in te stvari... donat ne pomaga nič... :(, ima katera še kako idejo (razen pač prov odvajal iz lekarne...)

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
16.3.2010 9:54:20   
strelka81
IZVIRNO SPOROČILO: soncnizarek25

ojla:)

kako smo kaj drage user posted image ?

imam par vprašanj in upam da mi bo lahko katera pomagala:)

user posted image ali katera ve kako je se zaposliš kot gospodinjska pomočnica, saj sem ostala brez dela in bi rada dobila porodniško in ne samo starševskega dodatka, ki znaša 55% minimalne palče, tako da dobim vse skupaj samo 200 evrov?

user posted image ali katera ve kao lahko naredim da sem prijavljena kot samohranilka oz. enostarševsko?

vse že v naprej hvala za odgovore:)

Če bi bila prijavljena kot samohranilka, mora bit očka prijavljen na drugem naslovu, pa preživnino mora plačevat se mi zdi, podpisan je pa lahko kot očka.

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
16.3.2010 10:15:42   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Honey26

aja še to..zaprtost in te stvari... donat ne pomaga nič... :(, ima katera še kako idejo (razen pač prov odvajal iz lekarne...)

aha pomaga nekaj- NE JEST ČOKOLADE, KER ZAPIRA user posted image user posted image user posted image

sicer pa standard- namočene slive čez noč
                           - kava na tešče (to pomaga meni) 
                           - dovolj vlaknin (žitarice, sadje, zelenjava)
                           - dovolj tekočine- voda

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
16.3.2010 10:22:08   
nikcaa
eko mene ze nazaj...
pregled uspešno opravljen....user posted image user posted image user posted image
sicer mi je bilo malo cudno.. ker mi prvič ni naredil UZ...
me je mal razvadu, ker mi je delal usakic in danes sm bla prau user posted image ...
sm pa srcko poslusala in premike... je reku da je pravi poprcek..user posted image
tako da pol sm od veselja sibala v prvo otroško trgovino kupit razne neumnosti...user posted image
sm jih pa spet slisala od sestre ne od G., zgleda da on ni sol niti zatem... zarad KG...
od prejsnjega pregleda +4...
ajoj,ajojj... mi je zagrozila naj se ustavim jest!!!user posted image user posted image
pa sm rekla: NE,NE.....user posted image

koliko prej pa gres lahko papirje rihrat na center za socialo?? 60dni???

(odgovor članu strelka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
16.3.2010 10:31:11   
nikri
Soncnizarek jaz mislim, da če si bila v zadnjih treh letih zaposlena 1 leto skupaj, lahko dobiš porodniško iz tistega. Probaj se pozanimati.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
16.3.2010 10:44:46   
Maxica

Meni pomaga edino laneno seme, namočeno v jogurt. Probaj. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
16.3.2010 10:59:59   
tukaj
Pozdravljene,

mene pa je začela mučiti slabost. Do sedaj mi to ni povzročalo problemov, zdaj pa že kak dan. Včeraj sem začela jemati antibijotik in stvar je še slabše - še drisko sem dobila, tko da sem čist hin.
Upam, da čimprej mine in da bo antibijotik odpravil okužbe - kakršne koli že. Bom v četrtek vprašala vse, tko da bom bolj pomirjena.

Uživajte

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
16.3.2010 11:22:12   
Honey26
IZVIRNO SPOROČILO: misar

aha pomaga nekaj- NE JEST ČOKOLADE, KER ZAPIRA user posted image user posted image user posted image

sicer pa standard- namočene slive čez noč
                          - kava na tešče (to pomaga meni) 
                          - dovolj vlaknin (žitarice, sadje, zelenjava)
                          - dovolj tekočine- voda

user posted image user posted image user posted image  vem vem, da čokoljad zapira... sej, je ne jem glih skoz (v bistvu pred in po pregrehi v Olimju niti ne konzumiram čokolade... mi bolj krofi pa slane stvari pašejo.. kar tud ni glih + no...), enivej, zaprta sm pa skor skoz :P

bom več vlaknin pa vode vrgla vase... (kave ne morm, začuda...)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
16.3.2010 11:49:30   
tejalea
JAz pojem na dan ene štiri suhe marelice, pa actimel zjutraj spijem, pa je v mejah normale! Sem bila tudi zaprta, potem pa sem začela s tem in je boljše!

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
16.3.2010 11:56:37   
ziva1
Sončnizarek, za samohranilko morata biti s partnerjem prijavljena vsak na svojem naslovu. On podpiše na CSD-ju očetovstvo, kasneje pa urejata preživnino na sodišču. 

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
16.3.2010 12:35:59   
innes4
lep sončni pozdravček vsem user posted image

diksy...ja, sm jeseničanka, upam pa sicer, da nam več dolg user posted image si z mojim user posted image ful želiva živet v Radovljici, al vsaj v okolici, ker tukej na Jesenicah nama ni všeč. Pa ti, si zadovoljna ker si šla drugam živet, al kej pogrešaš Jesenice? Si iz gorenjke ratala štajerka, hehe, zanimivo user posted image

jest sem imela tolk pester in lep vikend. Sva z mojim šla na Primorsko v Goriška brda in je blo tko lepo toplo, sem se martinčkala na sončku user posted image Včeraj sem bla pa v Avstriji in sem v Toys-u dobila ležalnik/gugalnik od Chiccota za 25euruser posted image user posted image . Sem bla tko super zadovoljna, pa še lep je user posted image Kupila sem tut pisane tetra plenice (10kom-10eur), dve dude od Aventa, copatke in bombažen pajacek. Aja, pa še dekoracijske nalepke od medvedka Pu-ja za na steno user posted image user posted image  

Zdej pa komej čakam jutr, ker mam pregled user posted image user posted image da spet vidm svojga pikcauser posted image , pa da zastavm spisek vprašanj svoji gin. user posted image ja v 4.tednih se kr nabere enih stvari k nas zanimajo, an user posted image

lep sončen dan še naprej...upam, da je konc snega do naslednje zime in da bo končno prišla težko pričakovana pomlad in JUNIJ user posted image user posted image in naši user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
16.3.2010 12:54:35   
Aninchy
Dober dan!

Danes v bistvu nimam nič posebnega za napisat, glih tolko, da se malo javim. user posted image Grem popoldne v MŠ in že komaj čakam! Danes imamo že tretje predavanje, jaz pa še na nobenem nisem bila. user posted image No, po predavanju pa na šihtek... je treba priskočit na pomoč za par uric, očitno brez mene nič ne morejo.user posted image Pa saj mi ni težko, ker samo pomislim, da samo 8x še grem delat! user posted image user posted image user posted image

Jaz HB nisem zaprta, me je to bolj mučilo v prvem trimesečju, ko sem morala opraviti cel "obred", da sem lahko šla na wc user posted image user posted image user posted image pa še dogajalo se mi je, da me je ravno v službi "zašraufalo", pa si nisem mogla privoščiti biti dalj časa odsotna (delam v lokalu!!).
Sem se pa danes zbudila z nekim čudnim občutkom... je rekel moj user posted image : Kaj pa je?! Pa sem rekla: Laaačnaaa! user posted image user posted image user posted image Takoj, ko sem se zbudila, sem že sanjarila, kako bom nekaj pojedla!user posted image In potem sem pojedla 2 (!!) kosa kruha z nutello!user posted image Je tak pasalo malo čokolade, kot da je že par let ne bi jedlauser posted image
Glede porodniške: jaz tudi nisem bila prijavljena, tako da dobim sedaj starševski dodatek in neko socialno podporo (user posted image ), pa moj bo prijavljen na drugem naslovu in bo plačeval preživnino. Jah, znajdi se, kdor se more! user posted image

Lep dan vam želim in veliiiiko sončka!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
16.3.2010 12:58:25   
bcljka
Oj!

Jst mam pa dons zasabo nepričakovan nosečniški nakup in sm čist happy! user posted image sm slučajno se odločla in zavila proti supernovi user posted image

zaprtost - mene sicer ne matra... je res da nimam take prebave kt pred user posted image ...ampak grem pa vsaj 1x na dan... mam sicer en recept kaj pomaga ampak NI ZDRAV! in sicer kava+čik... v sekundi gre vse vn... to sm sprakticirala enkrat k en dan umes nisem šla... sm nrdila sam en dim pa sm že letela na wc user posted image user posted image user posted image

k je bla debata o sobicah in urejanju ... midva še vedno čakava na 100% potrditev da smo user posted image pol bo pa akcija... jst sm dala ultimat da more bit vse ready do konca aprila! sobica je že zrisana, čaka se samo na barve... kar se tiče pa ostale opreme pa tud že mamo vse... user posted image v petek dobim še od ene mamice oblekce... in sploh ne vem kaj nej z njimi... pa ona jih ma res sam od najboljših firm (recimo HM k je men osbeno ful fajn - ona tam ne kupuje)... tko da dejansko sploh nimam užitka da bi kej za user posted image nakupovala ker je robe ni da ni user posted image bom raj pol po rojstvu user posted image

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?