Zoja83
|
ojoj, brazilska šla sam enkrat pa nikol več...pa mam kr visok prag bolečine... če bi bila bolj kosmata, bi šla pa še kdaj noge, pa pazduhe spedenat pa mi je škoda dat tolk dnarja, za tiste par dlak morm povedat včerajšnjo prigodo-me je G poslala k ortopedu, ker sem mela lani vnetje mehkega tkiva na desnem kolku in se mi pojavljajo podobne bolečine tudi zdaj. No, in grem na polikliniko, je rekla G, da naj kr izkoristim, ker ne bom nikoli več tako hitro na vrsti, kot zdaj, ko sem noseča. No, in sem res bila takoj na vrsti. Na napotnici je G s tiskanimi črkami (lepo, da zna vsak butelj prebrat) napisala, zakaj me pošilja, v katerem tednu sem in še kup stvari. Pridem jst noter, se vsedem, mu povem kakšne bolečine se pojavljajo in mene g.doktor poleže na "mizo", razgibava, sprašuje, če kaj boli in obrača kot odojka na ognju potem še 10krat zavije z očmi zakaj sem sploh tam in reče, da grema na rentgen...mu rečem, da to pa ja ne smem in spet vpraša, zakaj sem sploh tam GROZA!! mu povem, da je G rekla, da je treba preverit kolk pred porodom in me on in tri sestre, ki so bile noter, vse naenkrat vprašajo: A NOSEČA STE???? Sem bila tolk jezna...sem v zadnjem tromesečju, na veliko je bilo na napotnici napisano 28.tednov noseča, zakaj sem tam in on si upa zavijat z očmi pred mano...sej vem, da ma vsak kdaj slab dan, sam...???? in vidite punce, da bodite vesele, ker imate velik trebuh mene bodo še v porodnišnici spraševali, zakaj sem tam sem mogla mal dušico spustit na pašo, ker mi pa že mal preseda...največja fora je pa v tem, da sma midva staršem dost hitr povedala (oni pa naprej ), ker sem astmatik in smo bili glih sred pandemske (takrat, ko je bil še bavbav), pa še prijatelje smo imeli bolane, zdej pa že skoz brez trebuha hodim okrog, kot da bi si zmišljevala ampak zdaj počasi že dobivam pravo obliko
|