ivy@
|
jutroooooo:)))) evo spet en lep sončen dan,sem mislila,da bom danes malo dalj spala ampak sem bla kot sova že ob sedmih pokonc ,kok me to razjezi... dvojčica6,nism opzila,da bi me bolelo ko se najem,nevem,včeraj me cel dan ni nič bolelo,ko sem se ulegla na desni bok zvečer,me je pa začelo boleti,tako da res nevem kaj bi lahko bilo ja tudi moj je zmeraj bol nagajiv in brca sto na uro,sej ne da se pritožujem,prou fajn mi je ,naši fantje,možeki so nam lahko res fouž da tega nikol nebojo občutil s telim sladicam ste me pa čist razdražle,mi je kr krult začel po trebuhu šola za starše-ta teden sem poklicala in mi je rekla,da dobim po pošti,sicer je pa pri nas šele en mesec pred rokom,kar se mi zdi malo pozno,je pa baje 5 predavanj. jst kr nemorem vrjet da se bliža slavnostni junij,to bo zdej zdej,še malo pa bom šla po papirje za porodniški dopust zadnjič sva se z mojim pogovarjala in sm rekla da si sploh nemorem predstavljat kako bo ta en let hitr naokol in bom mogla spet delat , bo pa mogu v vrtec,sploh si ne predstavljam,da bom mogla tako mejhno štručko nekje pustit ,no dobr to bomo pol razmišlal,zdej mormo še mal uživat v naši nosečnosti pa pol ob bebitotu tko,zdj bo pa pomoje kr dost od mene,se še kej tipkamo...aja sj res moj gre dons popoudne na šiht ,sm bla prou jezna,k so rekl da mora pridt,ampak bom prijetno izkoristila dan,kolegica me pride strižt in mi pomoje nebo čist nč dougčs no zdj pa res,uživejte v tem lepem sončku papa