|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
10.3.2010 16:47:10   
bcljka
res da je moj prag bolečine zelo zelo visok... ker mene to čist nč ne boli... tud čist notr me ne (pa sm se prej tm brila)... ampak kokr pravjo tud ostale... se navadš user posted image user posted image user posted image
men bi blo tud načeloma vseen če ne bi bla čist na nulo... sam v vsakem primeru tm lih ne bi mela dolgih... tko da bi se mogla pobrit, kar pomen da bi se mogla sklont, kar pomen da se zdej ne bi mogla, kar pomen da bi bla totalno neurejena... k ptič golič z brado user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
10.3.2010 20:05:33   
Zoja83
ojoj, brazilska šla sam enkrat pa nikol več...pa mam kr visok prag bolečine...user posted image če bi bila bolj kosmata, bi šla pa še kdaj noge, pa pazduhe spedenat user posted image pa mi je škoda dat tolk dnarja, za tiste par dlak user posted image
morm povedat včerajšnjo prigodo-me je G poslala k ortopedu, ker sem mela lani vnetje mehkega tkiva na desnem kolku in se mi pojavljajo podobne bolečine tudi zdaj. No, in grem na polikliniko, je rekla G, da naj kr izkoristim, ker ne bom nikoli več tako hitro na vrsti, kot zdaj, ko sem noseča. user posted image No, in sem res bila takoj na vrsti. Na napotnici je G s tiskanimi črkami (lepo, da zna vsak butelj prebrat) napisala, zakaj me pošilja, v katerem tednu sem in še kup stvari. Pridem jst noter, se vsedem, mu povem kakšne bolečine se pojavljajo in mene g.doktor poleže na "mizo", razgibava, sprašuje, če kaj boli in obrača kot odojka na ognju user posted image potem še 10krat zavije z očmi zakaj sem sploh tam in reče, da grema na rentgen...mu rečem, da to pa ja ne smem in spet vpraša, zakaj sem sploh tam user posted image user posted image user posted image GROZA!! mu povem, da je G rekla, da je treba preverit kolk pred porodom in me on in tri sestre, ki so bile noter, vse naenkrat vprašajo: A NOSEČA STE????
Sem bila tolk jezna...sem v zadnjem tromesečju, na veliko je bilo na napotnici napisano 28.tednov noseča, zakaj sem tam in on si upa zavijat z očmi pred mano...sej vem, da ma vsak kdaj slab dan, sam...???? in vidite punce, da bodite vesele, ker imate velik trebuh user posted image mene bodo še v porodnišnici spraševali, zakaj sem tam user posted image
sem mogla mal dušico spustit na pašo, ker mi pa že mal preseda...največja fora je pa v tem, da sma midva staršem dost hitr povedala (oni pa naprej user posted image ), ker sem astmatik in smo bili glih sred pandemske (takrat, ko je bil še bavbav), pa še prijatelje smo imeli bolane, zdej pa že skoz brez trebuha hodim okrog, kot da bi si zmišljevala user posted image
ampak zdaj počasi že dobivam pravo obliko user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
10.3.2010 21:09:37   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

user posted image user posted image user posted image

to mi ni bilo nikoli jasno, še po nogah me boli ko... sicer pa sama niti moj fant nimava pedofilskega kompleksa... da bi morala bit brez dlak kot ena 6 letnica...

drugače pa svaka čast vsaki, ki da brazilsko čez user posted image

pa sej te ne obrijejo kot dojenčka. Oz. vsaj ni nujno. Men pusti črtico!! Boli pa na določenih delih, ampak kot pravi bcljka - je pa vredno malo potrpeti!! Drži precej dlje!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
11.3.2010 7:59:09   
honey*
Dobro jutro user posted image
Evo, pa ne morem vrjet da sem danes prva (ker sem namreč veliiika zaspanka) in lahko častim eno user posted image
No, pa saj je prav, da častim kofi, ker smo imeli včeraj pregled pri G in je vse fenomenalnouser posted image

Videli smo obrazek čiiisto od blizu, še enkrat pogledali vse organe in vse je točno tako kot mora biti. Včeraj smo dopolnili 25. teden in maternica je tudi 25. user posted image Plodovnice je tudi dovolj. Je pa že obrnjena navzdol z glavico, in bojda zna tako tudi ostati do poroda..
Včeraj smo še zadnjič potrdili spol, ko je direktno pišo pokazalauser posted image In to tako zelo očitno da smo vsi trije(G, jaz in moj) najprej samo pokimali, brez besed potem pa je G še rekla...no zdaj smo lahko prepričaniuser posted image Torej bomo imeli malo Brinouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil honey* -- 11.3.2010 8:03:26 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
11.3.2010 8:49:48   
meymey
Čestitke za uspešen pregled in za pupiko! user posted image

Dobro jutro vsem ostalim, upam da boste uživale na ta pobeljen (spet user posted image ) dan.
Jaz sem definitivno spomladanski človek... vsako sezono sem čakala na +15 in sonce, da sem pognala po cesti svojo mrcino... zdaj pa čakam isto... sam mrcina bo na štirih kolesih user posted image .
Še prej pa sončenje na terasi... a veste da mam manj kot mesec dno do dopustaaaaa? user posted image

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
11.3.2010 8:51:55   
meymey
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: meymey

to mi ni bilo nikoli jasno, še po nogah me boli ko... sicer pa sama niti moj fant nimava pedofilskega kompleksa... da bi morala bit brez dlak kot ena 6 letnica...

drugače pa svaka čast vsaki, ki da brazilsko čez user posted image

pa sej te ne obrijejo kot dojenčka. Oz. vsaj ni nujno. Men pusti črtico!! Boli pa na določenih delih, ampak kot pravi bcljka - je pa vredno malo potrpeti!! Drži precej dlje!!

Ni šans.... si rajš kitke spletam tam doli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
11.3.2010 8:59:49   
Zoja83
meymey ŠUMA user posted image jst tud, če bi hotla bit al naturale, bi rabla kako leto fore, za kitke bi si pa že podaljške mogla umislit user posted image
jst sm pa dans doma in jutri user posted image jutri gremo v toplice za vikend user posted image user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
11.3.2010 9:44:59   
meymey
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

meymey ŠUMA user posted image jst tud, če bi hotla bit al naturale, bi rabla kako leto fore, za kitke bi si pa že podaljške mogla umislit user posted image
jst sm pa dans doma in jutri user posted image jutri gremo v toplice za vikend user posted image user posted image

mmmm... i tata bi sine.... user posted image ... toooplice, maaaaasažaaaa, pohorska omleta user posted image

UŽIVAJTA!

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
11.3.2010 10:24:00   
Honey26
Hojla,
da vas malo "ulovim"

pregled bil ok, nič narobe, celo za kg mi ni kej preveč "težila", na sploh dela zdej z mano kot v rokavicah, mislim da ji je res hudo, ker me je na morfo tako zelo prestrašila s tistim "s srčkom pa ni vse vredu"user posted image . No, pa sej se trudim malo zmanjšat vnos hrane (oz. bedarij)...

brazilska je zakon. Boli me ne preveč (je pa res da od kar sem noseča še nisem šla), ni ravno prijetno, a vseeno grem raje na to brazilsko kot pa npr. k zobarju user posted image . Zdej me samo skrbi, da mi ne bi kej "ušlo" med procesom, sej delam keglove vaje user posted image , ampak vseeno imam občutek da bi mi znal mehur malce popustit če bi malce bolj cuknila... mi uide par kapljic že če močno kašljam...  Amapk bom šla, če ne prej pa ziher pred porodom, pa se jim pač že naprej opravičila za morebitne kapljice user posted image , ker ni šans da me pobrijejo v P (recimo da pride do poroda glih takrat ko ne bi bila sama na sveže pobrita, tist pa drži par dni, max 3) in da ne omenjam da pol ko to raste (vsaj mene) srbi ko hudič in boli če kam drgne ... k ribežen.

sneg bi se počasi že lahko skidal... zamuja, tole zimo bi bilo treba zamaknit za en mesec nazaj, decembra,januarja in februarja nej sneži... marc je za zvončke in telohe. ja.user posted image

pa lep dan vsem.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
11.3.2010 11:47:52   
Maxica
Končno en mal bolj normalen dan, kar se vremena tiče, zdaj pa RES upam, da je to to, kar se letošnje zime tiče in bo zdaj počasi pomlad.
Jutri sem pa frej, imam 3D UZ in komaj čakam, da vidimo našega user posted image , pa da mi pogledajo, do kam posteljica resnično sega, držite pesti, da ni predležeča.
Drugače pa kar malo bolj pazim nase te dni, popoldne malo več počivam, kot sem, kar se pozna potem tudi na spanju in ostalem funkcioniranju.
V glavnem, se beremo, lep dan še naprej. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
11.3.2010 13:43:08   
tukaj
No ravno me je klicala ginekologinja.

Prišel je izvid mojega brisa - okužena sem s streptokok B virusom in dobim antibijotik Ospen 1500. Upam, da ne bo z malim kaj narobe.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
11.3.2010 14:03:34   
mamimo
Živjo!

Streptokok: največ kar lahko naredijo v primeru okužbe matere je, da ji med porodom dajo antibiotik ter tako zaščitijo otročka. To, da si okužena, ti sicer napišejo v materinsko knjižico, ampak ne škodi po prihodu v porodnišnico s tem težiti vsem po spisku, da ti ja dajo antibiotik.

Jaz sem o.k., mali pridno brca, včeraj smo ga opazovali tudi v 4-D verziji user posted image . Meni je bilo super!

Pozdravček vsem.

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
11.3.2010 14:23:39   
tukaj
No, to sem si jaz tud prebrala in bila že mirna, sam zdaj pa mi je ginekologinja napisala antibijotik OSPEN 1500 - pa je rekal, da na plod ne more vplivati, da je pa bolje, da okužbo zdraviva.

Sam mi je tak grozno, da moram jest antibijotike. Zdaj pa res komaj čakam, da grem v četrtek na pregled in da lahk vse vprašam.

< Sporočilo je popravil tukaj -- 11.3.2010 14:24:17 >

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
11.3.2010 15:08:19   
mamimo
Tukaj, te čisto razumem. Sama sem bila v prejšnji nosečnosti v isti dilemi. Sem pa imela streptokoka le v urinu, v nožnici ne. Ampak razmišljaj tako: antibiotik zdravi za otroka nevarno okužbo in s tem otroku narediš veliko koristi. Je pa res, da nekateri ginekologi - npr. dr. Pušenjak - ne zagovarjajo zdravljenja te okužbe med nosečnostjo, ker pač ni garancije, da se ne bo do poroda ponovila. Skušaj čim več prebrati na to temo in nato na pregledu ginekologinjo še kaj vprašaj, da boš bolj pomirjena.

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
11.3.2010 17:22:13   
gajka
tukaj - zakaj pa so ti vzeli bris za testiranje, pa kako dolgo si čakala, da so te poklicali z rezultati? Mogoče si že povedala, pa sem preveč površno brala... user posted image Jaz sem imela tudi na zadnjem testu nitrite v urinu, torej očitno znak prisotnosti neke bakterije, mi je G vzela bris včeraj, zdaj pa čakam, če bodo kaj poklicali, ker nisem vprašala, kdaj bodo izvidi... 

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
11.3.2010 20:06:55   
tukaj
Gajka - meni je vzela bris 18.2 - torej na prejšnjem pregledu, ker mi je pregledala maternični vrat in se ji je zdelo, da je malo več izcedka, kot normalno, še sreča, saj nisem imela nobenih težav - niti z izcedkom.user posted image

No potem me je čez teden dni poklicala in mi predpisala kanesten, ker naj bi bila neka bakterija,
danes pa me je ponovno klicala in rekla, da so dobili še drug del izvida, ki ga je anročila in da sem okužena s streptokok b. Pravi, da ni nič hudega, da je edina sreča, ker so ga odkrili sedaj in vedo, da moram med porodom dobiti antibijotik - no predpisala pa mi je eno dozo tudi sedaj.user posted image

Sem si kar nekja prebrala na netu in res piše, da otroku ne škodi - razen, da se lahko okuži med porodom, če ne dobiš antibijotika.
Tud medicinska sestra babica mi je rekla, da je zadnje čase v porodnih sobah kar nekaj nosečnic s to okužbo - več kot včasih baje.

Je pa vseeno danes zame res čren dan - tak da bi anjraje kar zaspala in upala, da so bile vse le sanje. Atiju so namreč potrdili diagnoz rak na prostati - in mora aprila na operacijo. Sem tak živčna, da se moram malo ulečt in pomirit.user posted image user posted image user posted image

Nič, dovolj teženja, sem si mal olajšala dušo.

Lahko noč

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
11.3.2010 20:32:52   
nikcaa
en ČAO se z moje strani...
učeraj smo brez neta ostali, ker ga je burja odpihnila... user posted image
danes pa spet use delauser posted image
drugace pa use kot mora bit (upajmo da tako tudi ostane)

tukaj- zal mi je za to kar se ti dogajauser posted image .. upajmo na najboljse...
pa da bo operacija čim bolj uspesna... vem pa kak šok je ko zves za tako novico...
v moji druzini je tud ze do tega prislo...user posted image

streptokok- za to pa res nism vedla da obstaja in da mores bit pozoren..
ampak morem se pozanimat...16.3 imam pregled, pa morem uprasat kai in kako...

3D- imam 31.3 pa me zanima kako poteka, oz. če mores prej povedat da noces spola zvedet...?
al uprasa... al kai? cd s slikicami spada zraven al je doplacilo?
me zanima ce je bila katera v postojni, na 3D-ju?

toliko za enkrat...  LEPO SE MEJTE... pa čuvajte svoje bušije...

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
11.3.2010 20:33:03   
meymey
tukaj upam da bo vse ok z operacijo in to... tale rak je res ena zahrbtna bolezen, vendar se ga da premagati. Moja teta je že 2x dobila bitko in je že 10 let vse ok (tok tok). En velik objem za tvojo družino!

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
11.3.2010 20:48:13   
Aninchy
Hejla!

Jaz pa sem bila danes na pregledu... pa mi prvič ni naredila UZuser posted image , ampak je samo premerila maternico in pa preverila maternični vrat. Je rekla, da sem še čisto zaprta, tako, da ni nobene možnosti za predčasen porod. user posted image user posted image Sicer pa sem se današnjega pregleda najbolj bala zaradi kg - sem namreč za pusta pojedla kar dosti krofov!!!user posted image Pa sem bila presenečena, da sem se zredila samo 3 kg, torej vsega skupaj do zdaj (samo) +7! user posted image user posted image user posted image Bravo jaz!! user posted image user posted image

Za seznam: naslednji pregled: 12.4.

tukaj - žal mi je za tvoj današnji dan. Pa sem že mislila, da je meni nekak šlo vse narobe,  pa vidim, da je lahko še precej huje user posted image user posted image user posted image Je mel moj boter enak problem, ampak mu je operacija pomagala in se je pozdravil. Le moja botra je sedaj boga, ker "orodje več ne funkcionira". Se mi kar smilita oba...ziher ni prijetno kar naenkrat živeti brez spolnosti. user posted image Upam da se bo za tvojega atija bolje izteklo! user posted image

Za streptokok B pa meni G ni nič omenjala... pa tudi čisto sem pozabila vprašat... bom naslednjič, če me ne bo skleroza še bolj udarila po glavi user posted image user posted image

Lep večer!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
12.3.2010 7:23:18   
gajka
Drage junijke, postrezite si z eno dišečo user posted image za dobro jutro!

tukaj
user posted image zate. Upam, da bo očetova operacija uspešna user posted image . Glede tvoje okužbe s strepokokom pa je dobro, da zdaj zanjo veš in jo bodo med porodom ustrezno zdravili. Sem mislila, da si bris dala zaradi slabih urinskih testov. V prejšnji nosečnosti sem imela dost probleme z vnetji, pa sem dobivala različne svečke, pa mi G ni nikoli vzela brisa (razen na koncu za streptokok na mojo željo, ampak je bil negativen), ni bilo pa nikoli govora o kakšnih nitritih v urinu... user posted image Vseeno, hvala za info o tvoji situaciji.

< Sporočilo je popravil gajka -- 12.3.2010 7:25:03 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
12.3.2010 7:27:07   
dvojčica6
jutro junijčice!
tukaj boga, en user posted image in user posted image da se bo vse dobro izšlo... so te pa res kar zbombardirali z vseh strani... drži se!

ostalo sem že pozabla kaj sem hotla pokomentirat... zdej dva dni me je začelo tako bolet na levi strani pod prsnim košem pa se mi ne sanja kaj bi to lahko bilo... malo mi je čudno, da bi bilo kaj zaradi bebita, saj menda nima postelce že tako visokouser posted image user posted image

Aninchy
pridna si glede kg... js se zdaj tehtam vsako jutro in ne vem, kaj delam, ampak vsak dan je skor ena kila večuser posted image user posted image vzhajam kot buhtelj... eh, ja... sej se ne sekiram preveč...

bodte pridne punce... Zoja83 mej se lepo v toplicah... sm kar malo foušuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
12.3.2010 7:27:54   
dvojčica6
gajka smo pa kar lepo usklajeneuser posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
12.3.2010 7:47:30   
bcljka
jutro!

evo, jst sm tud zgodnja dons... k sm že na vajah na faksu user posted image user posted image user posted image ampak delamo dons neki od prejšnga tedna... k sm jst pridna študentka (beri: preveč časa v nosečnosti) nrdila že doma user posted image user posted image user posted image tko da zdej bom eno uro surfala po netu user posted image user posted image user posted image

drgač pa dons mal slabš spala... ampak sm prejšnje dni tok bolš, tko da ni panike user posted image

tukaj user posted image user posted image user posted image

glede streptokoka, bom pa tud jst vprašala mojo ginekologinjo na pregledu... ji bom spet mal zatežila z milijon vprašanji user posted image user posted image user posted image

lep dan

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
12.3.2010 8:14:17   
ivy@
jutroooo,koook je lepo k je uzuni sonček,dons sm se kr samma od sebe zbudila že ob sedmihuser posted image ,ampak se tolažim s tem,da je vikend že tukaj.

tukajuser posted image držim pesti,da bo vse v redu

dvojčica6 mam podobne probleme k ti,sam da mene že ene par dni fuuuul tišči na desni strani pri rebrih,tako da sploh spat nemorem,ena sodelavka me je ustrašla,da je možno da mam kamne,baje je blo pr njej tko in je šla po porodu na operacijo,joj jst sam res upam,da ni to...najprej sm tud jst misnla,da je bebito sam zdj pa nevem več...sem pa tud opazla,da zvečer ko dam modrc dol mam ful rdeč,pa še lih znamenje mam tamuser posted image ,tko da zdej k bo plača grem SPET po nove modrce in bomo pol vidl ampak usen bom tud G povedala..

tega snega je pa za zdej res že dost,naj se mal otopli,ker nemislm zdj nove bunde kupovat,tele sploh zapet več nemoremuser posted image

tko,zaenkrat bo to to od mene,lepo se imejte pa božajte svoje sončke

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
12.3.2010 8:43:08   
tukaj
Jutro,

za mano je ena neprespana noč. Bolj sem se trudila, manj sem lahko spala. Bo treba zdaj mal počivat.

Hvala vsem za vzpodbudne besede.

Aninchy - tud o stranskih učinkih operacije sem se pogovarjala s svojimi starši, sam veš trenutno je obema najpomembnejše, da ati ozdravi - je star šele 50 in ima še veliko pred sabo. Najbolj pa se veseli svojega prvega vnučka (še ne ve, da bo vnukinja, razen če mama ni bila tiho - je bila namreč polega na ultrazvoku) - ga bo imel neizmerno rad in verjetno mu bo kar v veliko uteho pri bolezni. Že sedaj vedno vpraša, če pridno brca. No tko da res srčno upam, da se vse uredi.

Zdaj pa čakam prijateljico, da skupaj spijeva kavio in mal poklepetava - v takih trenutkih je lepo, če veš, da nisi sam.

Lep dan vam želim

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

2. porod
ksenci

kako bi opisali 2. porod?

isti kot 1. (27%)

hitrejši in majn boleč kot 1. (40%)

daljši in bolj boleč kot prvi (9%)

drugo______________ (24%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!