|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
12.3.2010 8:45:47   
dvojčica6
ivy@ ja, js sm tut na kamne že posumila k sm sem šla po forumih brat malo o tem...sam js pa nimam nič rdeče tam okoli - to je verjetno res od modrca... a te mogoče kaj bolj boli potem ko se naješ?

bunda hehe js tut glihzaglih da jo zaprem... o plašču lahko samo še sanjam... nazadnje sem ga mela oblečenega za pokal Vitranc, pa še takrat je šlo na tesno,tako da ja, pomlad... čakamo te!!!

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
12.3.2010 10:59:58   
gajka
dvojčica6 - mene je v prejšnji nosečnosti proti koncu večkrat pod rebri bolelo, sploh med sedenjem user posted image , pa je navadno pomagalo, če sem poskusila kak drug položaj najt. Sem imela pa občutek kot da bi se user posted image nekako pod rebra tiščal z nogicami, ali pa kaj podobnega. user posted image Je pa po porodu vse to minilo, zdaj pa se mi je že spet parkrat ponovilo.Maternica res še zdaj najbrž ni tako visoko, lahko pa mogoče kakšne druge organe bolj gor porine user posted image , pojma nimam kako je tole z nosečniško anatomijo user posted image .

< Sporočilo je popravil gajka -- 12.3.2010 11:01:09 >

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
12.3.2010 11:52:11   
naraščaj

Lep sončen pozdravček,

Kak je lepo videt takle sonček, komi čakam, da se otopli.

sem mela zdele ful gužvo,ker se mi je vse na terenu sesuvalo (bolniške oskrbovalk) in sem morala najt zamenjavo za naslednje 2-4 tedene. Je ratalo sem ful vesela.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

bunda hehe js tut glihzaglih da jo zaprem... o plašču lahko samo še sanjam... nazadnje sem ga mela oblečenega za pokal Vitranc, pa še takrat je šlo na tesno,tako da ja, pomlad... čakamo te!!!

Se pridružujem temle prigodam. Komi še gre skup user posted image

Ma ne vem lih kaj bi komentirala. Sem vas prišla sam malpozdravt, zdej grem pa še mal na oddelek (upam, da ne d+bom driske fasala- jih mamo polno) ene zadeve porihtat pred vikendom.

Fajn bote in se beremo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 3103
12.3.2010 11:52:59   
naraščaj
Tukaj, zate in za tvojga očijauser posted image user posted image user posted image

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
12.3.2010 12:14:49   
Aninchy
Hejla souser posted image !

Joooj, kako lepo zgleda tale sonček! Nekak podzavestno bi kar okno odprla user posted image -- pol ga pa odprem, sem pa čist razočarana k tak mrzlo zapiha noter user posted image . Tako, da, ja! Tudi jaz sem za čimprejšnjo pomlad!! Bunde tud jaz ne morem več zapret, mi je stara mama posodila pončota, ki je dost širok, da še lahko tri trebuhe not spravim user posted image user posted image user posted image Ker sem rekla, da brezveze kupovat večjo bundo za teh nekaj tednov...

Bolečina pod rebri se tudi pri meni občasno pojavlja... vendar si ne delam "nepotrebnih" skrbi, ker se ne pojavlja redno, po moje res user posted image tišči organe višje in je vse bolj stisnjeno! Sem pa sedaj že nekajkrat opazila, da so brcike tako močne, da se mi cel trebuh prestavlja kot puding ali žele user posted image user posted image user posted image se mi zdi, da včasih prav vidim obliko roke/noge (točno ne vem, kaj bi bilouser posted image )

tukaj - seveda je najbolj pomembno, da se tvoj očka pozdravi (upam, da nisi razumela narobe tistega s spolnostjo)!! In verjamem, da mu bo vaša punčka v veliko pomoč pri okrevanju!

Sicer pa sem se zjutraj zbudila s huuudim glavobolom!! Nisem bila ziher glede tablet, nisem sprva nič hotla vzet, ampak sem potem vzela en Lekadol. Mislite, da sem ga kaj zbiksalauser posted image Drugače ne jemljem nobenih zdravil...

No, pa lep sončen dan vam želim! Danes je super dan za sprehode user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
12.3.2010 12:23:36   
meymey
Z lekadolom nimaš kaj za zgrešit...

Jaz mam pa tak beden dan... hormoni so me nekaj zj... :( mislim, da potrebujem dozo sladkorja, da si polepšam dan in dvignem razpoloženje user posted image

Po moje da bo tudi danes padla ena pohorska omleta user posted image
user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
12.3.2010 12:48:37   
dvojčica6
meymey user posted image user posted image hudič babji!!! zdej grem takoj kej čokoladnega zmazat!!! nesramnost pa taka s takimi slikcami me zdražit!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
12.3.2010 13:08:43   
Inika84
no pa da se se js pohvalim ;) js sm spekla pa take pohorske, njami!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3108
12.3.2010 13:14:44   
Aninchy
Mmmmm! Jaz pa še nikoli nisem jedla pohorske omlete, pa tudi v bistvu nekak ne vem iz česa je...user posted image
Ampak tele slikce so pa superfinofajn videt!! Jaz osebno imam zadnje čase nek fetiš na kompote in sveže sadje... tole zgleda pa čist zame! user posted image Pa sploh ne vem, kje bi v naših koncih tole dobilauser posted image Si bom šla kar eno sadno kupo nardit! user posted image user posted image Imam mešano sadje, imam smetano, imam sladoled.... hmm ne nimam, vse sem pojedla user posted image no, pa imam še sladki greh in mrvice user posted image Bo že šlo brez sladoleda user posted image user posted image

Ohhh te sladke skušnjave! Še dobro, da sem noseča, da se mi pol oprosti user posted image user posted image user posted image

Mmmm pa dober tek, tiste, ki se tako dobro "pujsate" user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
12.3.2010 13:22:03   
meymey
dvojčica6  user posted image user posted image user posted image

Inika84 mmmmm, zgleda okusnaaaaaaaa! Kam pridem na omleto? user posted image

Aninchy Lah greva skupaj do Inike, pa nama jo speče :D, al pa prideš do mene in te jaz peljem v bližnjo oštarijo, kjer majo odlično! Jo bom danes slikala user posted image .

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
12.3.2010 13:26:08   
gajka
Aninchy - evo, recept za pohorsko omleto:
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Pohorska_omleta-3854.html

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
12.3.2010 13:28:21   
Inika84
kr pot pod noge pa na Korosko user posted image   saj ni tezko za nardit, v pol ure je gotovo.  recept: http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Pohorska_omleta-3854.html  pa dober tek! user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
12.3.2010 13:50:31   
Aninchy
Uff gajka in Inika84 hvala za recept! Vidim, da to sploh ni nekak zapleteno nardit! Ker jaz sem čista antikuharca drugače! user posted image Bom pa verjetno naredila "Stephanie" (brez borovnic, sadje iz kompota) - glede na komentarje pod receptom user posted image user posted image user posted image Še malo pa bom ekspert, pa bote ve lahko k men na omleto hodile user posted image user posted image user posted image

meymey - ti pa malo pomisli,  kaj si zdajle napisala, ker se res zna zgodit, da pridem user posted image user posted image user posted image Od kod pa si sploh ti?? user posted image

Jeeej, kar nekam razganja me, ko tako lepo sonček sije!! Aja... saj ne, da je danes GREGORJEVO!! (ko se ptički ženijo) user posted image user posted image zdej bi pa res mogla bit pomlad!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
12.3.2010 13:52:43   
nikcaa
njamiii.... same lepe (dobre) slikiceee....
jst pa na sladoled skoz mislim... uceraj sm ga v skrinjo ob 23.00 sla iskatuser posted image
danes pa morem it v trgovino po gozdne sadeze...
sm gledala uciraj po TV-sladoled z vročimi gozdnimi sadezi....
morem it kupi.... njami,njamiiii....
drugac pa majo tud tuki blizu v eni gostilni... mogoce pa raje tja skocimuser posted image
...taksne so pac nase zelje...ne?user posted image

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
12.3.2010 14:35:17   
Honey26
aaaaaa kak rajc s tem slikcami... user posted image , pa sladoled mmm zdej si mi abnormalno luštajo ježki... mislm da jih lahko pojem celo pakungo... ene 8 mislm da jih je not. Pa šmorn z naribanimi jabolki.... top sladica pa, vanilijev puding, pa sladoled, prelito  z vročimi malinami in smetana na vrh... mmmmmmmm

eh, grem raj delat naprej, da tipkovnice čist ne poslinim... user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
12.3.2010 15:32:48   
meymey
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Uff gajka in Inika84 hvala za recept! Vidim, da to sploh ni nekak zapleteno nardit! Ker jaz sem čista antikuharca drugače! user posted image Bom pa verjetno naredila "Stephanie" (brez borovnic, sadje iz kompota) - glede na komentarje pod receptom user posted image user posted image user posted image Še malo pa bom ekspert, pa bote ve lahko k men na omleto hodile user posted image user posted image user posted image

meymey - ti pa malo pomisli,  kaj si zdajle napisala, ker se res zna zgodit, da pridem user posted image user posted image user posted image Od kod pa si sploh ti?? user posted image

Jeeej, kar nekam razganja me, ko tako lepo sonček sije!! Aja... saj ne, da je danes GREGORJEVO!! (ko se ptički ženijo) user posted image user posted image zdej bi pa res mogla bit pomlad!

Jaz sem iz blizu Litije... hmmm... če si ti iz Žalca bi še prej morala kje najdit pohorsko omleto!!!

Sicer pa do Litije maš iz Žalca ene hmmm... 45 min? Lepo vabljena! Častim! user posted image

Sem pa zdaj klicala na Trojane in Štormana v Arjo vas in NIMAJO!!! Kaki štajerci so toooo? user posted image
Tule pa v enem Šmartnu pri Litiji dobiš tako za vse prste polizat!!!! HB da jo majo, drugače bi jim težila kot zdaj bogemu kelnarju pri Štormanu, da kaki Štajerci pa so, da nimajo pohorske omlete!!! user posted image

UGANITE KAM GREM S SODELAVKOOOOOOO? Namig ..... njam njam! user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
12.3.2010 15:38:12   
nikcaa
treba spremenit temo...user posted image user posted image user posted image ker ce ne bom skoz lacnaaaa...
...in polna razno-raznih željaaa.... user posted image

pocasi se grem odpravit, da grem mal na obisk k mojim...
da vidim mojega zlatega nečakcaaa....user posted image

tetra plenice- ali boste povijale s tetra plenicami na zacetku,
ali samo s pleničkami za enkratno uporabo?...
baje, da se ne vec povija s tetra.. no, usaj u porodnisnicah vec ne zahtevajo...
jst jih bom pa useeno uporabljala...

sterilizator/grelnik- kaj to je uporabnoo?? ne vem ali bi nabavla ali ne...
no, grelnik ne bom... sam za sterilizator pa.....???

kaj od lekarniških stvari pa potrebuje novorojencek?

no, to pride itak nazadnje na vrsto...

hvala in lp :)

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
12.3.2010 15:58:19   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa
tetra plenice- ali boste povijale s tetra plenicami na zacetku,
ali samo s pleničkami za enkratno uporabo?...
baje, da se ne vec povija s tetra.. no, usaj u porodnisnicah vec ne zahtevajo...
jst jih bom pa useeno uporabljala...
V tiste za enkratno uporabo. Tetra plenice rabiš samo (no, razen, če boš bolj eko in nočeš uporabljati teh za enkratno uporabo), če moraš povijat na široko, kar pa ti povejo v P, ko naredijo UZ kolkov. Jaz jih v prvo nisem uporabljala in tudi večina mamic jih ne uporablja. Sem takrat še vprašala v P, ko so ta malemu delali UZ kolkov, če je vseeno bolje povijat na široko, pa so me prav grdo gledali, da če so kolki OK, potem naj pozabim na široko povijanje, ker lahko s tem celo škodim, ker so že same plenice za enkratno uporabo dovolj debele.

sterilizator/grelnik- kaj to je uporabnoo?? ne vem ali bi nabavla ali ne...
no, grelnik ne bom... sam za sterilizator pa.....???
Za začetek ničesar. Če bo dojenje uspešno steklo, ne boš potrebovala ne grelnika, ne sterilizatorja. Če pa boš morala uporabljat adaptirano mleko in hranjenje po flaški, potem pa lahko vse še kasneje nabaviš. Za začetek bosta tudi navaden lonec in štedilnik opravila svojo nalogo, če bo pač potrebno.

kaj od lekarniških stvari pa potrebuje novorojencek?

no, to pride itak nazadnje na vrsto...
Alkohol, fiziološka raztopina, Ribodermin, Bepanthen... Vate lahko kupiš tudi drugje. Hladilno mazilo za ritko lahko sicer tudi kupiš v lekarni (ene hvalijo npr. mazilo od Bebivala) ali pa kje drugje.

hvala in lp :)

< Sporočilo je popravil gajka -- 12.3.2010 16:02:32 >

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
12.3.2010 16:15:43   
nikcaa
full hvala za te odgovore gajka...

ti meseci gredo tako hitro da me kdaj prav panika zgrabi... user posted image
se bojim da bi brez cesa nujnega ostala user posted image

kaj v solo za starse ste ze zacele hodit?? jst grem aprila...

se mi zdi da mam toliko uprasanj in hkrati ne vem kaj bi prasala....

nc, najbolje da neham sitnarituser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
12.3.2010 19:05:21   
Aninchy
'čer!

V šolo za starše sem jaz prijavljena ta mesec, dva predavanja sta že stekla, a na nobenem nisem bila... pri prvem sem delala, na drugega sem pa pozabla it, ker sem en film gledala user posted image user posted image user posted image Tako, da upam, da v tretje gre rado!user posted image

meymey - hmm, mislim, da bo bolje, če naslednje srečanje organiziramo nekje, kjer imajo pohorske omlete user posted image Mi je pa oči reku, da jih je sam že delal, pa da so super izpadle, tako da jutri ali pa naslednji teden se jih bom lotila še sama user posted image user posted image

Se je pa moj mali odločil, da me ne pusti več biti za računalnikom, ker mi je nekaj porinil tik pod rebra in sploh ne morem normalno sedet!! Tako, da lep večer še naprej in veliko sladic! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
13.3.2010 8:11:08   
ivy@
jutroooooo:))))

evo spet en lep sončen dan,sem mislila,da bom danes malo dalj spala ampak sem bla kot sova že ob sedmih pokoncuser posted image ,kok me to razjezi...

dvojčica6,nism opzila,da bi me bolelo ko se najem,nevem,včeraj me cel dan ni nič bolelo,ko sem se ulegla na desni bok zvečer,me je pa začelo boleti,tako da res nevem kaj bi lahko bilouser posted image

ja tudi moj user posted image je zmeraj bol nagajiv in brca sto na uro,sej ne da se pritožujem,prou fajn mi jeuser posted image ,naši fantje,možeki so nam lahko res fouž da tega nikol nebojo občutiluser posted image

s telim sladicam ste me pa čist razdražle,mi je kr krult začel po trebuhu

šola za starše-ta teden sem poklicala in mi je rekla,da dobim po pošti,sicer je pa pri nas šele en mesec pred rokom,kar se mi zdi malo pozno,je pa baje 5 predavanj.

jst kr nemorem vrjet da se bliža slavnostni junij,to bo zdej zdej,še malo pa bom šla po papirje za porodniški dopustuser posted image

zadnjič sva se z mojim pogovarjala in sm rekla da si sploh nemorem predstavljat kako bo ta en let hitr naokol in bom mogla spet delatuser posted image ,user posted image bo pa mogu v vrtec,sploh si ne predstavljam,da bom mogla tako mejhno štručko nekje pustituser posted image ,no dobr to bomo pol razmišlal,zdej mormo še mal uživat v naši nosečnosti pa pol ob bebitotuuser posted image

tko,zdj bo pa pomoje kr dost od mene,se še kej tipkamo...aja sj res moj user posted image gre dons popoudne na šihtuser posted image ,sm bla prou jezna,k so rekl da mora pridt,ampak bom prijetno izkoristila dan,kolegica me pride strižt in mi pomoje nebo čist nč dougčsuser posted image

no zdj pa res,uživejte v tem lepem sončku

papa

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

Neposredna povezava do sporočila: 3121
13.3.2010 9:07:02   
bridget3
Hello nosečkice.

Sončen pozdrav z našega konca!!!

Joj, kako ste nesramne s tistimi sočnimi slikicami raznoraznih sladic!!! user posted image Meni se v nosečnostu zelo lušta sladkega, čeprav se mi prej ni, sem bolj tip za grickanje slanega ... zdaj pa bi kar skoz nekaj sladkega user posted image

Bunda: tudi jaz svojo komaj zaprem, sicer je krajša in ima patent, tako da pač zdaj vedno bolj gor leze user posted image se ne sekiram, imam dovolj toplega spodaj in če majica kuka malo spodaj, ne morem pomagat user posted image

Streptokok / zdravljenje z antibiotiki: včeraj sem bila na kavici s kolegico, ki je v nosečnosti imela veliko težav, tudi jemala antibiotike, se veliko obremenjevala... in zdaj ima lepega, zdravega sinčka, zato pravim: ne skrbite, če je kaj narobe, je treba pač zdraviti, ohranite pa toliko optimizma, da vas ne vrže preveč s tira ... vem, da je lažje govoriti, kot doživeti, ampak vseeno: na koncu bo vse dobro!!! V to je treba verjeti! user posted image

Stanovanje: o finančni stiski raje ne bom, ker me itak vsak dan spravlja v obup in slabo voljo ... ampak počasi bomo barvali otroško sobo ... Odločila sva se za melono (nežno oranžna, marelična) - junior barve ... kako pa ste ve pripravile sobico za dojenčka?

Lp.

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
13.3.2010 12:02:38   
naraščaj
Lep sončen pozdravček

Mal prej smo prišli iz sprehoda, no jaz sem šla naprej, da sem pripravla kosilo. Danes bo špinača. Njami.

Ste se pogovarjale o izcedkih- ga mam tut ful, vendar je blo vse ok, do zdaj - G je rekla, da je normalno, da je v user posted image povečan. Sem pa danes zjutri opazla, da sem mela tko mal rahlo rjave barve. Pa prejšni teden en dan v službi sem tut opazla tak za grahovo zrno take rjve goste zluzi. Pol pa nč več. Kaj bi to blo. Nč me pa ne srbi al pa peče.

Nč se pol kaj javim, grem kosilo dokončat.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
13.3.2010 21:02:16   
tejalea
Pozdravljene junijčice!
Tudi sama sem junijčica in celo dvojna!
Ker vidim, da imate razprevo tudi o izcedkih, me zanima če ima katera še vedno kakega v roza odtenkih. Meni se to dogaja spet zadnjih par dni, krvavim prav pa hb ne! Me pa vseeno dajejo živčki.
lp
teja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
13.3.2010 22:21:22   
bcljka
moj izcedek je že od začetka nosečnosti bel... ga je sicer kr neki, ampak še nikol ni bil druge barve...

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.