bridget3
|
Pozdravljeni; vidim, da se vam je nekaterim nabralo nekaj skrbi, drugim pa radosti ... Vsem, ki imate težave z izvidi, želim hiter popravek vsega! Ostalim pa čestitke za uspešne preglede, izvide, Zaroke (Meymey, res ti je lepo "zagodel" tvoj dragi s tem presenečenjem - Naraščaj: sva že dve, ki imata takšne, ki kar čakajo Ampak kaj čemo, vsakemu svoj čas, a ne? ) Mi2 sva dala skozi še 3D; žal ni bilo optimalno, je del obrazeka skrival v posteljico - smo pa videli profil, lička, nosek, nogice so se zelo lepo videle, štel je vse prstke ... dr. je preveril še vse organe in potrdil oz rekel, da je 100% deček ... Dete pa je proti koncu 24t "tehtalo" 830g ... Rekel je, da je kar veliko, ampak da rast ni vedno v vzponu, tako da se da to še umiriti. Pa še ena brivska za ta zasneženi dan: ženske, res sem imela hecne trenutke v kopalnici in me zanima nekaj: Kako hudiča se ve brijete tam doli??? Trebuh mi prekipeva vsak teden bolj in danes sem to opravilo komaj opravila, bolj na slepo, ker nič ne vidim čez trebuh No, malo za šalo, malo pa tudi zares Želim vam prijetno počutje v tem "zimskem" tednu, čim manj zgage in otrdevanja trebuha (meni pa se tako napenja, da se bojim, da bo počil - zvečer kar roza postane) in ljubečih trenutkov z najbližjimi. Lp.
|