|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
8.3.2010 12:04:36   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

.. Itak pravijo da ima UZ sevanje, ki lahko škodi otroku,

to pa na srečo ne drži!! Oziroma vsaj še dokazani ni, da karkoli škodi.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
8.3.2010 12:12:00   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

.. Itak pravijo da ima UZ sevanje, ki lahko škodi otroku,

to pa na srečo ne drži!! Oziroma vsaj še dokazani ni, da karkoli škodi.

eh... škod tud kao mobitel pa wireles internet, pa sladkarije... najbolš da gremo kr v karanteno user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
8.3.2010 12:14:18   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

eh... škod tud kao mobitel pa wireles internet, pa sladkarije... najbolš da gremo kr v karanteno user posted image

jst sm zihr, da sladkarije NE škodijo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
8.3.2010 12:34:57   
tukaj
No pozdravljene,

da se javim malo med guljenjem dolgočasne snovi za izpit.

Pregledi pri ginekologu - moram rečt, da je moja ginekologinja res super. Pregled res ne traja dolgo, a je vedno pripravljena odgovoriti na vsa vprašanja in mi skoraj vedno naredi tudi ultrazvok in da kakšno slikico.

Do sedaj se niti enkrat ni drla nama - razen sestre, ki me je opozorila glede kg. Pa saj imamo dve ušesi  -  a neuser posted image user posted image ?

No včeraj sem zopet dobila nekaj uporabnih stvari za našo malčico - pleničke in nekja cotik, kovtrček in ...

Lep dan

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
8.3.2010 12:35:20   
bcljka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
8.3.2010 12:38:10   
bcljka
krtkova - zakaj pa nočš bit moja prjatlca na FB odkar sm Mili Vanilija... user posted image nisi me še potrdila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
8.3.2010 12:48:06   
gajka
Testiranje za streptokok B - več najdete tukaj. Okužba je za novorojenčka hudo resna in je prav žalostno, da je testiranje izvedljivo samo samoplačniško. Jaz sem ga prvič zahtevala, čeprav mi je G najprej rekla, da paničarim, ker tega danes itak ni več, ampak mi ni bilo žal tistih evrov. Od mame sodelavki se je namreč zgodilo, da je bila okužena, pa tega niso vedeli in je dojenček nekaj dni po porodu umrl. In najbolj žalostno je to, da se to še danes dogaja (kot se je zgodilo valen user posted image )... Sem brez besed!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
8.3.2010 13:13:13   
gajka
Pregled - pri meni obsega tehtanje in merjenje pritiska pri sestri, potem pa me G ''pretipa'', izmeri trebuh, posluša srček, komentira izvide, odgovori na vprašanja in to je to. Ja, najdlje traja še moje slačenje/oblačenje! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
8.3.2010 13:15:46   
Maxica
Moj ginekolog je tudi tako dober, da mi vsakič naredi UZ, izmeri otroka, pa izmeri mi velikost maternice po moje, s tistim šivilskim metrom. Glede sevanja pa vsega je pa itak tako, da če bi se v to človek poglabljal, bi se res lahko samo v eno jamo zaril, pa nikoli več ne pokukal ven. V glavnem, jaz sem prav vesela, da mi vsakič naredi UZ. user posted image
Okužba s tisto bakterijo je pa tudi mene orng prestrašila, mater, uboga mamica. user posted image  Moram prav mal povprašat mojega G, kaj pa kako je s tem testiranjem.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
8.3.2010 13:21:40   
Aninchy
Mogoče katera ve, koliko pa stane tale pregled? In, ali ga narediš kar pri svojem G, ali moraš it kam drugam? Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
8.3.2010 13:22:21   
meymey
Jaz mam danes prav lep dan user posted image .

Danes imava obletnico, mi je dragi zjutraj dal prstan in me zaprosil za roko user posted image .
(poroke ne bo, dokler bodoča mati ne bo smela zvrnit par martini vodk user posted image ).

Potem se je javla moja mama z njenim in sta mi prinesla šopek za 8. marec  - jaz nisem imela nič zanjo user posted image (je rekla da mam še šanso za materinski dan :D).

Sonček sveti, zjutraj me policaji niso ustavli, ko sem na telefonu razlagala kaj se je zjutraj zgodilo - prstan in to - moji prijateljici. user posted image

Najboljš da danes vplačam loto user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
8.3.2010 13:24:26   
Aninchy
Hahaha meymey očitno je danes res tvoj dan! Čestitam za zaroko!! user posted image user posted image user posted image Zdaj pa vem, zakaj je šla sedmica v naslednji krog! Samo, da jo boš ti dobila user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
8.3.2010 13:25:56   
bcljka
meymey - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se pa popolnoma strinjam s tabo! nevesta se ga more napit!!! (kulturno seveda)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
8.3.2010 13:33:11   
milabe
bcljka: js sm že pri tednih, sam ko komu to razlagaš, ki še nima otrok, pa bi rad vedu mesce, in pol ne vem a sm že dopolnala 6 al sm še v 6 ;) bi blo pa čudn, da nosečka ne ve v kerm mescu je user posted image

danes sem si s ponosom kupila modrc E!!!!! mi je blo kr mal nerodn user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
8.3.2010 13:41:08   
bcljka
sej mene isto vprašajo... v kerem mescu pa si... lih učeri sm prbila v 7.?! pol sm pa ugotovila da je itak brezveze... junija mam PDP in basta... user posted image user posted image

jst mam že od decembra E... so mi zrasle iz B v E do decembra pol se je pa ustavl in ne gre čist nikamor več... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
8.3.2010 13:44:27   
Maxica
Meymey, čestitke, danes je pa očitno res tvoj dan. user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
8.3.2010 13:51:13   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Jaz mam danes prav lep dan user posted image .

Danes imava obletnico, mi je dragi zjutraj dal prstan in me zaprosil za roko user posted image .
(poroke ne bo, dokler bodoča mati ne bo smela zvrnit par martini vodk user posted image ).

Potem se je javla moja mama z njenim in sta mi prinesla šopek za 8. marec  - jaz nisem imela nič zanjo user posted image (je rekla da mam še šanso za materinski dan :D).

Sonček sveti, zjutraj me policaji niso ustavli, ko sem na telefonu razlagala kaj se je zjutraj zgodilo - prstan in to - moji prijateljici. user posted image

Najboljš da danes vplačam loto user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
8.3.2010 13:51:55   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Testiranje za streptokok B - več najdete tukaj. Okužba je za novorojenčka hudo resna in je prav žalostno, da je testiranje izvedljivo samo samoplačniško. Jaz sem ga prvič zahtevala, čeprav mi je G najprej rekla, da paničarim, ker tega danes itak ni več, ampak mi ni bilo žal tistih evrov. Od mame sodelavki se je namreč zgodilo, da je bila okužena, pa tega niso vedeli in je dojenček nekaj dni po porodu umrl. In najbolj žalostno je to, da se to še danes dogaja (kot se je zgodilo valen user posted image )... Sem brez besed!

Gajka, a ti je bris vzel ginekolog???? Da tega sploh ne povejo, je še večje zlo, mislim da nas bi več šlo na ta test, če bi vedele.
Pa eno neumno - how much?

Aja, jaz v tretje še bolj paničarim, tako da bi rada opravila še bris za prisotnost klamidije. Imam dve prijateljici, ki so jima umrli dvojčki (ja obema dvojčki), zaradi teh bakterij. Katastrofa.user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
8.3.2010 13:52:11   
gajka

Mogoče katera ve, koliko pa stane tale pregled? In, ali ga narediš kar pri svojem G, ali moraš it kam drugam? Lp!

Cene se ne spomnim. Narediš ga pa pri svojem G (vsaj jaz sem ga). Dela pa se proti koncu nosečnosti enkrat.

Pa ne me zdaj še s klamidijo strašit! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.3.2010 13:53:23 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
8.3.2010 13:53:11   
milabe
uaaaau, iz B v E, za čestitat!!, js sm stara C-jka. Js kupujem kr une za dojit... da ne kupujem dvojno

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
8.3.2010 13:57:57   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: milabe

uaaaau, iz B v E, za čestitat!!, js sm stara C-jka. Js kupujem kr une za dojit... da ne kupujem dvojno

in kaj mi to pomaga k gre pol vse nazaj?! nč user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
8.3.2010 14:16:33   
gajka

Za to so pa potem lepotni kirurgi. user posted image Zdaj vsaj iz prve roke veš, kako se počutiš z dvema Ejema in če se zadeva obnese... user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
8.3.2010 14:23:06   
meymey
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Za to so pa potem lepotni kirurgi. user posted image Zdaj vsaj iz prve roke veš, kako se počutiš z dvema Ejema in če se zadeva obnese... user posted image

user posted image dober...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
8.3.2010 14:23:56   
gajka
amazonka3 - a dojenčki so umrli po rojstvu ali je že prej prišlo do spontanega splava? Sem malo brskala po netu in kladimidija je striktno vezana na nezaščitene spolne odnose in sem zaradi tega dejstva malo potolažena, ker sem to do sedaj prakticirala samo z mojim user posted image . In če v prejšnji user posted image ni bilo težav, je najbrž v tem času pač res nisem kje staknila. 

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
8.3.2010 14:59:16   
bcljka
men je v začetku nosečnosti vzela bris in smo še vse preverl za vsak slučaj... ker nikol ne veš kje kej stakneš...
drgač je pa moja prjatlca dubla klamidijo v bazenu user posted image takrat še ni mela spolnih odnosov...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

morje
petra123

Ali bi šli na morje s tri mesece staro punčko?

da (72%)

ne (28%)

Število vseh glasov: 334

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!