Maxica
|
Dobro jutro. Komaj gledam, pišuka, sem imela včeraj cel dan ful enega dela, tako da sem še danes čist crknjena. Ena kavica, pa zalaufam dalje. Mkbk, dobrodošla nazaj, sem pa že ravno hotela vprašati, kje se skrivaš. Obvestila o PDP - meni je prejšnji teden ginekolog dal že napotnico za v porodnišnico, pa tiste tri liste različnih barv, enega neseš osebnemu zdravniku, enega pa na CSD. Kilogrami - sem nekako na +6, tako da sem čist zadovoljna, če bo šlo tako do konca. Bambam, tudi ti dobrodošla spet med nami. Le oglasi se še kaj. Kje pa hodi Kety? Innes4, res luškan trebuh. Ste že kaj razmišljale, v kaj boste oblekle , ko bodo šli iz porodnišnice? Jaz sem zadnjič mal gledala v Mothercare, če je kaj takega luštnega, sam glede na to, da ne vem spola, je bilo vse, kar je bilo nekak univerzalne barve, iz pliša. Moram iti še kaj pogledati. Sicer gremo pa v soboto mal v izvidnico v Italijo, da vidim, kako je tam z vozički, pa še kakšno malenkost bom probala nabaviti. Honey26, o, kakšne posebne nalepke, prav simpatične. Anonimna, ja, pri nas v službi tudi nič kaj zelo ne gledajo na to, da sem . Še novo so mi dali za uvajati, tako da imam poleg vsega dela, še to. Pa sem tudi vsak dan bolj slabe volje zaradi službe, tako da že en čas pridno odštevam, samo še 10_x_ vstanem, pa je. Žal res v teh časih nič kaj ne upoštevajo nosečk. Misar, jaz imam 30 dni dopusta, pa še ene par praznikov je v aprilu, tako da mi čist lepo znese. Sem pa jaz tudi delala vedno do konca, ampak zdaj imam pa počasi res dovolj, se pozna, da imam doma dva majhna otroka, ki me popoldan potrebujeta sto procentno, v službi tristo procentov, jaz sem pa tudi le človek. Tako da se čisto nič ne branim biti doma, že danes bi bila komot. Ampak tisto je pa res, ko si en čas takole doma, jaz sem bila tudi na obeh porodniških v tistem letu čist zmedena, ker človek tolk časa nič konkretno ne uporablja možganov. Pejmo zdej delat, da samo ne jamram tukaj. Lep dan.