naraščaj
|
En lep pozdrav iz MB; meymey, Iskrene čestitke za zaroko. Moj se tega nebo nikol spomnil. Lahko pa da ga narobe ocenjujem, sam po tolkih letih skupnga življenja, bi se že zdavnaj lahk,... Sem še kar neki virozna, vendar se za silo držim. trebuh mi vedno bolj otrdeva, pa kaj čmo, bo že boljš. Magnezijeve šumečke, men se po njih ful prebava poruši (me zaprejo), in jih zato ne pijem rada, ker mi je pol ful, ful muka, ko je treba it na WC. Strebtokoki, sem tut zdej neki brala, pa bom vprašala na naslednjem pregledu G, kdaj se naj dam pregledat, ker sama mi v prvo n nč omenla . HB ni blo nč. Maxica, držim pestke, da bo vse oK, pa saj mora bit. Vreme, bljak . ga mam res že pol kufer. KOmi čakam, da bo topl, ker če ne ne vem katero jakno naj še oblečem, ker mi je tale res že skor na tesno. Hočem sonce, pomlad Včer mi je ena naša stanovalka, ki se neki ukvarja z astrologijo al kaj jaz vem s čim, rekla, da bom imela punčko , in da so otroci rojeni v tem nebesnem znamenju (mislim, da je rekla soncu) zelo pridni. Če ne drugega naj bo vsaj bolj priden pri sanju, vse druugo pa je lahk tko kot pr tavečji. Prejšnji teden ko sem imela skupino za samopomoč, so mi pa člani rekl, da bo pa pob,no bomo vidl kaj bo res. So hotl kr stavt. Pol je še sodelavka začela kokmetirat, da po vseh izgledih (trebuh,...) bi mogel bit pob, je rekla, sam bo pa punčka. Men ni blo nč jasn, sem se pa ful tisti dan narežala Mah bo dost za enkrat itak ne vem kaj sem prebrala. Sem smotana, ker nekomentiram sproti.