ivy@
|
jutro!danes pa lahko jaz častim eno ...sem zelo zgodnja,dobila zjutraj sms in kr nism mogla nazaj zaspat. ja kar se tiče opreme za otročička,sva midva kar pridna,moj je včeraj celo popoudne sestavljal omaro,da sem lahko vse stvari notri zložila OBLAČILA- imam zelo veliko bodijev z kratkimi rokavi,nekaj par z dolgimi pa me zanima če bi bilo dobro še kakšnega dokupit,ker nevem,kaj pa če bo bebitota zeblo,no zeblo ga verjetno ne bo,ampak res nevem kaj je bolje,nekje sem prebrala,da je bolje imeti bodije z dolgimi rokavi tudi za poletne ...jaz sem pa večinoma kupovala z kratkimi GLAVNIK,ŠKARJICE....-kupili v leclerku komplet,zgleda kr fajn,še aspirator zraven,ampak mi je zadnjič prijateljica rekla,da te,ki so v kompletih niso dobri,je bolje kupiti posebej v lekarni ..jah kar je je,bomo videli... sej res skor pozabla,v službi sm dobila za NEDOLOČEN ČAS..JEEEEEEEEEEEEEJJ...kok sm bla vesela,res,zdej nerabm razmišlat več o službi,jupi,pa še ceu dopust sm dobla v torek sem imela pregled,kri je sedaj v redu,tako da ne rabim več pit tega železa ,poslušale sva srčka,aja pa za 4 kile sem šla gor ,mi je začela držat pridigo ,jst sm si pa mislila,ja ja ti kr govor,banjica sladoleda mi še zmer ne uide naslednji pregled imam 25.3.,dobim inekcijo,ker sem a-negativna pazite nase in na svoje malčke v bušijih...aha moram še povedat,da ste se par dni tooook razpisale,da sm kr rabla,da sem use prebrala,ampak mi je ratal no ve kr pridno pište še naprej pa se še kej tipkamo PAPA