|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
18.3.2010 9:38:09   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

jutroinnes4 super za pregleduser posted image in za kilaže še dodatenuser posted image - to velja tut za naraščaj Pa tut vse s samo +9 ste pridne... A se ful nazaj držite al jeste normalno?

[mkbk lepo, da si nazaj v civilizacijiuser posted image

Lej jaz mam ful apetit, zajtrk in 2x na dan jem topel obrok (malica v službi) in potem še kosilo pri moji mami (ja me razvaja) pol pa sem še zvečer tut kaj lačna in morm kaj pojest, kak topli sendvič, sadje, jogurt, kar pač pride pod roke. Pa obezno še kaj sladkega vmes. Sem zadnjič po treh tednih mal z strahom stopla na tehtnico, pa ni blo tko grozno kot sem pričakovala.user posted image

Brazilska, svaka vam čast, ni šans da grem, nimam jajc a še nerodn bi mi blo. Bommogla najprej na depilacijo nog in podpazduhe, pol šele pride kaj takega v poštev. Bo nasledno rundo kr moj user posted image opravil. Po meje se ne bo nč bunil.

Se probam še danes kajoglasit, če ne pa jutr. Čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
18.3.2010 10:10:34   
misar
dobro jutro in lep dan,

sicer je oblačno, sam vseeno sem super volje user posted image

kilogrami: jaz sem na 7+ pa me je G na prejšnjem pregledu fejst kregala, da se preveč redim user posted image , tako, da sem prav pazit začela. to pomeni: zajtrk, kosilo v službi, popoldanska malica pa je okrnjena. prej sem se kar najedla popoldan zdaj pa gledam, da ne požrem glih vsega kar vidim. pa omejila sem mal čokolado pa piškote. to je to. aja začetna teža je bila pa samo malo čez 50kg.

sicer pa počutje je kar ok. trebuh mi zvečer otrdeva, ampak sem tega vajena že iz prveuser posted image , tako, da takrat malo bolj počivam. sicer sem pa zaradi frčafelce non stop v akciji user posted image .

me je pa včeraj razpizuser posted image  ker sem dobila tako nikakvo plačo, da ni res. sem kar pomislila, da bi šla na bolniško za kak teden al pa dva. no ampak moram še malo počakat pa se s šefom pomenit. user posted image user posted image

grem še kaj naredit, da ne bom samo jamrala.

lep dan vsem user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
18.3.2010 10:19:05   
nikcaa
zivijooo...user posted image

danes smo pa res brez soncka ostali.... user posted image
upajmo na lepsi vikend.... ceprau ne vem kaksna je napoved...

dvojčica6
- s temi kilogramcki smo si tam-tam user posted image zgleda da primorke sam jemo,al kaj?user posted image
jst sm sla +4kg od prejsnjega meseca...use skupaj pa sploh ni za u javnost user posted image
sm pa visoke postave, tako da se je nekako razporedilo pousoduser posted image

aja, kako je pa kaj pri vas s spanjem? spiste uredu? jst se celo noc neki premetavam...
ne vem kaj bo še....user posted image
nic, zlikala sm zeuser posted image , pospravila stanovanje tudiuser posted image zdaj pa na vrsti kosilouser posted image

pozdravcek

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
18.3.2010 11:12:17   
meymey
spanje do sedaj BP, edino danes sem spala ZANIČ. Celo noč me je bolelo grlo, enkrat sredi noči pa se je razživel celo mali Fredi in je mel žurko v trebuhu... Grozna noč, še bolj grozno jutro in najgroznejši odhod v službo, ker imam sestanek in nisem hotla odpovedat... tako zdaj komaj čakam da zaključim in grem domov direktno v posteljo user posted image

Drugače pa pozdravljam vse čveke in vam želim (vsaj vam) lep mali petek! user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
18.3.2010 12:11:18   
Maxica
Jaz imam tudi ta teden bolj švoh spanje, se vidi, da grem čist preveč utrujena spat. Potem se pa še ob ene štirih zbudim, da grem na wc, pol pa preden zaspim, pa je že čas za vstajanje. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
18.3.2010 12:49:06   
Aninchy
Hejla!

Madoniš, par dni me ni bilo, pa sem rabila ogromno časa, da sem lahko poste prebrala!user posted image Sej prav!user posted image

Jaz sem bila prejšnji teden doma, ta teden pa sem skos popoldne in sem čisto na koncu z energijo! Še sreča, da samo še naslednji teden!! (nisem zaposlena, zato lahko grem kadar hočemuser posted image ) Sicer se bo poznalo na finančnem področju, ampak saj če sem skos doma, ne rabim velikouser posted image user posted image Enostavno sem preveč utrujena (delam v lokalu) in čeprav sedaj delam samo od treh do devetih, padem v posteljo čisto izmučena!user posted image

Pa da malo pokomentiram:
brazilska - velikokrat sem že premišljevala, ampak dobesedno "nimam jajc", da bi enkrat res šla!user posted image Čeprav brez ogledala sploh ne gre več... kmalu pa brez user posted image ne bo šlo več user posted image user posted image user posted image
kg - tudi jaz sem kar "pridna", do sedaj +7, čeprav še dosti zaloge od prej.user posted image Prve mesece se nisem nič zredila, potem pa po dve kili, zdaj na zadnje pa kar 3kg (v enem mesecu - krofi so  krivi!!user posted image ) Sicer pa jem normalno, oziroma ravno tolko kot prej, samo nutella je sedaj na jedilniku ziher 1x na dan! user posted image
papirji za CSD - začnem rihtat z aprilom, potrdila od G pa še nimam... imam pa pregled šele 12.4., tako da bom prej poklicala, če sploh kaj rabim, ali lahko kar z materinsko vse uredim...
spanje - je oteženo, sredi noči se zbudim čisto naspana in traja kake pol urce da nazaj zaspim... problem imam najbolj z wc-jem in pa leva stran križa me boliiii!user posted image Auč!user posted image

Grem malo zadremat še za eno urco, preden pičim delat... Sem se tako najedla kosila, da se mi je dremat začelouser posted image Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
18.3.2010 12:59:04   
bcljka
oj!

evo, k nimam faksa ob četrtkih dopoldne pol mal potegnem s spanjem in sm lih vstala user posted image dons mam pregled ... ampak jst sm ta večerna ... mam šele ob 19:30 user posted image
sm se zdele še stehtala da sm vidla za zihr kok je plusa... v zadnjem mescu +2,5kg, vse skp 8kg ... user posted image jst sm med tistimi k nč kej ne pazm kaj pojem, sicer pa tud prej nisem! sm pa velka oboževalka mesa in zelenjave... kar se pa tiče sladkarij pa se tud pred nosečnostjo nism ibr nažirala... če je dan in mi paše pojem tud ta velko milko in še celo banco sladoleda... user posted image user posted image user posted image se pa edin pozna da pred nosečnostjo sm cel dan športala, zdej pa namest tega ležim... user posted image user posted image user posted image kg po porodu me pa sploh ne skrbijo, ker bom mogla spet začet trenirat pa bo šlo vse dol (upamuser posted image ) user posted image user posted image user posted image

drgač pa punce, opogumte se in pejte na brazilsko... ne bo vam žal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
18.3.2010 13:25:24   
tina2806
hej čveke!

no po dolgem času se vam tudi jst oglašam, da me ne boste čist odpisale user posted image . je pa res, da se včasih kr malo težko vklopiš v debate... no bom probala user posted image :

brazilska sem bila parkrat in mi je blo vsakič super, ker maš skor 3 tedne mir! ja, itak da boli, samo se splača, tko da punce: go for it! user posted image

telovadba kety, u pondelk sem bla u fužinah pa te ni blo! je bla fuuul gužva, pa vse nove - nobene nisem poznala user posted image  aja, pa hvala za obvestilo za drug teden! se vidiva torej naslednji pondelk! user posted image

kg tut pri meni je šlo zadnje tedne precej hitro gor, tko da sem u 26. tednu že na +8 user posted image  res pa je, da čist nič ne pazim in jem vse kar mi paše - dons mi je tolk pasu tist hod dog za malco user posted image  

spanje pa pri meni še ni tak problem, vsake tolk se znam zbudit ponoči pa potem malo traja, da spet najdem ta pravi položaj, ampak ni še neke hude panike. se je blo pa kr teba navadit na bok iz mojega priljubljenega trebušnega položaja user posted image

drugače pa komaj že čakam torek, ker imam pregled pri G, da vidim, kaj se kaj dogaja z njim!

no pa lep sončen pozdravček vsem!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
18.3.2010 13:28:50   
nikcaa
no, pa sva se fino najedla...user posted image pomojem da moj soncek je dal kr use stiri od sebe v buščku...user posted image

zdaj pa pridejo na vrsto obiski... se prej pa morem do trgovine skocit...
pol pa k noni- eni, pa k noni-drugi in se kam...user posted image pa mal moje starse pokukat...

sam kot vidim ste use full neki pridne s temi kilogramcki....
meni je med.sestra rekla, da do naslednjega pregleda sam 1kg...
hehee... ne bo mogoce se mi zdiuser posted image
31.3 pa zacnemo solo za starse... in isti dan imam se 3d pregleduser posted image

lep dan se naprej.........................

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
18.3.2010 20:25:09   
nikita*
brazilska: vsem ki se jo poslužujete kapo doluser posted image user posted image . Jaz že ko grem na "voskanje nog" me vse boli, na tam dol sploh ne pomislim. Bom kar ogledalo varianta, al pa mojga prosila.

šola za starše: nama je ne bo treba ponovno obiskat, sem včeraj samo potrdilo dvignila, tako da to imava rešeno.

pleničke za enkratno uporabo: a katera ve kakšne so kaj pleničke za novorojenčke iz tosame?

spanje: zdaj spim slabše, ker tako kašljam in smrkam. Drugače me pa zbudijo krči v mečahuser posted image user posted image , čeprav pijem 2x na dan magnezij. Če nisem preutrujena pa spim k top, ker mi  takrat tudi krči ne nagajajouser posted image .

Jaz sem si pa naredila karamelno  melko, da vidim, če bom res začela manj kašljat, ker to je pa že višek user posted image kašljam k nora.
Se mojemu user posted image spet dogaja, ker ga sladkorjem šopam user posted image user posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
18.3.2010 21:06:37   
Bubika26
No, pa da se še jaz malo vključim v debato. Ste res prave čveke čvekaste, človek komaj dohaja user posted image user posted image

Nikita*
karamelno mleko z žajbljem moraš pit, da bo prenehalo grlo bolet. Jaz sem bla prejšnji teden čist off in sem si mogla dat zvečer še brisačo (ki sem jo namočla v mrzlo vodo) okrog vratu, da mi je oteklina minla in sem lahko vsaj dihala, ker čez nos tudi ni šlo...

Brazilska- Še nikoli poizkusila, zmeraj britvica. Tud nikol nisem študirala o tem. Nisem vedla, da je pol 3 tedne mir. Mogoče se pa celo odločim. Nerodno mi pa ne bi bilo, saj pa res nimam kaj takega med nogami user posted image .

Kilogrami- jaz sem v 28 tednu na + 10. Če je to dosti, ne vem. Bomo vidli kako bo pol, ko bo treba dol spravlat. Sicer pa tko al tko se 6 kg zgubi v prvem mesecu po porodu. Glede na to, da bom po porodniški pričela spet s terenskim opravljanjem službe z nočnimi in 12 urnim delovnikom, pa vem, da bodo kg zbežali. user posted image

Spanje- Imam zelo oteženo, saj se zbudim okrog 3 zjutraj in pol kr ne morem zaspat nazaj in pol nekje do 5 bedim... Če se pa ne zbudim, pa se vstanem že ob 6 zjutraj... Rada bi spala user posted image .

Nič kaj drugega nimam za pokomentirat, saj se nič kaj ekstra ne dogaja pri nas doma. No razen tega, da me je včeraj moj peljal v mesto in odšel v službo in ko sem se želela vrnit v stanovanje sem se spomnila, da sem pozabla vzet ključe. Moj pa zaključi ob 1.30 zjutraj službo!! Tako, da so mogli prit starši iz Sl. Bistrice v Mb po mene in sem spala doma user posted image . Babja pozabljivost. Mislim, da to user posted image o nosečnost dela!

Mamice imejte se lepo, user posted image zapojte svojemu nagajivčku kakšno uspavanko.

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
18.3.2010 21:11:10   
tukaj
Lep večer vsem,

danes sem imela pregled in je naša bebika pridno zrasla  -  ima približno 780 g.

Naslednji pregled - 8.4

Moram pa še prej dati bris- ko pojem ves antibijotik, da bo preverila, če je vse ok.

Sem si pa danes po pregledu s kolegico privoščila malo šopinga za sprostitev in ugotovila, da sem res zaradi vsega, kar se trenutno dogaja v naši družini preveč napeta in da to vpliva na moje počutje - danes, ko sem malo odklopila sem se počtila dosti bolje. Drugače pa imam neprestano krče.

Kupila pa sem eno brisačo, odejo in nekaj malenkosti za malega in ene lepe, lahke poletne hlače zame v C&A.

Materinska šola - greva 2. aprila.

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
18.3.2010 21:43:31   
tukaj
No ravno mi je prijateljica sporočila, da je postala ponosna mamicauser posted image user posted image -z 8 dnevno zamudo, se je rodil sinček Jakob, ki je težak kar 4180 g in velik 51 cm.

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
18.3.2010 22:13:39   
bcljka
tud jst sm iz pregleda user posted image user posted image user posted image za spremembo je mala Pika spala... tko da ji med noge nismo mogl pogledat, ampak vseen vstrajamo pr user posted image user posted image user posted image user posted image sm vprašala glede brisa za streptokok in ga moja G dela vsaki user posted image brezplačno okoli 35.tedna user posted image drgač je pa vse OK, obrnjeni na glavo, plodovnice je zadosti...user posted image naslednji pregled 15.4. ... dubla pa sm tud papirje za CSD čeprou grem itak loh šele čez 1 mesec user posted image

sm pa prašala sestro kako to da nisem pila glukoze, pa je povedala da na vsakem pregledu v urinu preveri poleg ostalih stvari tudi sladkor tko da ker je vedno normalen to ni bilo potrebno! pa k sm rekla da se mi zdi da sm se ful zredila v zadnjem mescu, me je tko čudn pogledala pa rekla da velik je če se zrediš več k 5kg na mesec... da nej ne bom smešna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
18.3.2010 22:24:23   
bridget3
Uh, čvekice junijske user posted image Res je težko sledit, če par dni ne gledaš foruma user posted image

Glede papirjev za CSD - za zavitke/denar: na prejšnjem pregledu mi je sestra rekla, da dobim potrdilo na naslednjem pregledu (7.4.). Zato ne vem, ali ima ona staro info glede potrebe po tem potrdilu, ali pa se dejansko potrebuje za CSD. Malo se pozanimajte še kje, ker, če ga imaš in ne rabiš, ne škodi, če pa ga nimaš, pa bo treba spet letat h ginek user posted image

Žajbelj? Sem brala, da je vn osečnosti odsvetovan ... jaz sem ga prej skoz pila (predvsem zaradi grla - se mi zdi, da mi je vedno pomagal), ko pa sem zanosila, pa sem ga kar proč dala.

Trebuh: meni tudi kdaj "pritiska dol", ampak opažam, da prevsem takrat, ko sem bolj na nogah oz "preveč pospravljam" ... tako, da ... proti temu pomaga počitek , se mi zdi :user posted image malo noge v luft, ko preveč kaj delate user posted image jaz bi včasih kar nekaj delala in skoraj pozabim, da sem noseča in se ni pametno pretirano utrujat po nepotrebnem.

Trebušček pa je že pravi trebuh ... raste, raste, raste ... kot verjetno tudi pri večini od vas. In tako jaz samo pridno mažem, mažem in mažem user posted image

Črta: je katera že dobila črtico na trebuhu? Jaz sem dolgo nekaj opazovala in nisem vedela, ali so to mini dlačice ali črta, ker je čisto tanka in diskretna ... in danes sem ugotovila, da je to dejansko ta črtica; nekje nad popokom se začne in konča pri popku... Bomo videli, če se bo še bolj razvijala user posted image khm, še en dodatek nosečniški, ki me je doletel user posted image

Poslikave: tudi jaz bi kaj sama poslikala v otroški sobi, ampak se ne morem odločit kaj ... ne bi preveč, samo kakšne "figurice", npr. medvedke v nekem zaporedju na eni steni ali pa kakšne žirafice (samo moram najti kje kakšen motiv luškan, da prerišem ...) ...
najraje pa bi itak metuljčke in rožice, ampak ne vem koliko bo to mojemu všeč, glede na to, da pričakujeva fantka user posted image

Pozdravček vsem.

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
19.3.2010 8:14:50   
dvojčica6
jutro junijčice... veselo na delo, ne?! še prej pa malo forum pokomentiratuser posted image user posted image

sej nimam nič pametnega za dodat (za spremembo, ne?user posted image user posted image ) En user posted image za vse fajn opravljene preglede... jaz sem se ga vedno tako veselila, zdaj pa ne vem več... za tistih pet minut... pa vem,da me bo spet sestra grdo gledala, ker mam že dve kili več od zadnjega pregleda... pa še dva tedna je do tam... nikcaa lahko da je res tak zrak na Primorskem, jauser posted image meni je tut rekla že enkrat februarja naj si zastavim za cilj končnih 13 kg... zdej pa sem na 14user posted image user posted image user posted image jok, brate, odpade!

črte
nimam... je pa rekla prijateljica, da jo je ona dobila šele po poroduuser posted image user posted image tako dane vem, lahko da me še doleti

trebuh
je ogromen... sploh si ne predstavljam, kako bo na koncuuser posted image me še dodatno moti, ker vedno sem bila tak tip, da sem dosti skakala okoli - zdej se počutim kot da mam +50 let... mogoče je to tudi zaradi obilne kilažeuser posted image

tukaj čestitke za tvojo prijateljico user posted image user posted image user posted image

spanje zaenkrat super.. edino nočno moro sem mela danes... predvidevam da zato, ker mi je blo vročeuser posted image

krči še vedno ne vem kaj je touser posted image user posted image pa magnezija sploh ne pijem, razen če me glava kaj boli

Tiste k ste že rodile.... Kolko zgubiš ob porodu... a je realno kakih 4-5 kg?? Da se pripravim na to, kaj bom lahko mela oblečenouser posted image user posted image

Tolko zaenkrat... mejte en lep dan!

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
19.3.2010 8:22:54   
meymey
Za oblačila iz porodnišnice so me opozorile prijateljice, ki so že rodile, da si priskrbi kr kakšna udobna oblačila, ki jih nosiš v nosečnosti, saj večinoma trebuh kar ostane precej velik. Kasneje se zmanjša - s krčenjem maternice ipd...

Pri nas mamo še enega bolnika. Moj je ostal kr doma, kr ga grlo boli... tolko o šibkih ženskih bitjih in močnih moških... sploh ne vem, če bi se človeštvo nadaljevalo, če bi moški morali rodit. user posted image Al pa bi imeli že super HI Tech inkubatorje za dojenčke izumljene...

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
19.3.2010 8:38:26   
nikita*
En lep sončen pozdrav iz prestolnice

Danes vam častim zajtrk

user posted image

meymey: res je najbolje, da  imaš ista oblačila kot med nosečnostjo, ker v stare hlače ne bomo mogle notri zlest. Jaz bom imela kar pajkice in tuniko, v tem se najbolje počutim že sedaj.

kar se pa tiče kliaže po rojstvu jaz sem šla iz porodnišnice - 6kg, samo sem s časoma vse nazaj dobila, ker sem se še vedno basala s hrano. Tako, da na koncu mi ni preostalo drugega kot da sem šla na "dieto" ( jej zdravo ) in sem vse spravla dol. Na koncu sem imela manj kot ko sem zanosila.

črta: jo nisem imela v prvi nosečnosti, niti sedaj se mi ne dela.

Lepo se imejte

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
19.3.2010 9:24:28   
Maxica
Dobro jutro, sonček sije, petek je, kaj še hočemo več. user posted image
Črta oz. linea negra se mi še ni pojavila, ma če se prav spomnim, se to bolj proti koncu nosečnosti pojavi. user posted image
Oblačila iz porodnišnice - jaz sem do zdaj kar imela "srečo", da nosim bolj zadaj, tako da tudi trebuha nimam ne vem kako ogrooomnega in se potem ponavadi po porodu kar lahko dam v kakšne prednosečniške, bolj na komot hlače, zdaj bo pa itak poletje, bom pa morda kakšno oblekico vzela s sabo. Upam, da nisem preveč optimistična. user posted image
Kile po porodu - prvič sem bila "pridna" in sem se zredila tam med 11, 12 kg, sin je imel skoraj 4 kg, še eni dve sem takole izgubila, ostalo mi je pa šlo lepo z dojenjem, tako da sem jih na koncu porodniške imela še manj kot pred nosečnostjo. V drugo sem se pa zredila tam okrog 15 kg, se mi je pa kar poznalo, ene tri viška kile so se mi kar vlekle in hudiča nisem spravila dol kar en čas. Iz porodnišnice sem pa po moje prišla res s kakšnimi 6 kg manj obakrat.
Tukaj, čestitke za prijateljico. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
19.3.2010 9:38:19   
naraščaj
Lep sončen pozdravček

Kilogrami po porodu, šlo jih je ene 6-7 dol, ostal je sam tak neokusen trebušček (kot ene žele), ki pa se je s krčenjem maternice kr lepo vredspravil. Ni bil tak kot pred user posted image , s, ker nisem nč konkretno na tem nardila. Na koncu sem bla ca 3m po porodu na svoji teži pol pa šemal v minus, ko sem nehala dojit sem prišla na svojo težo iz pred user posted image . Upam, da bom v drugo bolj pridna glede trubuha, če ne pa daj vsaj tako kot je blo v prvo gredo KG dol.

Oblačila za iz P, domov pa sem vseeno šla v nosečniških hlačah, ker kot sem rekla, je trebuh bil še kar precejšen.zh

Črta; sem jo v prvo imela in tut je ful pozn zginla, zdej pa še ni tko vidna, se mi zdi da je še kr od prvič rahla sled. Je kolega po tej črti rekel v prvo, da bo pupa, ker jo je njegova tut mela user posted image

Moj user posted image si je pa privoščil še zadnje smučanje v tem letu in mi je poslal slukco iz Rogle. Jaz bi šla kr gor in bi se martinčlala na Mašinžagi

Nč grem kej narest.

čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
19.3.2010 9:40:00   
misar
user posted image DOBRO JUTRO

lepo jutrouser posted image user posted image user posted image

linea negra- nimam je še, v prvi nosečnosti sem jo dobila (nimam pojma kdaj) izginila je pa nekje leto po porodu

kile  in oblačila po porodu- po porodu sem izgubila 6 kg takoj, vendar je trebuh še vedno zgledal kot v 6 mesecu nosečnosti. to se kar pripravite na neko mehko žolco tam spredajuser posted image user posted image  da vas ne bo kapuser posted image  hlače sem imela za domov pa kar nosečniške, niso nič prevelike bile. sem pa vso odvečno težo izgubila 2 meseca po porodu, ko sem tehtala 3 kg manj kot pred začetkom nosečnosti, se tud zdaj nadejam tegauser posted image

spanje- ja bi spala čist super, če bi se s tem sprijaznila tud naša frčafelca, se še vedno najmanj enkrat ponoči zbudiuser posted image

krčev v nogah nimam, zvečer mi edino trebuh otrdeva

evo zdaj grem pa spet delat...ta mesec sem u iber pod pritiskom v službi, upam, da bo naslednji mesec boljše

lep dan vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
19.3.2010 11:02:49   
krtkova
Helou!!

Lepo je prebrati, da me kdo pogreša.user posted image  Sam kadarkoli pridem sem gor, nimam kaj dodati.user posted image

V času odsotnosti sem dobila voziček, naročila sem ga kr iz nemčije, je bilo skupaj s poštnino in dežno prevleko ceneje kot v sloveniji. Je pa Quinny freestyle, črn (košara, ki je sposojena je pa rdeča).

Zdej opremljamo sobico, Ikea vabi.

Na telovadbo ne smem več hoditi ker imam neke težave s sramno kostjo (sm pozabila, kako se reče) in grem na fizioterapijo.

Spim cele noči NIČ!!user posted image user posted image

Depiliram se še vedno po brazilsko, pa nism pedofil.user posted image user posted image Boli me pa tud še vedno vsakič!user posted image user posted image

Evo, tkole, takle mamo!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
19.3.2010 13:43:13   
mamimo
Hojla!

Kilogrami: meni je ginekologinja na zadnjem pregledu rekla: "Kile so pa kar poskočile, a ne?"Verjetno se premalo gibljete." Pa sem ji rekla, da sem se v 1. user posted image  nosečnosti veliko več gibala, pa sem se vseeno zredila 17 kg. Nato me je pa spraševala kolikokrat jem in kaj jem in kaj pijem itd. in pametno ugotovila, da moram paziti pri sladkem sadju!!! Me je totalno spravila v slabo voljo! Pa kaj težijo s temi kilogrami....user posted image  Pač nismo vse nosečnice manekenke. user posted image

V 1. user posted image  sem se zredila 17 kg, čeprav sem se ful pazila in jedla maksimalno zdravo. In pazim tudi tokrat. Ampak po prvem porodu sem šla iz porodnišnice z - 12 kg, v prednosečniških hlačah ter nato imela v štirih mesecih 1 kg manj kot pred nosečnostjo... Upam, da bo tudi tokrat šlo brez naporov dol.

Linea nigra: jaz je prvič nisem imela in je tudi zdaj nimam. Po mojih opazovanjih se naredi temnejšim ženskam, nam, ki smo bolj svetle, pa ne.

Oblačila po porodu: to je po mojem različno od ženske do ženske. Jaz sem šla že iz porodnišnice v prednosečniških hlačah in z res minimalno trebuha; imam pa prijateljice, ki so trebuh uspele kolikor toliko izgubiti šele po več tednih in  ki ob odhodu iz porodnišnice niso izgledale nič manj noseče kot prej. Pojma nimam od česa je to odvisno...

Najbolj pomembno pa je, da je peteeek! In sonček! Še eno urico in grem domov user posted image

Lep vikend, čveke!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
19.3.2010 13:51:53   
nikcaa
pozdravček...

dvojčica6- smo na istem istem... user posted image tocno tok kg sm se tud jst zredila...user posted image
no, sm se bala da sm edina ki podira rekorde... sm se prou oddahnilauser posted image user posted image
druac pa kr po starem...po dooolgem casu sm celo v en kafic zavilauser posted image
in si eno super veliko,fino kavico naročila...
od kadar ne kadim vec me niti ne vlece v te kafice....

lep preostali del dnevaaaa....

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
19.3.2010 18:20:50   
Bonnie_RR
Zdravo, user posted image !

linea negra... Ne vem točno, kdaj sem jo dobila v 1. nosečnosti, je pa kakšen mesec dni po porodu kar naenkrat izginila. Sedaj je še nimam...

kg po porodu... V nosečnosti sem se zredila 14 kg, iz P sem šla z 10 kg manj, preostali 4 kg so bili pa kar trdovratni in so izginili šele po nekaj mesecih.

oblačila po porodu... Js sem šla iz P v nosečniških hlačah, sedaj bo verjetno kakšna tunika z legicami ali pa obleka bolj pripravna. Sem imela pa še kar nekaj trebuha, ki je potem sčasoma le izginil.
V svoje stare hlače sem se pa komot spravila šele nekaj mesecev po porodu, prej me je povsod nekaj tiščalo...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?