|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
14.9.2009 12:27:46   
Lara Croft
Ma kaj daste otrokom za zajtrk in večerjo? Lara ni kej navdušena nad tistmi pocarijami na mleku.... kosmiči še grejo, pa tisti lešnik čokolino, ki ima neke koščke notri, ko nekaj čuti v ustih, kašice pa ji grejo tko težko dol.... Pa bi rada, da poje nakaj na mleku...

Ima pa tko rada sadje.... prej je pojedla 1 kiwi, 1 hruško, 1/4 banane in še enih desed jagod grozdja - ta debelega... pa še bi, ma se mi ni dalo več pripravljat... user posted image

Tudi hrano pri kosilu ima ful rada, kar koli skuham poje. 

Jogurtki in skute so tudi zakon....

Samo za zajtrk in večerjo ne vem kaj....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
14.9.2009 12:33:04   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Virtualna, živjo!! Kako se imate v Berlinu?

Mrzlo je ... brrrrrrrrrrrr....tak je mrzlo danes, da z Leylo ze cel dopoldan cepiva v stanovanju....oni bi se sla .... sam, ko se meni ne da nikamor po takem mrazu...

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
14.9.2009 12:39:08   
Lara Croft
Mrzlo je ... brrrrrrrrrrrr....tak je mrzlo danes, da z Leylo ze cel dopoldan cepiva v stanovanju....oni bi se sla .... sam, ko se meni ne da nikamor po takem mrazu...

Meni se pa sploh ne da več z vozičkom šetat... tudi Lari je bolj fajn, če se lahko igra na tleh, kot, da sedi v vozu...

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
14.9.2009 13:38:16   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma kaj daste otrokom za zajtrk in večerjo? Lara ni kej navdušena nad tistmi pocarijami na mleku.... kosmiči še grejo, pa tisti lešnik čokolino, ki ima neke koščke notri, ko nekaj čuti v ustih, kašice pa ji grejo tko težko dol.... Pa bi rada, da poje nakaj na mleku...

zajtrk: koruzni kosmiči, včasih kar kruh nadrobim v mleko. Jogurt je tudi že dobila. V DMu imajo otroške sadne muslije - Alnatura, tak fino zmlete. Sem bubiju kupila, pa mu ni dobro, tak da lahko probam bubiki dat.
Večerja: vedno kašica, pa ne mara čokoladne user posted image . Pa flaša mleka v posteljo (to je cca 0,5-1 ura razlike).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
14.9.2009 13:39:38   
*bubi*

Meni se pa sploh ne da več z vozičkom šetat... tudi Lari je bolj fajn, če se lahko igra na tleh, kot, da sedi v vozu...

bubika je tudi začela kazat, da bi raje zraven šetala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1130
14.9.2009 13:40:13   
pf

No pol sva pa dve. Tudi meni se ne da več tak vozičkat kot včasih. V soboto sva, pa včeraj tudi, ampak ne toliko in tako daleč kot včasih.

Neposredna povezava do sporočila: 1131
14.9.2009 13:41:25   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Dobro jutro!

Tako, pa z Galom samevama - naslednje 3 dni.
Včeraj se je pa Galu ogromno zgodilo za samo 1dan. Dobil je 8. zobek, prvič mu je uspelo, da je sam splezal na kavč, popoldan oa je še sam naredil ene 4 korake, da je prišel do enega vozička user posted image . Sem bila prvo kar presenečena, ker se je kar naenkrat spusitl in šel, potem sem bila pa ful ponosna na njega. Mišek moj mali.

Bubi, saj ni takšen problem, da kam pridema z Galom, ker na apartmaje sem nalepla tel. št., pa naj me pokličejo, ko kdo pride. Je pa problem to, da je Gal malo smrkav. No, saj ni fejst, malo mu iz noska teče.

user posted image user posted image user posted image  Gal. Zdaj se res hitro dogajajo nove stvari user posted image

No, potem pa lepo vabljena user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
14.9.2009 13:42:35   
pf
Glede zajtrka in večerje. Tudi jaz ji dajem zaenkrat še mlečne kašice, ampak bi tudi kaj druga probale. Samo noče piti mleka po flaši, jaz bi pa vseeno rada da ima mlečne obroke.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
14.9.2009 13:47:14   
ključek
punce, ali katera zbira Lumpi nalepke? mi jih, in jih imam že nekaj za menjavo.

Lara, še rabiš magnetke???

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
14.9.2009 13:48:09   
ključek
je ln zdle zmazala cel krožnik testenin z omako. jih zgleda obožuje, tako kot mami!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
14.9.2009 13:51:03   
pf

je ln zdle zmazala cel krožnik testenin z omako. jih zgleda obožuje, tako kot mami!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridna. A sta še doma? Kako kaj kozice?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
14.9.2009 13:58:02   
*bubi*

Mi smo nekaj zbirali. Imamo trenutno obljubljene za poln album. Ostale so samo 3, 8 in 23; če rabiš user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
14.9.2009 14:04:02   
pf
Bubi si gotova s službo za danes?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
14.9.2009 14:06:15   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mi smo nekaj zbirali. Imamo trenutno obljubljene za poln album. Ostale so samo 3, 8 in 23; če rabiš user posted image

hvala, te imamo.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
14.9.2009 14:07:28   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Pridna. A sta še doma? Kako kaj kozice?

ja. ta teden bova še, da mi ne stakne kakšnega prehlada v vrtcu. kozice so okej, vidno izginjajo.user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
14.9.2009 14:09:34   
pf
No pa sta se rešile ene nadloge. user posted image Nas še to vse čaka. Pa kaj češ, to je življenje.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
14.9.2009 14:12:19   
pf
Jaz imam pa 15.15 zdravnika, pa mi je tašča obljubila da bo pazila na L. 
Mama me je prej klicala, da je kupila L neke štrampleke lepe v Hoferju. Da so vse razgrabli. Naenkrat je postalo mrzlo spet in bo treba kar jaknico obleči malim navihančkom.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
14.9.2009 14:17:33   
*bubi*

Bubi si gotova s službo za danes?

ja. user posted image  S službo. Z delom pa ne. Ampak to pride na vrsto po 20. uri, ko sta otroka v postelji user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
14.9.2009 14:19:02   
*bubi*

Mama me je prej klicala, da je kupila L neke štrampleke lepe v Hoferju. Da so vse razgrabli. Naenkrat je postalo mrzlo spet in bo treba kar jaknico obleči malim navihančkom.

Pa niso to danes večje številke v Hoferju? Drugače pa sem bubiki lepe štrample z motivom medvedka Pu kupila v Pikapolonici. Tudi ni neka grozna cena user posted image

Upam, da bodo dobre novice danes od zdravnika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
14.9.2009 14:34:40   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pa niso to danes večje številke v Hoferju? Drugače pa sem bubiki lepe štrample z motivom medvedka Pu kupila v Pikapolonici. Tudi ni neka grozna cena user posted image

Upam, da bodo dobre novice danes od zdravnika user posted image user posted image user posted image

Nisem vidla štramplčkov, tak da ne vem če so večji ali manjši. Jaz sem ji zadnjič ene s polžkom kupila v NKD, pa so lepe in tudi ugodne - 3€.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
14.9.2009 14:42:16   
Lara Croft

Ne hvala.. user posted image

Rabim pa album, če ga katera kje vidi, naj mi ga prosim kupi... user posted image

Album za magnetke, da ne bo pomote.

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 14.9.2009 14:47:05 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
14.9.2009 14:49:37   
Lara Croft

Glede zajtrka in večerje. Tudi jaz ji dajem zaenkrat še mlečne kašice, ampak bi tudi kaj druga probale. Samo noče piti mleka po flaši, jaz bi pa vseeno rada da ima mlečne obroke.

Ja, ma kaj drugega? Kruh in marmelado, nutelo, maslo, med, sir? Samo kaj, ko en deci mleka po lončku ne spila. Flaške pa ji ne dam več.  Zato ji tudi jst kašice turam. Ma bom pogledala v DMju za te mlete muslije... Pa sej je polno teh reči, ki se jih da v mleko, ma kaj, ko je treba imet mal več zob v ustih...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
14.9.2009 14:52:27   
Lara Croft
Jaz imam pa 15.15 zdravnika, pa mi je tašča obljubila da bo pazila na L.

Ti želim, da bojo izvidi dobri... user posted image

Lara pa ima 24.9 pedontologa, sem danes poklicala. Ma se mi zdi, da ji tisti zobek že izpodriva enkico. Ma đizus, že pri enem letu bo mogla izkušat zobarje...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
14.9.2009 14:55:36   
Lara Croft
Kaj so že štrampli? Sigurno ste mi že povedale, ma se ne spovnem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1149
14.9.2009 15:59:25   
Čarli08

Ma kaj daste otrokom za zajtrk in večerjo?

Naš je bil nor na mlečne kašice, zdaj pa jo sicer poje, ampak ne prav navdušen. Za zajtrk mu dam flaško mleka (ampak ne več kot deci in pol), potem pa kruh s sirčkom ali marmeladko - pa je naš precej občutljiv, mu je huda muka prijemat namazan kruh; v vrtcu pa itak dobijo kruh z namazi ali salamami - menda kar lepo poje.
Zvečer pa mlečno kašico, kdaj tudi kako hrenovko, komaj čakam, da bo lahko kako mehko kuhano jajce pojedel; kdaj mu dam tudi kruh z namazom. Pred spanjem pa še malo mleka, ker drugače ne bo zaspal (to je sicer razvada, ki me zelo jezi, ker si prej umijeva zobke, ampak se še ne morem pripravit do tega, da bi ga odvadila)

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?