|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
9.3.2010 21:12:54   
tukaj
Se malo oglasim, da pozabim na jutrišnji izpit in to grozno vreme.

Zanima me, če še katero sedaj pogosteje muči otrdevanje trebuha? Meni je zadnej dni parkrat otrdel - še moj je rekl, da je kot kamen - torje je res bil, pa čeprav pijem magnesol zdaj že kakih 14 dni. Še sreča, da naslednji teden kontrolo in bom vprašala.
Mogoče pa je zaradi treme pred izpitom?user posted image

Zdaj pa user posted image nazaj za knjige - še kakšno urco, potem pa spat.

Lahko noč

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
9.3.2010 21:46:07   
Aninchy
Meni je še par dni nazaj fuul otrdeval trebuh - ponoči včasih celo tako zelo, da sem se zbudila, ker je bil tak čudni občutek... Mislim, da sem bila preutrujena (bila sem v službi), ker ta teden sem fraj in mi že od petka ni otrdel, razen tu pa tam za par sekund... Po moje res najbolje, da počakaš še tisti teden na pregled, pa ti bo že G povedal/a ali naj te skrbi ali ne...

Lp! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
10.3.2010 7:44:40   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: tukaj

Zanima me, če še katero sedaj pogosteje muči otrdevanje trebuha? Meni je zadnej dni parkrat otrdel - še moj je rekl, da je kot kamen - torje je res bil, pa čeprav pijem magnesol zdaj že kakih 14 dni. Še sreča, da naslednji teden kontrolo in bom vprašala.
Mogoče pa je zaradi treme pred izpitom?user posted image

Men zadnje dni vedno bolj, se tut od tega zbudim. Največkrat je to popoldne in pa zvečer, no tut ponoč. Dopoldne je samo izjemoma. Je pa res tko zlo neprijetno. Sem mela prvič iste težave. Vpraš G. Mene je prvič zarad tega dala na bolniško, res pa da je blo še slabš kot je zdej. Tist dan ko me je zgrabl, nisem prišla iz ene do druge pisarne tak krč sem dobla in ni in ni htel popustit. In sem mela ravno tis dan kontrolo pa me jdala kr v bolniško. Sembla pa noseča ravno tolk kot sem ta teden (26t).

Šibam na kavo pol pa se začne akcija s sestanki. Sredaje namreč dan sestankov user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
10.3.2010 7:45:15   
naraščaj
Aja pa dobro jutro in eno user posted image za vse.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
10.3.2010 8:29:56   
misar
lepo zasneženo jutro user posted image user posted image user posted image

sem spet dobre voljeuser posted image  kar tako, ker je zdravje v ''naši bolnici'' kar boljše, ker je enostavno tak fajn danuser posted image

otrdevanje trebuha: BREZ PANIKE!!! če ni v intervalih, dlje časa ni to nič posebnega. to je priprava maternice na porod. men se to dogaja od 16. tedna (isto v 1. user posted image ) in traja vse do konca nosečnosti. ja pogosteje se dogaja popoldan in zvečer, ker je telo že bolj utrujeno. jaz to rešujem tako, da vržem zvečer noge v luft - dobesedno! dam jih pod kot 90˙ glede na telo- na naslonjalo kavča (kolena pokrčim). ponavadi pomaga-popusti v roku 15 minutkuser posted image
preberite si na netu, je dosti materiala o tem najdeš pod lažni popadki. Mene je moja G potolažila, da ni to nič posebnega, le v intervalih se ne sme dlje časa dogajat, takrat pa le hitro pot pod noge v P.

kaj drugega nimam za komentirat- le lep dan vsem junijčicam in junijčkomuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
10.3.2010 8:35:11   
Zoja83
Jutro!
Morm sam na hitrco povedat, da smo včeraj strokovno opazovali moj trebuh (jaz, moj, njegova sestra in tašča), ko je bil mali na enajstmetrovkah in je trebuh prav prisrčno poskakoval... sem še dans vsa blažena ...user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
10.3.2010 8:48:40   
tukaj
Hvala vsem za odgovore,

ste me kar potolažile. Čeprav sem si res veliko o tem prebrala, je kar dobro slišat, da se to dogaja tudi drugim. Torej bom morala zvečer pač dati noge v luftuser posted image .

Ko opravim danes s tem izpitom - no upam, da bom, si vzamem en dam samo za počitek in lenarjenje - kak bo fajn.

Aja - pa držite pesti danes popoldan okrog pol petih, da se rešim te obveznosti - pol me čakata samo še dve, če želim redno napredovati letnik.

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
10.3.2010 10:39:47   
gajka
Pozdravček še iz naših koncev! user posted image Danes sem imela pregled pri G. Izvidi krvi vsi OK (tudi železo čisto v normalnih mejah), v urinu pa se kažejo neke bakterije, zato mi je vzela še en bris, da vidijo, kaj bodo analize pokazale. user posted image Na hitro sem imela še UZ, ker se pri morfologiji nista videli obe ledvički (sem bila malo zgodaj naročena), zdaj pa se že vse lepo vidi, organi so torej vsi, spol pa še vedno ostaja user posted image . Hja, to je bil najbrž moj zadnji UZ in zadnji pogled na bibo, dokler ne pokuka na ta svet. user posted image Še dobre 3 mesece...

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
10.3.2010 11:15:16   
gajka
Aja, pa naslednji pregled imam 14.4. (za seznam).

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
10.3.2010 11:16:44   
bridget3
Pozdravljeni;

vidim, da se vam je nekaterim nabralo nekaj skrbi, drugim pa radosti ... Vsem, ki imate težave z izvidi, želim hiter popravek vsega!

Ostalim pa čestitke za uspešne preglede, izvide, Zaroke
(Meymey, res ti je lepo "zagodel" tvoj dragi user posted image s tem presenečenjem - Naraščaj: sva že dve, ki imata takšne, ki kar čakajo user posted image Ampak kaj čemo, vsakemu svoj čas, a ne? user posted image )

Mi2 sva dala skozi še 3D; žal ni bilo optimalno, je del obrazeka skrival v posteljico - smo pa videli profil, lička, nosek, nogice so se zelo lepo videle, štel je vse prstke ... dr. je preveril še vse organe in potrdil oz rekel, da je 100% deček ... Dete pa je proti koncu 24t "tehtalo" 830g ... Rekel je, da je kar veliko, ampak da rast ni vedno v vzponu, tako da se da to še umiriti.

Pa še ena brivska za ta zasneženi dan: user posted image
ženske, res sem imela hecne trenutke v kopalnici in me zanima nekaj: Kako hudiča se ve brijete tam doli??? user posted image Trebuh mi prekipeva vsak teden bolj in danes sem to opravilo komaj opravila, bolj na slepo, ker nič ne vidim čez trebuh user posted image No, malo za šalo, malo pa tudi zares user posted image

Želim vam prijetno počutje v tem "zimskem" tednu,
čim manj zgage in otrdevanja trebuha (meni pa se tako napenja, da se bojim, da bo počil user posted image - zvečer kar roza postane)
in ljubečih trenutkov z najbližjimi.

Lp.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
10.3.2010 11:18:12   
Bonnie_RR
Dan! user posted image

Nas je malo zametalo, ampak še ni sile. Ni pa nič kaj prijazno vreme, me čist nič ven ne vleče. Brrrr! user posted image

Glede otrdevanja... Zadnje čase je kar vredu, tako da trkam... Dam pa js tud večkrat noge v luft in se takoj bolje počutim...user posted image

Super za vse uspešne preglede! user posted image Za tiste s težavami, pa upam, da se jih kmalu rešite...user posted image

bakterije... Ja, tole z eno od marčevk je res grozno.user posted image Drugače pa pojma nimam, kako je kaj s temi preiskavami. user posted image user posted image

meymey... Čestitke za zaroko! user posted image

Aja, pa še to. Včeraj sem izvedela, da je ena moja kolegica tud noseča, in sicer naj bi rodila v oktobru. Jeeeeeeeeej! Sami user posted imageuser posted image user posted image To bo veselo...user posted image

Nič, fajn bodte. Se beremo...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
10.3.2010 11:21:34   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: bridget3

ženske, res sem imela hecne trenutke v kopalnici in me zanima nekaj: Kako hudiča se ve brijete tam doli??? user posted image Trebuh mi prekipeva vsak teden bolj in danes sem to opravilo komaj opravila, bolj na slepo, ker nič ne vidim čez trebuh user posted image No, malo za šalo, malo pa tudi zares user posted image

Vse težje in težje, ampak nekako še gre. Potem pride pa ogledalo na pomoč...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
10.3.2010 11:24:40   
Maxica

Hvala enako. Cel problem. Zadnjič sem se v dobri veri, da sem to orng poštimala, potem pogledala v ogledalo, omg, kaj sem to spackala. user posted image  Tako da sem šla še mal popravit, preden sem se odpravila h ginekologu. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
10.3.2010 11:30:52   
Bubika26

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

A se da kje videt, o čem govorita prva dva tečaja? Ali je to povsod različno??

http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Sola%20za%20starse.html
http://www.ukc-mb.si/index.php?id=302 - tako je v Mb

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
10.3.2010 11:37:56   
Bubika26
. Hojla,

Zbudila z vročino in vnetim grlom, tako, da sem ostala doma user posted image . Moj mi je prinesel kg limon in pomaranč, sedaj pa počivam vsa fertik...user posted image

Sicer ne vem katera je zadnjič delala lušte o Pohorski omleti, ampak mi je nardila take lušte, da smo mogli it v nedeljo eno zmazat, ah, zmazali smo 2 veliki user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mamimo

Jaz sem imela danes pregled. Urin ni o.k. Baje premalo pijem, zato se moram zdaj en teden nalivat s tekočino, potem pa na kontrolo...

Najboljša samokontrola, če piješ dovolj tekočine je, da mora bit urin čimbolj voden-svetel, tako so nam povedli v šoli za bodoče starše.

Meymey-čestitke za zarokouser posted image

Tukaj
-veliko sreče danes na izpitu in da uspešno opraviš.

Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede user posted image user posted image .

Zdaj pa grem juhico jestuser posted image . Čimlepše preživljanje dnevov vsem. Kljub temu grdemu vremenu, grrrrr....

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
10.3.2010 11:43:17   
Bubika26

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Hvala enako. Cel problem. Zadnjič sem se v dobri veri, da sem to orng poštimala, potem pogledala v ogledalo, omg, kaj sem to spackala. user posted image  Tako da sem šla še mal popravit, preden sem se odpravila h ginekologu. user posted image

Pri meni pa je to kr user posted image zadnjič poštimal. Je blo namesto predigre user posted image ...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
10.3.2010 11:55:14   
meymey
Lepe pozdrave vsem!

Zoja... a bo tvoj mali nogometaš? user posted image

Gajka meni je tudi na zadnjem pregledu razložla, da sem pokurla vse UZje... samoplačniško pa je 60 EUR!

Otrdevanje tr. - meni otrdi po orgazmu user posted image ... drugače nikoli

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
10.3.2010 12:03:29   
gajka
A je imela že katera nitrite v urinu? user posted image
Sem iskala po netu, naj bi kazali na prisotnost okužbe sečil z bakterijami, ampak mene nič ne peče, nič ne srbi, nič ne boli... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 10.3.2010 12:04:18 >

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
10.3.2010 13:29:34   
milabe
britje zaenkrat še ovladam sama, bo pa počas moj user posted image moral to opravljat namest mene ;)

a ma katera izcedek zdej? jst ga imam skos, pa mi je G dala neke 'tabletke - tampončke' za čez noč (ne vem več kak se reče - na G in taka belo zelena škatla), izcedek sicer ni več tako gost, je pa še vseen, tako da morm skos vložke nosti, če ne mam vse mokro podnevi in ponoči user posted image   pač prijetno ni...

kg: od zadnjega pregleda (cca 1 mesec) se nisem nič zredila.. hvalabogu, sam ko mene kr neki skrbi, kaj pa če je kej narobe.... pa moj je na ločevalni kakšen tedn in z njim jem redne obroke, sam js mam še 10 prigrizkov na dan zraven, pa obvezno čokolada, me mal čudi da nisem šla v +...

prsi: če ste se kej pretipale, ali imate kakšne vozle zdej... js sm se učer tipala in mam na obeh, na istem mestu take vozle - bulice... upam da je to od žlez in mleka....

snega mam pa tud že vrh glave user posted image
lp

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
10.3.2010 13:42:57   
meymey
aja
http://www.ringaraja.net/forum/m_5002209/mpage_1/key_/tm.htm#5002209

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
10.3.2010 15:51:28   
annie
Da se vam še jaz malo oglasim po dolgem času...saj berem vas kar redno, edino oglašam se na vsake toilko časa...nekako čas leti in se mi ni za pisati.
Danes sem imela pregled in je vse ok, pritisk, urin, slabokrvna tudi nisem, srček tudi lepo dela tika, taka user posted image trebušček tudi lepo raste. gibe fajn čutim, me naš palček vedno ponoči okrog 3-je ure zbudi in ima žurko v trebuščku, potem pa kar nekaj časa ne morem nazaj zaspati...zgleda, da me že pripravlja na zbujanja user posted image

Otrdevanje trebuha:
zaenkrat mi še ne otrdeva, mi pa je v prvi nosečnosti tam proti koncu.

Britje: za tale pregled pa se tudi jaz nisem mogla več obrit in je tudi tole user posted image opravil user posted image Še nohte na nogah si komaj postrižem...bo tole tudi počasi problem user posted image

Meymey: bravo za user posted image user posted image

Glede UZ-jev: sem tistim kar fauš. ko imate tako fajn G, da vam ga na vsakem pregledu naredijo user posted image Do sedaj sem imela 2, enga pa še imam v zadnjem trimesečju in upam, da se bo takrat pokazalo kaj je med nogami user posted image

Datum za naslednji pregled: 7.4.

Lepo bodite...

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
10.3.2010 16:02:47   
Aninchy
Hejla!

prsi - jaz imam zelo take "mesnate" in težke, čeprav še ni niti sledu o kapljicah na bradavicah (niso pa nič večje kot prej!). Imam pa tudi jaz neke take "vozle", na desni dojki pa prav eno bulico, ki je prisotna že dober mesec... Sem tudi povedala G in me je pretipala, pa je rekla, da verjetno res kakšna žleza zaradi delanja mleka, tako da se pretirano ne sekiram, imam pa tako jutri pregled, pa je rekla, da mi bo pregledala še z UZ, da ovrževa kakšno čudno dogajanje user posted image

Za tale otroški iso fix me pa tudi nič ne skrbi, ker imam 10 let star avto in še tako nima tistih hakeljcev, da bi ga lahko pripela... Tako, da se niti nisem nekaj poglabljala v to... bo pač jajčka kar s pasom pritrjena.

Lp! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
10.3.2010 16:21:20   
bcljka
dan!

jst sm se dons naplesla pa celo naskakala (k sm mal pozabla umes da ne smem) user posted image zdej sm pa domov pršla in sm misnla da bom šla popoldne še mal na aerobiko, ampak ne vem če ne bo pol preveč vsega za en danuser posted image

otrdevanje - kokr vi opisujete otrdevanje jst sklepam, da men še ne otrdeva... ker jst sam če se ful napijem pa najem mam tko napihnjen trebuh, da se počutm kt da bom počla, ampak ni pa trd... pa tud boli me nč... skratka skos sm v dvomih al je to otrdevanje al napihnjenost user posted image

drage dame: brazilska depilacija! jst to kr prepustim kozmetičarki da me lepo povoska... pa še dalj drži k britje... tko da me čist na nulo poštima!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
10.3.2010 16:43:05   
meymey
user posted image user posted image user posted image

to mi ni bilo nikoli jasno, še po nogah me boli ko... sicer pa sama niti moj fant nimava pedofilskega kompleksa... da bi morala bit brez dlak kot ena 6 letnica...

drugače pa svaka čast vsaki, ki da brazilsko čez user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
10.3.2010 16:44:55   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
drage dame: brazilska depilacija! jst to kr prepustim kozmetičarki da me lepo povoska... pa še dalj drži k britje... tko da me čist na nulo poštima!user posted image user posted image user posted image

Jaiks! user posted image Čakaj malo, tole mora ful bolet! user posted image Pod narkozo mogoče...user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 10.3.2010 16:46:27 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

umivanje zob
varuška mb

Kolikokrat na dan otroku umivate zobe (oz. si jih otroci sami)?

manj kot 1x na dan (11%)

1x na dan (34%)

2x na dan (48%)

3x na dan (5%)

bolj pogosto (2%)

Število vseh glasov: 351

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!