Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 16:00:37
|
|
|
|
Olivija*
|
ojla! vas pridem malo pozdravit. vsakodnevno javljanje mi ne uspe več... ah, saj bo! berem, da imate težave kako it na wc ipd... naša bejba je očitno med bolj potrpežljivimi, saj običajno ni dretja, če jo odložim v posteljico za par minutk. poišče si dudko in malo igrače premetava, saj ima vedno kaj v posteljici. čestitke vsem za rojstne dneve, pa prve korake... pri nas vse to še pride na vrsto Rojstni dan v soboto, koraki pa... ...nekje do novega leta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 16:01:12
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni se pa sploh ne da več z vozičkom šetat... tudi Lari je bolj fajn, če se lahko igra na tleh, kot, da sedi v vozu... No pol sva pa dve. Tudi meni se ne da več tak vozičkat kot včasih. V soboto sva, pa včeraj tudi, ampak ne toliko in tako daleč kot včasih. zgleda, da se nam vsem to dogaja
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 14.9.2009 16:05:25 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 16:01:19
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj so že štrampli? Sigurno ste mi že povedale, ma se ne spovnem. to so žabe, hlačne nogavice
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 16:07:35
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj so že štrampli? Sigurno ste mi že povedale, ma se ne spovnem. to so žabe, hlačne nogavice Pa tako zasoljene vedno, da je kaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 17:52:02
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara, še rabiš magnetke??? Ne hvala.. Rabim pa album, če ga katera kje vidi, naj mi ga prosim kupi... Album za magnetke, da ne bo pomote. jih pa ziher ni nikjer več. magnetkov jim je tudi ful ostalo, pa so morali vse vrniti, ker imajo vse prešteto. tok € tok magnetkov.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 14.9.2009 17:55:00 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 18:43:36
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mrzlo je ... brrrrrrrrrrrr....tak je mrzlo danes, da z Leylo ze cel dopoldan cepiva v stanovanju....oni bi se sla .... sam, ko se meni ne da nikamor po takem mrazu... Meni se pa sploh ne da več z vozičkom šetat... tudi Lari je bolj fajn, če se lahko igra na tleh, kot, da sedi v vozu... bubika je tudi začela kazat, da bi raje zraven šetala mi pa že kar ene 14 dni sploh nismo uporabljali vozička...nikakor se noče več peljat... samo še peš moramo it
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 18:45:04
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you je ln zdle zmazala cel krožnik testenin z omako. jih zgleda obožuje, tako kot mami!!! Pridna. A sta še doma? Kako kaj kozice? ja. ta teden bova še, da mi ne stakne kakšnega prehlada v vrtcu. kozice so okej, vidno izginjajo.[sm=bravo.gif] super! je zelo zelo lepo to slišat!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 18:46:53
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Mama me je prej klicala, da je kupila L neke štrampleke lepe v Hoferju. Da so vse razgrabli. Naenkrat je postalo mrzlo spet in bo treba kar jaknico obleči malim navihančkom. Pa niso to danes večje številke v Hoferju? Drugače pa sem bubiki lepe štrample z motivom medvedka Pu kupila v Pikapolonici. Tudi ni neka grozna cena Upam, da bodo dobre novice danes od zdravnika gorenjka pa ne ve o čem je govora... se popravljam... sem mal postov naprej izvedla kaj je to
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 14.9.2009 18:53:04 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 18:50:42
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Glede zajtrka in večerje. Tudi jaz ji dajem zaenkrat še mlečne kašice, ampak bi tudi kaj druga probale. Samo noče piti mleka po flaši, jaz bi pa vseeno rada da ima mlečne obroke. Ja, ma kaj drugega? Kruh in marmelado, nutelo, maslo, med, sir? Samo kaj, ko en deci mleka po lončku ne spila. Flaške pa ji ne dam več. Zato ji tudi jst kašice turam. Ma bom pogledala v DMju za te mlete muslije... Pa sej je polno teh reči, ki se jih da v mleko, ma kaj, ko je treba imet mal več zob v ustih... Sari velikokrat naredim polento z mlekom, bebe gres, pa mlečni riž (riž skuhan v mleku in malčk kakava ali rjavega sladkorja za okus)...
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 14.9.2009 18:54:38 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 19:00:47
|
|
|
|
Alenka_
|
evo... še en posnetek Sarinega sprehajanja po stanovanju:
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 19:02:55
|
|
|
|
Alenka_
|
no zdej pa grem...ni nobene... pol pa en leeep večer vsem in mirno noč!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 20:01:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ evo... še en posnetek Sarinega sprehajanja po stanovanju: ......... BRAVO SARA !!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 20:02:50
|
|
|
|
arabela*
|
Čer prvi šolski dan je za mano. Bilo je fajn..sem dobila že mapico za projektno nalogo za izbirni predmet za maturo ..tako da v četrtek že štartam....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 20:05:48
|
|
|
|
arabela*
|
Sara.................joj kak lepo gre
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 20:08:20
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara pa ima 24.9 pedontologa, sem danes poklicala. Ma se mi zdi, da ji tisti zobek že izpodriva enkico. Ma đizus, že pri enem letu bo mogla izkušat zobarje... Samo da ji porihtajo. V določenih krajih vem, da imajo pri letu tudi prvič zobarja. A misliš da bodo L tole kar uredili? Jaz mislim, da ne še kar.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 20:11:14
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ evo... še en posnetek Sarinega sprehajanja po stanovanju: ......... BRAVO SARA !!! Se podpišem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 20:11:30
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ evo... še en posnetek Sarinega sprehajanja po stanovanju: ......... BRAVO SARA !!! Tukaj se podpišem!!! Bravo Sara. Kaka frajerka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 20:14:22
|
|
|
|
petra1978
|
Lara, upam, da bodo Lariki ta zobek res uredili. Po moje jo zna motit, kasneje ko bo večji in bo jedla. Je pa res hudo, če morajo taki mali pupi karkoli počet po ustih. Upam na najboljše in čim malnj boleče.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 20:16:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ evo... še en posnetek Sarinega sprehajanja po stanovanju: bravo bravo!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 20:17:57
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz imam pa 15.15 zdravnika, pa mi je tašča obljubila da bo pazila na L. Ti želim, da bojo izvidi dobri... Lara pa ima 24.9 pedontologa, sem danes poklicala. Ma se mi zdi, da ji tisti zobek že izpodriva enkico. Ma đizus, že pri enem letu bo mogla izkušat zobarje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 20:18:21
|
|
|
|
ključek
|
pf, čao. kaj si rihtala???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 20:25:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ evo... še en posnetek Sarinega sprehajanja po stanovanju: super ji gre, celo stanovanje nam je razkazala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 20:26:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
berem, da imate težave kako it na wc ipd... Za te primere imamo mi stajco...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 20:27:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Čer prvi šolski dan je za mano. Bilo je fajn..sem dobila že mapico za projektno nalogo za izbirni predmet za maturo ..tako da v četrtek že štartam.... dajmo, Saraya, dajmo. Kaj boš morala vse 4 predmete delat ali samo 2? Pa katera dva?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 20:30:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
evo... še en posnetek Sarinega sprehajanja po stanovanju: Madonca kako šiba.... pri nas bo morda drugo leto kej podobnega...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?