bridget3
|
Uh, čvekice junijske Res je težko sledit, če par dni ne gledaš foruma Glede papirjev za CSD - za zavitke/denar: na prejšnjem pregledu mi je sestra rekla, da dobim potrdilo na naslednjem pregledu (7.4.). Zato ne vem, ali ima ona staro info glede potrebe po tem potrdilu, ali pa se dejansko potrebuje za CSD. Malo se pozanimajte še kje, ker, če ga imaš in ne rabiš, ne škodi, če pa ga nimaš, pa bo treba spet letat h ginek Žajbelj? Sem brala, da je vn osečnosti odsvetovan ... jaz sem ga prej skoz pila (predvsem zaradi grla - se mi zdi, da mi je vedno pomagal), ko pa sem zanosila, pa sem ga kar proč dala. Trebuh: meni tudi kdaj "pritiska dol", ampak opažam, da prevsem takrat, ko sem bolj na nogah oz "preveč pospravljam" ... tako, da ... proti temu pomaga počitek , se mi zdi : malo noge v luft, ko preveč kaj delate jaz bi včasih kar nekaj delala in skoraj pozabim, da sem noseča in se ni pametno pretirano utrujat po nepotrebnem. Trebušček pa je že pravi trebuh ... raste, raste, raste ... kot verjetno tudi pri večini od vas. In tako jaz samo pridno mažem, mažem in mažem Črta: je katera že dobila črtico na trebuhu? Jaz sem dolgo nekaj opazovala in nisem vedela, ali so to mini dlačice ali črta, ker je čisto tanka in diskretna ... in danes sem ugotovila, da je to dejansko ta črtica; nekje nad popokom se začne in konča pri popku... Bomo videli, če se bo še bolj razvijala khm, še en dodatek nosečniški, ki me je doletel Poslikave: tudi jaz bi kaj sama poslikala v otroški sobi, ampak se ne morem odločit kaj ... ne bi preveč, samo kakšne "figurice", npr. medvedke v nekem zaporedju na eni steni ali pa kakšne žirafice (samo moram najti kje kakšen motiv luškan, da prerišem ...) ... najraje pa bi itak metuljčke in rožice, ampak ne vem koliko bo to mojemu všeč, glede na to, da pričakujeva fantka Pozdravček vsem.
|